Sadun lasagne on niin helppo ja nopea, ettei uskoisi: Tämä herkkuruoka pelastaa, kun tulet väsyneenä kotiin

Vain neljän aineksen lasagnen nopeuden salaisuus on ravioleissa. Valkokastike skipataan, mutta ruoan herkullisuutta se ei vähennä.
Load more
Go to source
unread news (Demo user)
unread news (Demo user)
Jemenin huthi-kapinalliset ovat kaapanneet kolme laivaa
Kaksi laivoista on etelä-korealaisia.
yle.fi
Mötley Crüe tekee comebackin – ”Fanit puhuivat ja Mötley Crüe kuunteli!”
Rolling Stonen mukaan Mötley Crüe aloittaa vuonna 2020 USA:ssa kiertueen yhdessä Poisonin ja Def Leppardin kanssa.
www.is.fi
Poliisi tutkii jengiväkivallan mahdollisuutta Kalifornian viimeisimmässä joukkoampumisessa
1 h
www.is.fi
Horoskooppi 19.11.2019
Millainen päivä tulossa? Lue IS-horoskooppi!
2 h
www.is.fi
Tältä Krista Kosonen näytti lapsena - julkaisi hulvattoman lapsuuskuvan tärkeän asian vuoksi
Näyttelijä Krista Kosonen nostaa tärkeän asian esille julkaisemalla lapsuuskuvansa. Kosonen, 36, julkaisi lapsuuskuvansa Instagram-tilillään. Kyseessä on Suomen Unicefin kampanjasta, jonka tarkoituksena on juhlia lapsen oikeuksien viikkoa julkaisemalla lapsuuskuvia sosiaalisessa mediassa.
2 h
www.iltalehti.fi
Petteri Forsell kommentoi mokaa, joka jätti hänet pois kokoonpanosta: ”Olen iso mies ja mulla on munat”
Petteri Forsellin mukaan häneltä pyydettiin vilpittömästi anteeksi virhettä, jonka takia pelaaja ei ollut kokoonpanossa Kreikkaa vastaan.
2 h
www.is.fi
HS Hongkongissa: ”Hongkong ei ole enää entisensä” – HS tapasi suomalaisia, jotka asuvat mielen­osoitusten ravistelemassa kaupungissa
Hongkongissa asuu kolmisensataa suomalaista, jotka jatkavat elämäänsä mielenosoitusten kaupungissa. Väkivalta ei pelota, mutta viime aikoina arki on ruvennut takkuamaan.
3 h
www.hs.fi
Työssä käyvät suomalaiset kustantavat vielä vuosikymmeniä lisäeläkkeitä, joita saavat keskimääräistä hyvätuloisemmat eläkeläiset
Rekisteröityyn lisäeläkerahastoon kootut vakuutusmaksut tuottoineen riittävät peittämään vain kolmanneksen kustakin lisäeläkkeestä.
3 h
www.hs.fi
Kolumni: Kontrollifriikin elämä on kuin ylipitkä vahtivuoro – Mutta kuinka oppia luottamaan, ettei kaikista langoista tarvitse pidellä kiinni?
Kontrollifriikille on paljon helpommin sanottu kuin tehty, että anna olla, kirjoittaa Elina Tanskanen kolumnissaan.
3 h
www.hs.fi
Vain muutaman vuoden ikäiset älytelevisiot hyytyvät – HS selvitti, voiko uuden television ostaja luottaa palvelujen toimivuuteen
Yhä useampi suomalainen katsoo Yle Areenaa, Ruutua ja muita palveluita älytelevisioiden sovellusten kautta. Nyt jo viiden vuoden ikäiset laitteet alkavat olla liian vanhoja sovellusten käyttämiseen.
3 h
www.hs.fi
Jätkäsaaren palkituista taloista muutetaan pois mystisten oireiden vuoksi – Omistaja kiistää ongelmat
Talon rakennuttaja ja omistaja TA-yhtiöt kiistää sisäilmaongelmat ja vetoaa asunnoissa tehtyihin tutkimuksiin.
3 h
www.hs.fi
Kolumni: Itärajan yli voi vaikuttaa kahteen suuntaan
Verkostojen rakentaminen Venäjälle vaatii aiempaa enemmän vaivaa, uusia ideoita ja kykyä pitkän aikavälin ajatteluun.
3 h
www.hs.fi
Kolumni: Nautaa turhempi on nakki
Kun kyse on pienistä lapsista ja heille tarjottavasta ravinnosta, ilmastotekojen korostamisen ohella on hyvä kysellä myös ruoan terveellisyyden perään.
3 h
www.hs.fi
Pääkirjoitus: Kilpailtu opinahjo voi tuoda arvokkaita verkostoja opiskelijalle
Diplomi-insinööriopintojen suorituspaikalla ei juuri ollut merkitystä työuran alkuvuosina. Tilanne kuitenkin muuttuu, jos vanhempien koulutustaso oli alhainen.
