Kärpät kaatoi Jukurit kotikentällään selvin lukemin – isäntien verkko helisi kolmesti päätöserässä

Kärpät voitti Jukurit kotikentällään Mikkelissä perjantai-iltana lukemin 0-4.
Load more
Go to source
unread news (Demo user)
unread news (Demo user)
HS Etiopiassa: Presidentti Niinistön mukaan pakolaissopimus Turkin kanssa ei ollut virhe – ”Ongelma on, jos voittajaksi jää Isis”
Etiopiassa vieraileva Sauli Niinistö antoi ymmärtää, ettei Euroopan unionin rooli ja keinot Turkin suhteen ole mitä parhaimmat.
6 m
www.hs.fi
Torstaina avattavassa kauppakeskus Triplassa paloi – paikalla useita pelastuslaitoksen yksikköjä
Tulipalo oli alkanut kauppakeskuksessa sijaitsevan ravintolan rasvankeittimestä.
www.is.fi
Presidentti Niinistön mielestä pakolaissopimus Turkin kanssa ei ollut virhe – suuri ongelma on, jos Isis voittaa
Etiopiassa parhaillaan vierailevan Niinistön mukaan geopoliittinen vallanjako kertoo myös EU:n roolista suhteessa Turkin hyökkäykseen.
yle.fi
Aluesyyttäjä selvittää poliisin kiinniottamien kuolemia Oulussa – toiseen henkilöön käytettiin etälamautinta ja toinen henkilö kuoli päivien päästä sairaalassa
Kaksi henkilöä on kuollut poliisin kiinnioton jälkeen Oulun seudulla vain parin viikon sisällä toisistaan.
Kaleva.fi
Hiekkarannalle ja surffaamaan keskellä synkintä talvea? Sekin on nyt mahdollista Triplan uumenissa
Kauppakeskuksen pohjakerroksissa on ikuinen 27 asteen kesäsää ja mahdollisuus siemailla trooppisia drinkkejä palmun alla. Huomenna torstaina suurelle yleisölle avautuu Helsingin Pasilassa sijaitseva Pohjoismaiden suurin kauppakeskus, Mall of Tripla. Mammuttihankkeen suunnittelijat viittaavat kompleksiin mielellään elämyskeskuksena, ja jonkinlaista elämyksellisyyttä löytyy ainakin yhdestä vetonaulasta, joka löytyy keskuksen pohjakerroksista.
www.iltalehti.fi
Sotilastervehdykset johtivat kurinpitotoimiin Saksan jalkapallossa
Kansainvälisillä kentillä poliittisia mielenilmauksia nähtiin jo viime vuoden MM-kilpailuissa .
www.is.fi
Temptation Islandilla seikkaillut Milja elää avoimessa suhteessa – lataa suorat sanat samassa tilanteessa olevista Evestä ja Santerista: ”Siis apua”
Temptation Islandilla sinkkuna neljännellä tuotantokaudella ollut Milja kertoo elämästään avoimessa suhteessa. Milja avaa myös mielipidettään siitä, kuinka hyvin avoimen suhteen testaaminen sopii viettelysten saarelle.
www.is.fi
Hups! Herttuatar Catherine mokasi Pakistanissa: tyrkytti kättä kunniaa tehneelle sotilaalle
Huolitellusta käytöksestään ja täydellisestä protokollan seuraamisesta tunnettu herttuatar Catherine osoitti lipsahduksellaan, että hänkin on vain ihminen. Prinssi William ja herttuatar Catherine ovat parhaillaan virallisella, viiden päivän vierailulla Pakistanissa. Varsinkin Catherinen tarkkaan valitut asut ovat kiinnittäneet huomiota ja keränneet kiitosta. Vaatevalinnoillaan herttuatar on nimittäin osoittanut kunnioitustaan paikalliselle kulttuurille.
www.iltalehti.fi
Pahamaineinen pimeän verkon pedofiilisivusto suljettiin – lapsia pelastettu ja yli 300 pidätetty jättioperaatiossa
Pidätykset tehtiin kymmenissä eri maissa Etelä-Koreasta käsin toimineen verkkosivuston sulkemisen jälkeen.
