Brittilehti: Jaguarin pienet katumaasturit rakennetaan ehkä BMW:n "pohjalevylle”

BMW ja Jaguar Land Rover ovat aiemmin ilmoittaneet kehittävänsä yhdessä sähkömoottoreita ja vaihteistoja.
Load more
Go to source
unread news (Demo user)
unread news (Demo user)
5 kuumaa kysymystä – näistä Niinistö ja Putin todennäköisesti keskustelevat
IS listasi asiat, joista presidentit Niinistö ja Putin tänään Helsingissä todennäköisesti keskustelevat.
5 m
www.is.fi
Hitti vai huti? Tämän hetken trendikkäin otsis on kuin keittiösaksilla leikattu
Ylikasvanut otsatukka leikataan nyt tiukkalinjaisesti ja pidetään kasvojen sivuilla.
7 m
www.is.fi
Päivän ravivihje: Toto64, Vermo 21.8.
Toto64-1: Vermon keskiviikkoravit huipentuvat viiteen Derby-karsintaan, joista parhaat pääsevät elokuun lopussa järjestettävään loppukilpailuun. Toto64-vihjesysteemiin mahtuu kaksi pankkia, joiden vastapainoksi toinen kohde lyödään tukkoon. Avauskohde on haasteellinen. Ykkössuosikiksi nostetaan pienirahaisena finaaliin pyrkivä Tattoo Avenger. Ruunan 13-aikaiset tulokset ovat kovaa valuuttaa enemmän ansainneiden joukossa. Toto64-2: Kakkoskohteen selkeähkö suosikki on Sultan Journey, joka on voittanut lähes joka toisen starttinsa. Yllätystä haetaan siten, että kupongille tungetaan kaikki lähdössä mukana olevat.
8 m
www.iltalehti.fi
Selviytyjissä hoikistunut Sara Sieppi myöntää: ”Kiloja lähti”
Sara Siepille kovin haaste Selviytyjien kuvauksissa ei ollut fyysisisissä tehtävissä. Selviytyjät Suomi -sarjan tulevalla kaudella nähdään vuoden 2011 Miss Suomi ja somevaikuttaja Sara Sieppi. Kaunotar on kertonut aikaisemmin olevansa sinisilmäinen ja helposti toisiin luottava luonne. Hän sanoo Iltalehdelle, että tämä pitää edelleen paikkansa. Kuitenkin niin kävi, että Sarasta sukeutui Selviytyjissä pelinainen. Kun muilta kisaajilta kyselee kovinta pelaajaa, monien Saran nimi tulee monien huulilta kuin apteekin hyllyltä.
www.iltalehti.fi
Fort Boyard -kisaaja Lotta Hintsa ei pelkää käärmeitä tai hämähäkkejä – asuminen lapsena Etiopiassa opetti
Missinä tuttu Lotta Hintsa on hurjapää, joka ei pelkää rapaa tai tarantelloja. Vuorikiipeilytausta ja Selviytyjissä opittu ”soturi- tai robottimoodi” auttoivat läpi Fort Boyard Suomen rankkojen tehtävien.
www.is.fi
Kommentti: Finanssimarkkinoilla näkyy paniikin oireita
Finanssimarkkinat hermoilevat kuin olisivat paniikin partaalla. Huolet ovat osin uusia mutta paniikin oireet vanhastaan tuttuja, kirjoittaa erikoistoimittaja Jan Hurri.
www.is.fi
Tukkiauto alkoi savuta moottoritien rampilla, kuljettajien nopea toiminta esti isomman palon
Palo sattui tiistai-iltana hieman ennen puoltayötä.
Kaleva.fi
Kesä musteni, kun iso koira raateli Sofian käden ja tappoi pienen Nuga-koiran - ”Ilo ja rakkaus on viety elämästä”
Torniolainen Sofia Partanen joutui kesäkuun lopussa koirahyökkäyksen kohteeksi. Nuga-koiraansa hän ei enää takaisin saa, mutta haluaa varoittaa muita. Oli muuttopäivä kesäkuun lopussa. Torniolainen Sofia Partanen ja Nuga, pieni pomeranian-rotuinen koira, olivat juuri asettuneet uuteen asuntoonsa. – Muuttokuorma saatiin vietyä, kerkesin puolisen tuntia kotona olla ja lähdin koiran kanssa iltalenkille.
