Maailman tunnetuin plusmalli Ashley Graham iloitsee raskaudestaan – paljasti vauvauutisen kromihääpäivänään

Ashley Graham ja Justin Ervin menivät naimisiin vuonna 2010. Malli Ashley Graham, 31, odottaa lasta puolisonsa Justin Ervinin kanssa. Maailman seksikkäimmäksi XXL-malliksi tituleerattu Graham kertoi uutisesta Instagram-tilillään. Näet kuvan myös tästä. – Yhdeksän vuotta sitten tänä päivänä menin naimisiin elämäni rakkauden kanssa. Tämä matka on ollut parasta ikinä yhdessä lempityyppini kanssa. Olemme niin siunattuja, kiitollisia ja innostuneita juhliessamme kasvavaa perhettämme! Hyvää vuosipäivää, Justin Ervin – elämä vain paranee entisestään, Graham kirjoittaa kauniisti Instagramissa.
Load more
Go to source
unread news (Demo user)
unread news (Demo user)
Masennuslääkkeillä on yllättäviä vaikutuksia, ja käyttäjät kertovat niistä toisilleen netissä – ”Miten näin arvaamattomista lääkkeistä on tullut näin normaali osa terveydenhuoltoa”, kysyy tutkija
Tutkijat selvittivät kokemuksia masennuslääkkeistä seulomalla 19 miljoonaa Suomi24 -sivuston keskusteluja.
www.hs.fi
Kokoonpano-ongelmat leimaavat PSG–Real Madrid-huippuottelua – pariisilaisilta sivussa koko hyökkäyskaluston kärki
Keskiviikon Mestarien liigan herkut ovat PSG–Real Madrid ja Atletico Madrid–Juventus. Vaikka myös Atletico Madrid-Juventus-ottelu on etenkin urheilullisesti huippumielenkiintoinen, kääntyvät katseet illalla väkisinkin kahden kohujoukkueen PSG:n ja Real Madridin kohtaamiseen. Kummassakin joukkueessa on kuohunut pitkin alkukautta ja pelaajia on ollut tulossa ja menossa, eikä olekaan ihme, ettei kummankaan pelissä (tai yhteishengessä?) ole ollut kovin paljon kehumista. Toki molemmat ovat luokallaan omien maittensa sarjojen kärjessä tai kärkipäässä, mutta pelillisesti kumpikaan ei toistaiseksi ole vakuuttanut.
www.iltalehti.fi
Espanjaa odottavat jälleen uudet vaalit – nekään eivät välttämättä helpota hallituspohjan löytämistä
Espanjassa järjestetään 10. marraskuuta neljännet vaalit neljän vuoden sisällä.
yle.fi
Financial Times: Brexit-suunnitelman ongelmat valkenivat Johnsonille lounaalla Junckerin kanssa
EU:n komission puheenjohtajan mukaan Britannian pääministeri ymmärsi vasta toissapäivänä, mitä EU:n yhteismarkkinat käytännössä tarkoittavat.
yle.fi
Teatteriarvostelu: Klockriketeaternin Aniara ei taivu genremäärittelyihin, mutta kuulemisen arvoinen se joka tapauksessa on
Dystooppisessa kuoroteoksessa matkataan kohti tuntemattomia tähdistöjä.
www.hs.fi
Iranin presidentti: Jemeniläiset iskivät öljyn­jalostamoihin ”varoituksena” – Saudi-Arabia lupaa todisteita Iranin syyllisyydestä tänään
Saudi-Arabian puolustusministeriö pitää alkuillasta Suomen aikaa lehdistötilaisuuden lauantain iskuun liittyen.
www.is.fi
Hälyttävä tilanne Selviytyjissä: yksi kilpailijoista tuupertuu maahan – lääkintätiimi rynnistää paikalle, pian apua tarvitsevat myös muut
Varo juonipaljastuksia! Selviytyjät Suomi -sarjassa koetaan dramaattisia hetkiä, kun lämpötila viidakossa kohoaa pilviin ja kilpailijat alkavat tipahdella pois pelistä.
www.is.fi
FT: Brexit-suunnitelman ongelmat valkenivat Johnsonille vasta lounaalla Junckerin kanssa
Lehden mukaan Johnson oli silminnähden yllättynyt.
