Me Naiset: YleX:n juontajana tutuksi tullut Tuomas Rajala jätti vaimonsa ennen lapsen syntymää ihastuttuaan toiseen - eron jälkeen isä katosi kuukausiksi lastensa elämästä

Tuomas Rajala on kirjoittanut miehille ero-oppaan. Kirjassa hän sivuaa myös omia kokemuksiaan. Radiojuontajana tutuksi tullut Tuomas Rajala tunnetaan jatkossa myös kirjailijana. Mies on kirjoittanut selviytymisoppaan eronneille miehille. Torstaina ilmestyneessä Me Naiset -lehdessä mies kertoo omista erokokemuksistaan kaunistelematta. Perheessä odotettiin juuri toista lasta ja kotona temmelsi jo yksi kaksivuotias lapsi, kun Rajala lähti perheen yhteisestä paritalokodista.
Load more
Go to source
unread news (Demo user)
unread news (Demo user)
Lauantaina enimmäkseen poutaa – helteen uusi tuleminen näyttää väistämättömältä
Kunnon kesäsäätäkin on tarjolla, mutta ei aivan vielä. Itäisimpiä osia lukuun ottamatta suomalaiset heräävät poutaiseen lauantaihin. Päivän edetessä voi sadella myös Pohjois-Pohjanmaalla. Sateet kuitenkin väistyvät vähitellen Suomesta itään.
www.iltalehti.fi
Uutinen Suomen varoituksesta leviää maailmalla – Brasilian presidentti vastasi uhmakkaasti tv-puheessa
Valtiovarainministeri Mika Lintilän ehdotus brasilialaisen lihan tuonnin mahdollisesta kiellosta EU-maihin on uutisoitu näyttävästi ympäri maailman.
www.is.fi
Spotify haastettiin oikeuteen: musiikkijätillä ei oikeuksia Eminemin biiseihin – väittää Lose Yourself -hitin tekijän olevan tuntematon
Eight Mile Style hakee musiikkipalvelulta jättimäisiä korvauksia. Rap-tähti Eminemin julkaisija Eight Mile Style on haastanut striimauspalvelu Spotifyn oikeuteen tekijänoikeusrikkomuksista. Syytteen mukaan Spotifylla ei ole oikeuksia lukuisiin räppärin hittibiiseihin, kuten Lose Yourself. Asiasta uutisoi The Hollywood Reporter. Haaste esitettiin keskiviikkona Nashvillen kaupungissa Yhdysvalloissa. Syyte koskee noin 250 Eminemin biisiä, joita on striimattu musiikkipalvelussa miljoonia kertoja. Räppärille itselleen kuuntelukerroista ei ole koitunut tuloja ja taloudellisten vahinkojen uskotaan olevan miljardeissa. Spotify on THR:n tietojen mukaan maksanut Eight Mile Style -yhtiölle satunnaisia summia, jotka eivät kata kaikkia biisien striimauksista tulleita tuloja.
www.iltalehti.fi
Pohjois-Korea jatkaa asekokeitaan – maan ulkoministeri oli aikaisemmin haukkunut yhdysvaltalaiskollegansa
Pohjois-Korean laukaisemat tunnistamattomat ammukset laskeutuivat jälleen mereen.
1 h
yle.fi
Pohjois-Korean epäillään laukaisseen ballistisia ohjuksia
Japanin rannikkovartiosto epäilee Pohjois-Korean laukaisseen lauantaina kaksi ballistista ohjusta. Rannikkovartiosto varoitti välittömästi vesilläliikkujia tapahtuneesta. Japanin itsepuolustusvoimien ilmoituksen mukaan ammukset eivät kulkeutuneet Japanin alueelle tai sen yksinomaiselle talousvyöhykkeelle. Etelä-Korean asevoimat puolestaan tiedotti Pohjois-Korean laukaisseen kaksi ”ammusta” lauantaiaamuna Sondokin alueelta.
1 h
www.iltalehti.fi
Horoskooppi 24.8.2019
Millainen päivä tulossa? Lue IS-horoskooppi!
2 h
www.is.fi
Pohjois-Korea jatkaa taas asetestejään
Pohjois-Korea tekee taas asetestejä.