www.iltalehti.fi
Chromen suureen ongelmaan korjaus – ratkaisu tuli yllättävältä taholta
Sähkönkulutus on ollut perinteisesti yksi Chromen suurista ongelmista. Google on hyväksymässä selaimeen muutoksen, jota kilpailija Microsoft ehdotti.
www.is.fi
Unohda kermaviilikastike! Viiden aineksen soosi on valmis parissa minuutissa ja sopii lähes kaikkeen
Tämä kylmä dippi sopii yhteen lähes kaiken kanssa mitä kokkaat.
www.is.fi
Saksa haluaa hinnoitella kaikki hiilidioksidipäästöt
Tavoitteisiin ei päästä ilman lisäleikkauksia. Teollisuus varoittaa erillisen päästökaupan riskeistä.
kauppalehti.fi
Peter Forsbergin kotikaupungista kotoisin oleva kärppäpuolustaja Ludwig Byström ei ole lukenut yhtään kokonaista kirjaa – "En ole ylpeä asiasta"
Kiekkohullun Örnsköldsvikin seura Modo on voittanut kahdesti Ruotsin mestaruuden, mutta tunnetuksi Ö-vikin tekevät kaupungista lähtöisin olevat jääkiekkoilijat.
Kaleva.fi
Kosonen on pääroolissa norjalaissarjasa – Alfhildr-viikinki ratkoo rikosta nykyajassa
Krista Kosonen on pääroolissa kuusiosaisessa norjalaissarjassa Beforeigners. HBO Nordicilla nähtävässä sarjassa Kososen vastanäyttelijä on Nicolai Cleve Broch.
Kaleva.fi
Analyysi: Suomi laittaa sormensa kolmannen suurvallan valtimolle – Niinistö ei kiistä Venäjän mahtia, Putinin kanssa ei tabuja
Vladimir Putin vierailee keskiviikkona iltapäivällä Presidentinlinnassa.
Kaleva.fi
Pituushypyn lajivalmentaja vastaa tulosmanipulointisyytöksiin – näin hän perustelee kohukisaa: ”Muutkin tekevät niin”
Ilta-Sanomat tavoitti Suomen urheiluliiton pituushypyn ja kolmiloikan lajivalmentajan Suren Ghazaryanin vastaamaan korkealla vuoristossa hyppäämistä koskevaan kritiikkiin.
www.is.fi
NHL:n suomalaisvahti otti kantaa seurakaveri Jesse Puljujärven epäiltyyn kielitaitoon: ”Kyllä se sillä pizzaa osaa tilata”
Mikko Koskinen on valmistautunut tulevaan NHL-kauteen tunnetun fysiikkavalmentajan Marko Yrjövuoren kanssa. Edmonton Oilersin Mikko Koskinen osallistui Kim Hirschovitsin kunniaksi pelattuun jäähyväisotteluun vanhassa kotikaukalossaan Espoossa. NHL-maalivahti torjui erän verran jakaen työt entisen Oilers-vahdin Jussi Markkasen kanssa. Maalivahdin kesään on kuulunut muutakin kuin harjoittelua, kun Koskiseen perheeseen syntyi toinen lapsi. Hän on kuitenkin pistänyt itsensä myös tosissaan likoon.
www.iltalehti.fi
Huollossa olleella autolla ajettiin viikonloppuna 200 km:n koeajo – näin korjaamopäällikkö perusteli
Autokorjaamon työntekijä ajoi huollossa olleella autolla viikonlopun aikana noin 200 kilometrin koeajon. Onko tavanomaista, että korjauksen laatu pitää varmistaa noin pitkällä koeajolla?
www.is.fi
”Ilmapatjojen suuri muuttoliike” – tältä näyttää 150 ilmapatjan riistäytyminen käsistä
Elokuvan ulkoilmanäytökseen tarkoitetut 150 ilmapatjat lähtivät kaikki lentoon Coloradossa. 150 ilmapatjaa oli täytetty tarkoituksena toimia pehmikkeinä elokuvan ulkoilmanäytöksessä Stapletonissa Coloradossa. Kukaan ei kuitenkaan ollut ottanut lukuun kovia puhurituulia, jotka aiheuttivat päänvaivaa elokuvanäytöksen järjestäjille. Videon kuvannut paikallinen kertoi jälkikäteen, että ilmapatjojen pomppiminen pitkin puistoa jatkui noin puolentunnin verran.
www.iltalehti.fi
Heikki Hiilamon kolumni: Hävittäjiä ostellaan, mutta valvooko jättihankinnan kuluja kukaan?
