Kärppien maali säilyi taas koskemattomana, Mikkelistä kotiintuomisina täysi kolmen pisteen potti – "Tämä oli supersuoritus"

Oululaisilla on takana kotimaisessa Liigassa jo runsaat neljä ottelua ilman takaiskumaalia.
Load more
Go to source
unread news (Demo user)
unread news (Demo user)
Miten Tapiolan Ainoa pärjää kauppakeskusten kilpailussa? Laajennus aukeaa torstaina, sekavat kulkureitit poistuvat
Laajentumisen myötä kauppakeskuksen pinta-ala kasvaa 50 000 neliömetriin ja valikoima 100 liikkeeseen, joista 32 on ravintoloita ja kahviloita.
www.hs.fi
Netflix-tilaajat raivostuivat: Yhteisten tunnusten estäminen voi käydä kuluttajille kalliiksi
Netflixin suunnitelmat eivät ole olleet kuluttajien mieleen. Iltalehti kertoi tiistaina, miten Netflix suunnittelee muuttavansa käytäntöään jaettuihin salasanoihin liittyen. Moni Netflix-tilaaja käyttää samoja tunnuksia yhdessä esimerkiksi perheenjäsentensä ja ystäviensä kesken, jotka eivät asu samassa taloudessa. Netflix tarjoaa erilaisia tilaussopimuksia, joiden hinnat ovat nousseet viimeksi kesällä. Perustilauksella (7,99 euroa kuukaudessa) Netflixiä voi katsoa samaan aikaan vain yhdellä laitteella, tuplatilauksella (11,99 euroa kuukaudessa) kahdella ja perhetilauksella neljällä (15,99 eurolla kuukaudessa). Moni maksaa perhetilauksesta siksi, että se on ainoa paketti, joka tarjoaa Ultra HD -sisältöä.
www.iltalehti.fi
Jalkapallovaikuttaja Ari Lahden unelma on vain yhden ottelun päässä: ”Jos päästään EM-kisoihin, kyllä siitä tulee aikamoinen kansainvaellus”
Jalkapallon vahva vaikuttaja, investointipankkiiri Ari Lahti asettaa kovia tavoitteita, sillä ne ohjaavat parhaiten toimintaa menestykseen. Taskussa on Veikkausliigan voitto ja vain hilkun päässä sukupolven unelma Suomen EM-paikasta.
kauppalehti.fi
Levyarvostelu: Ensimmäiset konemusiikkikokeilut eivät kiinnostaneet ketään, vaikka Fredikin hönkäili tykyttävän syntikkataustan päälle discolevyllä
Tarinat ensimmäisistä konemusiikkikokeiluista ovat kiinnostavampia kuin itse musiikki, pohtii Harri Uusitorppa. Kriitikon valinnoissa myös Aija Puurtisen hieno, siirtolaismusiikin hengessä tehty levy.
www.hs.fi
Nokian Renkaiden yt-neuvottelut päättyivät, 41 työsuhdetta päättyy
www.hs.fi
Näin oikeusministeri Henriksson torjuisi ylivelkaantumista: Lapsille säästöpossuja, nuorille vähintään toisen asteen koulutus ja pienyrittäjille toinen mahdollisuus
Oikeusministeri Anna-Maja Henriksson uskoo, että koulutuksella voidaan vaikuttaa pärjäämiseen myös taloudenhallinnassa.
Kaleva.fi
Meghan Marklen Lontoo - 10 herttuattarelle kelpaavaa kohdetta
Miltä Lontoo näyttää herttuatar Meghanin silmin? Nämä paikat kuuluvat silloin listalle. Lontoo on monipuolinen kaupunkikohde, johon voi tutustua monella tapaa. Missä kannattaisi käydä, jos Lontoon haluaa kiertää kuin yksi sen tämän hetken puhutuimmista asukkaista? Nämä kymmenen kohdetta kuuluvat Sussexin herttuatar Meghanin listalle.
www.iltalehti.fi
Venäjän antidopingpomo povaa maalle pitkää olympiapannaa – Tokio ja Peking jäämässä väliin
On mahdollista, että tietyt urheilijat saavat erityisoikeuden kilpailla olympialaisissa.
