Katso kuvat ja video: Kromi kiilsi ja rokki soi Suomen Sherwoodissa

Upeat jenkkiautot jytisivät Sherwoodiksi kutsutun Keravan kaduilla perinteisessä Kerava Car Show´ssa elokuun toisena viikonloppuna ja kaupungin keskustassa Aurinkomäellä raikui rock´n roll. Autonäyttelyssä alkuperäiskuntoiset ja eri rakentelutrendejä edustaneet amerikanautot ja muut harrastepelit olivat kaupunkilaisten ihailtavina kävelykadulla ja sen tuntumassa. Krominhohtoiset ja isot autot olivat vuosikymmeniltä, jolloin ne olivat vielä muodokkaita viehättivät kaikenikäisiä katsojia.
Load more
Go to source
unread news (Demo user)
unread news (Demo user)
Katso kuvat: Historiallisesti merkittävä 16 tonnia painava metsäkone myynnissä — vastaavia ei enää Suomessa jäljellä
Suomen Metsämuseo Luston työnäytöskoneena ja museoesineenä toiminut harvinainen PIKA 50 -monitoimikone on laitettu myyntiin. Koneen tuotot käytetään suomalaisen metsäkulttuurin ja -historian säilyttämiseen. Metsäkoneen myynnin taustalla on tarve varata tilaa varsinaiselle museokokoelmalle. Museo säilyttää kokoelmissaan toisen vastaavan PIKA 50 -koneen. Myynnissä olevan koneen tuotto käytetään suomalaisen metsäkulttuurin ja -historian säilyttämiseen. Myynti-ilmoitus löytyy Luston sivuilta. Myynnissä olevan metsäkone on restauroitu täydellisesti vuonna 2003. Aikaisemman käytön historiatieto on vähäistä ja muistinvaraista. Kone on ollut käytössä Tehdaspuu-yrityksellä sekä Sippolan ja Jämsänkosken metsäoppilaitoksissa. Viimeisin omistaja on Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia, jonka alaisuudessa Jämsänkosken metsäkoneopetus toteutetaan nykyisin.
6 m
www.iltalehti.fi
Sörnäisiin aukesi pieni thairavintola, jossa annokset ovat isoja ja papaijasalaatissa riitti potkua
Lauttasaaressa toimiva Korat Thai avasi uuden toimipisteen Sörnäisiin.
7 m
www.hs.fi
Kullan historiallinen nousuralli jatkuu – kauppasodan kiihtyminen aiheutti kuuden vuoden hintahuipun
Kullan hinta kipusi kuuden vuoden ennätyslukemiin Kiinan ja Yhdysvaltojen nokittelun takia.
kauppalehti.fi
Wayne Rooney poistui kostean illan jälkeen hotelliin ”mysteeribruneten” kanssa - lehti: vaimo jätti vihkisormuksen kotiin ja lensi raivoissaan Yhdysvaltoihin
Wayne Rooneyn kostea ilta Kanadassa on saanut runsaasti palstatilaa futistähden kotimaassa. Brittiläinen The Mirror -lehti uutisoi vastikään kuvien kera jalkapallotähti Wayne Rooneyn kosteasta illasta Vancouverissa Kanadassa. D.C. Unitedia edustava Rooney juhli lehden mukaan joukkuetovereidensa kanssa ja poistui yökerhosta ”mysteeribruneten” kanssa. Kohun keskiössä ovat kuvat, joissa Rooney odottaa naisen kanssa hissiä hotellin aulassa.
www.iltalehti.fi
NBA:n jättiläinen harppoo koon 63 kengillä! Kuva 8-vuotiaasta pojasta ja pelikengästä hämmentää
Senegalilaisen Tacko Fallin tossut ovat jättimäiset.
www.is.fi
Tällaista asua emme ole tottuneet näkemään edes Kendall Jennerin päällä – rohkenisitko pukea?