3 h
www.hs.fi
Pääkirjoitus: Poliitikkojen liikennepuheet herättävät suuria intohimoja
Kokoomus arvioi, että opetusministeri Li Anderssonin (vas) ehdotus autojen käyttövoiman muuttamiseksi maksaisi viidestä kymmeneen miljardia euroa.
3 h
www.hs.fi
Kolumni: Rakastettuja taideteoksia saa pätkiä ja pilkkoa, jos on rahaa maksaa
Suoratoistopalvelun suunnittelema pikakelausnappi herätti someraivon, vaikka elokuvia pilkotaan jo nyt rumasti, kirjoittaa elokuvatoimittaja Veli-Pekka Lehtonen.
3 h
www.hs.fi
Televisioarvostelu: Kovalla vauhdilla etenevä kanadalaisdokumentti esittelee valtavan määrän epäsuhtaista tietoa psykoaktiivisista huumeista
Kerronnassa on lähes mahdoton pysyä mukana.
3 h
www.hs.fi
Televisioarvostelu: Abstraktien ainesten seassa on tunnistettavia hahmoja, ihmisiä ja voileipäkeksejä – Elokuvaohjaaja Eino Ruutsalo oli 1960-luvun kiinnostava kokeilija
Teema tekee kulttuuriteon pitämällä Eino Ruutsalon tuotantoa esillä.
3 h
www.hs.fi
Treenin jälkeen moni tekee virheen, joka voi hidastaa kehitystä – Tästä on kyse aktiivisessa palautumisessa, joka hyödyttää jokaista treenaajaa
”Kun palautumisesta tekee aktiivista, aineenvaihdunta kiihtyy, kunto kohenee, mieli piristyy ja motivaatio kehittyy huomaamatta”, sanoo asiantuntija.
3 h
www.hs.fi
Ilkka Alanko perusti ensimmäisen bändinsä jo 12-vuotiaana – ”Olin tottunut vahvistimen hajuun ja piuhasyheröihin jo pienestä pitäen, kun Ismon bändit harjoittelivat kellarissamme”
Laulu ja esiintyminen ovat viitoittaneet Ilkka Alangon, 50, tietä pikkupojasta asti.
3 h
www.hs.fi
Lukijan mielipide: Liian kovaa soitettuna musiikista katoavat monet sen hienoudet
Liian suuri äänenvoimakkuus on useimmiten suurin syypää heikkoon äänenlaatuun ja huonoon konserttikokemukseen.
3 h
www.hs.fi
Postin työriitaan sovintoesitys valtakunnansovittelijalta – "Tällä hetkellä lopputulosta ei voi ennakoida"
3 h
www.hs.fi
USA: Israelin siirtokunnat eivät ole kansainvälisen oikeuden vastaisia
3 h
www.is.fi
Kylie Jenner myy enemmistön Kylie Cosmetics -yrityksestään kosmetiikkayhtiö Cotylle – kauppahinta 600 miljoonaa dollaria
Kylie Cosmetics on perustettu vuonna 2015.
3 h
www.is.fi
Teemu Pukki Kreikka-tappiosta: ”Nyt ärsyttää, mutta huomenna pidetään hauska päivä”
Teemu Pukki harmitteli hukkaamansa paikkaa ja kommentoi Cristiano Ronaldolle lähettämäänsä Instagram-viestiä.
3 h
www.is.fi
Tappio ärsytti Teemu Pukkia, mutta hän oli EM-karsintoihin tyytyväinen: ”Toivottavasti juhlaan tulee väkeä, ja pidetään hauska päivä”
Pukki ja joukkue juhlivat vielä tiistaina EM-turnauspaikkaa kansanjuhlassa.
3 h
www.hs.fi
Postin työkiistassa jätettiin sovintoesitys – vastauksia odotetaan aamupäivällä
Valtakunnansovittelija on jättänyt sovintoesityksen Postin runsaan viikon kestäneessä työehtokiistassa. Valtakunnansovittelija Vuokko Piekkala jätti kiistan neuvotteluosapuolille sovintoehdotuksen hieman puolenyön jälkeen, Posti- ja logistiikka-alan unioni PAU kertoo verkkosivuillaan. Piekkala toivoo osapuolilta vastauksen esitykseensä tänään kello 11 mennessä. Piekkala edellyttää, että vastauksia ei julkisteta ennen kuin ne on toimitettu hänelle.