www.is.fi
Donald Tusk: Brexit-sopimus jo lähes valmis, ainakin ”teoriassa”
Brexitistä neuvotellaan paraikaa suljettujen ovien takana. Eurooppa-neuvoston puheenjohtaja Donald Tusk sanoo uutistoimisto AFP:n mukaan, että Brexit-erosopimuksen ”perustat” ovat jo valmiit. Samaan aikaan neuvottelut ovat venyneet entisestään. – Perusteet sopimukselle ovat valmiit ja teoriassa huomenna voisimme vahvistaa tämän sopimuksen Yhdistyneen kuningaskunnan kanssa, Tusk sanoi toimittajille Brysselissä.
www.iltalehti.fi
Lasten hyväksikäyttömateriaalin levityksestä joukkopidätyksiä eri puolilla maailmaa
Monia videoilla esiintyviä uhreja ei ole pystytty tunnistamaan.
yle.fi
Poliisi löysi islamilaisesta koulusta 67 kahlittua oppilasta Nigeriassa, iäkkään uskonoppineen laitoksessa hakattiin ja hyväksikäytettiin miehiä
Ratsialöydöt ovat tahranneet islamilaisten koulujen – almajirien – maineen, joten Nigerian hallitus harkitsee niiden sulkemista.
www.hs.fi
Naisten kodittomuus yleistyy – Janna, 37, tietää minkälaista on nukkua taivasalla: ”Saatoin olla ainoa nainen 50 miehen porukassa. Nyt naisia voi joukossa olla parikymmentäkin”
Kodittomista jo neljännes on naisia. Janna Sandströmillä on kolmen vuoden kokemus siitä, millaista se on. Janna Sandströmin, 37, kokemukset 2000-luvun alkuvuosilta kuvaavat hyvin sitä, millaista naisten asunnottomuus on. Läheskään aina se ei näy katukuvassa, sillä naisilla on paremmat turvaverkostot kuin miehillä: usein yösija löytyy jonkun tuttavan luota. Nelisen kuukautta erilaisissa pätkissä noista vuosista meni kuitenkin myös täysin taivasalla. Se on tyypillistä juuri kaikkein huono-osaisimmille naisille, huumeiden käyttäjille. Sellainen Sandströmkin oli nuorena.
www.iltalehti.fi
Suomalaisia odotti Raatteentiellä uskomaton näky – luutnantti Sortila otti harvinaiset valokuvat, jotka unohtuivat vuosikymmeniksi
Suomalaiset joukot tekivät ison motin ja saavuttivat Neuvostoliiton puna-armeijasta suurvoiton Suomussalmella Raatteentiellä tammikuussa 1940. Taistelukentältä säästyi vuosikymmeniksi harvinaista kuvamateriaalia.
www.is.fi
Ex-pääministeri Paavo Lipponen avautuu nyky-EU:sta ja tyrmää uusien jäsenien ottamisen: "Ensin täytyy saada asiat unionissa kuntoon"
Suomen entisen pääministerin Paavo Lipposen mielestä Suomen ja muiden jäsenmaiden pitää ajatella omaa nenäänsä pidemmälle ja laittaa EU:n yhteiset asiat etusijalle.
Kaleva.fi
Oletko hoksannut? 5 tapaa piilottaa kodin rumilukset eli johdot
Johdot harvoin kaunistavat kotia. Näillä nikseillä saat ne kätkettyä. Moni varmasti miettii, miksi sisustuslehtien kodit näyttävät niin upeilta - Instagram-kuvista puhumattakaan. Yksi syy on varmasti se, että johdot eivät ole esillä kyseisissä kuvissa, vaan ne on piilotettu taitavasti pois näkyvistä. Koostimme vinkkejä, joiden avulla voit piilottaa johdot pois katseilta.
www.iltalehti.fi
Salaisuus Reese Witherspoonin, 43, upeaan ihoon? Kolme ainesosaa, joita sinunkin kannattaa kokeilla
Upeaihoinen suosikkinäyttelijä jakaa ihonhoitorutiininsa, joka on kiitettävän yksinkertainen.
www.is.fi
Poliisikoira karkasi kesken harjoituksen Jämijärvellä – oli omilla teillään puolesta päivästä lähtien
Poliisikoira lähti karkuun harjoituksen yhteydessä.