Nahkabyysat eivät ole vielä mitään, muistuttaa Kendall Jennerin tyylinäyte.
www.is.fi
Suomen Skam-näytelmän näyttelijät julkaistiin, teatterioikeudet myönnetty aiemmin vain Tanskaan
Skamin teatteriversion saaminen Suomeen vaati tiukkoja neuvotteluita.
www.is.fi
Mediatoimistoalalla muutetaan markkinointia tekoälyn avulla – Airomi haluaa tehdä perinteisen median mainostilan ostamisesta helppoa: ”Vastaavaa kokonaisuutta ei löydy mistään maailmalta”
Aloitetaan alusta ja muutetaan mediaostaminen, sanovat Omnicom Media Group Finland ja Houston Analytics.
kauppalehti.fi
Yle: Uusissa autoissa pitää pian olla kulutusta seuraava järjestelmä
Autonvalmistajien pitää varustaa jokainen nestemäisellä polttoaineella kulkeva uusi auto kulutuksen tallentavalla järjestelmällä ensi vuoden loppuun mennessä.
www.is.fi
Suomen Skam-näytelmän näyttelijät julkaistiin, teatterioikeudet myönnetty aiemmin vain Tanskaan
Skamin teatteriversion saaminen Suomeen vaati tiukkoja neuvotteluita.
www.hs.fi
Video: Corgien juoksukisa villitsi yleisön Turussa – Pojun, 4, salainen taktiikka puri tuomareihin: ”Lähtee hullutuksiin mukaan”
Poju lähti kisaan voitto mielessään mutta muutti taktiikkaa viime hetkellä.
www.is.fi
Helsinkiin saapuva Nick Cave menetti toisen kaksoispojistaan järkyttävässä tapaturmassa – nyt fanit ovat alkaneet lähestyä häntä omilla ongelmillaan
Helsingissä maanantaina ja tiistaina esiintyvä Nick Cave on surun asiantuntija.
www.is.fi
Ari Ruohon kalakeitto on järjettömän herkullista: "Suomen paras kala on häpeällisen aliarvostettu"
Ravintola Nokan keittiöpäällikkö ja ravintoloitsija Ari Ruoho haluaa nostaa hauen arvostusta. Ruoho harmittelee, että kaloista paras on häpeällisen aliarvostettu. Haukea hyljeksitään edelleen, vaikka moni huippukokki puhuu sen puolesta. Myös ravintola Nokan keittiöpäällikkö Ari Ruoho kuuluu hauen ystäviin. Innokkaana kalastajana tunnettu Ruoho kokkaa enemmän kuin mielellään haukea. – Hauki on Suomen parhaita kaloja. Se on kuitenkin häpeällisen aliarvostettu, Ruoho toteaa.
www.iltalehti.fi
Maistuisiko kouluruoka iltapäivällä uudelleen? Joroisissa maistuu, ja kouluruoan hävikki hipoo nollaa
Ylijäänyt ruoka on tarjolla kaikille nuorille taustaan ja tuloihin katsomatta.
yle.fi
Onko herttuatar Meghanin Doria-äiti sittenkin kaiken pahan alku ja juuri? – vihjataan antaneen herttuaparin lastenhoitajalle potkut
Herttuatar Meghanin äidillä Doria Raglandilla lienee paljon valtaa Sussexin herttuaparin taloudessa. Herttuatar Meghanin ja prinssi Harryn Archie-vauvalle palkattiin aiemmin kesällä kolmas lastenhoitaja, sillä kaksi aiempaa oli lopettanut työnsä lyhyen ajan jälkeen. Eri lähteiden mukaan kuninkaallinen pari irtisanoi ensimmäisen lastenhoitajan, koska tämä oli ammattitaidoton. Toinen hoitaja lähti sen vuoksi, koska hänet oli alunperinkin palkattu Archien hoitajaksi vain öisin.
www.iltalehti.fi
NHL-asiantuntijat listasivat parhaat maalivahdit: Tuukka Rask ja Pekka Rinne kuuluvat eliittitorjujiin
Ykköseksi listattiin Tampa Bay Lightningin Andrei Vasilevski.
www.hs.fi
Hongkongin protesteissa ensimmäinen laukaus – 36 mielenosoittajaa pidätettiin
Hongkongissa poliisi ampui ensimmäisen laukauksen ilmaan kuukausia jatkuneissa protesteissa sunnuntaina.
Kaleva.fi
OGK:n Sonja Pakonen taituroi uransa parhaaseen suoritukseen Finnish Tourin neljännessä osakilpailussa
Oulun Golfkerhon Sonja Pakonen pelasi loppuun asti hienosti ja päätyi ensimmäistä kertaa mitaleille korkean tason kilpailuissa.
