Video: jopa poikanen painettiin veden alle – joutsenilla kovaa peliä keskellä Helsinkiä

Poikasetkaan eivät saa olla rauhassa.
Load more
Go to source
unread news (Demo user)
unread news (Demo user)
Puolassa hallitsevan puolueen Laki ja oikeus puheenjohtaja julisti puolueensa parlamenttivaalien voittajaksi
Virallisia tuloksia vaaleista odotetaan tiistaiksi.
yle.fi
Raiskaustuomio nurin – humalainen nainen ei ehkä muistanut salarakastajalle antamaansa suostumusta
Helsingin hovioikeus on kumonnut viisikymppisen riihimäkeläismiehen saaman raiskaustuomion. Oikeuskiistassa oli kyse väitetystä raiskauksesta, joka sattui kolme vuotta sitten syyskuun lopussa Riihimäellä erään 49-vuotiaan miehen kodissa. Nainen oli aiemmin samana päivänä nauttinut alkoholia ja siinä yhteydessä riitaantunut puolisonsa kanssa. Nainen poistui talostaan. Poistumiseen vaikutti myös se, että nainen pelkäsi (kuvauksensa mukaan) väkivaltaista miestään.
www.iltalehti.fi
Saksan tähtipelaaja ajettiin kentältä – vajaamiehinen huippujoukkue selätti Viron EM-karsinnassa
Viro jäi EM-karsintapelissä Saksaa vastaan jyrän alle.
www.is.fi
Poliisi: koppelo ja haulikko takavarikoitiin maantiepyytäjältä
Lapissa on viikonloppuna tarkastettu lähes sata metsästys- ja aselupaa. Viikonloppuna suoritetussa metsästyksenvalvonnan tehoiskussa tarkastettiin yhteensä lähes 100 metsästäjän metsästys- ja aseluvat. Lapin poliisin mukaan lupa-asiat olivat pääosin asianmukaisessa kunnossa. Poliisi kertoo, että valvonnassa kuitenkin tavattiin yksi metsästäjä, joka välittömästi auton pysäyttämisen jälkeen nousi autosta ja ampui auton vierellä koppelon tien läheisyyteen.
1 h
www.iltalehti.fi
Maantiepyytäjältä takavarikoitiin Lapissa koppelo ja ase – "Pysäytetyn auton luota täytyy mennä metsään"
Ampujaa epäillään metsästysrikoksesta.
1 h
www.is.fi
Oppositio nousemassa voittoon Unkarin paikallisvaaleissa
Viime vuosina oppositiopuolueet eivät ole juuri onnistuneet horjuttamaan oikeistopopulistisen Fidesz-puolueen valtaa.
1 h
www.hs.fi
Reuters: Yhdysvallat saattaa tulevina päivinä vetää pois valtaosan joukoistaan Pohjois-Syyriassa
Yhdysvaltojen puolustusministeri sanoi aiemmin, että presidentti oli ohjeistanut vetämään pois harkitusti joukot Pohjois-Syyriassa.
1 h
www.is.fi
Draamaa tanssikulisseissa: Orkesterin moka siivitti parin putoamista – Sami Pitkämö pyysi anteeksi Mika Poutalalta ja Ansku Bergströmiltä
Tanssii tähtien kanssa -kisasta pudonneen tanssiparin tanssi ei sujunut odotetusti, koska tanssiorkesteri aloitti kappaleen muutama tahti liian aikaisin. Sami Pitkämö kävi pyytämässä tilannetta anteeksi.
1 h
www.is.fi
Jenni Saarinen luisteli ennätyspisteillä neljänneksi
16-vuotias Alena Kostornaja vei voiton taitoluistelun Finlandia Trophyssa Espoossa. Kansainvälinen taitoluistelukilpailu Finlandia Trophy huipentui sunnuntaina Espoon Metro-areenassa. Venäläiset ottivat kaksoisvoiton, kun 16-vuotias huippulupaus Alena Kostornaja (kokonaispisteet 238,84) voitti ja Elizaveta Tuktamysheva oli toinen.
1 h
www.iltalehti.fi
Tiikerit piti Akaa-Volleyn tiukoilla – ”Jalka alkoi painaa neljännessä erässä”
Akaa-Volley ratkaisi viidennessä erässä.
2 h
www.is.fi
Syyrian armeija liittymässä taisteluun Turkin hyökkäystä vastaan – pakoteuhkaukset tai asevientikiellot eivät taivuta Erdogania
Syyrian pohjoisosan taisteluihin saattaa olla avautumassa uusi rintama, sillä Syyrian armeija on liittymässä mukaan.