3 h
www.iltalehti.fi
Huuhkajien tappion valopilkku oli nuoren topparin esiinmarssi – pelasi veljensä vierellä ensimmäistä kertaa: ”Oli se yksi unelmista”
Leo Väisäsen esitys kovaa rynnistänyttä Kreikkaa vastaan oli äärimmäisen rohkaiseva. 22-vuotias toppari toivoo siirtoa tammikuussa. Suomen 1–2-vierastappiossa Ateenassa Kreikkaa vastaan ei ollut valtavaa panosta. Mahdollisuudet olivat toki päästä EM-lohkoarvonnan kolmoskoriin, mutta ne kuivuvat tappion myötä. Loistavasti menneiden EM-karsintojen antikliimaksiseen loppuun hopeareunusta tarjoilivat kuitenkin maalivahti Jesse Jorosen ja kumppanien esitykset avauskokoonpanossa.
3 h
www.iltalehti.fi
Raju kolari Hollolassa: Kuorma-auto törmäsi henkilöautoon ja syöksyi sillalta –  yksi kuoli, toinen loukkaantui vakavasti
Hollolassa sattui vakava liikenneonnettomuus maanantai-iltana. Onnettomuus tapahtui noin kello 17 Hollolan Salpakankaalla valtatiellä 12. Hämeenlinnantien ja Tiilijärventien risteyksessä Lahden suunnasta tullut täysperävaunullinen kuorma-auto törmäsi Tiilinjärventieltä risteykseen tulleeseen henkilöautoon.
4 h
www.iltalehti.fi
Huuhkajien puolustajaveljekset pelasivat ensimmäistä kertaa yhdessä sitten juniorivuosien
Teemu Pukki iski kymmenen maalia kymmenessä EM-karsintaottelussa. Kreikkasi jyräsi yli Suomen muokatun puolustuksen. Harvat ylisanat tekevät enää oikeutta Teemu Pukin esityksille päättyneissä EM-karsinnoissa. Maanantai-iltana Ateenan olympiastadionilla Norwich Cityn ja Huuhkajien maalitykki jatkoi osumatehtailuaan ja karkasi läpiajoon kuin tyhjästä 27. minuutilla.
4 h
www.iltalehti.fi
Mielipidemittaus: Enemmistö amerikkalaisista katsoo Trumpin toimineen väärin Ukraina-asiassa
Trump sanoi harkitsevansa oman todistajanlausunnon antamista virkarikostutkinnassa.
4 h
yle.fi
Postin työriitaan sovintoesitys valtakunnansovittelijalta
Osapuolten on hyväksyttävä sopimus tiistaihin klo 11 mennessä.
4 h
www.is.fi
Maalivahti Jesse Joronen manasi toisen jakson tapahtumia Viasatilla: ”Heitettiin se kaikki hukkaan”
Jesse Joronen pelasi hyvin Huuhkajien maalilla, vaikka joutuikin antautumaan kahdesti.
4 h
www.is.fi
Harmistunut Teemu Pukki puhui suoraan Viasatin haastattelussa: ”Vei mehut pois”
Teemu Pukki ei ollut tyytyväinen Kreikka-otteluun. Suomen EM-karsintaurakka päättyi maanantai-iltana 2–1-tappioon Kreikkaa vastaan. Huuhkajien ainoan maalin Ateenassa iski Teemu Pukki. Karsintojen 10. osuma syntyi, kun hän pääsi karkaamaan kreikkalaispuolustukselta.
4 h
www.iltalehti.fi
Teemu Pukki teki taas maalin, mutta Huuhkajat hävisi – maalitykki tiivisti pelin Viasatille: ”Varmaan telkkariinkin näkyi”
Teemu Pukki sai kymmenen maalia täyteen EM-karsinnoissa, mutta muuta jälkipolville kerrottavaa Huuhkajat ei Ateenasta tuonut.
4 h
www.is.fi
Nämä maat ovat tulossa samaan EM-kisalohkoon Huuhkajien kanssa
Tappio Kreikasta tarkoittanee Suomelle ankarampaa EM-urakkaa.
4 h
www.is.fi
Postilakossa jätettiin sovintoesitys
Lakko on nyt jatkunut reilun viikon.
4 h
yle.fi
Kysely: Valtaosa amerikkalaisista katsoo Trumpin toimineen väärin Ukraina-kohussa – yli puolet erottaisi Trumpin virasta
Valtaosa amerikkalaisista katsoo, että Donald Trump toimi väärin pyytäessään Ukrainaa tutkimaan poliittista vastustajaansa. Asia selviää tuoreesta ABC Newsin teettämästä kyselystä. Peräti 70 prosenttia kyselyyn vastanneista amerikkalaisista on sitä mieltä, että Trump toimi väärin pyytäessään ulkomaan johtajalta apua poliittisen vastustajansa tutkimisessa.
