Krista Pärmäkoski ja Antti Tuisku tekivät raastavan juoksutestin alppimaisemissa - huippukuntoinen laulajatähti: "Aivan hirveetä"

Hiihtäjä Krista Pärmäkoski ja keikkatauolla oleva artisti Antti Tuisku jatkoivat yhteisiä treenileirejään St. Moritzissa. Pärmäkoski ja Tuisku ovat jo aiemmin treenanneet yhdessä. Hiihtäjä ja keikkatauolla oleva laulaja pyöräilivät ja juoksivat aiemmin yhdessä Espanjan Alicantessa. Toisiaan fanittava kaksikko jatkoi nyt yhteistä treenaamistaan Sveitsin St. Moriztissa. Pärmäkoski valmistautuu Sveitsissä valmentajansa Matti Haaviston johdolla tulevaan hiihtokauteen. Mukaan matkaan on lähtenyt myös erittäin urheilullinen ja kovaa treenaava Tuisku.
Load more
Go to source
unread news (Demo user)
unread news (Demo user)
Heitteillejätettyjen kissojen määrä kasvussa
Heitteillejätettyjen kissojen määrä vaihtelee vuosittain, mutta ongelma on jatkuva.
www.is.fi
Uskaltaako Britanniaan enää syksyllä matkustaa? Riippuu siitä, mitä pelkää
Vaikka brexit toteutuisikin ryskyen, ei se ole kaatumassa heti satunnaisen matkailijan niskaan.
www.hs.fi
Gran Canarian maastopalosta tulossa ympäristökatastrofi – luonnonpuiston kanarianmäntymetsät uhattuina
Palon tieltä on evakuoitu noin 9 000 ihmistä.
yle.fi
Piinaava niskakyhmy yleistyy, vie yöunet ja kipeyttää pään – Näin tunnistat ”someniskan” ja pääset siitä eroon
Entisajan emännänkyhmy vaivaa yhä nuorempia. Sen syntymistä voi ehkäistä muutamalla yksinkertaisella liikkeellä. Tarkista työasentosi loman jälkeen.
www.hs.fi
Ensimmäinen Miss Universum -voittaja Armi Kuusela täyttää 85 vuotta - katso nostalgiset kuvat
Maailman kaunein nainen esiintyi edellisen kerran julkisesti Suomessa viisi vuotta sitten. Vuosi 1952 oli Suomelle merkityksellinen. Helsingissä heinä-elokuun vaihteessa järjestetyt kesäolympialaiset tekivät pohjoisesta maasta hetkellisesti maailman keskipisteen, ja syyskuussa Suomi sai maksettua Neuvostoliiton sotakorvaukset. Suuri hätkähdys historiassa tapahtui myös 29. kesäkuuta, kun 17-vuotias Armi Kuusela kruunattiin ensimmäisenä maailman kauneimmaksi naiseksi. Miss Universum -kilpailu pidettiin tuolloin ensimmäistä kertaa.
www.iltalehti.fi
Helsinkiin ilmestyi tuliteriä ”jymysähköpyöriä”, joilla voi ajaa jopa 45 km/h – poliisitarkastaja jyrähtää menopeleistä, jotka eivät oikeastaan ole pyöriä
Poliisitarkastajan mukaan uusien meganopeiden kaupunkipyörien markkinointi on täysin harhaanjohtavaa. Pahimmillaan käyttäjä voi joutua nopeasti poliisin kanssa vaikeuksiin.
www.is.fi
Adecco Group: Euroopan taloudet matkalla alaspäin
Henkilöstövuokraus hidastuu Euroopassa. Saksassa ja Ranskassa on tapahtunut käänne heikompaan.
kauppalehti.fi
Moottoripyöräilijä loukkaantui hirvikolarissa Limingassa – autoilija satuttii päätään Muhoksella
Moottoripyöräilijä loukkaantui, ja hänet kuljetettiin Oulun yliopistolliseen sairaalaan hoitoon. Hirvi jatkoi matkaansa metsään.
