Puolustusministeriö valmis kokeilemaan miesten ja naisten yhteismajoitusta joillakin kasarmeilla

Omiin tupiinsa majoitetut naiset tuntevat nyt jäävänsä ryhmän ulkopuolelle.
Load more
Go to source yle.fi
unread news
unread news (Demo user)
Karavaanareita kosiskellaan ”ensiostajan vaunuilla” – ruotsalaisvalmistaja polkee vastavirtaan ja pärjää silti
Matkailuajoneuvovalmistajat ovat viime vuosina esitelleet kiihtyvällä tahdilla edullisen hintaluokan niin sanottuja ensiostajan vaunuja. Eivät kuitenkaan ihan kaikki.
www.is.fi
Evlin tulos ylitti vertailukauden ja ennusteet
Sekä Evlin tulos että osinkoesitys olivat odotettua parempia
kauppalehti.fi
Nordean pääekonomisti koronaviruksesta: ”Jos ei saada nopeasti hallintaan, aletaan puhua isoista vaikutuksista Kiinan ja maailman talouteen”
Koronaviruksen vaikutukset Kiinan talouteen voivat olla merkittäviä, jos taudin leviämistä ei saada pian hallintaan, arvioivat ekonomistit.
kauppalehti.fi
Postimiehen kotoa löytyi 24 000 toimittamatonta lähetystä Japanissa – ”Niiden toimittamisesta perille olisi ollut liikaa vaivaa”
Japanin postin työntekijä sai lähtöpassit viime vuonna.
www.is.fi
Laihdu viisi kiloa vaatteilla – nämä asutemput toimivat jokaisella
Pukeutumisvalinnoillasi voit luoda mielikuvan hoikemmasta kropasta ja korostaa parhaita puoliasi. Alkuvuodesta moni pohtii painonpudotusta, mutta keittiön ja kuntosalin ohella olemustaan voi muokata ihan vain vaatekaapilla käymällä. Tässä muutama vinkki vaatteista, joiden avulla huijaat itsesi hetkessä hoikemmaksi! Helpoin ja kenties tehokkain konsti hoikistua vaatteiden avulla on suosimalla sellaisia asuja, jotka korostavat vartalon kapeinta kohtaa eli vyötäröä. Kyse voi olla niin vyöllä sidottavista takeista, kietaisumekoista kuin korkeavyötäröisistä hameistakin, mutta yhteistä näille imarteleville vaatteille on se, että ne kurovat vyötäröä kapoisemmaksi.
www.iltalehti.fi
Pilvipalvelu Ficololta jättimäinen 50 miljoonan investointi datakeskukseen - hukkalämpö hyötykäyttöön
Suomalainen data - ja pilvipalveluyritys Ficolo investoi 50 miljoonaa euroa Vantaalle rakennettavaan datakeskukseen. Kyseessä on ensimmäinen täysin hiilineutraali datakeskus Suomessa, ja se on saanut ilmastotutkimuslaitos CICERON:n Dark Green -luokituksen. Dark Green -luokitus annetaan hankkeille, jotka auttavat estämään ilmastonmuutosta. Ficolo on ensimmäinen luokituksen saanut yritys Suomessa. Konekeskuksessa syntyvää hukkalämpöä yhtiö myy Vantaan Energialle.
www.iltalehti.fi
Uusi väite: Kiinalaisvirus siirtyi ihmiseen käärmeistä
Pekingin yliopiston tutkijoiden mukaan ihmisiä sairastuttava virus muistuttaa eniten käärmeistä löydettyä muunnosta.
www.hs.fi
Vesuviuksen purkaus muutti uhrin aivot lasiksi, tuhkaan jääneiden veri kiehui ja pääkallot räjähtivät
Vuonna 79 tapahtuneen tulivuorenpurkauksen vaikutuksista on saatu uutta tietoa. Kun Vesuvius alkoi syöstä tuhkaa ja tulikiveä vuonna 79 ajanlaskun alkamisen jälkeen, tuho oli hirvittävä. Tulivuoren läheiset kaupungit Pompeiji ja Herculaneum peittyivät tuhkaan ja jäädyttivät ne ikään kuin aikakapseliin. Alueella on tehty kaivauksia jo vuodesta 1748 lähtien, mutta suuri osa kaupungeista on vielä tutkimatta.
www.iltalehti.fi
Suomen koronavirusepäilyt nousivat heti otsikoihin Pohjoismaissa
Muun muassa Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa on uutisoitu asiasta.
www.is.fi
Veripusseja maitotölkeissä, dopingaineita Cokis-tölkeissä – Ex-pyöräilypomo paljasti Tour-voittajan dopingkikkoja
Pyöräilypomo kertoo omaelämäkerrassaan paljastuksia.