Suomen hävittäjähankkeen valmisteluun pitää saada pikaisesti erityisesti kustannuslaskennan osaamista puolustushallinnon ulkopuolelta, kirjoittaa Heikki Hiilamo.
yle.fi
Viipurin-risteilyjen suosio lähti kovaan kasvuun – Saimaan kanavan rahtiliikenteessä tuntuva romahdus
Matkustajaliikenteen kasvun taustalla Saimaan kanavassa ovat lähialuematkailun lisääntyminen ja Lappeenrannan uudet lentoyhteydet.
yle.fi
Näin kunniaväkivallan uhri voi hakea apua
Kontrollointi voi ilmetä muun muassa siinä, ettei ihminen voi itse valita, miten pukeutuu tai kenen kanssa ystävystyy taikka seurustelee.
www.is.fi
Henkilö jäi puristuksiin metrojunan ja laiturin väliin –  varhaisen aamun liikenteessä pidemmät vuorovälit
Helsingissä yksi henkilö on loukkaantunut jäätyään jumiin metrojunan ja laiturin väliin Rautatientorin asemalla, kertoo pelastuslaitos.
www.is.fi
Mies väijyi vastaanoton oven takana, kun vaimo oli lääkärissä – lääkärit kohtaavat karuja asioita hoitaessaan kunniakontrollin uhreja
Lääkärin vastaanotolla vaietaan usein niin sanotusta kunniakontrollista, mutta terveydenhuollon ammattilainen voi puuttua asiaan, vaikkei siitä hänelle suoraan kerrottaisi.
www.is.fi
Näin pukeutuivat kuninkaalliset kesällä 2019 – pirteitä värejä ja näyttäviä yksityiskohtia
Kuninkaalliset ovat viettäneet kesäänsä esimerkiksi raikkaissa väreissä, kukkakuosissa ja glitter-korkokengissä. Kokosimme yhteen asuja, joita kuninkaallisten päällä on nähty kuluneena kesänä. Kokonaisuudet vaihtelevat kantajansa mukaan, mutta yhteistä monien tyylien kanssa on se, ettei asuissa ole säästelty värejä. Kuningatar Elisabeth on totuttu näkemään edustustilanteissa värikkäissä jakkupuvuissa. Asuun kuuluu myös poikkeuksetta hattu. Heinäkuun alussa kuningatar vieraili Cambridgessa, jossa hän kävi esimerkiksi maatalouden kasvitieteellisessä instituutiossa, Queensin yliopistokampuksella ja Papwothin sairaalassa. Kuningatar edusti päivän aikana pirteän pinkissä, pitkässä takissa, jossa oli samanväriset napit ja siistit kaulukset.
www.iltalehti.fi
Venäjä sai Johan Bäckmanin avukseen ”Suomen teloittamien” kaivauksiin
Venäjä yritti värvätä myös suomalaisia sotavainajien asiantuntijoita mukaan etsimään ”Suomen teloittamia sotavankeja” Stalinin ajan joukkohaudoista, mutta kaikki IS:n tavoittamat historiantuntijat tyrmäsivät hankkeen propagandatempuksi.
www.is.fi
Poikosilla on neljä lasta, yli 25 treenit joka viikko ja keskeneräinen omakotitalo - miten he sen tekevät?
Miten kuuden hengen aktiivisesti harrastava perhe onnistuu hallitsemaan ja aikatauluttamaan arkeaan? Poikosille soittaessa kotona vallitsee harvinainen tilanne: paikalla on kummatkin vanhemmat, muttei yhtäkään lapsista. – Paula on kipeänä kotona, kaksi lapsista on treeneissä, yksi on kaverilla kylässä ja neljäs on päivähoidossa, Jaska Poikonen selittää.
www.iltalehti.fi
Iskelmätähti Matti Esko perui kaikki keikkansa – vuosia piinannut masennus palasi: takana äärimmäisen vaikeita aikoja
Kansansuosikki Matti Esko on joutunut perumaan tulevat konserttinsa. – Jouduin perumaan ne uusiutuneen masennuksen vuoksi, Matti Esko sanoo IS:lle.