www.is.fi
Ravivihje: Pitkäveto Vermo 23.10.2019
Listalta löytyi yksi huippukohde.
www.is.fi
Pikkuvirhe viisumissa riittää – suomalaisia turisteja käännytetty Venäjän rajalta takaisin Suomeen
Lukuisia suomalaisia on käännytetty Venäjältä takaisin Suomeen, koska he ovat kirjoittaneet nimensä viisumihakemukseen ohjeiden vastaisesti.
yle.fi
Näkökulma: Egonsa puolesta pelkäävä bensa-autoilija on 2020-luvun ”mulle ei käy mikään”-ihminen
Jotain on tarpeen tehdä ja nopeasti, jos Suomi haluaa edes yrittää leikata tuntuvasti liikenteen hiilidioksidipäästöjä, kirjoittaa Lauri Nurmi. TDI on kiva kirjainlyhenne. Auton moottorin kannessa se symboloi voimaa: turbodieselin hurina ja murina tuntuu miehellä munaskuissa asti. Egoa pönkittää kivasti, kun turbodieselin vääntö riittää siihen, että Nelostien ohituskaistoilla voi painella kerralla kymmenen auton ohi ja ohittaa yhden vielä keltaisen sulkuviivan päällä ajaen.
www.iltalehti.fi
SJK julkisti uuden päävalmentajansa: Veikkausliigan tuore mestari Jani Honkavaara palaa kotikaupunkiinsa tuuliselle pestille
Seinäjoen SJK teki Jani Honkavaara 2+1-vuoden sopimuksen.
www.hs.fi
Oikeusministeri Henriksson: Poliitikkojen kannettava vastuunsa vihapuheesta – ”Jotain on mennyt aika vakavasti pieleen”
Oikeusministeri Anna-Maja Henrikssonin mukaan keskusteluilmapiiri Suomessa on heikentynyt selvästi.
www.is.fi
Viestintätoimistojen työntekijät miehittivät vihreiden johdon – Vaikuttiko se puoluelehden lakkauttamiseen?
Kaikki vihreiden kolme varapuheenjohtajaa työskentelevät viestintätoimistoissa.
www.hs.fi
SJK esitteli Jani Honkavaaran – sopimus kattaa ainakin kaksi seuraavaa kautta
SJK esitteli odotetun nimen keskiviikon tiedotustilaisuudessa.
www.is.fi
Suora lähetys kello 17: Mark Zuckerberg Yhdysvaltain kongressin grillattavana
Facebookin toimitusjohtaja ja perustaja vastaa finanssipalvelualaa valvovan valiokunnan kysymyksiin.
www.is.fi
Kissat pelastivat italialaispariskunnan maanvyöryn alta: ”Simba ja Mose herättivät meidät”
Italialaispariskunta selvisi hengissä talonsa tuhonneesta maanvyörystä kissojensa ansiosta. – Vaimoni heräsi, kun kissamme Simba ja Mose, pitivät meteliä ja herättivät meidät, Claudio Piana sanoi Secolo XIX -lehdelle. Voimakas myrsky moukaroi alkuviikosta Italian pohjoisosia ja pakotti kymmenet ihmiset pakenemaan kodeistaan. Myrsky vaati kahden ihmisen hengen.
www.iltalehti.fi
Lahtelainen kirpputori selvittää, menikö tulipalon uhreille tarkoitettuja lahjoituksia vastoin tarkoitusta myyntiin
Sosiaalisessa mediassa on esitetty väite, jonka mukaan tulipalon uhri olisi noutanut kipputorilta lahjoituspöydän, joka olikin löytynyt myytävien tavaroiden puolelta.
yle.fi
Nyt se on virallista: kvanttitietokone saavutti herruuden eli laski 10 000 vuoden tehtävän 200 sekunnissa
Kvanttitietokonetta voi yrittää ymmärtää, vaikka se ei sovi arkijärkeen.
www.hs.fi
Hillitön tarina Tapparan treeneistä: SM-liigalegenda pommitettiin mustelmille uutuusvekottimella - ”Kiekko tuli todennäköisesti pahimmillaan kahtasataa”
Rauno Korpi kertoi oman aikansa valmennusmetodeista Tapparan Youtube-kanavalla julkaistussa haastattelussa. Yksi hauska tarina koskee maalivahtiharjoittelua 70-luvulla. Korpi kertaa, kuinka Tappara sai käyttöönsä Boni Goalie Trainer -laitteen, josta tuli osa molarien treenikuvioita.
