Iivo Niskanen halusi norjalaistähtien kanssa samaan talliin – heivasi kultasukset tarjonneen tiimin: ”Olen mä täälläkin perinteisellä ykköskuski ihan saletisti”

Mestari siirtyi Rossignolilta Fischerin suksitalliin. Viime kevättalvella hiihtopiireissä kiersi huhu, että Iivo Niskanen on siirtymässä arvokisakultiin siivittäneistä Rossignolin suksista Fischerin keltamustiin. Kuviota pidettiin Niskasen konstina napata Rossignolilta parempi diili, mutta leuat loksahtivat auki, kun loikka ranskalaistallin verivihollisen riveihin sai sinetin.
Load more
Go to source
unread news (Demo user)
unread news (Demo user)
Kahdesti roihahtanut omakotitalo herätti päivystävän palomestarin epäilykset Lahdessa
Syttymissyytä ole vielä vahvistettu.
www.is.fi
Rammstein ja AC/DC pauhasi vaikka ketään ei ollut kotona – hevimusiikki ja perättömät lastensuojelu­ilmoitukset toivat 20 000 euron laskun
Heinolalainen pariskunta aiheutti 7–8 vuoden ajan häiriötä omakotialueella.
www.is.fi
Valtavia miljoonasijoituksia jalkapalloon, Ari Lahti riemuitsee nyt yhden unelman täyttymisestä: ”Tässä ne osingot saa hieman eri tavalla”
KuPSin pääomistaja Ari Lahti on sijoittanut miljoonia tuoreeseen mestariin. Hän sanoo, että Kuopiossa on uusien esikuvien aika. Kuopion Palloseuran pääomistaja Ari Lahti on noin 22 vuoden aikana sijoittanut seuraan 6-7 miljoonaa euroa. Yhtään hän ei sano saaneensa takaisin, mutta osinkojakin voi ajatella monella tavalla. – Tässä ne osingot, mitkä normaalisijoittamisessa tulevat, saa hieman eri tavalla. Ne tulevat tunnekuohuina, tunteina sekä ylä- ja alamäkinä, mitkä saa kokea.
www.iltalehti.fi
Tuuli voimistuu navakaksi koko maassa
Tuulta, poutaa, vettä ja lunta – tätä on luvassa lähipäivinä.
www.is.fi
Näin onnettomuussarjan suunnaton tsunamikohtaus saatiin lavastettua – käytössä Titanic-elokuvan vesisäiliöt: ”Se oli tajunnanräjäyttävää”
9-1-1-sarjan tuotantoryhmä kuvasi viikkoja tsunamikohtausta Titanicin kuvauksia varten rakennetuissa vesisäiliöissä Meksikossa.
www.is.fi
Muistatko vielä Salkkareiden Roosan? Häntä näytellyt Sanna Sepponen kihlautui tv:stä tutun Timon kanssa
Toisenlaiset frendit -sarjasta tutut Sanna ja Timo ovat vaihtaneet kihlat. Sanna Sepponen ja Timo Laine ovat nyt kihlapari. Iloiset uutiset julkistettiin Ylen Toisenlaiset frendit -ohjelman Facebook-sivulla. Kihlajaisia on vietetty viikonloppuna. – Tänään on ollut rakkauden päivä! Sannan ja Timon kihlajaiset! Onnea, päivityksessä lukee kihlaparin kuvien kera.
www.iltalehti.fi
NHL: Toronton Kasperi Kapanen osui Columbusta vastaan, pistehirmu Mikko Rantanen loukkaantui
Loukkaantunut Rantanen on aloittanut kautensa jälleen vahvasti, tehopisteitä on koossa jo 12.
www.hs.fi
Päivän ravivihje: Toto5, Forssa 22.10.
Notable vakuutti Forssassa. Teivon tiistairavien Toto5-vihjesysteemi rakennetaan avauskohteen Notablen varaan. Ruuna vakuutti Forssan Pilvenmäen välistartissaan, eikä saane kunnon vastusta tänäkään iltana. Viimeksi Mika Forssin ajokki nappasi keulapaikan heti aja-komennolla ja karkasi lopussa muiden ulottumattomiin. Päätöskierroksen Notable polki kuraradalla 14,8-lukemiin. Toto5-vihjerivi:
www.iltalehti.fi
Tieliikennekeskus varoittaa huonosta ajokelistä Koillismaalla ja Kainuussa
Ajokeli on muuttunut huonoksi lumi- ja räntäsateen vuoksi.