www.is.fi
Italian hallitus hajosi – Milanon pörssi oli Conten eroilmoituksen jälkeen alle prosentin alamäessä
Pääministerin ero­ilmoitus vahvisti markkinoiden huolet Italian umpisolmusta.
kauppalehti.fi
Metroliikenne takkuaa – varaudu tavallista pidempään odotusaikaan
Pelastuslaitoksen mukaan ihminen oli jäänyt aamulla puristuksiin metron ja metrolaiturin väliin. Helsingin metroliikenteessä on häiriöitä keskiviikkoaamuna. Ruoholahti–Hakaniemi osuudella metroa voidaan liikennöidä vain toista raidetta pitkin, kertoo HSL. Vuorovälit ovat siis epätasaiset. Vuoroväli voi olla osuudella Itäkeskus–Matinkylä noin 10–15 minuuttia, kertoo HSL. Syy häiriöön on aiempi henkilövahinko. Häiriötilanteen arvioitua kestoa selvitetään.
www.iltalehti.fi
Matrix-elokuva saa jatkoa 20 vuotta kulttielokuvan ensi-illan jälkeen –  Keanu Reeves palaa päärooliin
1 h
www.hs.fi
Trump suivaantui Tanskan haluttomuudesta myydä Grönlanti – perui vierailun
Trumpin oli määrä vierailla Tanskassa syyskuun alussa.
1 h
yle.fi
Herätys: Putin tulee Helsinkiin, "naisten nuuskan" suosio kasvaa Suomessa, kännykkäsovellus lisäsi terveyttä
Lue tästä päivän puheenaiheet lyhyesti. Voit säätää Uutisvahdissa Herätys-ilmoituksia asetuksista.
1 h
yle.fi
Sami Lopakka näkee maailman niin synkästi, että siitä tulee hauskaa – Musta huumori auttoi Sentencedin jäseniä ahdistuksen keskellä
Neljä vuotta sitten Lopakan Kypck -yhtyettä kiellettiin konsertoimasta Valko-Venäjällä kappaleiden sisällön takia.
1 h
www.hs.fi
Eva Wahlström paljastaa: Jätti vastustajan tyrmäämättä pienen lapsen takia – ”Valmentajani vittuilee empatiasta”
Eva Wahlström halusi dokumenttisarjan kuvaavan myös epävarmuuksia. Eva Wahlström nähtiin tiistaina valkokankaalla, kun Viaplayn dokumenttisarja EVA:n jaksoja näytettiin kutsuvierasyleisölle Helsingissä. Kahdeksanosaisen sarjan ensi-ilta on 6. syyskuuta, jolloin julkaistaan kaksi ensimmäistä jaksoa. Dokumentin piti ohjaaja Mikko Peltosen mukaan kertoa siitä, että taustajoukot halusivat suomalaisen lopettavan uransa jo vuosia sitten. WBC-liiton ylemmän höyhensarjan maailmanmestari Wahlström kuitenkin halusi kohdata neljän eri liiton maailmanmestarit.
1 h
www.iltalehti.fi
Analyysi: Suomeen saapuva Putin hajottaa kovin ottein demokratiaa vaativat mielenosoitukset – Niinistö välttelee virkaveljensä julkista ripittämistä
Viralliselle Suomelle on vaikea puhua Venäjän ihmisoikeusrikkomuksista.
1 h
yle.fi
Sairaalaluvat ovat olleet jäissä riitaisessa Itä-Suomessa, mutta nyt häämöttää sopu – Keskittämisasetus on tehnyt kipeää osassa maata
Keskittämisasetus on ollut kova pala erityisesti Itä-Suomessa, jonka sairaalarakennuslupia ei tällä hetkellä käsitellä. Nyt kuitenkin häämöttää sopu.
1 h
Kaleva.fi
Metroliikenteessä viivästyksiä aamulla, ihminen jäi puristuksiin metrojunan ja asemalaiturin väliin
Metroliikenne kulkee aamulla kumpaankin suuntaan vain yhdellä raiteella.