www.is.fi
Ruumislöytö Joensuussa – poliisi korostaa: Ei liity viimeaikaisiin huumekuolemiin
Poliisi tutkii nuoren miehen kuolemaa henkirikoksena. Tutkinnassa on nyt meneillään vaikea vaihe. Itä-Suomen poliisi kertoo lyhyesti lisätietoja kuolemantapauksesta, joka kävi ilmi sunnuntaina 15. syyskuuta puolenyön jälkeen Joensuussa. Noljakan läheisyydessä kevyen liikenteen väylällä makasi kuollut 26-vuotias paikallinen mies. Poliisi alkoi epäillä henkirikosta, koska vainaja vaikutti joutuneen väkivallan uhriksi.
www.iltalehti.fi
Tieksola tekemään tulosta Lammikon ja Puljujärven rinnalle ykkösketjuun – Kaksivuotisen jatkosopimuksen allekirjoittanut Annunen kärppämaalilla Jukurit-pelissä
Ennakkosuosikista ei ole illan ottelussa epäselvyyttä. Asetelma on kuuluisa Daavid vastaan Goljat, kun Liigan pieniin kuuluva Jukurit yrittää kartuttaa pistepottiaan Raksilassa.
Kaleva.fi
Suostumuksen puute raiskauksen pääkriteeriksi? – katso keskustelu eduskunnasta kello 14 jälkeen
Kansalaisaloite, Suotumus2018 on tänään keskustelussa Eduskunnan suuressa salissa.
www.is.fi
HS Hyvinkää: Yksi Suomen vanhimmista elokuvateattereista pelastui täpärästi täystuholta: ”Tuskin se olisi kauan pysynyt pystyssä enää”
Hyvinkään kaupungin oli tarkoitus kunnostaa Suomen vanhimpiin maaseutuelokuvateattereihin kuuluva Arena. Sitten lama iski ja se myytiin yksityishenkilölle. Nyt kulttuurihistoriallisesti arvokas rakennus seisoo tyhjillään.
www.hs.fi
Kolme sinistä miestä on kerännyt katsomoihin jo 35 miljoonaa ihmistä, nyt ryhmä vierailee ensi kertaa Suomessa – Miksi The Blue Man Group on niin suosittu?
Hartwall-areenalla viidesti esiintyvä ryhmä on laajentunut kymmenien sinisten miesten imperiumiksi.
www.hs.fi
Saman perheen naiset neljässä sukupolvessa kertovat, millaisia paineita ulkonäkö on aiheuttanut heidän elämässään: ”Aina joku kuuri päällä”
Jokioisissa asuvalle 90-vuotiaalle Liisa Silvolle on jo pienestä pitäen ollut tärkeää, että hiukset on laitettu hyvin. Millainen seuraavien sukupolvien suhtautuminen omaan ulkonäköön on ollut?
www.is.fi
Big Brother: Jukan ja Eeviksen yöllisille lähentelyille tyly loppu - Isoveli vihelsi pelin poikki: ”Olette kuin Romeo ja Julia”
Big Brother -talon ”menkää nukkumaan” -kuulutukset hiersivät Jukkaa ja Eevistä. Myöhään tiistai-iltana asukkaat äänestivät Isoveljen ohjeistuksen mukaan siitä, nukuttaisiinko talossa jatkossa sängyissä vai ei. Kaikki äänestivät yksimielisesti sängyissä nukkumisen puolesta. Myös talossa useasti seksiä harrastaneet Jukka ja Eeva-Leena eli Eevis olivat sänkyjen kannalla, vaikka he olivatkin viettäneet useita yhteisiä öitä olohuoneen lattialla.
www.iltalehti.fi
Tunnista selvät merkit, jotka kertovat huonosta ilmanvaihdosta: ”Huonolle sisäilmalle on aina jokin syy”
Jos ilmanvaihto on riittämätön, se näkyy kodin sisäilman ongelmina.
www.is.fi
Alkoholin myynti kääntyi laskuun Suomessa –viinaralli näyttäisi kasvavan
Lämpimän kesän olisi odottanut nostavan alkoholimyyntiä Suomessa. Toisin kävi. Alkoholin vähittäismyynti on tammi–elokuussa 2019 laskenut edellisvuoteen verrattuna, kertovat Taloustutkimus Oy:n ennakkotiedot alkoholijuomien myynnin kehityksestä. Yhtä aikaa matkustajatuonti näyttää kasvavan.