www.iltalehti.fi
Oulun kaupungin tahto toteutui – Kärpät lopetti haaparantalaisen Nuuskakairan tukun mainosten esittämisen Raksilan jäähallissa
Oulun liikuntajohtaja Niina Epäilys sanoo kaupungin olevan ehdottoman tyytyväinen ratkaisuun. Kärppien toimitusjohtaja Tommi Virkkunen painottaa, ettei Kärpät rikkonut lakia missään vaiheessa.
Kaleva.fi
Analyytikko näkee Nesteen uusiutuvissa tuotteissa erittäin vahvat näkymät: ”Yhtiö myy käytännössä kaiken, minkä pystyy tuottamaan”
Ennätystuloksen tehneen Nesteen uusiutuvien polttoaineiden tuotantokapasiteetti ei pysy kysynnän perässä, sanoo Inderesin analyytikko Petri Gostowski.
kauppalehti.fi
HS Espoo: Poliisi: Kauniaisissa liikkuu häiriköivä nuorisojoukko – ”Erittäin vakavasti otettava asia”
Länsi-Uudenmaan poliisi kertoo tiedottavansa tilanteesta tarkemmin myöhemmin tällä viikolla.
www.hs.fi
Tuulivoimayhtiöiltä kova arvio: Yli puolet Suomen sähköstä mahdollista tuottaa tuulella vuonna 2030 – Suomeen on tehty lyhyessä ajassa lähes 1,5 miljardin tuulivoimainvestoinnit
Voimaa Tuulesta -yhtiöt kertovat julkaisseensa noin puolen miljardin euron arvosta markkinaehtoisia tuulivoimahankkeita.
Kaleva.fi
El Clásicon uusi päivämäärä selvillä, La Liga joutui taipumaan seurojen tahtoon
Barcelona ja Real Madrid kohtaavat 18. joulukuuta.
www.hs.fi
Kuvat: Venäjän ”Hulkin” hauikset ovat koomisen suuret – kasvatti lihaksia vaarallisella öljyllä, hävisi nyt vapaaottelussa bloggaajalle
Venäläinen Kirill Tereshin on pumpannut hauiksensa täyteen syntholia. Nyt hänen olkavartensa näyttävät luonnottomilta.
www.is.fi
Tulosvaroituksen antanut Nokian Renkaat vähentää 41 henkilöä – jatkaa lomautuksia ensi vuonna
Rengasvalmistaja Nokian Renkaat vähentää yhteensä 41 työntekijää Nokian tehtaaltaan syyskuussa alkaneiden yt-neuvotteluiden päätteeksi.
www.is.fi
Ensimmäistä kertaa Suomessa järjestettävä maailmanmusiikin jättitapahtuma Womex alkaa tänään Tampereella: Yle välittää suorana jopa 18 konserttia
Kansan- ja maailmanmusiikin merkittävin kansainvälinen ammattilaistapahtuma Womex tuo Tampereelle yli 2 500 musiikkialan ihmistä. Esiintyjiä on noin 300 lähes 50 maasta.
www.hs.fi
Rouva Jenni Haukio sädehti upeassa iltapuvussa Japanin keisarin illallisilla
Japanin keisarin kruunajaiset huipentuivat tiistaina juhlaillallisiin. Myös Suomen presidenttipari oli mukana juhlahumussa. Keisari Akihito, 85, jäi eläkkeelle ja krsysanteemi-istuimelle valtaan nousi hänen poikansa Naruhito, 59. Kyseessä oli harvinainen tapaus – ensimmäinen kerta yli 200 vuoteen, kun elossa oleva keisari luopui vallasta. Kruunajaisia vietettiin tiistaina ja kutsuvieraiden joukossa oli paljon kuninkaallisia myös Euroopasta. Tiistai-iltana juhlallisuudet jatkuivat uuden keisarin kunniaksi järjestettyjen illallisten merkeissä. Juhlallisessa tilaisuudessa nähtiin upeaa kuninkaallista pukuloistoa, kun hallitsijat pistivät parastaan. Muun muassa kruununprinsessa Victoria edusti kauniin elegantissa pitsisessä iltapuvussa.