www.is.fi
Kiina rakentaa kymmenessä päivässä uuden sairaalan koronaviruspotilaille – vuodepaikkoja tuhat
Kiinalaisen uudenvuoden juhlinta jäissä monissa kaupungeissa, Shanghain Disneyland suljetaan viikonloppuna.
www.is.fi
Maratonharjoittelu kohentaa verisuonten kuntoa merkittävästi – muutokset vastasivat suonten nuorentumista noin 4 vuodella
Juoksuharjoittelun seurauksena verenpaine laski, ja magneettikuvaukset paljastivat suotuisia muutoksia aortan jäykkyydessä.
www.is.fi
IS-haastattelu: Top Gear -tähti Richard Hammondin menestyksekäs on ura on riistänyt aikaa perheeltä: ”Haluan aina palata kotiin”
Top Gear -tv-sarjan tähdelle Richard Hammondille on tärkeintä olla esikuvana omille tyttärilleen.
www.is.fi
Yllättävä seuraaja! Hans Välimäki on uusi Kuppilat kuntoon -ohjelman vetäjä – Jyrki Sukula jättää ohjelman
Michelin-tähdistään tunnettu Hans Välimäki astuu Jyrki Sukulan saappaisiin Kuppilat kuntoon -ohjelmassa. Kuppilat kuntoon, Hans Välimäki! -ohjelmaa aletaan kuvata kevään ja kesän aikana. Kuten menestysformaatin aikana aiemminkin, ohjelman idea on auttaa ravintoloita saamaan potkua liiketoimintaansa.
www.iltalehti.fi
Työministeri siirtää Pron lakonuhkaa teknologiateollisuudessa
Teknologiateollisuus kertoo asiasta Twitterissä.
kauppalehti.fi
Carnival laivaston suurin alus laskettiin vesille Turun telakalla
Mardi Gras -alusta on ollut rakentamassa 1000 yritystä.
yle.fi
Ivalon koronavirusepäilyt eivät toistaiseksi aiheuta toimenpiteitä Oulun ylipistollisessa sairaalassa – "Kannattaa odottaa näytteitä ihan rauhassa, en pitäisi epäilyä erityisen vahvana"
Perjantaina aamulla uutisoitiin, että Ivalossa kaksi Wuhanilaista turistia on hakeutunut hoitoon influenssaoireiden vuoksi. Turisteista otetut näytteet on lähetetty Helsinkiin analysoitavaksi koronaviruksen varalta. Oulun yliopistollisessa sairaalassa uutinen ei toistaiseksi ole aiheuttanut toimenpiteitä.
Kaleva.fi
HS Kerava: Mies tarvitsi rahaa huumevelkoihin, ryösti veitsi kädessään Uudenmaan kioskeja – vei kassat ja neljä smoothieta
Mies teki toukokuussa 2019 ryöstösarjan Helsingissä, Keravalla ja Hyvinkäällä.
www.hs.fi
Markus Pöngälle raskas syytenivaska – syyttäjä vaatii vuosien tuomiota
Liikekumppaninsa paloittelumurhasta ja lukuisista talousrikoksista tuomittua Markus Pönkää vastaan on nostettu syytteet mittavista talousrikoksista. Helsingin käräjäoikeus aloittaa jutun käsittelyn ensi viikon maanantaina. Oikeudenkäynti jatkuu ainakin maaliskuuhun saakka. Syyttäjä vaatii Pöngälle pitkää, useiden vuosien mittaista ehdotonta vankeusrangaistusta törkeästä petoksesta, kahdesta törkeästä veropetoksesta ja viidestätoista rekisterimerkintärikoksesta. Epäillyt rikokset ovat tapahtuneet loppuvuoden 2016 ja kesän 2017 välisenä aikana.
www.iltalehti.fi
Google muutti hakutuloksiaan – katso itse
Google esittää hakutulosten mainokset eri tavalla tietokoneen selaimessa.
www.is.fi
THL:n ylilääkäri: maahantulotarkastuksiin koronaviruksen varalta ei olla ryhtymässä, Suomi on erittäin hyvin varautunut
Puumalainen korostaa, että yksikään useissa eri maissa todetuista matkailuun liittyvistä koronavirustapauksista ei ole johtanut jatkotartuntoihin.
yle.fi
Stora Ensolla on luvassa Pohjois-Suomessa lähes 200 kesätyöpaikkaa
Stora Enson yksiköt hakevat Oulun ja Veitsiluodon paperitehtaille sekä Pohjois-Suomen alueen puunhankintaan yhteensä lähes 200 kesätyöntekijää.
