Näin nopeasti heroiini tuhoaa ihmisen – Yhdysvaltalaisäiti jakoi järkyttävät kuvat pojastaan, otosten välillä vain 7 kuukautta

Nyt poika asuu kodittomana Las Vegasissa. Missourissa Yhdysvalloissa asuva Jennifer Salfen-Tracy on jakanut sosiaalisessa mediassa kaksi kuvaa pojastaan Codysta. – Tässä on heroiinin ja metamfetamiinin kasvot. Nämä kuvat otettiin seitsemän kuukauden välein. Ne näyttävät, kuinka nopeasti huumeet vaativat veronsa, kirjoittaa äiti.
Load more
Go to source www.iltalehti.fi
unread news
unread news (Demo user)
Kilpailu- ja kuluttajavirasto varoittaa sähköyhtiö Fi-Nergystä
Laskutusta ei ole tasattu tasaisin väliajoin vastaamaan asiakkaan todellista sähkönkäyttöä.
9 m
www.hs.fi
Suosituimmat koirarodut julkistettiin - labbis rikkoi oman ennätyksensä, suomenajokoiran tilanne huolestuttava
Suosituimman koirarodun paikkaa on jo 10 vuotta pitänyt labradorinnoutaja. Labradorinnoutaja kasvattaa suosiota entisestään rikkoen aiempien vuosien rekisteröintiennätyksensä vuosi toisensa jälkeen. Rotu nousi suosituimpien koirarotujen ensimmäiselle sijalle vuonna 2010 ja on sen jälkeen pysynyt ykkösenä. Suomen Kennelliitto kertoo tiedotteessaan, että se rekisteröi vuonna 2019 yhteensä 2307 labradorinnoutajaa. Määrä kasvoi toissa vuodesta 112 koiralla. – Labradorinnoutaja on kaikkialla yksi suosituimmista roduista. Ne ovat sopivan kokoisia, mukavaluonteisia ja suhteellisen helppohoitoisia, toteaa Suomen Kennelliiton hallituksen puheenjohtaja Harri Lehkonen rodun suosiosta.
9 m
www.iltalehti.fi
Nokian kurssipudotus laski Solidiumin osaketuottoja loppuvuonna
Valtion omistajayhtiön Solidiumin osaketuotto jäi viime vuoden jälkipuoliskolla tappiolle.
www.is.fi
MM-Ralli pysyy Ylen kanavilla ainakin kaksi seuraavaa kautta
Yle solmi kahden vuoden jatkosopimuksen MM-rallin tv-oikeuksista.
www.is.fi
Nyt K-ryhmäkin toimittaa ruoat suoraan jääkaappiin – myös kun kukaan ei ole kotona
K-ryhmä aloittaa Vantaalla kokeilun, jossa K-Citymarket Jumbon ruoan verkkokaupan tilaus toimitetaan päivän aikana asiakkaan kotiin.
kauppalehti.fi
Suomessa on maailman toiseksi romanttisin ravintola - päihitti jopa Välimeren auringonlaskun
Big7Travel -sivuton arvioija vaikuttui helsinkiläisestä Yes yes yes -ravintolasta. Lähestyvän ystävänpäivän kunniaksi on Big 7 Travel -sivusto listannut maailman romanttisimmat ravintolat. Ja kuinka ollakaan. 50 romanttisimman ravintolan joukossa on suomalainen Yes yes yes. Eikä vähempää kuin sijalla kaksi. Ensimmäisen kerran helsinkiläinen kasvisravintola on listattu maailman toiseksi romanttisimmaksi ravintolaksi.