2 h
Kaleva.fi
Opposition ehdokas johtaa Budapestin paikallisvaaleissa
Unkarin paikallisvaaleista näyttää tulevan tappio valtapuolue Fideszille ainakin pääkaupunki Budapestissa.
2 h
www.is.fi
Katso kuva: Avaruuskappale jyrisi ja silpoutui koko Etelä-Suomen yllä - "Kuin sulaisi vahamaista massaa"
Ursan asiantuntija pitää todennäköisenä, että avaruuskappaleesta on tullut jäänteitä maahan asti. Kokonaismassa lienee silti mitätön. Tähtitieteellinen yhdistys Ursa on viikonlopun mittaan kartoittanut ja tutkinut laajoja tulipallohavaintoja viime torstailta. Taivaanvahti-palvelu on täyttynyt käyttäjien raporteista. Havaintojen mukaan tulipallo kaartoi taivaalla jopa yhdeksän sekunnin ajan, ja se nähtiin ympäri Etelä-Suomea pilvisestä kelistä huolimatta.
2 h
www.iltalehti.fi
Vanhoillinen oikeustieteen professori voitti Tunisian presidentinvaalit ylivoimaisesti
Riippumaton ehdokas Kais Saied on noussut yllätysvoittoon Tunisian presidentinvaaleissa.
2 h
www.is.fi
Metsästäjä nousi tielle pysähtyneestä autosta ja ampui koppelon Savukoskella – haulikko ja saalis takavarikoitiin
Poliisi epäilee metsästäjää metsästysrikoksesta. Rikos kävi ilmi poliisin, rajavartioston ja metsähallituksen erätarkastajan viikonlopun aikana Itä-Lapissa suorittamassa metsästyksenvalvonnassa.
2 h
Kaleva.fi
Vanhoillinen oikeustieteen professori voittamassa Tunisian presidentinvaalit ylivoimaisesti
Ennakkosuosikkina pidetty mediamoguli pääsi vasta keskiviikkona vankilasta.
2 h
www.hs.fi
Conor McGregor pamautti vanhaa miestä nyrkillä päähän, saapui oikeuteen turvamiesten kanssa – syyttäjä vaatii jopa vankilatuomiota
Conor McGregoria syytetään pahoinpitelystä. Uransa jo lopettaneen Conor McGregorin UFC-paluulla on spekuloitu kiivaasti jo kuukausien ajan. Mitään varmaa tietoa siitä ei kuitenkaan ole. Eläkepäiviä viettävä irlantilainen on sen sijaan kunnostautunut sekoilemalla siviilissä. Viime kesänä julkaistiin pöyristyttävä video.
2 h
www.iltalehti.fi
Ovensuukyselyt: Konservatiivinen valtapuolue voittamassa Puolan parlamenttivaalit selvästi
Vaalien alustavia tuloksia on odotettavissa maanantain aikana.
2 h
www.hs.fi
Pakolaisia ja seksuaalivähemmistöjä vastustava puolue saamassa hurjan vaalivoiton Puolassa
Vaalihuoneistot ovat sulkeutuneet Puolassa, jossa on äänestetty tänään parlamenttivaaleissa. Laki ja oikeus –puolue saa ovensuukyselyjen perusteella murskavoiton. Oikeisto näyttää marssivan selvään vaalivoittoon Puolassa. Vaalihuoneistot sulkeutuivat kello 22 ja ovensuukyselyjen perusteella näyttää siltä, että maata hallitseva konservatiivinen Laki ja oikeus –puolue on vain nostanut kannatustaan. Ovensuukyselyjen perusteella puolue saisi jopa 43,6 prosenttia äänistä. Se tarkoittaisi 239 jäsentä 460:sta. Edellisissä vaaleissa puolueen edustajamäärä oli 235. Laki ja oikeus -puolueen valtaannousu tapahtui neljä vuotta sitten. Sen jälkeen Puolaa on arvosteltu voimakkaasti muun muassa siitä, että maassa horjutetaan muun muassa median ja oikeuslaitoksen riippumattomuutta.
2 h
www.iltalehti.fi
Pahempaa on, jos Isis-taistelijat pääsevät pakoon vankileireiltä – Terrorismiin erikoistunut tutkija arvioi Ain Issan leiripaon seurauksia
Kurdiviranomaiset kertoivat tänään lähes 800 Isis-taistelijan perheenjäsenen paenneen kurdien vartioimalta leiriltä.
