Maailman tunnetuin plusmalli Ashley Graham iloitsee raskaudestaan – paljasti vauvauutisen kromihääpäivänään

Ashley Graham ja Justin Ervin menivät naimisiin vuonna 2010. Malli Ashley Graham, 31, odottaa lasta puolisonsa Justin Ervinin kanssa. Maailman seksikkäimmäksi XXL-malliksi tituleerattu Graham kertoi uutisesta Instagram-tilillään. Näet kuvan myös tästä. – Yhdeksän vuotta sitten tänä päivänä menin naimisiin elämäni rakkauden kanssa. Tämä matka on ollut parasta ikinä yhdessä lempityyppini kanssa. Olemme niin siunattuja, kiitollisia ja innostuneita juhliessamme kasvavaa perhettämme! Hyvää vuosipäivää, Justin Ervin – elämä vain paranee entisestään, Graham kirjoittaa kauniisti Instagramissa.
Load more
Go to source
unread news (Demo user)
unread news (Demo user)
Nyt on veljeksillä erikoinen kiinteistö kaupan: ”Tämä on tehty kestämään neuvostoliittolainen atomipommi”
Satakuntalaisveljekset haluaisivat jo eläkepäiville. Myynnissä on mielenkiintoinen kylmän sodan aikainen luolasto. Netin huutokauppasivustolle ilmestyi alkuviikosta myyntiin kiinteistökohde, jonka nähdessään saattaa hieraista silmiään. Nakkilassa, Satakunnassa, olisi tarjolla ydinpommin kestävä luola. Maanalaista luolastoa myyvät paikalliset veljekset Erkki ja Hannu Kallio.
8 m
www.iltalehti.fi
Kysely: Lauttasaari todella on onnellisten saari
Kolmannes vastaajista arveli julkisen liikenteen parantamisen helpottavan eniten omaa arkeaan.
8 m
www.hs.fi
Mitä tehdä sen jälkeen, kun on lähes koko ikänsä tappanut virtuaalisesti vastustajiaan? E-urheilun ensimmäinen sukupolvi on tulossa ”eläkeikään” eli 30-vuotiaiksi
Alan asiantuntijat uskovat, että pelaajien keski-ikä on nousussa.
www.hs.fi
Avidlyn kasvu painoi tulosluvut tappiolle
Avidlyn tulos painui tappiolliseksi.
kauppalehti.fi
Aallon Group kasvatti liikevaihtoaan: ”Alkuvuosi oli erittäin positiivinen”
Tilitoimistoyhtiö Aallon Group julkisti ensimmäisen puolivuotistuloksensa pörssiyhtiönä.
kauppalehti.fi
Tosi-tv-vuodet muuttivat juontaja Sami Kurosta, 45: ”Minun on vaikeampi luottaa ihmisiin”
Keittokirjan kirjoittanut juontaja Sami Kuronen haaveilee eläkepäivistä auringossa ja rumpujen soittamisesta isolla areenalla.
www.hs.fi
Missikeisarinna Sunneva Kantola kihlautui - Harri-rakas yllätti polvistumalla: ”Täydellinen hetki!”
Missikeisarinna Sunneva Kantola suunnittelee jo häitään innolla. Missikeisarinna Sunneva Kantola kihlautui Norjan Lofooteilla lomaillessaan. Hän kertoi asiasta Facebookissa julkisella päivityksellä. – Kyllä, kyllä, miljoona kertaa kyllä! Harri, rakastan sinua kuuhun ja takaisin. Iäisyyteen ja vieläkin edemmäs, kirjoittaa Sunneva.
www.iltalehti.fi
Top Gun -tähti hullaantui lonkerosta – osti osuuden suomalaistehtaasta: ”Rakastan siinä olevaa pöhinää”
Miles Teller on kiireinen mies näinä päivinä.
www.is.fi
Ruotsi-ottelussa nähtiin ikimuistoinen kuulakisa 50 vuotta sitten – kaksi miestä paransi SE:tä, katsoja palkitsi rahapalkinnolla: ”Menkää pojat kaljalle”
Seppo Simola pökkäsi ensin 19,24, mutta Matti Yrjölä pisti paremmaksi ja työnsi 19,45. Ruotsi ja Suomi iskevät yhteen ainutlaatuisessa yleisurheilumaaottelussa Tukholman stadionilla lauantaina ja sunnuntaina. Maaotteluissa on vuosien varrella sattunut ja tapahtunut kaikenlaista. 50 vuotta sitten Tukholmassa pääosissa olivat Suomen raavaat kuulamiehet Seppo Simola ja Matti Yrjölä.