Kaleva.fi
Jotain iloa brexitistä: Amsterdam on yksi voittajista, kun Manner-Euroopan kaupungit houkuttelevat yrityksiä Britanniasta
Alankomaihin muuttaneita yrityksiä analysoinut tutkija: “Mikään investointipäätös ei korvaa suurta vauriota, jonka brexit tuo taloudelle.”
yle.fi
Hannes Hyvönen hehkuttaa Netta-rakastaan – kaksi vuotta yhdessä: ”Elämä on niin ihanaa sun kanssa”
Ex-jääkiekkoilija Hannes Hyvönen löysi rakkauden elämäänsä kaksi vuotta sitten. – Mää rakastan sua Netta niin perkeleen paljon, elämä on niin ihanaa sun kanssa, Hyvönen hehkuttaa Instagramissa. Entinen NHL-kiekkoilija on julkaissut pariskunnasta yhteiskuvan, josta käy ilmi heidän juhlivan vuosipäiväänsä.
www.iltalehti.fi
Pekka kuvasi tutuksi tulleen karhun ensilumen peittämässä metsässä Kuusamossa: ”Tuntuu, että sillä on jo talviunet mielessä”
Pekka kuvasi hänelle tutuksi käyneen karhun Kuusamon ensilumen peittämissä metsäisissä maisemissa. Pekka on ollut intohimoinen luontovalokuvauksen harrastaja jo vuosien ajan. Erityisesti häntä kiehtoo karhujen kuvaaminen niiden luonnollisessa elinpiirissä Kuusamon jylhissä maisemissa. Pekan mailla lähellä Venäjän rajaa on liikkunut jo jonkin aikaa eräs karhu. Urosnalle on Pekan arvion mukaan noin kolmen tai neljän vanha.
www.iltalehti.fi
Polkkatukan leikkauksessa yksi asia on kaikkein tärkein: oletko tumma vai vaalea?
Tummalle ja vaalealle tukalle sopii erilainen leikkaus.
www.is.fi
Ahti otti takkiin ensin Nokian, sitten Soneran ja lopulta Talvivaaran osakkeissa: ”Jos olisin pitänyt Nokian, olisin nyt miljonääri”
Ajoitus ei ole ollut kohdillaan, kun Ahti on sijoittanut. Hän ei kuitenkaan murehdi epäonneaan, sillä olisi rahat voinut pahemminkin hävitä – esimerkiksi hedelmäpeleihin.
www.is.fi
Suomalaisten makuuhuoneissa kytee kansansairaus, joka maksaa miljardi euroa, eikä kukaan ole varma syystä – unettomuus vaivaa miltei joka toista
Nukkuminen on meille koko ajan suurempi ongelma. Kysymys kuuluu: miksi? ”Homma menee jokseenkin seuraavasti: nyt menen nukkumaan, en ajattele stressaavia asioita. Hups, olen sängyssä ja ajattelin juuri, että stressaavia asioita on olemassa. Olen siis ajatellut stressaavia asioita. Nyt ne on saatava pois mielestä! Ainakin asiat x,y ja z. Hups, nyt ajattelin stressaavia asioita vielä tarkemmin”, näin kuvaili nukkumistaan yksi Iltalehden unitutkimuksen vastaaja. Uniongelmat lisääntyvät koko ajan. Väestötason tutkimuksen mukaan nukkuminen on pulmallista lähes puolelle suomalaisista.
www.iltalehti.fi
Reuna-alueen konstaapeli kertoo ahdistavasta arjestaan: Kansalaiset eivät saa riittävää apua, poliisitkin pelkäävät – ”Hallituksen pitäisi tehdä ihme, että tätä jaksaisi”
Hallitus lupaa lisätä poliisien määrää ja määritellä enimmäisvasteajat. Keski-Suomen reuna-alueella työskentelevän poliisin mitta on kuitenkin jo täynnä. Vuosikausia reuna-alueen poliisina toiminut Lasse on kokenut käytännön työssään poliisien resurssien kutistumisen. Hänen kotiasemansa on Keski-Suomessa Saarijärvellä, josta etäisyydet alueen pikkukuntiin ovat pitkiä. – Olen nähnyt tämän jatkuvan alasajon ja keskittämisen, tilanne näyttää aina vain huonommalta. Meillä monella hälytystehtäviä ajavalla kenttäkonstaapelilla on surku näiden reuna-alueiden ihmisten poliisipalveluiden avunsaannista, kun sitä jatkuvasti heikennetään.