2 h
yle.fi
Tanssii tähtien kanssa -kilpailijat tyrmistyivät Mika Poutalan putoamisesta – suora lähetys päättyi ennen näkemättömällä tavalla
Mika Poutala ja Ansku Bergström putosivat ensimmäisinä Tanssii tähtien kanssa -kilpailusta.
2 h
www.is.fi
Ensin tulee lunta Lapissa, sitten helottaa aurinko, sitten tulee vettä ja sitten taas paistaa – syyslomaviikolla sää seilaa laidasta toiseen
Luvassa on syksyistä keliä, jossa veivataan sateiden ja auringon pilkahdusten välillä.
2 h
www.is.fi
Ovensuukyselyt: Hallitsevat konservatiivit voittamassa selvin luvuin maan parlamenttivaalit
Kyselyiden mukaan puolue olisi saamassa 43,6 prosenttia äänistä.
2 h
www.is.fi
Video: Jalkapallolegenda Petr Cech, 37, debytoi jääkiekko-ottelussa – otti komeita torjuntoja ja juhli voittoa
Vuonna 2005 maailman parhaaksi jalkapallomaalivahdiksi valittu Petr Cech torjui jääkiekkoseura Guildford Phoenixille voiton. Jalkapallolegenda, tshekkiläinen Petr Cech, 37, teki sunnuntaina debyyttinsä virallisessa jääkiekko-ottelussa. Cech torjui Britannian neljänneksi korkeimman sarjatason eteläisen divisioonan trillerissä voiton Swindon Wildcatsin kakkosjoukkueesta. Cechin edustama Guildford Phoenix voitti ottelun voittolaukauskisan jälkeen 3–2.
2 h
www.iltalehti.fi
TPS:stä potkut saanut Jonne Virtanen siirtyy Tanskaan
Jonne Virtanen pelaa jatkossa Tanskan pääsarjassa.
2 h
www.is.fi
Valtio myy pahamaineista jättikiinteistöä Hämeenlinnassa: Osta oma vankila – naapurissa toinen!
Senaatti-kiinteistöt kauppaa parhaillaan paljuselleistään tunnettua Hämeenlinnan naisvankilaa. Poikkeuksellisessa rakennuksessa on tilaa noin 17 000 neliömetriä. Ympärillä on yhteensä reilun kymmenen hehtaarin tontti. Valtion kiinteistöjä hallinnoiva Senaatti-kiinteistöt laittoi Hämeenlinnan vanhan keskusvankilan rakennuksen tontteineen myyntiin syyskuussa. Senaatti-kiinteistöt toivoo kaikkia rakennuksen hankinnasta kiinnostuneita ottamaan yhteyttä marraskuun puoliväliin mennessä. Myyntipäällikkö Asko Taskila Senaatti-kiinteistöistä kertoo, että muutamia kiinnostuneita on jo ollut. Taskilan mukaan varsinaisia tarjouksia ei ole tehty, mutta se ei haittaa myyjää, sillä nyt halutaan ennen kaikkea tietää löytyykö vanhalle vankilarakennukselle mitään käyttöä.
2 h
www.iltalehti.fi
Mira häädettiin ulos Big Brother -talosta – asukkaat joutuivat vaikean valinnan eteen
Tällä viikolla Big Brother -talon asukkaista kotimatkalle joutui Mira.
2 h
www.is.fi
Häätö tuli! Mira joutui lähtemään BB-talosta
Mirasta tuli kuudes Big Brother -talosta pudonnut kilpailija. Tällä kertaa katsojat äänestivät, ketkä kaksi ovat häätöuhan alla. Asukkaat puolestaan äänestivät sunnuntain suorassa lähetyksessä, kuka joutuu lähtemään BB-talosta kuudentena kilpailijana. Aiemmin Big Brother -talosta ovat joutuneet lähtemään Timo, Emma, Eevis, Tarina ja Tuula.
2 h
www.iltalehti.fi
Mika Poutala putosi ensimmäisenä Tanssii tähtien kanssa -kilpailusta – katso haastattelu tuoreeltaan: ”Harmittaa ihan hirveesti”
TTK-kilpailussa nähtiin sunnuntaina ensimmäinen pudotus. Poutalalla ja Bergströmillä oli kolmanneksi vähiten pisteitä kolmen tanssiviikon jälkeen. Kuten ohjelman juontaja Mikko Leppilampi muotoili, kyseessä oli tiukka paikka kilpailijoille. Bergström murtui kyyneliin kilpailun jälkeen. Bergström on nähty kilpailussa usein kärkijoukoissa. Viidennellä kaudella Bergström voitti parinsa Antti Tuiskun kanssa kilpailun.