1 h
www.hs.fi
Näin liikuttuneena et ole nähnyt Hjallista tv:ssä: Ero pojasta herkistää kyyneliin
Hjallis Harkimon esikoispoika Jolle Harkimo astuu isänsä saappaisiin Atlantin yli -sarjassa. Mitä isä edellä, sitä poika perässä. Harry "Hjallis" Harkimo, 65, vei julkkikset Atlantin yli ensimmäisellä tuotantokaudella. Nyt kaksi vuotta myöhemmin hän jää maan kamaralle vilkuttamaan, kun edelliseenkin meriseikkailuun osallistunut esikoispoika Joel "Jolle" Harkimo, 29, astuu isänsä saappaisiin.
1 h
www.iltalehti.fi
Putinin turvakoneiston salainen operaatio alkoi Helsingissä jo monta päivää sitten
Turva-armeija seuraa Vladimir Putinia herkeämättä. Presidentin lähellä olevat GPS-laitteetkin saattavat seota.
1 h
www.is.fi
Yksi ainoa superliike vahvistaa nopeasti lihaksia päästä varpaisiin – Testaa, sujuuko sinulta turkkilainen ylösnousu
Turkkilainen ylösnousu on haastava superliike, joka testaa kokeneenkin treenaajan kanttia. Näin teet sen oikein.
1 h
www.hs.fi
Jari Mönkkönen halvaantui, eikä pysty enää liikkumaan lainkaan – sitten elämään saapui yllättävä pilkahdus ja elämänilo palasi
Jari Mönkkösen ohjausfilosofia on, että harjoittelussa kaikki tehdään ilon kautta. ”Monessa lajissa parhaat poimitaan nopeasti johonkin kilparyhmään. Meillä samassa ryhmässä on eri tasoisia”, Mönkkönen sanoo.
1 h
www.hs.fi
Kommentti: Putin on heikompi, mutta yhä vaarallinen
Venäjän asema ei ole yhtä hyvä kuin silloin, kun Trump ja Putin tapasivat vuosi sitten Helsingissä, kirjoittaa erikoistoimittaja Seppo Varjus.
1 h
www.is.fi
Ydinasesalkku tulee Putinin mukana Suomeen – katso 3D-mallista, millainen se on
Venäjän presidentin ydinasesalkku on aktivoitu tiettävästi kerran, 24 vuotta sitten.
1 h
www.is.fi
Putin saapuu Suomeen - epäilykset gps-häirinnästä pompahtivat pintaan
Venäjän presidentti Vladimir Putin saapuu Helsinkiin keskiviikkona. Gps-paikannuksen on sanottu päämiehen lähettyvillä toimivan usein epäluotettavasti.
1 h
kauppalehti.fi
Omaiset suunnittelivat Olli Lindholmille hautakiven, joka koristaa nyt laulajan viimeistä leposijaa – mukana koskettava viittaus Yön musiikkiin
Helmikuussa kuollut Olli Lindholm laskettiin haudan lepoon puoli vuotta sitten. Nyt muusikon sukuhauta Pomarkussa on saanut hautakiven.
1 h
www.is.fi
OP jatkaa säästöjä: toimintatavan muutos laajenee, yt:t alkavat – "Toimintamallin muutoksella pyritään takaamaan OP:n kilpailukyky tulevaisuudessa"
Pankki hakee ketteryyttä: ”Olemme hieman hidas, kankea ja byrokraattinen.”
1 h
kauppalehti.fi
Videopuheluyhteys oululaisessa palvelukodissa asuvaan muistisairaaseen isään takkuaa vuoden ratkomisyritysten jälkeen – "Kiinteistön omistaja ei vastaa siitä, että mobiilisignaali olisi kaikissa tiloissa tietyn laatutason mukainen"
Kalevan lukija kertoo, että vuoden jatkuneet ongelmat mobiilidatayhteyden kanssa estävät yhteydenpidon hänen oululaisessa palvelutalossa asuvaan muistisairaaseen isäänsä.
1 h
Kaleva.fi
Muistio: Kansliapäällikkö vastaa poliittisen ohjauksen välittymisestä virkamiehille – Sote-motivaatio ratkaisi päällikkökisan demaritaustaisen Kirsi Varhilan eduksi
Sosiaali- ja terveysministeriön kansliapäällikön valinnassa haluttiin painottaa ministeriön sisäistä johtamista ja tulevan sote-uudistuksen läpivientiä.
1 h
Kaleva.fi