2 h
www.is.fi
Amazonille armeija ja Trump apuun, ”Lintilän lihapanna” ylitti suurmedioiden uutiskynnyksen
Kansainvälinen yhteisö haluaa saada riehuvat maastopalot kuriin. Brasilia lähettää armeijan joukkoja sammuttamaan Amazonin massiivisia tulipaloja. Roraiman osavaltion johto tiedotti perjantaina, että Brasilian presidentti Jair Bolsonaro on hyväksynyt armeijan osallistumisen sammutustoimiin.
2 h
www.iltalehti.fi
Ruotsi-ottelussa taistelua käydään kärjen takana: ”Se on ihan sama, hyppääkö Duplantis kuusi vai seitsemän metriä”
Tilastojen perusteella Suomi on tänään lauantaina alkavassa maaottelussa takaa-ajaja sekä miehissä että naisissa.
2 h
www.hs.fi
Ikävä Suomen marraskuuta
2 h
www.hs.fi
Venäjän kelluva ydin­voimala lähti Murmanskista viikkojen matkalle, Rosatom vakuuttaa voimalan olevan turvallinen
Venäjä kaavailee kelluvasta ydinvoimalasta korkean teknologian vientituotetta erityisesti maanjäristyksille alttiisiin maihin. Ympäristöjärjestö pitää koko hanketta ”absurdina ja turhana”.
2 h
www.hs.fi
Aki Riihilahti tunnustaa, että HJK:sta puuttuivat tällä kaudella osaavat johtajat: ”Kaikessa olisi pitänyt tehdä paremmin”
HJK:n toimitusjohtaja Aki Riihilahti on nyt tyytymätön. Hän ei halua syytellä ketään liigajoukkueen heikosta kaudesta, mutta sanoo, että kaikessa olisi pitänyt tehdä paremmin.
2 h
www.hs.fi
Kiinan ja USA:n taloudet kietoutuivat yhteen, mutta sitten tasa­paino häiriintyi – Kauppasota riehaannutti Kiimerikka-olion, ja sen pyrstö uhkaa lyödä Suomeakin
Trumpin sotaisa asenne maailmantaloudessa ammentaa peloista, joita Yhdysvalloissa on tunnettu maan alkuajoista asti. Kiinassa talousmahdiksi pyrkiminen taas kietoutuu pyrkimykseen parantaa ”nöyryytyksen vuosisadan” haavoja, kirjoittaa sekä Pekingissä että Washingtonissa HS:n kirjeenvaihtajana työskennellyt Pekka Mykkänen esseessään.
2 h
www.hs.fi
Tulvat veivät kardemumman, helteet mauste­pippurin: Ilmaston­muutos nostaa hintoja ja lisää mauste­väärennösten riskiä
Monen mausteen saatavuus laskee ja hinta nousee ilmastonmuutoksen myötä. Asiantuntija pelkää mausteväärennösten määrän kasvavan entisestään.
2 h
www.hs.fi
Syksyn työ­markkina­kierroksessa on kyse koko hoitoalan tulevaisuudesta, sanoo Tehyn puheen­johtaja: ”Nämä alkavat olla kohtalon­hetkiä”
Tehyn puheenjohtaja Millariikka Rytkönen sanoo HS:n Lauantaivieras-haastattelussa olevansa kyllästynyt siihen, että koskaan ei tunnu olevan oikea aika hoitajien palkkojen korotuksiin.
2 h
www.hs.fi
Bodom- ja Aarnio-juttujen asianajaja Riitta Leppiniemi on ollut urallaan kovissa paikoissa, tämän takia jopa hän itki istunnossa
Asianajaja on läsnä, kun riidellään mökkitiestä ja tuomitaan murhaajia sekä huumekauppiaita. Asianajat kertoivat työstään liittonsa satavuotisjuhlassa Finlandiatalossa. HS esittelee kaksi tarinaa.
2 h
www.hs.fi
Itä-Ukrainan sota on jatkunut yli viisi vuotta ja nyt ilmassa on sovun merkkejä – ”Jotakin on meneillään mutta emme tiedä mitä”
Moskova on jakanut kymmeniä tuhansia Venäjän passeja Donetskin ja Luhanskin alueiden asukkaille, mutta tutkija ei usko sopuisten puheiden tai Ukrainan presidentin vaihtumisen merkitsevän juuri mitään.
2 h
www.hs.fi
Komission Katainen: EU ei ainakaan vielä ole ottamassa käyttöön pakotteita Brasiliaa vastaan metsäpalojen takia
Pääministeri Rinne Amazonin tulipaloista: ”Maapallolla ei ole varaa tällaisiin.”