www.is.fi
Fiskarsilta varoitus: Liikevaihto jää viime vuodesta
Odotuksia alhaisempi myynti Functional-segmentissä heikentää koko vuoden vertailukelpoisen liikevaihdon näkymää.
kauppalehti.fi
Miksi Huuhkajat pelaa jättimäisen EM-karsintaottelun Töölön jalkapallostadionilla? ”Vahvana perusteena urheilullinen puoli”
Moni Huuhkajat-fani on ehtinyt tiistaiyön ja keskiviikon aikana ihmetellä, miksi EM-kisapaikan mahdollisesti ratkaiseva Liechtenstein-peli pelataan Helsingin Töölön jalkapallostadionilla. Moni Huuhkajat-fani ehti tiistaiyön ja keskiviikon aikana ihmetellä, miksi EM-kisapaikan mahdollisesti ratkaiseva Liechtenstein-peli pelataan Helsingissä Töölön jalkapallostadionilla. Sitä ei nimittäin voi selittää miksikään muuksi, että Töölön stadion on auttamattoman pieni tulevan ottelun kokoluokkaan nähden.
www.iltalehti.fi
Raportti: Teeplantaaseilla vakavia ongelmia – ”Suomessa juotavaa teetä saatetaan poimia alle kahden euron päiväpalkalla”
Kolonialismin perintö on plantaaseilla edelleen vahvasti läsnä, kertoo kansalaisjärjestö Finnwatch. Finnwatchin keskiviikkona julkaisema Teetä ilman sympatiaa -raportti kertoo karuista oloista Suomessa kulutettavan teen tuotannossa Intiassa ja Sri Lankassa. Poimijat ovat usein sairaita sekä aliravittuja, ja he tekevät työtä nälkäpalkalla, raportissa kerrotaan.
www.iltalehti.fi
Kun pikkuveli syntyi sokeana ja ilman nenää, Erika Jääskeläinen päätti kadota: "Tuntui, ettei kukaan huomaa, olenko kotona"
Erityisperheen terveet sisarukset jäävät usein huomiotta. Jaa kokemuksesi jutun keskusteluosiossa. Kello 19 –21 keskusteluun osallistuu ja kysymyksiin vastaa Erityinen sisaruus -hankkeen projektipäällikkö Katri Lehmuskoski.
yle.fi
Stockmann uudistaa kanta-asiakasohjelmansa – Henkilöstöjohtaja luottaa yhä yrityksen vetovoimaan myös työpaikkana
Kaupan alan ammattilaisia työ Stockmannilla houkuttaa yhä, sanoo Mikko Huttunen. Hänelle se oli pitkäaikainen haave, joka toteutui.
kauppalehti.fi
Nainen pahoinpiteli tytärtään haukkuneen 11-vuotiaan pojan Espoossa, oikeudelta tuomio sekä käyttäytymisohjeita aikuisille ja lapsille
Vuonna 1983 syntynyt nainen syyllistyi Länsi-Uudenmaan käräjäoikeuden mukaan pahoinpitelyyn.
www.hs.fi
Turkin hyökkäys Syyriaan alkoi viikko sitten – näin se on edennyt
Operaatio "Rauhanlähde" on Syyriassa vienyt 70 siviilin hengen. Sadat tuhannet ovat joutuneet jättämään kotinsa.
yle.fi
Lähteet: Brexit-neuvottelut pysähdyksissä
Aikaa on vähän saada sopimus valmiiksi ennen torstain EU-huippukokousta.
kauppalehti.fi
”Annetaan ne tappiot anteeksi!” – Timo Soini riemastui Suomelle velkaantuneen Kreikan avusta Huuhkajille
Kreikan voiton ansiosta Suomen EM-kisapaikka on enemmän kuin lähellä. Se sai intohimoisena futismiehenä tunnetun Timo Soininkin innostumaan.
www.is.fi
Entistä muhkeammat hoitopalkkiot lihottivat Bank of American tulosta
Pankin maailmanlaajuisesta toiminnasta saadut tulot kasvoivat merkittävästi.