Kaleva.fi
Elimistö voi roihuta tulehdustilassa, ilman että tiedät sitä - 3 terveellistä vinkkiä taltuttavat hiljaisen tulehduksen
Arkirytmi, ennakointi ja terveelliset elämäntavat ehkäisevät tulehdusta. Ravitsemusterapeutti kertoo, kuinka palata arkeen ja kuinka luoda hyviä rutiineja. Kehon hiljainen tulehdustila voi syntyä epäsäännöllisestä päivärytmistä, alkoholista ja rasvaisesta ruoasta. Kesän aikana arki helposti unohtuu ja tissuttelu, ulkona syöminen ja herkuttelu vakiintuvat. Siksi onkin erittäin tärkeää palata tavalliseen arkirytmiin ja parempiin ruokavalintoihin. Hiljaisella eli matala-asteisella tulehduksella tarkoitetaan tilaa, jossa erityisesti rasvakudoksesta erittyy tulehdusta lisääviä välittäjäaineita. Matala-asteinen tulehdus on oireeton, mutta sitä pidetään monien kansansairauksien riskitekijänä.
www.iltalehti.fi
Koiranomistajilla pienempi vaara saada sydänsairaus
Uuden tutkimuksen mukaan lemmikinomistajat liikkuvat enemmän ja syövät terveellisemmin kuin ihmiset, joilla ei ole lemmikkejä.
www.is.fi
Poliisi: Porvoon ampumisista epäillyt ovat Ruotsin kansalaisia
Epäillyt ovat syntyneet vuosina 1989 ja 1994.
www.is.fi
KRP: Kaksi Ruotsin kansalaista otettu kiinni epäiltynä Porvoon poliisiampumisista – nuoret miehet otettiin takaa-ajon päätteeksi Ikaalisissa
Poliisi vahvistaa, että sunnuntai-iltana Tampereen seudulla kiinniotetut kaksi miestä ovat Porvoon ampumisista epäillyt henkilöt.
Kaleva.fi
Poliisi: Porvoon epäillyt ampujat on saatu kiinni, epäillyt ovat Ruotsin kansalaisia
www.hs.fi
KRP: Tampereella kiinniotetut olivat Porvoon ampujat – miehet ovat Ruotsin kansalaisia
Poliisitehtävä porvoolaiselle teollisuusalueelle liittyi poliisin mukaan tavanomaiseen omaisuusrikokseen. Poliisi vahvistaa maanantaiaamupäivänä julkaisemassaan tiedotteessa, että sunnuntai-iltana Tampereen seudulla kiinniotetut kaksi miestä ovat Porvoon ampumisista epäillyt henkilöt. Kiinniotot tapahtuivat noin puoli tuntia kestäneen takaa-ajon päätteeksi Ikaalisissa puoli yhdeksän jälkeen illalla.
www.iltalehti.fi
Pudasjärven poikkeuksellisen surma- ja sieppausvyyhdin käsittely alkoi Oulussa – Mies ammuttiin ojaan, naista piinattiin asunnossa ja pakotettiin Ruotsiin
Syyttäjä vaatii 35-vuotiaalle oululaismiehelle tuomiota taposta. Rikosvyyhti on kokonaisuutena hyvin poikkeuksellinen. Kaikkiaan eri syytekohtia on 18 kappaletta. Poliisin mukaan uhrit valikoituivat täysin sattumanvaraisesti.
Kaleva.fi
Porvoon ampujiksi epäiltyjen oletetusti hylkäämät käsiaseet tallentuivat verkossa leviävälle videolle – aseasiantuntija: yksi aseista poliisin käyttämää mallia
Molemmat videolla näkyvät aseet ovat laajasti saatavilla olevia malleja. Internetistä löytyvällä videolla näkyy aluksi pätkä poliisin takaa-ajosta, joka päättyi myöhemmin kahden epäillyn dramaattiseen kiinniottoon (katso video). Tämän jälkeen kuvaaja tarkentaa epäiltyjen ampujien pako-autosta väitetysti tielle viskottuihin aseisiin. Videolla näkyy kaksi käsiasetta lähikuvissa ja veitsi. Videota on jaettu mm. Ylilauta-palvelussa. Lue myös: Näin sunnuntain tapahtuvat etenivät hetki hetkeltä
www.iltalehti.fi
Topias Taavitsainen, 21, jätti koulut kesken videopelin tähden – nyt oululainen on kaksinkertainen maailmanmestari ja monimiljonääri
Dota 2 -videopelin maailmanmestarilla Topias Taavitsaisella on peräti 11 sisarusta.