Kaleva.fi
Välimeren ruokavalio saattaa hillitä raskauden aikaista painonnousua
Välimeren perinteistä ruokavaliota noudattavat syövät runsaasti kasviksia, oliiviöljyä, pähkinöitä, hedelmiä, kalaa ja täysjyväviljoja.
www.is.fi
Maanviljelijöiden moittiminen puhutti keskustan kannattajia Iisalmessa – "Puolueeseen on saatava lisää keskustelua"
Torille tulleet kuulijat löysivät puheenjohtajaehdokkaista eroja.
yle.fi
HS-erikoisartikkeli näyttää, miten drag show saapui Suomeen 40 vuotta sitten: ensimmäiset esiintyjät kaivoivat vaatteita äitiensä kaapeista ja jännittivät, tuleeko turpaan
Suomen ensimmäinen drag show sai ensi-iltansa vuonna 1979 ja raivasi tiensä homoklubilta televisioon. Teatteriohjaaja Reijo Paukun show nosti dragin salonkikelpoiseksi viihteeksi.
www.hs.fi
Suomen painilegendan näkemys sivuutettiin tylysti MM-valinnassa – paremmuus ratkaistaan poikkeuksellisella tavalla
Päävalmentaja Marko Yli-Hannukselan näkemys syrjäytettiin MM-valinnoissa.
www.is.fi
Liberalismille on niukalti hyviä vaihtoehtoja
Vladimir Putinin Venäjä on autoritaarinen maa, jossa historiaa vääristetään ja media myötäilee vallanpitäjiä. Siitä ei ole kenellekään esikuvaksi.
www.hs.fi
Minttu Mustakallio joutui taistelemaan ollakseen muutakin kuin eksoottinen tummaverikkö: nyt hän antaa tv-roolissaan koululaitokselle ”kaiken takaisin”
Minttu Mustakallion voi nähdä tänä syksynä vähän kaikkialla: hän esiintyy Ylen Kellot soi -komediasarjassa sekä Kansallisteatterin ja Q-teatterin lavoilla.
www.hs.fi
Päivän ravivihje: Toto5, Forssa 20.8.
Tammalähtöön yllätyshakua. Forssan tiistairavien Toto5-vihjesysteemi rakennetaan toisen kohteen Vonkarin varaan. Porukan nuorin (yhdessä Riinan Kerman kanssa) on todennäköisesti myös lahjakkain. Pilvenmäen startissaan Juha Lindroosin ajokki kiri viimeiset 500 metriä peräti 23,5-kyytiä. Avauskohteena on Tammavaltikka-katsastus, jossa Willow Pride ja Her Royal Highness kohoavat yli muiden. Tähän lähtöön haetaan kuitenkin yllätystä kolmen varmistuksen turvin. Toto5-vihjerivi:
www.iltalehti.fi
Asuntoauto, kaksi henkilöautoa ja varasto irtaimistoineen tuhoutuivat tulipalossa Nivalassa
Palossa ei tullut henkilövahinkoja. Syttymissyy on toistaiseksi epäselvä.
Kaleva.fi
”Poskettomia määriä” lihaa syönyt Teemu Lampinen lähti kahdeksi vuodeksi pyöräilemään maailman ympäri, eikä kotiin palaa enää sama mies
Helsinkiläinen Teemu Lampinen päätti käyttää kahden vuoden opintovapaansa pyöräilemällä maailman ympäri. Matkantekoa ohjaavat Guinnessin ennätystenkirjan säännöt, joiden mukaan pyöräiltäviä kilometrejä on kerryttävä vähintään 29 000.
www.hs.fi
Herätys: Niinistö puhuu suurlähettiläspäivillä, turvapaikkavalitusruuhka loppusuoralla, Meksiko toimittajille maailman vaarallisin paikka
Lue tästä päivän puheenaiheet lyhyesti. Voit säätää Uutisvahdissa Herätys-ilmoituksia asetuksista.