www.iltalehti.fi
Surffaria varoitettiiin yllättävältä taholta - hai, hai, hai -huuto kuului taivaalta
Nykytekniikka pelasti surffarin mahdollisesta tukalasta tilanteesta.
www.is.fi
KKO: Seitsemän ihmistä tulipalolla vaarantanut ei syyllistynyt törkeään tuhotyöhön – ei ”suuri ihmismäärä”
Käräjä- ja hovioikeudessa mies oli tuomittu neljän vuoden vankeuteen törkeästä tuhotyöstä, koska mies aiheutti vakavan hengen tai terveyden vaaran suurelle ihmismäärälle.
www.is.fi
Pääkaupunkiseudun kupeeseen suunnitellaan nyt valtavia junavarikoita – saattaa vaikuttaa rantaradan kohtaloon
Pelkästään Kirkkonummella uudelle varikolle on tarkoitus mahduttaa kerralla jopa yli 150 lähijunayksikköä.
www.is.fi
Helsingin Olympiastadionin remontissa alipalkkausta ja maksamattomia ylityökorvauksia – "Työntekijälle menetykset voivat olla satoja tai tuhansia euroja"
Rakennusliiton mukaan yli 300 työntekijälle on maksettu liian pientä palkkaa, ja ylityö- sekä matkakorvauksia on jätetty maksamatta.
yle.fi
Winnipeg Jetsin päävalmentaja otti kantaa Patrik Laineen puheisiin: ”Kukaan ei saa auton avaimia 14-vuotiaana”
Paul Maurice ilmoitti ymmärtävänsä Lainetta.
www.is.fi
Helsingissä Hämeentien liikenne sekaisin tulipalon takia
Helsingin Sörnäisissä sijaitsevalla rakennustyömaalla syttyi aiemmin päivällä tulipalo. Tilanne sekoitti liikennettä alueella. Nyt palo on saatu sammutettua.
www.is.fi
Riskit finanssialalla kasvavat – "Matalien korkojen aikana pankit voivat hakea tuottoa riskisijoituksista", Fivan Tuominen sanoo
Finanssivalvonta varoittaa, että pankeilla on nyt kolme uutta ongelmaa: negatiiviset korot, hyytyvä talouskasvu ja koventunut kilpailu.
yle.fi
EK:n johtava ekonomisti työllisyystoimista: Määrä ei korvaa laatua - ”Vähempikin määrä työllisyystoimenpiteitä riittäisi, jos ne olisivat vaikuttavampia”
”Nyt laitetaan menoja menemään, mutta rahoituksesta ei ole oikein kenelläkään vielä tietoa.”
kauppalehti.fi
Saudi-Arabia lupaa esittää tänään todisteita Iranin osuudesta lauantain öljylaitosiskuun
Konkreettiset todisteet voisivat saada Yhdysvallat toimiin Irania vastaan.
www.hs.fi
Väitöstutkimus paljasti Keminmaan kirkon alle haudatun kirkkoherran ruokavalion – pappilan pöydässä on tarjoiltu todennäköisesti kalaa ja hyljettä
Tiina Väreen väitöstutkimus paljastaa Keminmaan kirkon alle haudatun kirkkoherran ruokavalion. Historiaa, arkeologiaa, osteologiaa, lääketiedettä, radiologiaa.
Kaleva.fi
Keminmaan kirkon alle muumioituneella kirkkoherralla oli ylipainoa ja miestissit – hautaan hänelle laitettiin tyyris asu ja pellavasukat
Muumioitunut kirkkoherra Nikolaus Rungius on jo tähän asti ollut tunnetuin keminmaalainen Paavo Väyrysen jälkeen.
Kaleva.fi
MTV:n Huomenta Suomesta tulee Uutisaamu
Uutisaamussa pääosassa ovat jatkuvasti päivittyvät uutiset.
1 h
www.hs.fi
Teemu Pukin ”löytänyt” mies saa palkinnon urotöistään – Norwich Cityn menestyksen taustalla on 35-vuotias walesilainen
Teemu Pukin Norwich Cityyn naarannut Stuart Webber on jatkamassa seuran palveluksessa. Valioliigaan täksi kaudeksi nousseen Norwich Cityn tuhkimotarinan yksi pääarkkitehdeistä päävalmentaja Daniel Farken lisäksi on sen urheilutoimenjohtaja Stuart Webber. 35-vuotias Webber oli jo vuosia seurannut Teemu Pukin kehitystä ja nähnyt tässä potentiaalia nähdynkaltaiseen menestykseen. Hän suositteli kotkalaista jo aikaisemmalle työnantajalleen Wolverhampton Wanderersille.