3 h
www.iltalehti.fi
Tämä tiedetään kurdialueiden salaperäisistä Isis-vankiloista - tuhannet radikaalit vaarassa paeta
Turkin hyökkäyksen Pohjois-Syyriaan pelätään mahdollistavan Isis-taistelijoiden sekä heidän kannattajiensa ja perheenjäsentensä joukkopaon kurdien ylläpitämistä vankiloista ja pidätyskeskuksista. Kurdien johtama SDF-yhteenliittymä on vartioinut paria kymmentä vankilaa, joissa pidetään yli 10 000:ta Isisin jäseneksi epäiltyä ihmistä, kertoo yhdysvaltalaislehti The Washinton Post. Näistä 10 000 Isis-vangista arviolta 2 000 on ulkomaalaisia taistelijoita, jotka ovat kotoisin yli 40 maasta. Brittilehti The Guardianin mukaan seitsemän vankilaa sijaitsee lähellä Raqqan kaupunkia Syyrian pohjoisosissa. Raqqa oli aikoinaan Isisin kalifaatin keskus.
3 h
www.iltalehti.fi
Kahden maalin puolustaja antoi raippaa pelikaveriensa hölmöilyille: ”Anteeksiantamattomia”
Yli-innokkuutta, löysäilyä, huolimattomuutta. Jokerit otti kuudennen perättäisen voittonsa pitkän kaavan mukaan. Voittoputken katkeaminen oli kuitenkin enemmän kuin lähellä, sillä Jokerit suorastaan tyrkytti voittoa Salavat Julajev Ufalle.
3 h
www.iltalehti.fi
Jenni Saarinen pisti ennätykset uusiksi ja sijoittui neljänneksi Finlandia Trophyssa
Tamperelainen Jenni Saarinen paransi ennätystään lähes 20 pisteellä ja luisteli neljänneksi taitoluistelun Finlandia Trophyssa sunnuntaina Espoossa.
3 h
Kaleva.fi
Kahtiajakautunut Puola äänesti aktiivisesti parlamenttivaaleissa
Oikeistokonservatiivisen Laki ja oikeus -puolueen ennakoitiin saavan 40–46 prosenttia äänistä ja lujittavan asemaansa maan johdossa.
3 h
Kaleva.fi
Kansallismielisen Laki ja oikeus -puolueen johtaja Jaroslaw Kaczynski julistautui vaalivoittajaksi Puolassa
Ovensuukyselyiden mukaan PiS saa äänistä 43,6 prosenttia, oppositioryhmä Kansankoalitio 27,4 prosenttia.
3 h
Kaleva.fi
Lämpötilat pysyvät Oulussa vielä plussan puolella – keskiviikkona kannattaa varautua huonoon ajokeliin, taivaalta voi tulla vettä, räntää tai lunta
Ensi viikolla Oulun seudulla taivaalta saattaa sataa niin vettä kuin räntääkin. Päivälämpötilat pysyvät vielä plussan puolella, mutta yöpakkaset ovat mahdollisia.
3 h
Kaleva.fi
Salaperäiset naiset Kim Jong-unin taustalla – sisko nukkui olympialaisissa retkisängyssä, jotta tiedustelupalvelu ei olisi saanut hänen dna:taan
Suomeksi ilmestynyt kirja avaa Pohjois-Korean hallitsijan elämää. Teos tarjoaa tiedonmurusia myös Kim Jong-unin perhepiiriin kuuluvista maan vaikutusvaltaisista naisista, joista tiedetään vain vähän.
3 h
www.is.fi
Hailuodon lautan kantavuus on muuttunut, Merisilta-lautta huollossa useita viikkoja
Tieliikennekeskuksen mukaan reitillä on käytössä Meriluoto-lautta, sillä Merisilta-lautta on huollossa.
3 h
Kaleva.fi
All in one -sää iskee syyslomaviikolla – pahimmat päivät maanantai ja keskiviikko
Alkavalla viikolla on luvassa kaikkea mahdollista. Lue tästä, millainen on syyslomaviikon sää. Isossa osassa maata on nyt luvassa sellainen asia kuin koulujen syyslomaviikko. Ja mikäs sen tärkeämpi asia lomaviikolla kuin se, millaista säätä on luvassa. Forecan päivystävä meteorologi Joanna Rinne antaa vastauksen.