yle.fi
Omara Portuondo pani sosialismin svengaamaan 1970-luvulla ja palaa nyt Suomeen ehkä viimeistä kertaa – Näin laulaja päätyi mukaan Buena Vista Social Clubiin
Suomessa rakastettu kuubalainen laulaja Omara Portuondo, 88, on pitkällä jäähyväiskiertueella. Jatkan laulamista viimeiseen hengenvetoon, sanoo laulaja HS-haastattelussa.
www.hs.fi
HJK:n toimitusjohtaja Aki Riihilahti puhuu suunsa puhtaaksi surkeasta kaudesta: ”Kukaan ei ole ottanut roolia”
HJK:n toimitusjohtaja Aki Riihilahdella on painavaa sanottavaa. Aki Riihilahti on analysoinut kuluvaa kautta valmennuksen ja urheilujohdon kanssa. Kiertoilmaisuihin ei ole aihetta.
www.iltalehti.fi
Professori Syyrian sotarikosten käsittelystä: "Ei ole olemassa muita kuin huonoja vaihtoehtoja" – Sotarikostutkija pitää näytön löytämistä vaikeana
Kansainvälisen oikeuden professori Martti Koskenniemi ja sotarikostutkija Helena Ranta toteavat, että Syyrian tapausten käsittely ei ole helppoa.
Kaleva.fi
"Sinä kuolet huomenna" – Meksikosta tuli toimittajille maailman vaarallisin paikka
Elokuuhun mennessä Meksikossa oli tapettu jo yhdeksän toimittajaa. Toimittajajärjestö vaatii tehokkaampaa suojelua.
yle.fi
Oulun Satama haluaa lisää kuljetuksia – Stora Enson muutokset vähentävät sataman kokonaisliikennettä viidenneksellä
Stora Enson kuljetusten määrä vähenee, ja se vaikuttaa Oulun sataman kehitykseen. Ensimmäinen aiempaa suurempi laiva voi tulla satamaan syyskuussa.
Kaleva.fi
Opiskelija-asunto tuhoutui Helsingin Mellunmäessä
Opiskelija-asuntolan soluasunto on tuhoutunut tulipalossa täysin. Helsingin Mellunmäessä on tuhoutunut tulipalossa opiskelija-asuntolan soluasunto. Pelastuslaitos sai hälytyksen tulipalosta puoli kahden aikaan tiistain vastaisena yönä.
www.iltalehti.fi
Maailman suurin pylly tänään tv:ssä: ”En saa juosta enkä voi nukkua selälläni”
Natasha Crownin äidin mielestä tytär muistuttaa ulkonäöltään lehmää. Perjantai-keskusteluohjelma jatkuu reilun kolmen viikon kuluttua. Sitä ennen uusitaan yksi katsotuimmista Perjantai-dokkareista. Maailman suurin pylly kertoo Serbiassa syntyneestä ruotsalaisesta Natasha Crownista, joka haluaa maailman isoimman takamuksen hinnalla millä hyvänsä. Kuvaushetkellä Natashan lantion ympärysmitta on kaksi metriä, joka ei kuitenkaan vielä riitä. Hän haluaa 50 senttiä lisää. Lopputulos on tarkoitus saavuttaa plastiikkakirurgian keinoin.
www.iltalehti.fi
Nyt puhuvat miehet, jotka ovat törmänneet kunniakontrolliin yhteisössään: ”Isä tai vanhin poika hallitsee”
IS haastatteli viisi miestä, jotka kaikki kertovat törmänneensä kunniakontrollointiin omassa yhteisössään.