www.iltalehti.fi
Antti J. Jokinen paljastaa Me Naisille - ihastui varattuun Krista Kososeen: romanttinen kosinta ja salahäät
Ohjaaja Antti J. Jokinen taustoittaa rakkaustarinaansa näyttelijä Krista Kososeen Me Naiset -lehdessä. Antti J. Jokinen, 51, kertoo tuoreessa Me Naiset -lehden haastattelussa kuinka ihastui nykyiseen vaimoonsa, hänen elokuviaan tähdittäneeseen näyttelijä Krista Kososeen, 36. Pariskuntaa yhdistää miehen mukaan samanlainen huumorintaju ja keskinäinen kemia. Jokinen kertoo ihastuneensa Kososeen Puhdistus-elokuvansa kuvauksissa. Jokinen oli eronnut edellisestä suhteestaan vain puolta vuotta aiemmin. Kosonen oli kuvausten aikaan suhteessa, joten Jokisen ihastus jäi tuolloin yksipuoliseksi.
www.iltalehti.fi
Seattlessa joukkoampuminen, yksi kuoli ja seitsemän haavoittui
Haavoittuneiden joukossa yhdeksänvuotias pikkupoika.
www.is.fi
Puolangan Hepokönkään vesiputous oli viime vuonna vilkkaassa käytössä – yhteensä yli 16 000 kävijää
Puolangalla sijaitseva Suomen korkein luonnonvarainen vesiputous Hepoköngäs oli vuonna 2019 vilkkaassa käytössä.
Kaleva.fi
Sähkönmyyntiyhtiöstä satoja ilmoituksia kuluttaja-asiamiehelle – virheitä laskuissa, yhtiöön ei saa yhteyttä
Kuluttaja-asiamiehen toimista huolimatta ongelmat ovat jatkuneet, minkä takia kuluttaja-asiamies aikoo ryhtyä järeämpiin toimiin, joista kerrotaan lähikuukausina.
www.is.fi
Teslan pörssiarvo kolminkertaistui ja ylitti sadan miljardin dollarin rajan – Näin analyytikot epäilivät yhtiötä juuri ennen nousua
Tesla nousi markkina-arvoltaan Volkswagenin ohi maailman toiseksi arvokkaimmaksi autoyhtiöksi.
www.hs.fi
Valtuutetut jättivät Rovaniemellä aloitteen työpäivien tauoista – vihreät ehdottivat Lapin Kansassa seksituntia
Tarkoitus on auttaa työntekijää jaksamaan paremmin.
www.is.fi
Australian avoimissa joudutaan harjaamaan tuhkaa ja mutaa tenniskentiltä, otteluissa tuntien viivästyksiä
Myös läheinen Yarra-joki on nostanut likaista vettä Melbourne Parkin tenniskentille.
www.hs.fi
Miia Tervon Auroralle eniten Jussi-ehdokkuuksia – oululainen Suvi-Tuuli Teerinkoski myös ehdolla
Rovaniemen maalaiskunnassa varttuneen Miia Tervon ensimmäinen pitkä elokuva Aurora on kerännyt eniten Jussi-ehdokkuuksia.
Kaleva.fi
Ensi viikolla uhannutta kemian alan lakkoa lykätty kahdella viikolla, valtakunnansovittelijan toimisto kertoo
Työministeri Tuula Haatainen (sd.) on siirtänyt kemian alan lakkoa kahdella viikolla, valtakunnansovittelijan toimisto kertoo Twitterissä.
Kaleva.fi
Apple kilpailee nyt hinnalla – halpa-iPhone tulossa
Applen uusi edullinen iPhone etenee massatuotantoon pian, tuoreet huhut kertovat.
www.is.fi
Keskustan Kulmuni puolustaa Ohisalon oikeutta valita myös vihreä ehdokas sisäministeriön kanslia­päälliköksi – ”Noudattavat vakiintunutta perinnettä”
Sisäministeriön kansliapäällikön valinnasta on noussut kohu.
www.is.fi
Tommi Mäkinen selätti jättiongelman – sai koottua Dream Teamin: ”Yhdessä vaiheessa oli tosi hässäkkä päällä”
Tommi Mäkisen Toyota-talli ampaisee torstaina alkavaan MM-kauteen kuljettajakolmikolla, jossa on nuoruuden intoa, kokemusta ja voittamisen kulttuuria.