www.iltalehti.fi
Yle: Liettuan rajussa auto-onnettomuudessa kuollut pariskunta oli Kouvolasta – lapsilla ei hengenvaaraa
Yle kertoo, että Liettuassa onnettomuudessa kuollut pariskunta oli lähtöisin Kouvolasta.
www.is.fi
Sellulle tuskin käy kuin paperille – suomalaisilla on hintanuupahduksesta huolimatta kelvollinen asema
Suomalaiset metsäyhtiöt eivät joudu suurimpaan pulaan, kun sellun hinta halpenee, vaikka heilahtelut nypyttävät yhtiöiden tuloksia. Sellun kysynnälle ei myöskään ennakoida loppua, päinvastoin.
kauppalehti.fi
Pienten yritysten ongelmat pahenevat, maksuviiveet lisääntyneet
Yritysten maksuviiveet ovat lisääntyneet. Eniten ongelmia on pienillä yrityksissä.
kauppalehti.fi
Perhehelvetti vei näyttelijä Jenny Rostainin suljetulle osastolle - hän kertoo nyt kirjassa, miten selvisi vuosien traumoista
Traumaperäinen stressihäiriö ei parane pelkillä lääkkeillä, vaan siitä toipuminen vaatii sekä mielen että kehon terapeuttista hoitoa. Näyttelijä ja kirjailija Jenny Rostain kertoo avoimesti uudessa kirjassaan parisuhdeväkivallasta ja traumaperäisestä stressihäiriöstä, joka piti häntä vankina kymmenen vuotta. – En voisi jatkaa enää samalla tavalla, enkä varsinkaan saattaa itseäni tilaan, jossa kuolema näyttäytyisi ainoalta jäljellä olevalta vaihtoehdolta, Rostain pohtii Liian rikki kuolemaan -kirjassaan (Bazar).
www.iltalehti.fi
Pokaustaiteilija jakaa tänään tv:ssä kasvatusneuvoja: ”Älä päästä tytärtäsi työelämään”
Roosh V. kehottaa isiä myös järjestämään tyttärensä nuorena naimisiin, jotta näillä on kolmikymppisenä jo kolme neljä lasta. Brittiläinen Reggie Yates esittelee tänään Britannian nuoret -dokumentissaan miehiä, jotka vastustavat feminismiä. Miesasiamiesten mielestä tasa-arvo on mennyt liian pitkälle. Yksi dokumentissa tavattavista on pokaustaiteilijaksi kutsuttu amerikkalainen bloggaaja Roosh V. Hän on kirjoittanut oppaita, jotka neuvovat naisten kaatamisessa. – Pano-oppaita on Ukrainasta, Islannista, Puolasta ja Liettuasta, Reggie luettelee miehen meriittejä.
www.iltalehti.fi
Riihimäen vankila mokasi: vanki sai tietää siskonsa kuolemasta tylyllä tavalla
Vankila myöntää, ettei toimintatapa ollut kyllin hienovarainen. Jostakin syystä olemassa olleita ohjeita ei noudatettu. Eduskunnan oikeusasiamies moittii Riihimäen vankilaa suruviestin sopimattomasta toimituksesta yhdelle vankilan vangeista. Vangin sisko kuoli heinäkuun 2018 lopussa. Vankila sai tiedon asiasta puhelimitse joko heinäkuisen lauantai-illan tai lauantain ja sunnuntain välisen yön aikana.
www.iltalehti.fi
Hoivatilat etenee erittäin vahvasti
Hoivatilojen tulos kasvoi 55 prosenttia vertailujaksosta. Yhtiö nostaa koko vuotta koskevaa tulosennustettaan.
kauppalehti.fi
Oletko aina halunnut oman teleliikennemaston? Caruna etsii ostajia
Sähköverkko yhtiö pohtii käytöstä poistettaville teleliikennemastoille uusiokäyttöä.
kauppalehti.fi
Ravintola puuttui vauvan itkuun ja sai vastaansa some-ryöpyn, joka romahdutti paikan maineen – ”Olemme antaneet jo periksi”
Harmittoman oloinen tapahtuma alkoi kerätä myöhemmin ravintolan Facebook-sivulle valtavasti negatiivista palautetta.
www.hs.fi
Sää poutaantuu viikonlopuksi – lämmin sää jatkuu
Sää jatkuu melko lämpimänä.