www.iltalehti.fi
Kampin ampumisen taustalla sukuriita –  koston uhka yhä ilmassa
Poliisi on saamassa valmiiksi kesällä Helsingin keskustassa sattuneen ampumavälikohtauksen tutkinnan. Murhayritysten taustalla uskotaan olevan kosovolaissukujen vanhat kaunat. Koston kierteen pelätään jatkuvan. Välikohtaus sattui kesken heinäkuisen iltapäiväruuhkan Helsingin Porkkalankadun ja Hietalahdenkadun risteyksessä, kun 32-vuotias mies törmäsi toiseen autoon ja ryhtyi tämän jälkeen ampumaan autosta paenneiden perään käsiaseella. Pakoon juosseista kolmesta henkilöstä kaksi loukkaantui, ja heidät kuljetettiin sairaalaan.
www.iltalehti.fi
Mikä on seuraava käänne brexit-jännitysnäytelmässä? – Yle seuraa pääministerin kyselytuntia suorana klo 13.30 alkaen
Downing Street 10 on antanut ymmärtää ajavansa uusia vaaleja. Vaalit vaativat kuitenkin parlamentin tuen.
1 h
yle.fi
EU tuli maksamaan viime vuonna 105 euroa jokaista suomalaista kohti
Suomi maksoi Euroopan unionin budjettiin viime vuonna 580 miljoonaa euroa enemmän kuin sieltä sai.
1 h
yle.fi
”Ollaan erittäin vaarallisella tiellä, jos vihapuheella yritetään vaikuttaa syyttäjiin, tuomareihin ja toimittajiin”, sanoo oikeusministeri Anna-Maja Henriksson
Oikeusministeriö miettii, pitäisikö lakia muuttaa lisääntyneen vihapuheen ja maalittamisen kitkemiseksi.
1 h
www.hs.fi
Oikeusministeri Henriksson: Virkamiehiin kohdistuvan maalittamisen tulisi olla virallisen syytteen alaista
Ministeriö odottaa virkamiesten arviota ennen lopullisia johtopäätöksiä.
1 h
yle.fi
Poliisi epäilee: kortiton kuski kaahasi valvontakameraan lähes 200 kilometriä tunnissa Helsingissä
Poliisi tutkii tapausta törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.
1 h
www.hs.fi
Sentencedistä tuttu laulaja tuomittiin törkeästä rattijuopumuksesta ehdolliseen vankeuteen – kolaroi Oulussa autoja 2,49 promillen humalassa
Oulun käräjäoikeus tuomitsi muusikko Villepetteri Laihialan ehdolliseen vankeuteen ja sen ohella päiväsakkoihin.
1 h
www.is.fi
Helppo suppilovahveroresepti nopeaan herkutteluun – ”Söin salaa muulta perheeltä!”
Paistettu suppilovahvero maistuu taivaalliselta, kun sen kaveriksi pannulle lisää hieman sipulia ja sinihomejuustoa. Syksyn huomaa tulleen vähintään siitä, että sosiaalinen media täytyy sienikuvista. Viikonloppuna sienimetsällä oli käynyt myös helsinkiläinen Heta, joka löysi retkellään kunnioitettavan määrän suppilovahveroita. – Ei ole ollut mikään huippuvuosi noilla minun sienestysmailla, koska alla on se viime vuoden huippukuiva kesä ja viime kesäkin oli kuiva. Siksi oli riemullista löytää kuitenkin melkeinpä kahdeksan litraa. Hiukan niitä sai hakea, eivät olleet tarjolla samalla tavalla kuin hyvinä suppisvuosina. Löydetyt yksilöt olivat melkoisen nuoria, pienehköjä ja ihania! Heta kertoo.
1 h
www.iltalehti.fi
Britannian poliisi löysi 39 ruumista rekan kontista – kuljettaja on pidätetty ja poliisi on aloittanut murhatutkinnan
Kuljetusyhtiön mukaan tapaus "korostaa ihmissalakujetuksen vaaroja".Poliisi löysi 39 ihmisen ruumiit rekan kontista Essexissä, Itä-Englannissa keskiviikkona.