kauppalehti.fi
Hollantilaisella tilalla asunut mies pidätettiin vapaudenriistosta – näin poliisi kuvailee piilopaikkaa, jossa perheen uskotaan olleen eristyksissä 9 vuotta
Tilalla asunutta miestä epäillään vapaudenriistosta ja terveyden vahingoittamisesta.
www.is.fi
Trendidieetti kieltää viljat, maidon ja hedelmätkin – listasimme ketodieettiin sopivat päivän ruoat
Keräsimme viisi ketodieettiin sopivaa reseptiä, joista voit koostaa päivän esimerkkiruoat. Ketogeenisessä ruokavaliossa vältellään hiilihydraatteja ja pyritään täyttämään kehon energiantarve rasvoilla ja proteiineilla. Se on suosittu laihdutusmetodi. Ketodieetti on myös uusin vähähiilihydraattisen ruokavalion trendi. Aiemmin vastaavat ilmiöt on tunnettu esimerkiksi karppaamisena tai Atkinsin dieettinä. Ketodieetti kehitettiin alun perin vaikean epilepsian hoitoon.
1 h
www.iltalehti.fi
Poliisi on kadottanut poliisikoiran – eläin voi olla ihmiselle vaarallinen: soita 112, jos näet
Poliisikoira on päässyt karkuun Lounais-Suomen poliisilta. Poliisi pyytää yleisövihjeitä kateissa olevasta belgianpaimenkoirasta Jämijärvellä. Kyse on poliisikoirasta.
1 h
www.iltalehti.fi
Fiskars varoittaa liikevaihdon supistumisesta ja kauppasodan vaikutuksista
Uuden arvion mukaan yhtiön liikevaihto on pienempi kuin viime vuonna.
1 h
www.hs.fi
Maa- ja metsätalousministeri kritisoi Unicafen päätöstä lopettaa naudanlihan käyttö, vaikka hallitusohjelmassakin on kirjaus kasvisruoan osuuden lisäämisestä
Maa- ja metsätalousministeri Jari Leppä (kesk) kritisoi Unicafen päätöstä poistaa naudanliha lounaslistoiltaan.
1 h
www.hs.fi
Armeijan tiedusteluleirit ovat muokanneet Anita Korvan treeniohjelmaa – kiiminkiläistaustaisen hiihtäjälupauksen katse on erityisesti sprinttikisoissa
Varusmiespalvelus rytmittää hiihtäjälupauksen harjoittelun ja kilpailut maaliskuun lopulle.
1 h
Kaleva.fi
Elisalta odotetaan vain lievää tulosparannusta – Osakekurssi keulii jo omissa sfääreissään
Huomenna torstaina osavuosikatsauksensa julkistavan Elisan osakekurssi on noussut jo 15 prosenttia edellisen tuloksen jälkeen. Tulosparannuksen odotetaan kuitenkin jäävän pieneksi.
1 h
kauppalehti.fi
Tarzan-näyttelijän kotona surmattiin nainen – poliisi ampui epäiltyä
Kalifornian poliisi tutkii näyttelijä Ron Elyn kotona tapahtunutta puukotusta.
1 h
www.is.fi
Hollannissa yhdeksän vuotta eristyksissä eläneen perheen poika päivitti Facebookia – maatilan vuokralaista epäillään vapaudenriistosta
58-vuotias itävaltalaismies vuokrasi maatilan yhdeksän vuotta sitten.
1 h
www.hs.fi
Motonetista Broman Groupin johtoon noussut Antti Tiitola pyrkii välttämään seminaareja eikä siedä selittelyä – "Yrityksen menestys ei ole itsestäänselvyys"
Broman Groupin toimitusjohtajaksi noussut Antti Tiitola ei siedä selittelyä tai ulkoisten tekijöiden syyttelyä, jos kauppa ei käy. Ulkomaisen verkkokaupan asettamaan haasteeseen voi hänestä suhtautua positiivisesti.
1 h
kauppalehti.fi
Colin Farrelin uusi tyyli hämmästyttää – tähteä ei ole tunnistaa tuoreista kuvista: syy muodonmuutokselle täysi mysteeri
Irlantilaisnäyttelijä Colin Farrell kuvattiin lähes tunnistamattomana Los Angelesin kaduilla.