www.is.fi
Trumpin neuvonantaja: Venezuelan hallinto on keskustellut Maduron selän takana USA:n kanssa
Maduro väitti alun perin sallineensa keskustelut.
yle.fi
Reijo Ruokasen kolumni: Koulu on pilattu
Jokainen on pätevä arvioimaan kouluja ja opetusta, koska jokainen on käynyt koulua ja se tekee jokaisesta asiantuntijan, kirjoittaa Reijo Ruokanen kolumnissaan.
www.is.fi
Kommentti: Putin tuli, pompotti ja uhkaili
Helsinkiläiset saivat keskiviikkona kokea pienen aavistuksen siitä, millaista tavallisten venäläisten elämä on ollut pari viime vuosikymmentä presidentti Vladimir Putinin alamaisuudessa, Arja Paananen kirjoittaa.
www.is.fi
Nyt puhuu Venäjän presidentille Punkaharjulla tarjoillut Tero: Putinille ei saanut laittaa vettä – sitten lasi vaihdettiin, nyt se on haluttu matkamuisto
Presidentti Putinin vesilasiepisodi herätti kummastusta jo Punkaharjulla vuonna 2017. Nyt laseja varastetaan ja yritetään ostaa hotelli Punkaharjusta.
www.is.fi
Quentin Tarantino, 56, ja hänen vaimonsa Daniella Pick, 35, saavat ensimmäisen lapsen – työ meni perheen edelle vuosikymmenien ajan
Vuonna 2009 tavannut pari avioitui 2018.
www.is.fi
Asiantuntijalta tärkeä ohje marjastajille ja muille, jotka saattavat kohdata Laukaan karkurilehmät: ”Antakaa niille mahdollisuus väistää”
Noin 30 nautaa oli edelleen keskiviikkona karkuteillä Laukaan Vehniällä. Eläimet karkasivat maatilalta jo keväällä. Viime aikoina villiintyneet naudat ovat kulkeneet pihapiireissä ja maanteillä. Laukaan kunta tiedotti tiistaina, että naudat tullaan poistamaan viime kädessä ampumalla. Sitä ennen nautoja yritetään vielä ajaa aitaukseen.
www.iltalehti.fi
Terveellinen vuohen liha on nousemassa trendiruuaksi – Nappaa tästä reseptit maukkaaseen vuohenviuluun ja nyhtöpukkiin
Herkkusuut osaavat kysyä kilinlihaa ja tietävät, missä tehdään hyviä kutunjuustoja. Liha on vielä harvinaista herkkua, mutta vuohitilojen määrä on lähtenyt kasvuun, sillä maidolle riittää markkinoita.
Kaleva.fi
Uudet supertarkat kuvat Titanicista julki – sukellusryhmä teki järkyttävän huomion meren syvyyksissä
Valtavan laivan hylky on hajoamassa lähes kokonaan.
1 h
www.is.fi
Ulkomaille muuttaneen Axl Smithin ulosottovelka on jo 40 000 euroa – kolme uhria odottaa edelleen rahojaan
Salakatselusta tuomitulla juontaja Axl Smithillä on ulosotossa jo lähes 40 000 euroa. Smith asuu ulkomailla ulosottomiehen ulottumattomissa. Useista salakatseluista tuomitun juontaja Axl Smithin, 35, ulosottovelka on kasvanut kevään ja kesän aikana yli 13 000 eurolla. Tammikuussa Smithillä oli ulosotossa reilut 26 000 euroa, nyt summa on jo lähes 40 000 euroa.
1 h
www.iltalehti.fi
Helsinki kosiskelee työntekijöitä joukkokorotuksilla: Toinen palkankorotus tänä vuonna, nyt jopa 3600 e/kk
Helsinki korottaa syyskuun alussa tiettyjen sosiaalityöntekijöiden palkkoja. Edellinen joukkokorotus tapahtui vuoden alussa.
1 h
kauppalehti.fi
Haminan paloasema sai hälytyksen tulipalosta omaan osoitteeseensa
Tulipalo sai alkunsa rakennuksen toisesta kerroksesta.