www.is.fi
Putinin vierailu sulkee koko Kauppatorin keskellä Euroopan vilkkainta lomakautta – torimyyjiltä kritiikkiä ja kiitosta
Poikkeuspäivä tietää monille torikauppiaista tuntuviakin taloudellisia tappioita. Toisaalta myyjät arvostavat myös hetken hengähdystaukoa keskellä kiireistä kesää. Helsingin ikoninen Kauppatori kuhisee elokuisena maanantaipäivänäkin elämää. Iltapäiväneljän aikaan lokit kaartelevat torin ympärillä, kun muutamat myyjistä pakkaavat jo telttojaan kasaan. Suuri kiinalaisturistien seurue maistelee ihastuneena loppukesän marjoja. Siellä täällä kuulee satunnaisen lauseen espanjaa, saksaa tai venäjää.
www.iltalehti.fi
Varhaiskasvatuksen työntekijäpula levisi etelästä Ouluun – Kysyimme, miksi päiväkoteihin ei saada työntekijöitä?
Kysyimme Oulun, Iin ja Kempeleen päiväkodeista, onko kunnissa ollut pulaa päiväkotien työntekijöistä.
Kaleva.fi
Koulukiusaamisen vastustaja on sankari
Pohjoisessa käydessäni huomasin motoristien kampanjan koulukiusaamista vastaan ulottuvan Enontekiölle asti.
Kaleva.fi
Presidentti Niinistö puhuu suurlähettiläspäivillä – katso tästä suorana kello 10
Presidentti pitää perinteisen puheen suurlähettiläille.
1 h
yle.fi
Pariskunta yritti kuljettaa kotiin Sardinian hiekkaa – vuosien vankeus uhkaa
Italia on ottanut kovat keinot käyttöön rannoilta matkamuistoja vieviä turisteja kohtaan.
1 h
www.is.fi
Massiivinen turvapaikkavalitusten ruuhka on saatu pääosin purettua hallinto-oikeuksissa
Turvapaikka- ja oleskelulupaa koskevien valitusten määrä on kuitenkin pysyvästi korkeammalla tasolla kuin ennen vuotta 2015.
1 h
yle.fi
Opiskelija-asunto tuhoutui Helsingin Mellunmäessä
Syttymissyytä tutkitaan.
1 h
www.hs.fi
Laatu- ja palveluongelmat nakertavat Teslan mainetta Saksassa: ”Paras koskaan ajamani auto, mutta...”
Asiakkaat valittavat viallisten komponenttien ohella myös palveluiden riittämättömyydestä.
1 h
kauppalehti.fi
Yhdysvaltalaiset teknologiajätit älähtivät Ranskan digiverosta, jota ne pitävät syrjivänä
Amazon, Facebook ja Google kannattavat Trumpin hallinnon tavoin kansainvälistä digiveroratkaisua.
1 h
www.hs.fi
Saatko aikaiseksi? Nämä pitäisi putsata kerran vuodessa
Olisiko aika raivata kalenterista tilaa siivoukselle? Pesua kerran vuodessa kaipaa useampi kohde. Kerran vuodessa putsattavien kohteiden kohdalla aika lentää - helposti voi kulua vaikka pari vuotta viime siivouksesta. Katariina Silanen Marttaliitosta listasi, mitkä kodin kohteet kaipaavat vuosittaisen siivouksen.
2 h
www.iltalehti.fi
Tiina Jylhällä ja Tape Valkosella raju velkakierre: Ulosotossa yhteensä 140 000 euroa – elävät Tallinnassa luksuselämää
Tiina Jylhä ja Tape Valkonen ovat pahoissa vaikeuksissa. Ulosotossa on jättisumma ja pian he joutuvat käräjille törkeästä dopingrikoksesta epäiltynä. Kauneusalan yrittäjä Tiina Jylhä ja hänen miehensä, kehonrakentajana tutuksi tullut Tapani ”Tape” Valkonen ovat olleet jo vuosia ulosottoviranomaisten asiakkaita. Muutama vuosia sitten Tiina Jylhällä ja Tape Valkosella oli ulosotossa yhteensä 350 000 euroa, josta Jylhän osuus oli 305 000 euroa.