2 h
www.hs.fi
Maailman keuhkot puskevat nyt ilmaan hiiltä: Amazonilla riehuu valtavia metsä­paloja, joiden sytyttämisestä on todennäköisesti maksettu rahaa
Brasilian presidentti myönsi ensimmäisen kerran torstaina, että metsäpalot saattavat olla tahallaan sytytettyjä. Niiden seurauksena voi lisääntyä myös maanhallintaan liittyvä väkivalta, sanoo professori Teivo Teivainen.
2 h
www.hs.fi
”Bolsonaron hallitukseen täytyy iskeä kovaa” – Amazonin voi pelastaa vain kaupan lopettaminen, sanoo brasilialais­tutkija
Eurooppa voi vaikuttaa Amazonin kohtaloon vain lopettamalla sademetsää tuhoavien yritysten tukemisen, arvioi Suomessa vieraileva brasilialaistutkija.
2 h
www.hs.fi
Piritta Maavuori seurasi vierestä, kun hänen pyöränsä vietiin Finlandia-talon ovelta – näin varkaat ovat järjestäytyneet Töölönlahdella
Helsingin kaupungin ylläpitämään Pyöräkeskukseen palaa aina samoja ihmisiä mukanaan uusi korjattava pyörä.
2 h
www.hs.fi
EU on brexitin jälkeenkin Johnsonille syntipukki
2 h
www.hs.fi
Suomi voi näyttää mallia oppimisen edistämisessä
Koulutus ei ole ollut tärkeällä sijalla Suomen kehityspolitiikassa, vaikka suomalaislasten oppimistulokset ovat maailman huippua.
2 h
www.hs.fi
Lempeänä loppu­kevään päivänä sähkö­potku­lautaillessani näin hetken aikaa selvästi maailman muutoksen
Elämme koko ajan maailmassa, joka on uskomaton ja hieno – ja sitten unohdamme sen kerta toisensa jälkeen.
2 h
www.hs.fi
Joustavuus ongelmatilanteissa kasvattaa luottamusta mobiilipalveluihin
HSL:n lipunoston mobiilisovelluksessa on ollut ongelmia. Ongelman ei pidä kaatua matkustajan maksettavaksi.
2 h
www.hs.fi
Ranska ja Saksa: Britannian EU-erosopimusta ei avata
Britannian pääministeri Boris Johnson sai sisällöltään yhtenevän vastauksen brexitiin sekä Berliinistä että Pariisista. Berliinin viesti tosin oli sävyltään sovittelevampi.
2 h
www.hs.fi
”Se liittyy oman elämän kriisikohtaan” – Hittibiisi nosti ”minikohun”, ja nyt Paula Vesala kertoo, miksi hän laulaa sankareiden puutteesta
Paula Vesala on lopettanut yötöiden tekemisen ja hidastanut tahtia. ”Yritän muistaa elää.”
2 h
www.hs.fi
Suomalaiset saaneet tuomioita seitsemän kertaa todennäköisemmin kuin tuomarit
2 h
www.hs.fi
Helsinki Marathon juostaan 24. elokuuta
2 h
www.hs.fi
Forest City maksaa 100 miljardia dollaria
2 h
www.hs.fi
Mariliisa Salmi arvostaa eniten titteliään Vuoden pelaajana
2 h
www.hs.fi
Astrid Lindgren tarjosi lämmitetyn tuolin
Nälkäkin unohtui, kun istahti hetkeksi Astrid Lindgrenin patsaan pronssituolille.
2 h
www.hs.fi
Ukkonen vaiensi radiot ja sulatti jääkaapit
2 h
www.hs.fi
Karri Wichmann 1926–2019
Ylilääkäri
2 h
www.hs.fi
Tuhannen polkupyörän muoto installaatiossa
2 h
www.hs.fi
Professori Ilmari Lahdelma, 60, puolustaa avoimia arkkitehtuurikilpailuja: ”Arkkitehtuurin innovaatiot, uudet kehitysaskeleet syntyvät yleisissä kilpailuissa”
Tampereen yliopiston professori, arkkitehti Ilmari Lahdelma suunnittelee parhaillaan Helsingin Kaupunkiympäristötaloa Kalasatamaan ja Heinolan koulua.