www.is.fi
Molemmat Porvoon ampumisista epäillyt henkilöt Ruotsin kansalaisia
yle.fi
Jesse Joronen aloitti nollapelillä Serie A:ssa
Jorosen seura voitti kauden avausottelussaan Cagliarin 1–0.
www.hs.fi
PÖRSSI: Kauppasodan eskaloituminen vaivaa Helsinkiä – Asiantuntija: "Huolissaan pitää olla”
Helsingin pörssin yleisindeksi heikkeni kaupankäynnin alkaessa maanantaina lähes prosentin.
kauppalehti.fi
Nainen ajoi autoa, kun yhtäkkiä takaa lähti ohittamaan epäiltyjen poliisiampujien auto – silminnäkijät kertovat harvinaisesta operaatiosta
Poliisi otti kiinni kaksi henkilöä epäiltynä Porvoon ampumatapaukseen liittyen.
yle.fi
Naamioryöstäjät yllättivät pudasjärvisen naisen täysin – puoliso makasi ammuttuna ojassa
Oululaiskolmikkoa epäillään pudasjärvisen naisen järjettömästä pahoinpitelystä ja ryöstöstä. Naisen puoliso löytyi ammuttuna ojasta ja pariskunnan talo sytytettiin palamaan.
www.is.fi
Näillä pelaajilla Huuhkajat lähtee syyskuun EM-karsintapeleihin Kreikkaa ja Italiaa vastaan: Teemu Pukki ykkösnimenä
Suomi kohtaa syyskuussa Kreikan ja Italian.
www.hs.fi
Leena Saari otti oireilevat lapsensa toistaiseksi isovanhempien hoitoon – päiväkoti Himmelissä on ”terveyshaitta erittäin todennäköinen”, muut lapset yhä päiväkodissa
Tuore kuntoraportti luokittelee vuonna 1989 Helsinkiin valmistuneen päiväkodin kunnoltaan niin surkeaksi, että se olisi halvinta vain purkaa.
www.hs.fi
Video ei herkille: amerikkalaislääkärin potilaalla varpaankynnet kuin kauhuelokuvasta
Amerikkalaislääkäri loihti kynnet lähelle normaalia. Tohtori Binh Nguen, 33, ei vierasta katsoa epämiellyttävän näköisiä jalkoja. Hänen vastaanotolleen Floridassa saapui asiakas, jonka varpaankynnet olivat olleet laiminlyötyinä vuosien ajan. Kynnet olivat paitsi kasvaneet järkyttävän pitkiksi ne myös olivat kiertyneet viereisiin kynsiin. Nguen leikkasi huolellisesti kynnet käyttäen toimenpiteeseen reilusti aikaa. Lopulta hän sai kynnet lähelle normaalin näköistä.
1 h
www.iltalehti.fi
Muistatko 80-luvun Self Control -hitin? Kappaleen esittäjää kysellään edelleen keikoille – todellisuudessa poptähti kuoli traagisesti jo 15 vuotta sitten
Yhdysvaltalaislaulaja Laura Braniganin kuolemasta tulee tänään maanantaina kuluneeksi 15 vuotta.
1 h
www.is.fi
Helsingin pörssi on laskenut vajaan prosentin kaupankäynnin alettua aamulla
Yhdysvaltain ja Kiinan kauppasota on heiluttanut rajusti maailman pörssejä ympäri maailman.
1 h
yle.fi
”Näin heti, että nyt oli käynyt pahasti” – Susi hyökkäsi metsästämässä olleen Martti-mäyräkoiran kimppuun Jämijärvellä
Tero Kurosen mäyräkoira kuoli jahtikauden ensimmäisenä aamuna Jämijärven Tykkööllä. Se oli odotettu aamu, jahtikauden aloitus. Jämijärveläinen Tero Kuronen lähti metsästämään kuusivuotiaan mäyräkoiran Martin kanssa. Martille jahtikausi oli jo kuudes, sillä koira täyttäisi syyskuussa seitsemän vuotta.