3 h
www.iltalehti.fi
Mika Poutala putosi ensimmäisenä Tanssii tähtien kanssa -kilpailusta – myönsi yllättyneensä lopputuloksesta
Ensimmäinen pari joutui lähtemään kotimatkalle Tanssii tähtien kanssa -kilpailusta.
3 h
www.is.fi
Suomen voimisteluliiton Maria Laakso Simone Bilesistä: ”Näemme Tokiossa lisää hänen kehittyneitä taitojansa”
Suomalaisarvion mukaan Simone Biles on jopa kyennyt kasvattamaan vuosi vuodelta eroa muihin.
3 h
www.is.fi
Kaisa Sali päätti uransa kuudenteen sijaan Havaijin Ironmanissa – "Olo on tyhjä, mutta onnellinen"
Alle kolmen tunnin maraton nosti suomalaisen sijoitustaKaisa Sali sijoittui kuudenneksi triathlonin Ironman-sarjan MM-kilpailussa Havaijilla.
3 h
Kaleva.fi
NHL:n jättiareenaan asennettiin noin 17 000 uutta penkkiä – ei mennyt ihan putkeen
Bostonin TD Gardenin penkkiuudistus on saanut runsaasti kritiikkiä. Yhdysvalloissa Bostonissa sijaitsevaa TD Garden -monitoimiareenaa uudistetaan parhaillaan isolla kädellä. Viime marraskuussa areenan omistava yhtiö ilmoitti, että areenaa uudistetaan kahden vuoden aikana jopa 100 miljoonalla dollarilla. Yksi näkyvimmistä ja tuoreimmista muutoksista oli penkkien vaihtaminen. Penkit olivat vuosikausia keltaiset. Tälle kaudelle istuimet vaihdettiin areenan tiedotteen mukaan ”moderneihin ja ergonomisiin istuimiin”. Uudet istuimet ovat mustat, joten areenan yleisilme muuttui roimasti.
3 h
www.iltalehti.fi
Selviytyjistä pudonnut Markus Pöyhönen repeää nauruun nähdessään itsensä peilistä ensi kertaa viikkokausiin – ”Helpottunut olo, kun pääsee syömään”
Markus Pöyhönen häkeltyy omasta peilikuvastaan päästessään Selviytyjistä resortille.
4 h
www.is.fi
Teräsvaari Veikko, 90, kaatoi hirven ensimmäisellä laukauksella suoraan sydämeen – ”Kyllä sen tiesi heti, miten siinä käy”
90-vuotias Veikko Kuorikoski on hirvien kauhu.
4 h
www.is.fi
Kommentti: Nyt petti tyylitaju F1-kisassa – tätä ei olisi pitänyt Suzukan palkintopallilla tapahtua
Kun maa on luonnonkatastrofin kourissa, urheilusaavutuksiakin tulee juhlia matalalla profiililla, kirjoittaa Pekka Holopainen.
4 h
www.is.fi
Mies huijasi Kelalta lähes 18 000 euroa tukirahoja, hovioikeus piti ehdollisen tuomion
Käräjäoikeus tuomitsi miehen kuuden kuukauden ehdolliseen vankeuteen, ja hovioikeus piti ratkaisun voimassa.
4 h
www.hs.fi
Taas soihtu sammuu - Selviytyjät Suomi -ohjelmassa lähetettiin yllättävä nimi kotimatkalle, pudonnut ei harmittele: ”Mulla oli energiat vähissä”
Selviytyjät Suomi -ohjelman kuudennessa jaksossa lähetettiin taas yksi kilpailijoista kotimatkalle. Selviytyjät Suomi -kilpailussa kilpailu kovenee. Tällä kertaa kotimatkalle lähetettiin urheilija Markus Pöyhönen. Pöyhönen on kuudes kilpailija, joka lähetetään kotimatkalle Selviytyjät Suomi -ohjelmasta. – No todennäköisesti olisi pitänyt tehdä liittoja enemmän ja kieroilla enemmän, mutta mulla varsinkin ne energiat oli niin vähissä niin jotenkin se meni niin, että ei jaksanut enää kieroilla siinä, Pöyhönen summaa ohjelmassa.
4 h
www.iltalehti.fi
Jenni Saarinen ennätyspisteillä neljänneksi Finlandia Trophyssa
Jenni Saarinen paransi ennätyspisteitään lähes 20 pisteellä ja luisteli neljänneksi taitoluistelun Finlandia Trophyssa sunnuntaina Espoossa.
4 h
www.is.fi