1 h
www.iltalehti.fi
Fiva huolestui jälleen asuntolainoista: Varoittaa pankkeja asuntolainojen myöntämisen höllentymisestä
Finanssivalvonta (Fiva) on huolestunut siitä, että pankkien asuntolainojen myöntäminen on höltynyt. Fivan mukaan Suomen pankkisektorin vakavaraisuus on hieman heikentynyt alkuvuonna.
1 h
kauppalehti.fi
Yksiö ydinkeskustasta vain 300 eurolla kuussa – näihin Helsingin kaupungin vuokra-asuntoihin pääseminen on lottovoitto
Helsingin kantakaupungissa sijaitsevien kaupungin asuntojen vuokrat ovat paikoittain lähes puolet markkinahintaa matalampia.
1 h
www.is.fi
Kaarlo Kangasniemi menetti syöpävaaran takia osan munuaisestaan – odottaa nyt diagnoosia: ”Kuolemantuomio siirtyi ainakin kuukaudella”
Maanantaina painonnoston 78-vuotias olympiavoittaja Kaarlo Kangasniemi vielä lankutti 70 kiloa selän päällä, tiistaina hänelle tehtiin iso leikkaus. Syöpädiagnoosi varmistuu myöhemmin.
1 h
www.is.fi
Aivoihin hakeutuvaa keuhkomatoa löydetty nyt Mallorcalta - etanoiden ja rapujen syömistä vältettävä
Mallorcalle matkailevan kannattaa nyt välttää raakojen tai huonosti kypsennettyjen etanoiden ja rapujen syömistä. Suomalaistenkin suosimalta lomasaarelta on saksalaisen Berliner Morgenpostin mukaan löydetty ihmiselle mahdollisesti vaarallinen mato. Tarkemmin ottaen kyseessä on niin kutsuttu rottien keuhkomato. Palman yliopiston biologit ovat löytäneet keuhkomatoa kahdesta siilistä Mallorcan saarella.
1 h
www.iltalehti.fi
Kolmen tunnin vaelluksesta tuli painajainen Australiassa - mies raahautui katkenneella jalalla ja kädellä kaksi päivää turvaan: ”Tuuma kerrallaan”
Vesiputouksesta kuuden metrin matkan pudonneen miehen jalka ”napsahti siististi poikki”. Vain muutaman tunnin lenkkiä suunnitelleen Neil Parkerin retki muuttui sunnuntaina painajaismaiseksi koettelemukseksi, kun hänen jalkansa ja ranteensa murtuivat. Kokenut vaeltaja oli Brisbanen luoteispuolella Mount Nebon seudun kukkuloilla, kun hän putosi alas vesiputoukselta. Hän oli horjahtanut kivillä ja liukunut vastustamattomasti kielekkeen yli.
1 h
www.iltalehti.fi
Stefanien, 23, esitys mykisti Saksan The Voicessa – kun totuus valkeni, tuomarit olivat kuin puulla päähän lyötyjä ja yleisö villiintyi
The Voice of Germanyssa nähtiin mahtipontista laulua, jonka tuomarit uskoivat olevan lähtöisin miehestä. Yllätys oli suuri, kun tuolit kääntyivät ja lavalla seisoi 23-vuotias Stefanie.
1 h
www.is.fi
Backstreet Boys -tähden ja pikkuveljen välit tulehtuivat täysin - tappouhkaus johti lähestymiskieltoon
Nick Carterin ja Aaron Carterin välit ovat tulehtuneet. Nick Carter on hakenut lähestymiskieltoa veljelleen Aaron Carterille. Carter kertoo asiasta Twitterissä. Nickin mukaan Aaron on uhannut tappaa hänen vaimonsa ja syntymättömän lapsensa. – Pitkän harkinnan jälkeen minä ja sisareni Angel kadumme, että jouduimme hakemaan lähestymiskieltoa veljellemme Aaronille, Carter kirjoittaa.
1 h
www.iltalehti.fi
Mies käytti lasta törkeästi hyväkseen lukuisia kertoja – tuomittiin 3,5 vuoden vankeuteen
Suomalaismies passitettiin Jokelan vankilaan.