www.iltalehti.fi
Avast paljasti CCleaner-päivityksen todellisen syyn: Hakkeri hyökkäsi
Tietoturvayhtiö Avast joutui turvautumaan erikoisiin toimiin estääkseen hakkeria levittämästä haittaohjelmia siivousohjelmansa avulla.
www.is.fi
Tämän yksinkertaisemmaksi ei kasvispihvien ohje tule – 3 ainesta riittää
Halpaa ja hyvää! Perunafritterit ovat kasvispihvejä, joiden ainekset saattavat jo löytyä keittiöstäsi.
www.is.fi
Suomi ehdottaa: Lehdistönvapauden rikkominen voisi jäädyttää jäsenmaan EU-varat
Eurooppaministeri Tytti Tuppuraisen (sd.) mukaan EU:n budjettineuvotteluihin liittyvää esitystä ei ole kokonaan tyrmätty edes Unkarissa ja Puolassa.
Kaleva.fi
Linnanmaan uimahallin rakentamista ei saa lykätä – on vaikea kuvitella, mikä julkinen investointi olisi parempi
Meitä allasvesiliikkujia on tässä kaupungissa huomattavasti enemmän kuin kolmeen halliin mahtuu. Olemme jo vuosia eläneet tilanteessa, että tarvitsemme pikaisesti uuden uimahallin.
Kaleva.fi
Ilta on Peter von Baghin – hänen Kreivinsä kertoo naiselta toiselle kiertävästä Pertti Ylermi Lindgrenistä
Kriitikko Pekka Eronen valitsee päivän kolme kiinnostavinta tv-elokuvaa.
Kaleva.fi
Laitostaan laajentava Oulun Vesi työntää 60 vuotta Oulujokivarressa asunutta Onteron pariskuntaa kodistaan – "Voi sanoa, että on ollut huonoa hallintoa"
Liikelaitos ei ole tehnyt minkäänlaista tarjousta, vaikka se odottaa naapurien väistyvän laajennuksen tieltä. Onteroille muutto vuonna 1911 valmistuneesta kodista ei ole ensimmäinen vaihtoehto.
Kaleva.fi
Hirviö paljastuu glamourin takaa – Harvey Weinstein osoitti valtaansa alistamalla
Docventures-dokumentti Untouchable avaa ovet siihen, mistä #metoo sai alkunsa. Se on dokumentti Hollywoodin elokuvamaailmasta ja elokuvatuottajasta nimeltä Harvey Weinstein.
Kaleva.fi
Omakotitalon tulipaloa jouduttiin sammuttamaan Lahdessa kaksi kertaa – paikalta löytyi sytytysainetta
Tulipalo oli Lahdessa Harjuntaustankadulla sijaitsevassa omakotitalossa. Toisella kerralla paloi myös kadulla oleva auto.
yle.fi
Liperissä kaksi autoa kolaroi – vakavia loukkaantumisia
www.hs.fi
”Auta, äiti!” – 13-vuotiaan pojan puhelu katkesi äkillisesti, nuoren jalkapalloilijan murha paljasti hirvittävän ilmiön Brasiliassa
Jalkapallojuniorien hyväksikäyttö on iso ongelma Brasiliassa. Denilson halusi olla isona jalkapalloilija. Hän oli 13-vuotias juniori, pelipaikaltaan maalivahti, ja unelmoi tähteydestä. Hänen äitinsä Vania Maria da Silva oli nimennyt nuorimman poikansa maajoukkuepelaaja Denilson de Oliveiran mukaan. Poika syntyi samana vuonna, 2002, kun Denilson voitti maailmanmestaruuden Brasilian maajoukkueessa.
1 h
www.iltalehti.fi
Kaksi henkilöautoa törmännyt Liperissä: ”Vakavia henkilövahinkoja”
Autoissa on tämän hetken tietojen mukaan ollut ainakin kolme henkilöä. Itä-Suomen poliisi tiedottaa, että Liperissä on tapahtunut vakava liikenneonnettomuus. Onnettomuus on tapahtunut aamulla kello 5.55. Kaksi henkilöautoa on törmännyt. – Tapahtumapaikka on Polvijärventiellä Ylämyllyllä moottoritien ylittävän sillan kohdalla, poliisin tiedote kertoo.
1 h
www.iltalehti.fi
Mona Mannevuon kolumni: Arvostelemme ahdistuneita millenniaaleja, vaikka meidän pitäisi pohtia miksi heistä tuntuu pahalta
Monella on mielipide mielenterveysongelmien syistä, vaikka me lopulta tiedämme vähän niiden yksilöllisistä taustoista, pohtii Mona Mannevuo.