1 h
www.is.fi
Jari-Matti Latvala myöntää kiperän tilanteensa – tallikaverin päätös ratkaisee kaiken: ”Rulla lähtee pyörimään siinä vaiheessa”
Jari-Matti Latvalan jatko rallin MM-sarjassa on yhä auki. Suomalaiskuljettaja haluaa jatkaa lajin huipulla. Jari-Matti Latvala saavutti kauden ensimmäisen palkintosijansa elokuun alussa ajetussa Suomen MM-rallissa, jossa hän sijoittui kolmanneksi. Toyotan suomalaiskuljettaja oli helpottunut "Jyskälän" onnistumisen jälkeen, mutta veitsi on yhä kurkulla. Latvalan Toyota-sopimus on katkolla tämän kauden lopussa. Tuurilaisen seuraava näyttöpaikka on tulevana viikonloppuna, kun MM-sarja jatkuu Saksan asvalttiteillä.
1 h
www.iltalehti.fi
Myrskytuuli viskasi teltan mukana kaksi työntekijää ilmaan Amerikassa – rajut ilmalennot kameralla
Työntekijät yrittivät pitää tapahtuman telttaa maassa myrskyn jyllätessä. Pohjois-Carolinassa jylläsi eilen myrsky, joka aiheutti tapahtumateltan irtoamisen maasta. Työntekijät yrittivät parhaansa mukaan pitää telttaa aloillaan, mutta luonto oli voimakkaampi. Kova tuuli viskaisi teltan mukana kaksi sinnikästä työntekijää ilmaan. Toisen mukana lähti myös pöytä, joka iski työntekijän asfalttiin, ja toinen työntekijä mätkähti katolle. Katolle mätkähtänyt sai silmäkulmaansa tikkejä osuessaan katon sadevesikouruun.
1 h
www.iltalehti.fi
Tutkimus: Itäeurooppalaisia koululaisia kiusataan aiempaa enemmän brexit-Britanniassa – "Opettajatkin nauravat"
Oppilaiden kokemukset vaihtelevat pilkkasanoista pahoinpitelyihin.
1 h
yle.fi
Tuntematon nainen löi yllättäen Villeä, 17, kasvoihin Seinäjoen yössä – yksi isku sokeutti toisen silmän pysyvästi
Pahoinpitelijää ei ole vielä tavoitettu. Tapaus on Pohjanmaan poliisin mukaan esikäsittelyssä.
1 h
www.is.fi
Urheilulehti 34: NHL-pelaajat luistelukoulussa ja Serie A:n kattava ennakkopaketti
Lehden hahmoja ovat mm. Antonio Conte, Rasmus Ristolainen ja Artturi Lehkonen.
1 h
www.is.fi
Hammaslääkäripelko halutaan kitkeä kokonaan pois – lapset nukutetaan entistä herkemmin
Kunnissa on ollut isoja eroja siinä, kuka saa hammashoitoa nukutuksessa ja kuka ei. Nyt sosiaali- ja terveysministeriö on tarkentanut kriteerejä.
1 h
yle.fi
Ylös, ulos ja lenkille! Tässä syyt, miksi sinunkin kannattaisi liikkua tunti enemmän viikossa
Parantaa mielialaa ja unta, nostaa vireystilaa... Liikunnalliset ihmiset ovat muita tyytyväisempiä elämäänsä, ja syystä! Kun sohvalle rojahtaa töiden jälkeen, sieltä ei millään jaksaisi enää nousta. Juoksulenkki tai salitreeni jääköön seuraavaan päivään, saattaa ihminen tuumailla sen sijaan, että kiskoisi innoissaan treenikamppeita päällensä. Mutta ehkä pieni ryhtiliike kannattaisi sittenkin. Moni meistä ei nimittäin liiku UKK-instituutin määrittelemien terveysliikuntasuositusten mukaan.
1 h
www.iltalehti.fi
Niinistö harvoja EU-johtajia, joita Putin tapaa säännöllisesti – Ulkopoliittisen instituutin tutkija: ”Putin jossain määrin luottaakin keskustelukumppaniinsa”
Putin vähätteli Moskovan mielenosoituksia ja kiitteli Suomen suopeaa suhtautumista Nord Stream -hankkeeseen.
2 h
kauppalehti.fi
Tänään tv:ssä: Bosnian teurastaja saatiin kiinni 16 pakovuoden jälkeen - ”Valetta kaikki!”