www.is.fi
Tältä näyttää koronaviruksen vuoksi suljetussa Wuhanissa – pääsy kaupungista pois estetty, ihmiset hamstraavat ruokaa supermarketeissa
Kiinan viranomaiset yrittävät estää koronaviruksen leviämistä sulkemalla yhdeksän miljoonan asukkaan Wuhanin kaupungin. Paikan päältä kuvatut videot kertovat kaupungin tämänhetkisistä tunnelmista.
www.is.fi
Kouvola ja japanilainen wabi-sabi ovat osa vastausta tylsyyden arvoitukseen – Noora Lehtovuori haluaa tehokkuusyhteiskuntaan tilaa tylsyydelle
Tylsästä elämästä kertova Life is Boring -taidenäyttely kiertää Suomea. Taiteilijat Noora Lehtovuori ja Anne Törnroos ovat löytäneet vastauksia tylsyyskysymyksiin japanilaisesta estetiikasta.
www.hs.fi
Tuomaristo pakotti maalivahdit etsimään uudet varusteet kesken ottelun – tähtiveskari ei saanut enää pelilupaa
Tuomaristo laittoi molempien joukkueiden maalivahdit vaihtamaan housut kesken ottelun. Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä. Jääkiekon Allsvenskanin ottelussa Västerviks IK–Karlskrona nähtiin viime viikolla omituinen tilanne, kun tuomaristo pakotti molempien joukkueiden ykkösvahdit vaihtamaan housut ensimmäisellä erätauolla.
www.iltalehti.fi
Sony esitteli oman automallinsa, vaikka kukaan ei tule ostamaan sitä – Se kertoo silti jotain olennaista autobisneksen mullistumisesta
Autonvalmistajien ulkopuolelta tulevat sähköautoprojektit ovat Teslaa lukuun ottamatta kariutuneet yksi toisensa jälkeen.
www.hs.fi
Kimpassa: Hanna Karttunen tanssii työkseen ex-kihlattunsa kanssa – näin siihen suhtautuu puoliso Jone Nikula
Pariskunta puhuu Kimpassa-ohjelmassa mustasukkaisuudesta. Muusikko Mikko Kuustonen ja hänen vaimonsa, tanssija–koreografi Hanna Brotherus vierailevat ensi maanantain Kimpassa-ohjelmassa Radio Rockin juontajan, toimittaja Jone Nikulan ja tanssija Hanna Karttusen luona. Nikula ja Karttunen tapasivat vuonna 2010 Tanssii tähtien kanssa -lähetyksessä.
www.iltalehti.fi
HKScan vaihtaa vain pari vuotta vanhoja koneita Rauman tehtaallaan – Taistelu broilerimarkkinoiden herruudesta saa lisäkierroksia
HKScan uusii Rauman-broileritehtaansa alkupään kokonaan. ”Tulosvaikutukset tulevat nopeasti, ja takaisinmaksuaika on lyhyt.”
kauppalehti.fi
Ikea avaa uusia noutoautomaatteja - verkkokaupan kasvu kiihtyi entisestään
Ikean myynti Suomessa on kasvanut yksitoista vuotta peräkkäin. Viime tilikaudella verkkokaupan osuus ylitti jo kymmenen prosenttia yhtiön liikevaihdosta.
kauppalehti.fi
TE-toimisto lähetti työtarjouksia - hakija teki kantelun ajoituksesta
Apulaisoikeuskanslerin mukaan TE-toimiston tuli varata riittävä aika työtarjoukseen vastaamiselle. Työnhakija kanteli TE-toimiston toiminnasta. TE-toimisto oli lähettänyt kantelijalle kirjeitse työtarjouksia syksyllä 2018 perjantaina.
www.iltalehti.fi
Helsingin Kalliosta löytyi aamulla sodanaikainen kranaatti kadulta – ei aiheuttanut vaaraa sivullisille
Poliisi selvittää kranaatin alkuperää.