2 h
www.iltalehti.fi
Trump kehottaa Intiaa ja Pakistania vähentämään Kashmirista johtuvia jännitteitä
2 h
yle.fi
Yhden suupalan päässä kuolemasta – Hitlerillä oli 15 nuorta naista, jotka koemaistoivat hänen ruokansa
SS tarjoili ruoan ja odotti tunnin nähdäkseen mitä naisille tapahtuu. Jokainen ateria olisi voinut olla viimeinen. Kolmannen valtakunnan johtaja Adolf Hitler oli määrännyt 15 nuorta naista, hyvää saksalaista syntyperää, maistamaan jokaisen ateriansa, ennen kuin hän itse suostui pistämään haarukkaansa ruokaan. Nyt Hitlerin koemaistajista on tehty näytelmä (Hitler’s Tasters), joka keskittyy Margot Wölkin tarinaan. Näytelmää esitetään maailman suurimmassa taidetapahtumassa Edinburghin Fringe-festivaalilla kuukauden ajan.
2 h
www.iltalehti.fi
Laihian epäillyn intohimotapon oudot yksityiskohdat julki: Syytön mies heräsi kuolleen naisen vierestä
Laihian kohutusta ”mysteerikuolemasta” nostettiin tapposyyte maanantaina. Paikallisen naisen epäillään tappaneen rakastajansa vaimon.
2 h
www.is.fi
Velkajarrua painaa Saksassa äänestäjä
Saksalaisten velkakammo
2 h
kauppalehti.fi
Investointeihin turbovaihde päälle
Tutkimus- ja tuotekehitysinvestointien pieneneminen heikentää Suomen kasvu- ja vientinäkymiä tulevaisuudessa.
2 h
kauppalehti.fi
Audi jumiutui "aika lujasti” portaisiin Espoon Keilaniemessä
Auton takarenkaat olivat ilmassa ja etupuskuri kosketti katua. Harmaa Audi jumiutui portaikkoon Espoon Keilaniemessä maanantaina kello 18.30 aikaan. Paikan ohi kävellyt Mikko otti kuvan tapahtumasta. – En nähnyt h-hetkeä, mutta lienee käynyt niin, että kuski luuli portaita tielle johtavaksi rampiksi, Mikko kertoo.
2 h
www.iltalehti.fi
Gran Canarian maastopalot levittävät tuhoaan – 9000 evakuoitu, kansallispuiston harvinaisuudet vaarassa
100 ihmistä jäänyt mottiin - kaikki pelastustiet liian vaarallisia.
2 h
www.is.fi
Viime vuonna yritysten kasvu hidastui, mutta tulokset paranivat – pienet yritykset kirittivät Keski-Suomen kasvukärkeen
Kauppalehden vertailussa Keski-­Suomi kasvoi nopeimmin.
2 h
kauppalehti.fi
Menestyjiä enemmän kuin menehtyjiä
Suomalaisilla yrityksillä menee toistaiseksi varsin hyvin. Vaikka kasvu hidastui, kaksi kolmesta yrityksestä ylsi viime vuonna reaaliseen kasvuun.
2 h
kauppalehti.fi
Ruotsissa räjähti poliisiaseman luona – tuhansia evakuoitiin aiemmin pommiepäilyn vuoksi
Aftonbladetin mukaan poliisi olisi löytänyt räjähdysainetta varastetusta moposta.
3 h
www.is.fi
Presidentti Trumpin kuopus Barron, 13, venähtänyt taas reippaasti pituutta
Barron Trump on jo pidempi kuin kuuluisat vanhempansa. Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin, 73, kuopus Barron Trump nähtiin viime viikonloppuna hieman erinäköisenä, mihin on aiemmin totuttu. Trumpin klaanin nuorimmalla jäsenellä on uusi hiustyyli ja nuori mies on taas venähtänyt pituutta lisää. Harvoin julkisuudessa nähty Barron on vasta 13-vuotias, mutta on jo pidempi kuin noin 190-senttinen isänsä. Perheen ainokainen on myös äitiään Melania Trumpia, 49, pidempi, vaikka tällä on jaloissaan korkokengät.
3 h
www.iltalehti.fi