1 h
www.is.fi
Helsingin yliopiston opiskelijaruokalat luopuvat naudanlihasta, muu Suomi ei seuraa perässä - ”Ei täällä Oulussa olla valmiita”
Helsingin yliopiston opiskelijaravintolat ilmoittivat tiistaina luopuvansa naudanlihan tarjoamisesta asiakkailleen tyystin ensi vuoden helmikuusta alkaen. Tiistaina Helsingin yliopiston UniCafe-opiskelijaravintolat ilmoittivat lopettavansa naudanlihan tarjoamisen. UniCafe kertoo päätyneensä tähän siksi, että naudanlihasta luopuminen on yksi tehokkaimmista tavoista pienentää hiilijalanjälkeä. Soittokierros Oulun Unirestaan, Jyväskylän Semmaan ja Turun Unicaan paljastaa, että samankaltaisia päätöksiä ei olla tekemässä näiden kaupunkien opiskelijaravintoloissa ainakaan aivan vielä. Kaikissa kaupungeissa ravintoloissa on tarjolla kasvisvaihtoehtoja, ja jokainen taho korostaa tarjoavansa kotimaista naudanlihaa.
1 h
www.iltalehti.fi
F1-tallin nimi vaihtuu kauden jälkeen
F1-sarjassa ei ole enää ensi kaudella Toro Rosso -nimistä tallia.
1 h
www.is.fi
Kaksi autoa kolaroi Tulliväylällä, kukaan ei loukkaantunut
Tulliväylän ja Kosteperänkadun risteyksessä tapahtui kahden auton peräänajokolari keskiviikkona iltapäivällä.
1 h
Kaleva.fi
F1-talli vaihtaa nimeä ensi kaudeksi! Erikoinen yhtäläisyys Kimi Räikkösen edustamaan talliin
Toro Rosson nimispekulaatiot ovat päättymässä. Red Bullin omistamana kasvattitallina tunnettu Toro Rosso vaihtaa nimeä. Ensi kaudesta lähtien talli tunnetaan Scuderia Alpha Taurina, kertoo formularaamattuna tunnettu Autosport.
1 h
www.iltalehti.fi
Janni Hussilta harvinainen avautuminen elämästään – kyllästyi kuulemaan fitness-taustastaan: "Olen jo jonkin aikaa etsiskellyt itseäni"
Televisiosta tuttu Janni Hussi kertoo Instagramissa, miten hän on muuttunut vuosien aikana. Syöpää sairastanut Janni Hussi julkaisi Instagramissa syvällisen päivityksen, jossa hän pohtii itseään ja elämäänsä taaksepäin. – Moi! Mä oon Janni ja ajattelin nyt vähän kertoa itsestäni. Oot ehkä joskus saattanut kuulla mun nimen ja ”fitness” -sanan samassa yhteydessä. Itse oon saanut kuulla sitä ihan kyllästymiseen saakka, hän aloittaa kirjoituksensa.
1 h
www.iltalehti.fi
Poliisikoira paineli karkuteille Jämijärvellä – koiraa ei pidä ottaa kiinni
Poliisi pyytää havaintoja koirasta numeroon 112.
1 h
yle.fi
Suora lähetys kello 19: Angela Merkel ja Emmanuel Macron pitävät tiedotustilaisuuden – johtajien agendalla brexit
EU ja Britannia yrittävät yhä saada aikaan brexit-sopimusta.
2 h
www.is.fi
Nuorten suomalaismiesten vaellusretki muuttui painajaiseksi – ”Hän päästi kammottavan kuolinkarjaisun ja vaipui hitaasti kuopan pohjalle”
Timo Polari kertoo hyytävän tarinan Grönlannin armottomalta jäätiköltä. Kyse on traagisesta tapahtumasarjasta, joka johti kahden nuoren suomalaismiehen menehtymiseen vuonna 1997.
2 h
www.is.fi
Eurooppa-neuvoston puheenjohtaja Tusk: Brexit-sovun perustukset ovat valmiina
Eurooppa-neuvoston puheenjohtajan Donald Tuskin mukaan brexit-sovun perustukset ovat valmiina, kertoo AFP.
2 h
www.is.fi