yle.fi
Nämä on nähtävä! Viro-ekspertti vinkkaa Tallinnan parhaat uutuuskohteet
Mihin Tallinnassa kannattaa suunnata juuri nyt? Kysyimme asiantuntijalta. Suomalainen Timo Raussi on asunut Virossa jo 15 vuotta, ja työskentelee nykyään Visit Estonian viestintäpäällikkönä. Maan matkailutarjonnan mainiosti tunteva mies onkin oikea henkilö kertomaan, mitkä ovat Tallinnan kiinnostavimmat uutuuskohteet juuri nyt. Katso Timon vinkit yllä olevalta videolta.
www.iltalehti.fi
Me Naiset: Antti J. Jokinen iski silmänsä varattuun Krista Kososeen elokuvan kuvauksissa – näin parin suhde sai alkunsa
Ohjaaja Antti J. Jokinen kertoo urastaan ja parisuhteestaan Me Naisten haastattelussa.
www.is.fi
Nyt jäi taakse maailman suurin autonvalmistaja – Teslan markkina-arvo pomppasi yli 100 miljardin dollarin
Lähes 11 miljoonaa autoa viime vuonna myynyt Volkswagen-konserni jäi kakkoseksi.
kauppalehti.fi
Kulmuni käy vastahyökkäykseen: Hokemat rajojen sulkemisesta ja veronkevennyksistä tyhjää puhetta - rinnastaa oikeisto-opposition torjumisen Vennamon kesyttämiseen
Keskustan puheenjohtaja Katri Kulmuni raivaa latua politiikan keväälle: ”Mitä meillä on vastassamme? Yllättävänkin yhtenäisenä esiintyvä oikeisto-oppositio. Oikeisto-oppositio luo toivottomuutta, pelkoa ja näköalattomuutta.” Keskustan puheenjohtaja ja valtiovarainministeri Katri Kulmuni lyö alkutahdit politiikan kiihkeälle keväälle. Eduskuntaryhmän ja puoluehallituksen talvikokouksessa pitämässään puheessa Kulmuni rinnastaa oikeisto-opposition eli perussuomalaisten ja kokoomuksen torjumisen siihen, miten keskusta vaikeuksien kautta onnistui 1970- ja 1980-luvuilla pysäyttämään Veikko Vennamon SMP:läisen populismin suosion kasvun.
www.iltalehti.fi
Kerro meille: Oletko kohdannut urheiluharrastuksissa valmentajien taholta epäasiallista käytöstä?
Suomessa on viime päivät kohistu helsinkiläisen muodostelmaluistelujoukkueen päävalmentajan asiattomista ja urheilun eettisiä sääntöjä rikkoneista toimista nuorten valmennuksessa.
Kaleva.fi
Labradorinnoutaja on yhä Suomen ykköskoira – katso lista kymmenestä suosituimmasta rodusta
Labradorinnoutaja on edelleen Suomen suosituin koirarotu, käy ilmi Suomen Kennelliiton tiedotteesta. Rotu rikkoi viime vuonna oman rekisteröintiennätyksensä. Yhteensä labradorinnoutajia rekisteröitiin 2307.
1 h
Kaleva.fi
Mopoauto syttyi palamaan pihalla Ylivieskassa – palo levisi viereiseen autoon
Pelastuslaitos sai estettyä tulen leviämisen asuinrakennukseen.
1 h
www.is.fi
HS: Helsingin Kalliosta löytyi kadulta sodanaikainen kranaatti
Aluetta ei ole eristetty.
1 h
www.is.fi
Tieliikenteessä kuoli yli 200 ihmistä viime vuonna, tilastot kuitenkin toissa vuotta valoisampia
Kaikkiaan henkilövahinkoihin johtaneita tieliikenneonnettomuuksia tilastoitiin noin neljä tuhatta.
1 h
www.hs.fi
Kalliosta on löytynyt kranaatti kadulta, poliisi paikalla
Vaasan- ja Kustaankadun kulmasta löytynyttä kranaattia ollaan viemässä pois.
1 h
www.hs.fi
Historiallinen oikeudenkäynti jatkuu tänään Yhdysvalloissa – lue neljä pääkohtaa eilisen istunnon annista
Demokraateilla on vielä kaksi päivää aikaa perustella, miksi presidentti pitäisi panna viralta.