1 h
yle.fi
Ratkaisiko Kerava suomalaisen terveydenhuollon pahimman umpisolmun? ”Eihän tehtaanjohtajakaan mene linjastolle säätämään”
Petja Orre haluaa, että johtajat ovat helposti lähestyttävissä. Se vaatii kliinisen hoitotyön hylkäämistä. Sairaanhoitaja Tiina Kuusikoski kertoo, että johtajat tavoittaa helposti, mutta me-henkeä voisi vielä parantaa.
1 h
www.is.fi
Uudet omistajat heiluttavat tahtipuikkoa: Privanet Group sukii strategiaansa ja myllää johtoaan
Arvopaperivälittäjä Privanetissa moni asia on mennyt uusiksi. Viimeksi vaihtoon pantiin toimitusjohtaja.
1 h
kauppalehti.fi
Maria Veitola paljastaa uutuuskirjassaan, miksi hänen kasvojaan koristaa kookas arpi – ”Hieno muisto julkisen puolen plastiikkakirurgiasta 80-luvulta”
Maria Veitola paljastaa tuoreessa kirjassaan, mistä hänen korvansa lähettyvillä oleva arpi on peräisin.
1 h
www.is.fi
Liperissä kahden henkilöauton vakava kolari – ainakin kolme osallista
Tie tapahtumapaikalla on tällä hetkellä suljettu. Poliisi järjestää kiertotietä.
1 h
yle.fi
Lukijan mielipide: Vapaaehtoisesti lapsettomien syyllistäminen on ajanhukkaa
Huomio tulisi keskittää lasta haluavien kannustamiseen ja tukemiseen
1 h
www.hs.fi
HS Hyvinkää: Katri Oikarinen vaalii kotonaan salaisuutta: Taiteilija keksi menetelmän, jolla vanhoista kirjoista voi tehdä vaikka huonekaluja
Siinä missä toinen näkee roskaa, hyvinkääläinen taiteilija Katri Oikarinen näkee materiaalia, josta luoda taidetta.
1 h
www.hs.fi
Mies täräytti maasturilla ravintolan seinään Saariselällä  – puhalsi törkeän rattijuopumuksen lukemat
Poliisi epäilee ulkopaikkakuntalaisen miehen ajaneen humalassa maanantain ja tiistain välisenä yönä Inarin Saariselällä maasturilla ravintola Teerenpesän seinään.
1 h
Kaleva.fi
IS selvitti: He ovat ansainneet eniten 2000-luvulla – Mikko ja Ilkka rohmusivat yli 300 miljoonaa euroa
Miehet hallitsevat eniten ansainneiden listaa. Vain kolme naista top 30:ssä.
1 h
www.is.fi
Japanin keisari kruunataan tänään vuosisatoja vanhan seremonian mukaan – Niinistö ja Haukio osallistuvat juhlahumuun
Japanissa on kaksi elävää keisaria – eläkkeelle jäänyt Akihito ja tänään tiistaina kruunajaisiaan juhliva Naruhito. Naruhito, 59, on ollut Japanin keisari virallisesti jo 1. toukokuuta lähtien, kun hänen isänsä Akihito, 85, luopui krysanteemi-istuimesta terveydellisten syiden vuoksi. Kyseessä oli harvinainen tapaus – ensimmäinen kerta yli 200 vuoteen, kun elossa oleva keisari luopui vallasta. Japanissa onkin nyt kaksi elävää keisaria. Yleensä keisari hallitsee kuolemaansa saakka.
1 h
www.iltalehti.fi
Kasperi Kapanen alkaa vertyä – iski jälleen erikoisosaamisellaan
Kasperi Kapanen teki kauden toisen alivoimamaalinsa.
1 h
www.is.fi
Suomalaistutkijoilta mullistava esitys: Jokaiseen myytyyn bensalitraan lupa – varmistaisi ilmastotavoitteen täyttymisen helposti
Tutkijoiden mukaan Suomen sisäinen päästökauppa olisi helppo toteuttaa ja kohtelisi oikeudenmukaisesti eri väestöryhmiä. Aalto-yliopiston huippututkijat esittävät Suomeen fossiilisten polttoaineiden myyntilupajärjestelmää. Toteutuessaan esitys mullistaisi suomalaisen bensakaupan ja varmistaisi pääministeri Antti Rinteen (sd) hallituksen ja Euroopan unionin asettaman päästövähennystavoitteen täyttymisen. Liikenteen hiilidioksidipäästöt pitäisi puolittaa kymmenessä vuodessa.