Kaleva.fi
Ravivihje: Toto64 Örebro 24.1.2020
Nähdäänkö Örebrossa suomalaisjuhlat?
www.is.fi
Hoivakriisi on ajanut Suomen vanhukset ahdinkoon, eikä helpotusta näy – ”Meillä on vakavia haasteita”, sanoo Valviran ylijohtaja
Valviran ylijohtaja Markus Henrikssonin mukaan vanhupalveluiden tilanne on ristiriitainen. Joissain hoivakodeissa on hyviä merkkejä, mutta monessa paikassa tilanne ei vieläkään ole riittävän hyvä.
www.hs.fi
Lyhyt koulutus ja töihin - näitä ominaisuuksia vaaditaan metronkuljettajalta
Metrojunankuljettaja on harvinainen ammatti. Metrojunankuljettaja on harvinainen ammatti, koska metrot kulkevat vain Helsingissä ja Espoossa. Metrolinja koostuu tällä hetkellä 25 asemasta, joista 19 on Helsingin ja loput kuusi Espoon puolella.
www.iltalehti.fi
Kiinnostaako pyöräilyloma yhden maailman tunnetuimman dopingurheilijan seurassa? – hinta on 27 000 euroa
www.hs.fi
Karppausbuumi huipentui 2010-luvulla somen ansiosta – Uudella vuosikymmenellä ketoilu ja kasvisruoka ovat iso trendi, mutta fleksaaja on edelläkävijä
Joustavasti kasviksia ja lihaa yhdistävä fleksaaja on tutkijan mukaan merkki siitä, että muutokset kohti ympäristöystävällistä syömistä on mahdollista saavuttaa.
yle.fi
Sara Sieppi saa somessa ikäviä viestejä – muistuttaa surullisessa tekstissä olleensa Lidlin kassa: ”Pintaliitomissi kiittää ja kuittaa”
Sara Sieppi kertoo avoimesti siitä, kuinka hän saa ikävää palautetta. Vuoden 2011 Miss Suomi Sara Sieppi kertoo Instagram-tilillään ikävästä palautteesta, jota hän saa ihmisiltä. Parhaillaan ystävänsä Rosanna Kuljun kanssa Balilla lomaileva Sieppi kertoo, ettei hän ole vastaillut viime aikoina saamiinsa yksityisviesteihin sosiaalisessa mediassa, sillä hän on loman kunniaksi päättänyt säästää itseään negatiiviselta palautteelta. – Maailman parhaiden viestien sekaan mahtuu myöskin niin paljon törkyä, joten halusin viettää muutaman viikon ilman niitä. Pahoittelut siis teille, ketkä eivät ole saaneet vastauksia viesteihinsä, Sieppi toteaa Instagramissa.
www.iltalehti.fi
Pörssin kova ydin on konepajoissa – näin luet niiden tuloksia
Suomalaiset ovat mieltyneitä konepajoihin, ja seuraavat kaksi viikkoa tuovat jännitystä monen yksityissijoittajan elämään. Näin luet konepajojen tulosraportteja.
kauppalehti.fi
Antoine Griezmann perusti pelijoukkueen – 10 minuutissa 1500 hakemusta
Antoine Griezmann juhli vuoden 2018 MM-finaalissa tehtyä maalia Fortnitesta tutulla tanssilla. Nyt hän perusti oman kilpajoukkueen.
www.is.fi
Salaperäinen Vivian Maier oli lastenhoitaja, josta tuli kuolemansa jälkeen osa valokuvauksen historiaa – Hän kuvasi tuhansia omakuvia tehdäkseen itsestään näkyvän
Suomen valokuvataiteen museon Vivian Maier -näyttely keskittyy taidokkaan katuvalokuvaajan omakuviin. Lastenhoitajana koko elämänsä työskennelleestä Maierista tuli arvostettu taiteilija sattumalta.
www.hs.fi
EK 3: Thierry Neuville jatkaa Monte Carlon rallin kärjessä – Rovanperä jäi kärjestä: ”Reitillä oli paljon roskaa”
Kalle Rovanperä oli seitsemänneksi nopein EK3:lla.
www.is.fi
THL vahvistaa: Ivalossa löydettyä tapausta tutkitaan mahdollisena koronaviruksena
Mukana on valtakunnallinen THL, Lapin sairaanhoitopiiri ja paikalliset terveysviranomaiset.
kauppalehti.fi
Näin Inarin kunnanjohtaja kommentoi Ivalon koronavirusepäilyjä
Näytteet ovat lähteneet tutkittavaksi Helsinkiin, sanoo Inarin kunnanjohtaja Toni K. Laine.Inarin kunnanjohtaja Toni K.