1 h
www.is.fi
Kaasuputki liekeissä: Pelastuslaitos kehottaa välttämään Hämeentietä
Helsingin pelastuslaitoksen mukaan Helsingin Hämeentiellä on tapahtunut kaasuvuoto. Helsingin pelastuslaitoksen mukaan Helsingin Sörnäisissä on tapahtunut kaasuvuoto. Hämeentiellä on käynnissä valtava työmaa. Jos tviitti ei näy, voit katsoa sen tästä linkistä.
1 h
www.iltalehti.fi
Pääsarjaan palaava Haka solmi sopimuksia – Ykkösen ykköstykki jatkaa Valkeakoskella
Kolmikosta jokainen on palkittu Ykkösessä kuukauden pelaajana tällä kaudella.
1 h
www.is.fi
Nuorten kannabiksen käyttö räjähti pikkukaupungissa – 2 vuotta myöhemmin heille selvisi, että se ei sovikaan lääkkeeksi
Haminan kaupungin mukaan vanhempia oli vaikea saada kiinnostumaan nuorten huumeidenkäytöstä, mutta nuoret itse ovat tehneet suuria oivalluksia.
1 h
yle.fi
Hallituksen työllisyyspaketti ei vakuuta palkansaajajärjestöissä – SAK:n Kaukoranta: ”Työttömien yksilöllinen tukeminen jää haaveeksi”
Palkansaajakeskusjärjestöt STTK, Akava ja SAK pitävät hallituksen toimia suomalaisten töihin saamiseksi riittämättöminä.
1 h
kauppalehti.fi
Saksassa syntyi kolme vauvaa, joiden käsissä on epämuodostumia – terveysviranomaiset tutkivat tapauksia
Tapaukset nousivat julkisuuteen, kun huolestuneet kätilöt kertoivat niistä medialle.
1 h
www.is.fi
Jo kolmas johtaja lähtee Nordeasta, talous­johtaja Christopher Rees jättää pankin
Talousjohtaja Christopher Rees on kolmas lähtijä Nordean johtoryhmästä sen jälkeen kun uusi konsernijohtaja Frank Vang-Jensen aloitti työnsä toissa viikon torstaina.
1 h
www.hs.fi
Raiskauksen määrittelyä suostumuksen puutteen kautta vaativa kansalaisaloite tänään eduskunnassa – Hallitus ajaa jo samaa asiaa
Suostumus2018-kansalaisaloite luovutettiin eduskunnalle kesäkuussa, ja sen käsittely alkaa tänään lähetekeskustelulla eduskunnan täysistunnossa.
2 h
Kaleva.fi
Suljetuille satama-alueille ei pääse kuka tahansa – siksi Kotka suunnittelee Suomen ensimmäistä satamien turvapuistoa
Turvapuisto olisi paikka, jossa opiskelijat ja satamien työntekijät voisivat harjoitella mahdollisten vaaratilanteiden varalle.
2 h
yle.fi
Tutkimus: Yksi vuosi lisää Euroopan älypuhelimien vaihtoaikaan vastaa miljoonan fossiiliauton päästöjä - laitteiden korjattavuutta vaaditaan paremmaksi
Ympäristöjärjestöjen yhteenliittymän tutkimus laski, että yli 70 prosenttia älypuhelimien päästöistä syntyy käyttöajan ulkopuolella.Älypuhelimien nykyistä...
2 h
Kaleva.fi
Näin budjetti rankaisee autoilijaa: Bensan litrahinta nousee 6,3 senttiä - isokulutuksisen auton kulut nousevat satasilla vuodessa
Budjetin mukainen mukainen polttoaineveron korotus nostaa tavallisen autoilijan vuosittaisia autoilukuluja jopa satasilla, jos ajokilometrejä kertyy runsaasti. Veronmaksajain Keskusliiton arvion mukaan budjettiesityksen mukainen 250 miljoonan euron liikennepolttoaineiden veronkorotus merkitsee 6,3 sentin korotusta bensiinilitran ja 6,9 senttiä dieselin litrahintaan. Keskimäärin 17 000 kilometriä vuodessa ajavan bensa-autoilijan kulut nousevat 75 eurolla vuodessa, jos auto kuluttaa keskimäärin 7 litraa sadalla.
2 h
www.iltalehti.fi