4 h
www.iltalehti.fi
Mika Häkkinen teki paljastuksen suhteestaan Michael Schumacheriin: ”Se oli surullista”
F1:n Beyond The Grid -podcastin tuoreimmassa jaksossa oli vieraana Mika Häkkinen. Vuosien 1998–99 F1-maailmanmestari Mika Häkkinen puhuu tuoreessa podcastissa varsin paljon kovimmasta kilpakumppanistaan Michael Schumacherista. Häkkinen ja Schumacher tunsivat toisensa nuoruudesta asti. He kilpailivat toisiaan vastaan jo pikkuformuloissa, ja F1-tasolla heidän ikimuistoisimmat yhteenottonsa nähtiin vuosina 1998–2000.
4 h
www.iltalehti.fi
Video: Tanska ja Sveitsi EM-kisoihin - Italia hurjasteli peräti kymmenen maalin murskajaisissa
Irlannin loppukiri ei riittänyt suoraan EM-kisapaikkaan. Katso videolta Tanskan johtomaali Dublinissa. EM-karsinnan viimeinen kierros on nähtävissä Viasatin kanaville sekä Viaplayssa. Ratkaiseva EM-karsintamatsi oli Irlannille ja Tanskalle jo kuudes keskinäinen kohtaaminen reilun kahden vuoden aikana. Koska edelliset viisi ottelua olivat päättyneet 0–0, 0–0. 0–0, 1–1 ja 1–5, oli nytkin odotettavissa joko niukkamaalinen tasapeli tai Christian Eriksenin hattutemppu.
4 h
www.iltalehti.fi
Suomi–Kreikka-ottelun Leijonat & lampaat: ”Maalivahti pohjusti hienosti Pukin maalin”
Jesse Joronen sai puhtaat paperit. Kaikkien pelaajien virta ei riittänyt. Eleetön ja oikea-aikainen. Aseeton maaleissa, ne tehtiin läheltä. Pohjusti avauksellaan Pukin maalin. (59.) Kapteeni hoiteli tyylikkäästi kakkospelipaikkansa laitapuolustajan tehtävät.
5 h
www.iltalehti.fi
Wall Streetin osakekurssit rikkoivat ennätyksensä, "kauppasopimus olisi jo allekirjoitettu, jos se olisi helppoa"
Disney+-suoratoistopalvelunsa Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Alankomaissa julkistanut Walt Disney kallistui 2,1 prosenttia.
5 h
kauppalehti.fi
Rekka suistui ulos tieltä Enontekiöllä, henkilövahingoilta vältyttiin
Lapin pelastuslaitokselta kerrotaan, että rekka suistui tieltä, eikä tilanteesta ollut haittaa liikenteelle.
5 h
Kaleva.fi
Erik Haulalla paha loukkaantuminen, pitkään pois NHL-kaukaloista
Tehoillaan yllättänyt hyökkääjä kärsii polvivammasta. Carolina Hurricanesin päävalmentaja Rod Brind’Amour kertoi maanantaina, että suomalaishyökkääjä Erik Haula joutuu olemaan pitkään pois NHL-kaukaloista. 28-vuotias Haula pelasi viime lauantaina vajaat 15 minuuttia Minnesota Wildia vastaan, kun Carolina voitti jatkoajalla 4–3. Haula ei kuitenkaan käynyt jäällä varsinaisen peliajan kolmen viimeisen minuutin aikana eikä kertaakaan jatkoajalla.
5 h
www.iltalehti.fi
Kommentti: Nyt alkaa uusi luku EM-taistossa – yksikään pelaaja ei ole kisoihin vielä selvinnyt
Suomen miesten A-maajoukkueen kaikkien aikojen karsintamatka päättyi tappioon ja joukkueen EM-paikkaan. Yhdelläkään pelaajalla ei kisapaikkaa vielä ole, kirjoittaa Ilta-Sanomien Saku-Pekka Sundelin Ateenasta.
5 h
www.is.fi
Huuhkajat päätti historialliset EM-karsinnat tappiollisesti – Teemu Pukin osuma laiha lohtu
Huuhkajien historialliset EM-karsinnat päättyi tappiollisesti.
5 h
www.is.fi
Huuhkajien toiveet paremmasta EM-arvontakorista kuivuivat – Kreikka nousi maalin takaa voittoon
Suomi jäi toisella puoliajalla jalkoihin. Jo EM-kisapaikkansa varmistanut Suomen maajoukkue hävisi urakan viimeisen kamppailun Kreikalle 2–1. Ateenassa tulleen tappion myötä Suomen mahdollisuudet EM-lohkoarvonnan kolmoskoriin kariutuivat. Molempien maiden puolustajilta nähtiin virhearviointeja. Avausjaksolla kreikkalaistoppari Konstantinos Stafylidis sai pallon alakertaan.
5 h
www.iltalehti.fi
Carolinan päävalmentajalta karuja uutisia Erik Haulasta
Carolina Hurricanesin suomalaishyökkääjä Erik Haula ei tällä tietoa pelaa vähään aikaan.
5 h
www.is.fi