1 h
www.iltalehti.fi
Voiko pörssiromahtajiin sijoittamalla rikastua? – Tässä konkareiden tarkkailulista
Helsingin pörssissä on yhtiöitä, joiden kurssi on sukeltanut vuodessa reippaasti. Romahdus voi olla sijoittajalle mahdollisuus rikastua, huomauttaa konkarisijoittaja.
1 h
kauppalehti.fi
Kuvat asettivat supertähden naurunalaiseksi - vyötärölle kertyneistä lisäkiloista tehtiin rajua pilkkaa, lopetti uransa vasta kaksi viikkoa sitten
Wesley Sneijder joutui maailmanlaajuisen huomion kohteeksi vyötärölle kertyneiden lisäsenttien vuoksi. Hollannin jalkapallosuuruus Wesley Sneijder, 35, joutui pilkan kohteeksi vain pari viikkoa uransa lopettamisen jälkeen. Kautta aikain eniten otteluita Hollannin maajoukkueessa pelannut Sneijder ilmoitti uransa lopettamisesta 12. elokuuta.
1 h
www.iltalehti.fi
”Paras vaihtoehto” – Tesla hakee uudelle sähköautotehtaalle sopivaa sijoituspaikkaa Saksasta
Amerikkalainen sähköautonvalmistaja on jo tehnyt tunnusteluja kahdessa Saksan pohjoisessa osavaltiossa.
1 h
kauppalehti.fi
YIT on paljon paremmassa kunnossa kuin ennen kesää
Suhdanne heikkenee, mutta YIT:n johto luottaa näkymiinsä. Tulokset kohenevat.
1 h
kauppalehti.fi
Mannerheiminpuiston avajaisia vietetään viikonloppuna – tarjolla monenlaista ohjelmaa
Uudistetun Mannerheiminpuiston avajaisia vietetään lauantaina 31. elokuuta alkaen kello 15.
1 h
Kaleva.fi
Totuus unelmatalosta paljastui jo ensimmäisenä talvena ja kylmyys ajoi nuorenparin muualle – seurasi vuosien piina
Eläkeläismiehen rakentama hirsitalo vilisi vilppiä ja virheitä: valtaosa myyntihinnasta meni käräjöintiin, mutta vieläkin pahempaa oli edessä.
1 h
www.is.fi
Kojamo on ollut vuoden pörssitähtiä – Nordea: Asuntosalkun arvoa ei ole vielä täysin hinnoiteltu kurssiin
Kojamon osakkeen hinta on noussut vuoden alusta yli 60 prosenttia. Osakkeen vahvistumista on tukenut korkotason lasku.
1 h
kauppalehti.fi
VilleGalle ja Veronica Verho hempeissä tunnelmissa - kaunis kuva bileistä
Räppäri VilleGalle ja radiojuontaja Veronica Verho ovat juhlineet yhdessä ykköset yllään. JVG:n jätkät Jare ja VilleGalle ovat olleet kesäjuhlatunnelmissa viikonloppuna. Jare julkaisi juhlista ryhmäkuvan Instagram-tilillään. Kuvassa radio NRJ:n juontaja Veronica Verho kaulailee VilleGallea. Seurusteluhuhut ovat pyörineet jo pidemmän aikaa kaksikon ympärillä. Vappuna VilleGalle julkaisi Snapchat-tilillään videon, jolla Veronica esiintyy.
1 h
www.iltalehti.fi
Kerro meille: Ajakko nää Sykkelillä ja kuinka niiden käyttö sujuu?
Odotetut Oulun kaupunkipyörät, Sykkelit otettiin käyttöön tänään maanantaina. Kerro meille, joko ryntäsit heti kokeilemaan pyörää tai aiotko kokeilla. Miltä vaikutti?
1 h
Kaleva.fi
JPMorganin tähtisalkunhoitaja rauhoittelee sijoittajia markkinalaskun keskellä: ”Näillä arvostuksilla pitäisi ostaa eikä myydä”
Jättipankki JP Morganin Aasiaa seuraava rahastonhoitaja on lyönyt 98 prosenttia kilpailijoistaan. Hän arvioi Aasian osakemarkkinoiden pitävän pintansa.
1 h
kauppalehti.fi