1 h
yle.fi
Asiantuntijat: Nuoret brändäävät itseään, ovat määrätietoisia, itsevarmoja ja yksilökeskeisiä – jääkiekon nuorten MM-kisat herätti jälleen kysymyksen "ylikorostuneesta individualismista"
Kun suomalaisen jääkiekon sisäpiirissä arvioidaan nuorten pelaajien toimintaa, aina silloin tällöin käytetään termiä ”ylikorostunut individualismi”.
1 h
Kaleva.fi
Työministeri Haatainen siirsi kemian lakkoa kahdella viikolla
Kemian lakko olisi alkanut ensi maanantaina.
1 h
www.is.fi
Keskustan Kulmuni: Hallituksen työllisyystavoitteista ei tingitä – piikitteli kokoomusta ja perussuomalaisia
Keskustan puheenjohtajan Katri Kulmunin mukaan hallituksen on pidettävä kiinni työllisyystavoitteestaan, jonka toteutuminen on herättänyt yhä enemmän epäilyksiä.
1 h
www.is.fi
Solidiumin loppuvuosi painui pakkaselle Nokian raskauttamana
Valtion omistusyhtiö Solidium osaketuotot jäivät miinukselle toisella vuosipuoliskolla.
1 h
kauppalehti.fi
Nyt.fi: Katri Kulmunin ihastuttava brittienglanti loksautti leuat somessa – kysyimme kielentutkijoilta, olisiko hän ylä- vai alaluokkainen britti
Twitterissä ihastellaan jälleen Katri Kulmunin brittienglantia. Kielitieteilijän mukaan Kulmunin kielitaito on lähes syntyperäisen tasolla – ja raoista pilkistävä suomalaisuuskin on vain eduksi.
1 h
www.hs.fi
Puheenjohtaja Kulmuni puolusti keskustan hallitusratkaisua: "Oppositio luo nyt toivottomuutta, pelkoa ja näköalattomuutta"
Kulmunin mukaan hallitus on nyt parempi tavallisille suomalaisille, kun keskusta on mukana hallituksessa.
1 h
yle.fi
Anna: Kansanedustaja Emma Kari odottaa lasta
Lapsen laskettu aika on kesäkuussa. Kansanedustaja Emma Karille (vihr) on torstaina satanut onnitteluja mm. Twitterissä sen jälkeen, kun Anna-lehti kertoi Karin odottavan lasta. Annan mukaan lapsen laskettu aika on kesäkuussa.
1 h
www.iltalehti.fi
Bella Hadid pukeutuu kiinnostavammin kuin kukaan muu – kopioi huippumallin tyyli!
Huippumalli Bella Hadid näyttää upealta talvisissa asuissaan muotiviikoilla. Muotikuvaajien lemmikki, huippumalli Bella Hadid on bongattu muotiviikkojen aikaan Pariisin kaduilta toinen toistaan ihanammissa asuissa, Viileä ilma antaa omat haasteensa ja lisämausteensa pukeutumiselle, mutta se ei Hadidia näytä haittaavan: kunhan on lämmin takkia, vatsaakin voi vilauttaa. Listasimme viimeisen viikon ajalta viisi ihanaa asua ja tärpit, miten kopioit Bella Hadidin talvisentyylin:
1 h
www.iltalehti.fi
Ministeri siirsi kemian lakon alkua kahdella viikolla
Työministeri on päättänyt siirtää Kemianteollisuutta koskevan lakon alkua kahdella viikolla. Sovitteluja jatketaan perjantaina aamulla. Kemian lakon oli aiemmin määrä alkaa maanantaina 27.1. Lakon takia muun muassa Nesteen Porvoon ja Naantalin jalostamoiden tuotanto olisi ajettu alas. Pitkittyessään kemian lakko vaikeuttaisi polttoaineiden saantia ja lamauttaisi yhteiskunnan toimintaa.
1 h
www.iltalehti.fi
Tokiolaismies jätti isänsä tuhkat metron vessaan
Mies pidätettiin viime viikolla.
1 h
www.is.fi