1 h
Kaleva.fi
Nokian Renkaiden yt:t päättyivät: Työsuhde päättyy yli 40:ltä, lisää lomautuksia
Yt-neuvottelujen piirissä oli noin 500 henkilöä.
1 h
yle.fi
Yksi kysymys voi paljastaa, onko työsi liian kuormittavaa – tunnista työuupumuksen arkiset hälytysmerkit
Tunnekontrollin pettäminen on yksi työuupumuksen merkki. Väsymys ja turhautuminen saattavat purkautua esimerkiksi raivona tai muina yllättävinä tunnereaktioina.
1 h
www.is.fi
Akkujen teho kasvaa ja latausajat lyhenevät: ”10 vuoden kuluttua nauramme nykyisille sähköautojen akuille”
Autojen sähköiset osat kehittyvät todella nopeasti nyt paljon nopeammin kuin autoteollisuus perinteisesti on tottunut, sanoo Kian tuotekehityksestä vastaava johtaja David Labrosse. Kian tuotekehityksenjohtajat David Labrosse ja Duarte Ramalho avautuivat harvinaisessa lehdistötilaisuudessa pienelle joukolle toimittajia Kian tuotekehityskeskuksessa Rüsselsheimissa Saksassa. –Kymmenen vuoden kuluttua nauramme tämän päivän akuille, sanoo Labrosse sanoo,
1 h
www.iltalehti.fi
Kampaajat paljastavat suomalaisten 5 yleisintä hiushaavetta juuri nyt – himoitsetko sinäkin jotain näistä?
Suomalaiskampaajat kertovat, mitä asiakkaat pyytävät eniten tällä hetkellä.
1 h
www.is.fi
Tällainen on Japanin keisari Naruhitolle rakennettu erikois-Toyota – käyttö siirtyi marraskuulle
Keisari Naruhiton Toyota Century Convertible on erikoisvalmisteinen avoauto.
1 h
www.is.fi
Lääkkeiden saatavuushäiriöt lisääntyneet – huoli tuhansien suomalaisnaisten käyttämästä rintasyöpälääkkeestä sen sijaan ohi
Rintasyöpälääke letrotsolia sisältävissä valmisteissa ollut laaja saatavuushäiriö herätti huolta alkusyksyn aikana. Nyt valmisteita on saatu Suomeen jälleen tarvetta vastaavia määriä.
1 h
yle.fi
”Hybridi olisi loistava ratkaisu” – Juha Kankkunen kannattaa rallin MM-sarjan ilmastotoimia
Juha Kankkunen kertoo mielipiteensä rallin kehityssuunnasta ja ympäristöystävällisyydestä.
1 h
www.is.fi
Espanjan tulvissa kuollut yksi ihminen ja useita on kateissa
Espanjassa ainakin yksi ihminen on kuollut ja ainakin neljä ihmistä on kateissa maan koillisrannikkoa koetelleiden tulvien jäljiltä.
2 h
www.is.fi
Vahva tilauskanta ja palvelut paransivat Koneen tulosta
”Saatujen tilausten hyvä kasvu kaikilla alueilla jatkui”, sanoo toimitusjohtaja Henrik Ehrnrooth tiedotteessa.
2 h
www.hs.fi
Tempation Islandilla onkin kiihkeää menoa kahden varatun naisen välillä - Viivi: ”Oon sillain biseksuaali”
Keskiviikon Tempatation Island Suomi -jaksossa on kuumat tunnelmat. Tosin ei sinkkujen viettelyn vuoksi vaan kahden varatun naisen välillä. Tänä keskiviikkona Temptation Island Suomi -ohjelmassa on luvassa vauhdikkaat rapujuhlat juomalaulujen merkeissä. Varattujen naisten saarella Viivi ja Josefin yllättävät olemalla erityisen keskittyneitä toisiinsa. He suutelevat uima-altaalla ja vaikuttavat olevan täysin toistensa lumoissa. Kummallakin on oma mies toisella saarella sinkkunaisten vieteltävinä.
2 h
www.iltalehti.fi