Kaleva.fi
EK3: Yllättäjä Tommi Mäkisen Toyota-tallista tykitti kärkiajan – nousi aivan Neuvillen kantaan
Rallin MM-sarjan avaava Monte Carlo -rallin toinen kilpailupäivä on täydessä vauhdissa. Tilanne EK3:n jälkeen: 1. Thierry Neuville Hyundai 40:05.5
1 h
www.iltalehti.fi
Koronavirus vai ei? Jos tapaus varmistuu koronaksi, tehdään tartuntajäljitystä siellä, missä viruksen saaneet ovat liikkuneet
Ivalon koronaepäilyn virusanalyysissä saattaa kestää jopa useita päiviä.
1 h
Kaleva.fi
Tämä tiedetään koronavirukseen kuolleista – nuorin uhri oli 36-vuotias mies
Kiinassa leviävään koronavirukseen kuolleiden keski-ikä on ollut 72 vuotta.
1 h
www.is.fi
Henri Kontinen heittämällä toiselle kierrokselle Australian avointen sekanelinpelissä
Kontinen eteni aiemmin jo nelinpelissä toiselle kierrokselle.
1 h
www.is.fi
Kalle Rovanperä aloitti Monte Carlon MM-rallin rauhallisesti: ”Olin hyvin varovainen”
Thierry Neuville johtaa kolmen erikoiskokeen jälkeen. Teemu Suninen keskeytti torstaina, mutta sai uusintalähdön.
1 h
www.hs.fi
Koronavirus alkaa kuin mikä tahansa flunssa - kaksi oleellisen tärkeää asiaa erottaa muista
Koronavirusta on syytä epäillä, jos potilaalla on ollut keuhkokuumeen kaltaisia oireita ja yhteys tartunnanlähteeseen. Ivalossa on Ylen mukaan paljastunut kaksi tapausta, joissa epäillään kiinalaista koronavirusta. Kyseessä on kaksi Wuhanista Norjan kautta Suomeen saapunutta kiinalaisturistia.
1 h
www.iltalehti.fi
Vanhemmat ilmoittivat luisteluvalmentajan toiminnasta jo 2017 – tapauksen vakavuus tajuttiin vasta kaksi vuotta myöhemmin
– Jälkikäteen ymmärrämme, että tuolloin puuttumisellamme ja sitä seuranneilla toimenpiteillä ei ollut riittävää ja toivottua vaikutusta, sanoo Taitoluisteluliiton puheenjohtaja Laura Raitio.
1 h
www.is.fi
EU:n johto allekirjoitti brexit-paperit
Sopimus on määrä ratifioida keskiviikkona.
1 h
www.is.fi
Hans Välimäki syrjäyttää neljä kautta Kuppilat kuntoon -ohjelmaa vetäneen Jyrki Sukulan – ”Hän nostaa ohjelman ihan uudelle tasolle”
Michelin-tähdistään ja lukuisista ravintoloistaan tunnettu keittiömestari Hans Välimäki astuu Jyrki Sukulan saappaisiin ja ojentaa auttavan kätensä ongelmien kanssa painiville ravintoloille.
1 h
www.is.fi
Erika Vikmanin roisi UMK-kappale lipsahti julki - Yleltä erikoinen selitys
Erika Vikmanin Cicciolina-kappale lipsahti ennen aikojaan Youtubeen. Erika Vikmanin Uuden musiikin kilpailu -kappale Cicciolina oli tarkoitus julkaista vasta ensi maanantaina. Kappale on kuitenkin netissä kuunneltavissa nyt jo. Ylen mukaan kyseessä ei ole tahallinen vuoto.
1 h
www.iltalehti.fi
Ravivihje: Toto4 Turku 24.1.2020
Metsämäen Toto4-pelin suurimmat prosenttirohmut varmistetaan ja yksinäiseksi merkiksi jää kolmannen kohteen kiinnostava kakkossuosikki.
1 h
www.is.fi
Rafael Nadalin ”pelottavin hetki tenniskentällä” johti suukon antamiseen pallotytön poskelle
Nadal löi vahingossa pallotyttöä pallolla suoraan päähän toisen kierroksen ottelussa.
1 h
www.hs.fi
THL: Ivalon koronavirusepäilyjen selvittämisessä menee todennäköisesti muutama päivä
Maailman terveysjärjestö WHO vaatii näytteiltä tuplavarmistuksen, koska kyseessä on uusi virus Ivalossa ilmenneiden koronavirusepäilyjen selvittämisessä...
1 h
Kaleva.fi
Veripusseja maitotölkeissä, dopingaineita Cokis-tölkeissä – entinen pyöräilypomo paljasti Tour-voittajan dopingkikkoja
Pyöräilijöille kuljetettiin veripusseja maitotölkeissä ja dopingaineita piilotettiin kaksoiskuorella varustettuihin Coca Cola -tölkkeihin, kertoi entinen maantiepyöräilyjohtaja Rudy Pevenage.
1 h
Kaleva.fi