1 h
www.iltalehti.fi
Nuoret rynnivät suurkonsertteihin ja samalla rock-klubit sulkevat oviaan: "Spotify-aika ajaa massatapahtumiin"
Helsingissä kolme isoa rock-klubia on ilmoittanut laittavansa lapun luukulle. Taustalla on globaali kehitys, joka puskee klubeja pois kaupunkien keskustoista.
1 h
yle.fi
Ylen aamu uudistui – katso lähetystä tästä
Aiheitamme: Miten liikenteen päästöt voitaisiin puolittaa. Olli Rehn kertoo, miten eurokriisi selätettiin. Jälkipörssi.
1 h
yle.fi
IL näki uunituoreen Harvey Weinstein -dokumentin ennakkoon: Tästä on kyse
Untouchable käynnistää syksyn Docventures-kauden. Tammikuussa oikeuteen joutuva Harvey Weinstein kiistää kaikki syytökset seksuaalirikoksista. Samoin hän kiistää kostaneensa naisille, jotka ovat torjuneet hänet. Aivan hiljattain maailmanensi-iltansa saaneessa Untouchable-dokumentissa kuullaan kuitenkin juuri naisia, jotka syyttävät Weinsteinia molemmista. On joukossa muitakin: entisiä työkavereita, alaisia, yhteistyökumppaneita ja toimittajia – naisia ja miehiä. Osa heistä katuu avoimesti arkailuaan puuttua tapahtuminen kulkuun.
1 h
www.iltalehti.fi
Herätys: Bensan ja dieselin myyntiä halutaan rajoittaa, Trudeaulle ennustetaan Kanadassa torjuntavoittoa, Japani saa tänään uuden keisarin
Lue tästä päivän puheenaiheet lyhyesti. Voit säätää Uutisvahdissa Herätys-ilmoituksia asetuksista.
2 h
yle.fi
Nyt pelätään pahinta - hurjavireisen Mikko Rantasen peli päättyi ilkeännäköiseen loukkaantumiseen
Colorado Avalanchen suomalaistähti Mikko Rantanen loukkaantui. Jos upotus ei näy, voit katsoa sen tästä. Rantasen ottelu päättyi toisessa erässä ilkeännäköiseen loukkaantumiseen, kun vasen nilkka pyörähti suorassa luistelussa. Avalanche ilmoitti pian tapahtuneen jälkeen, ettei pukukopin puolelle poistunut suomalainen enää palaa otteluun.
2 h
www.iltalehti.fi
Johtaja Heikki Helve oli työmatkalla, kun tieto hyökkäyksestä tuli – näin Kuopion kouluiskun kriisihoito eteni
Kriisityötä ohjataan Suomessa suositusten varassa, vaikka asiantuntijoiden mukaan se pitäisi määritellä laissa.
2 h
yle.fi
Jääkiekkoilijat esiteltiin unohtumattomalla tavalla ennen peliä Yhdysvalloissa – lapset piirsivät muotokuvat suosikeistaan
Yhdysvaltalainen jääkiekkojoukkue esiteltiin lasten piirtämillä muotokuvilla. Yhdysvaltalaisen NHL-seuran New Jersey Devilsin pelaajat esiteltiin ennen peliä poikkeuksellisella tavalla. Nuoret jääkiekkofanit olivat piirtäneet suosikkipelaajistaan muotokuvat. Videolla voi kuulla myös lapsen esittelevän pelaajat, samalla kun osa muotokuvista hurmasi yleisön nauruun.
2 h
www.iltalehti.fi
Iso urheilukortteli alkaa nousta Hiukkavaaraan – kuntosalin ja padelhallin käsittävä kuntokeskus saattaa olla pystyssä jo vuoden päästä
Hiukkavaaran keskukseen rakennetaan iso urheilukortteli, jonka ensimmäinen kuntokeskusrakennus voi olla valmis jo ensi vuoden syksyllä.
2 h
Kaleva.fi
3 avointa kysymystä Silja Europan oudoista kuolemantapauksista: Onko kahden nuoren hyttikuolema lähes samaan aikaan sattumaa?
Poliisin mukaan kahden nuoren kuolema Tallinnan lautalla vaikuttaa onnettomalta sattumalta.
2 h
www.is.fi