2 h
www.hs.fi
Tunnelukot saavat meidät välttelemään, lamaantumaan tai hyökkäämään, mutta menestyssarja This Is Us voi auttaa avaamaan ne
Jos This Is Us -sarjaa kuvaisi yhdellä sanalla, se olisi pakahduttava.
2 h
www.hs.fi
Britannia jo haaveilee paremmasta brexitistä, mutta EU:lta ja Trumpilta Boris Johnson ei saa mitään ilmaiseksi
Johnson tapaa viikonloppuna G7-johtohahmoja. Britanniassa kasvaa toivo paremmasta brexitistä. Pääministeri Boris Johnsonin johdolla saarivaltio liehittelee niin EU-maita kuin Yhdysvaltoja. Viime viikkoina on maalailtu kauhukuvia sopimuksettoman, niin sanotun kovan brexitin mahdollisista vaikutuksista. Skenaarioissa kummittelevat ruoka- ja lääkepula, liikennekaaokset ja kansalaisprotestit.
3 h
www.iltalehti.fi
Trump vastasi Kiinan nokitteluun kauppasodassa – tuontitullit nousevat entisestään
Kiina julkisti omia tuontitulleja vastauksena Yhdysvaltojen aiemmin asettamiin tulleihin.
3 h
yle.fi
Trump vastasi Kiinan vastatoimiin – tullimaksut nousevat taas
Pörssikurssit syöksyssä kauppasodan uusimpien käänteiden jälkeen Yhdysvallat vastaa Kiinan tuontitulleihin.
3 h
www.is.fi
Järkyttävä turma tornitalossa New Yorkissa – naapurit todistivat, kun Samuel, 30, rusentui hissin korin ja kuilun väliin
Asukkaiden mukaan 23-kerroksisen talon hisseissä on ollut paljon ongelmia aiemmin.
3 h
www.is.fi
Brasilian presidentti lähettää sotilaita Amazonin paloja sammuttamaan – kansainvälinen paine kasvaa
Brasilian presidentti Jair Bolsonaro on määrännyt armeijan auttamaan Amazonin metsäpalojen sammuttamisessa.
3 h
www.is.fi
Wikileaks-asiantuntija katosi mystisesti Norjassa – poliisi kertoo nyt mitä tapahtui
Hollantilaismiehen katoaminen synnytti verkossa useita salaliittoteorioita.
3 h
www.is.fi
Trump laittoi kauppasodassa vaihdetta silmään – uudet tullikorotukset astuvat voimaan jo ensi viikolla
Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on vastannut Kiinalle, joka asetti Yhdysvalloille lisätulleja.
3 h
kauppalehti.fi
Tässä ovat Instagramin seuratuimmat julkkikset – yllättävä nimi syrjäytti muun muassa Kylie Jennerin ja Beyoncén
Kymmenen seuratuimman julkkiksen listaan mahtuu muun muassa urheilijoita, artisteja ja realitytähtiä. Vuoden 2019 seuratuimmat julkkikset Instagramissa on listattu. Listaan mahtui jalkapallopelaajia, laulajia, näyttelijöitä sekä sometähtiä. Tässä kärkikymmenikkö:
4 h
www.iltalehti.fi
Terveysjärjestöt huolissaan – sähkötupakointi aiheutti kuoleman USA:ssa?
Yhdysvalloissa sähkötupakoinnin epäillään aiheuttaneen vaikeita keuhkosairauksia ja yhden potilaan kuoleman. Illinois’n osavaltion terveysviranomaiset tiedottivat perjantaina, että paikallisessa sairaalassa sattui sähkötupakointiin todennäköisesti liittyvä kuolemantapaus. Kuolleen ikää ja sukupuolta ei kerrottu julkisuuteen. Yhdysvalloissa tehdyn tutkimuksen mukaan maassa on 193 sähkötupakoivaa henkilöä sairastunut samaan keuhkosairauteen. Monet olivat käyttäneet sähkötupakassa kannabista.
4 h
www.iltalehti.fi
Wall Streetille hyytävä lasku Trumpin määrättyä amerikkalaisyhtiöt lähtemään Kiinasta
Donald Trump vaati twiitissään amerikkalaisyrityksiä siirtämään tuotantonsa pois Kiinasta.
4 h
kauppalehti.fi
Saksalaismestari antoi myrskyvaroituksen paluukilpailussaan! Keihäs lensi huippulukemiin
Keihäänheiton puolustava maailmanmestari Johannes Vetter viskoi liki 90 metriä.
4 h
www.is.fi