Ratko Mladić sai tuomion kansamurhasta ja rikoksista ihmisyyttä vastaan. Sotarikollinen vai sankari? Pelkuri vai pelastaja? Vastaus riippuu siitä, kuka on äänessä Henry Singerin ja Rob Millerin viime vuonna valmistuneessa dokumentissa Ratko Mladicin tuomio. Siinä seurataan Bosnian teurastajaksi ja Sarajevon ruoskaksi kutsutun Bosnian serbiarmeijan kenraalin Ratko Mladićin oikeidenkäyntiä ja lopulta myös tuomionlukua. Kaikki alkaa vuodesta 2012. Etsintäkuulutettu Mladić oli saatu kiinni edellisvuonna 16 pakovuoden jälkeen. Viisi vuotta kestäneessä oikeudenkäynnissä häntä syytetään hirveistä sotarikoksista.
2 h
www.iltalehti.fi
Ulkomaisten bussifirmojen toiminta Suomessa herätti viranomaisten mielenkiinnon – ”Haluamme tietää, millä ehdoilla kuskit työskentelevät”
Joidenkin eurooppalaisten bussifirmojen väitetään rikkovan sääntöjä ja polkevan kuljettajien palkkoja saadakseen kilpailuetua suomalaisiin kilpailijoihinsa nähden.
2 h
www.is.fi
Laatokkaan virtaa yhä puhdistamatonta jätevettä – Suomi uudistaa Sortavalan vesihuoltoa, jotta Suomenlahti säästyisi saasteilta
Vain vessapaperit ja kiinteä aines suodatetaan Laatokkaan päätyvästä jätevedestä.
2 h
yle.fi
Julkkisten suosima hittihiusväri sopii myös monelle suomalaiselle – kuvat osoittavat, miten ihanalta se näyttää
Julkkikset ovat innostuneet joukolla vaaleanruskeasta hiusväristä. Sävy on helppo toteuttaa vaikka maantienväriseen pohjaan.
2 h
www.is.fi
Kohuvideo paljastui härskiksi huijaukseksi – Floyd Mayweather väittää tienanneensa kaksi miljoonaa naurettavan helposti: ”Kuka onkaan fiksu?”
Floyd Mayweatherilla oli jälleen tilipäivä. Floyd Mayweather voitti Manny Pacquiaon nyrkkeilyn välisarjan MM-ottelussa vuonna 2015. Panoksena olivat tuolloin WBO-, WBA- ja WBC-liittojen mestaruusvyöt. Puheita uusintaottelusta on riittänyt jo pitkään. Huhut saivat lisää tuulta alleen, kun muun muassa Twitterissä kiersi video, jossa Mayweather puhuu uudesta kohtaamisesta.
2 h
www.iltalehti.fi
Sana-lehti: Kirsti Paakkanen esitti aviomiehelleen äärimmäisen ehdotuksen, jotta tämä voisi saada perheen – menetti itse elämänsä rakkauden
Lapsettomuudesta kärsinyt Kirsti Paakkanen halusi, että hänen nuoruuden aviomiehensä voisi kokea vanhemmuuden.
2 h
www.is.fi
McDonald’sin paniikki vaihtui massa­hurmokseen – Kana­nugetti on suomalaistenkin suosikki, ja nyt HS:n erikois­artikkeli paljastaa, mitä sen sisältä löytyy
Kananugetin reseptin patentoinnista on 40 vuotta. On aika katsoa, mitä sinne menee ja miten nugetista tuli koko kansan suosikki.
2 h
www.hs.fi
Juha Kankkusen legendaarinen sivallus tv-haastattelussa on saanut kulttimaineen: ”Se oli tyhmä vastaus tyhmään kysymykseen”
Nelikymppinen Juha Kankkunen näpäytti epäilijöitään voittamalla Suomen MM-rallin 20 vuotta sitten.
2 h
www.is.fi
IS selvitti kansanedustajien asumisjärjestelyjä – korotettua kulukorvausta saavilla poikkeuksellisen matalia vuokria
Heikki Autto (kok) maksaa äitinsä omistamasta asunnosta vuokraa vain 400 euroa.
2 h
www.is.fi
Päivän ravivihje: Toto4, Kouvola 22.8.
Kouvolan torstairavien Toto4-kohteet vaikuttavat haasteellisen kiinnostavilta. Vihjesysteemikin rakennetaan vailla varmaa. Kakkoskohteeseen tulee vain kaksi ruksia. Perusmatkan vasta 3-vuotias White Cross Esme on juossut jo 14-alkuisen ajan, vaikkei urallaan vielä olekaan voittanut. Kaveriksi otetaan mukaan neljättä peräkkäistä voittoaan hakeva Crossfire Annie. Ehkä eniten pelattu Brazen Leonore jää varahevoseksi. Toto4-vihjerivi:
2 h
www.iltalehti.fi