Η ανθυγιεινή κατάσταση που σας βοηθά να επιβιώσετε από τον καρκίνο

Η παχυσαρκία σχετίζεται μεν με αυξημένους κινδύνους ανάπτυξης συγκεκριμένων μορφών καρκίνου, ωστόσο μπορεί να προστατεύει και να προσφέρει πλεονεκτήματα επιβίωσης σε κάποιους καρκινοπαθείς
Load more
Read full article on: protothema.gr
unread news
unread news
Τα... μεγάλα μέσα για την πυρηνική συμφωνία του Ιράν!
Εκπρόσωποι της Κίνας, της Ρωσίας, της Γαλλίας, της Γερμανίας και της Βρετανίας θα συναντηθούν με εκπροσώπους του Ιράν στη Βιέννη στις 26 Φεβρουαρίου προκειμένου να ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Τα... μεγάλα μέσα για την πυρηνική συμφωνία του Ιράν! δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .
www.newsit.gr
Γερμανία: Αυτοκίνητο έπεσε σε πεζούς στην πόλη Μπίλεφελντ
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υπάρχουν πολλοί τραυματίες.
www.newsbomb.gr
Τιραμισού: η μυστική ιταλική συνταγή που πρέπει να δοκιμάσεις
Γιατί όλα τα γλυκά έχουν τα μυστικά τους...
www.newsbomb.gr
Νέα επιχειρησιακή σύμβαση στην Alpha Bank - Τι αλλάζει
Νέα επιχειρησιακή σύμβαση εργασίας για την περίοδο 2020 - 2022 υπέγραψαν οι εκπρόσωποι του Συλλόγου Προσωπικού της Alpha Bank με τον διευθύνοντα σύμβουλο της τράπεζας.Τη νέα επιχειρησιακή σύμβαση εργασίας υπέγραψαν οι εκπρόσωποι του Συλλόγου Προσωπικού της Alpha Bank Τάσος Γκιάτης και Παναγιώτης Αδαμόπουλος με τον διευθύνοντα σύμβουλο της τράπεζας Βασίλειο Ψάλτη. Σε ανακοίνωσε του Συλλόγου, αναφέρεται ότι χρειάστηκαν τρεις μήνες ουσιαστικών διαβουλεύσεων μεταξύ των εκπροσώπων των δύο μερών για να καταλήξουν στην υπογραφή μιας Επιχειρησιακής Σύμβασης που ανοίγει νέους δρόμους ασφάλειας και σιγουριάς για όλους τους εργαζόμενους στην Alpha Bank. Το πιο θετικό συμπέρασμα από την όλη διαπραγμάτευση ήταν η θετική στάση της Τράπεζας και ειδικά του Διευθύνοντος συμβούλου κ. Β. Ψάλτη, αναφέρεται μεταξύ άλλων και υπογραμμίζεται ότι ο Σύλλογος Προσωπικού Alpha Bank είναι η ήρεμη δύναμη στο συνδικαλιστικό στερέωμα, με σύγχρονη αντίληψη που έχει πάντα στον πυρήνα της δράσης του την πολιτική του διαλόγου και της συνεργασίας. Σ' αυτή τη σύμβαση υπάγονται φυσικά όλοι οι συνάδελφοι όπως και όσοι υπηρετούν στις διευθύνσεις διαχείρισης καθυστερημένων δανείων και θα συνεχίσουν μελλοντικά να εργάζονται στη νέα εταιρία. Για το μεγάλο αυτό θέμα, εργαζόμαστε αθόρυβα και σύντομα με την κατάληξη των συζητήσεων με την Τράπεζα θα είμαστε σε θέση να αποδείξουμε για μια ακόμη φορά ότι ξέρουμε να κατοχυρώνουμε απόλυτα τα συμφέροντα τους, αναφέρει ο Σύλλογος. Με αφορμή την υπογραφή της Επιχειρησιακής Σύμβασης, ο Σύλλογος θεώρησε αναγκαίο να θέσει υπόψη της Τράπεζας, αποκλειστικά για το εν ενεργεία προσωπικό, την αναπροσαρμογή του ετήσιου ορίου αποζημίωσης (έξοδα νοσηλείας του Ομαδικού Ασφαλιστηρίου Συμβολαίου νοσοκομειακής κάλυψης). Η Τράπεζα μεταξύ άλλων ανταποκρίθηκε και αντιμετώπισε θετικά την παρέμβαση του Συλλόγου και αποφάσισε το ετήσιο όριο αποζημίωσης εξόδων Νοσηλείας να αναπροσαρμοστεί για όλους τους εργαζόμενους και τα ασφαλισμένα μέλη των οικογενειών τους κατά 47%, δηλαδή από 17.000 σε 25.000 ευρώ. Άδειες και επιδόματα  Για πρώτη φορά θεσμοθετείται η χορήγηση μιας ημέρας αδείας ετησίως, πλέον της κανονικής, με αποδοχές, επίσης από 1.3.2020 τα επιδόματα Βαθμού αυξάνονται σε ποσοστό 44% για τον Υπολογιστή, 36% για Λογιστή Β', 28,5% για Λογιστή Α', 19% για Υποτμηματάρχη, 16% για Τμηματάρχη Β' και 10,52% για Τμηματάρχη Α'. Παράλληλα τα επιδόματα βαθμού και εξόδων παραστάσεως βαθμού ενοποιούνται και πλέον θα αναφέρονται ως επίδομα βαθμού.
www.dikaiologitika.gr
Διαγραφή Λιάγκα από την ΕΣΗΕΑ
Με ψήφους 4 έναντι 1 επιβλήθηκε στον Γιώργο Λιάγκα η προσωρινή διαγραφή του 6 μηνών από τα μητρώα της ΕΣΗΕΑ, σύμφωνα με απόφαση του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου της Ένωσης.Η μειοψηφία μάλιστα πρότεινε την προσωρινή διαγραφή 1 έτους. Σύμφωνα με το σκεπτικό της σχετικής απόφασης: «Ο συνάδελφος Γιώργος Λιάγκας στην από 07.11.19 εκπομπή του «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», που παρουσιάζει στον Τ/Σ «Σκάι», εμφάνισε με απαράδεκτο τρόπο την σεξουαλική παρενόχληση μιας φοιτήτριας στη βιβλιοθήκη του ΑΠΘ, την προηγούμενη μέρα από άλλο φοιτητή. Μάλιστα για την παρενόχληση αυτή η φοιτήτρια κατήγγειλε το δράστη ο οποίος και συνελήφθη. Χρησιμοποίησε περιγραφική φρασεολογία που καταφανώς παραβιάζει όχι μόνο τον Κώδικα Δημοσιογραφικής Δεοντολογίας, αλλά και στοιχειώδεις κανόνες κοινωνικής συμπεριφοράς, επιχειρώντας τη διακωμώδηση του θέματος προς άγραν εντυπώσεων. Η χυδαιότητα της όλης παρουσίασης από τον συνάδελφο Γιώρ. Λιάγκα, με συμμετοχή μάλιστα και άλλων μη μελών της ΕΣΗΕΑ στην εκπομπή, προκάλεσε βάναυσα το κοινωνικό συναίσθημα και τις έντονες αντιδράσεις και αποδοκιμασίες προσώπων και φορέων». Απολογούμενος ενώπιον του Συμβουλίου, ο Γιώργος Λιάγκας, μεταξύ άλλων, υποστήριξε: «Ήταν ένα ατυχές συμβάν, ένα λάθος μας χωρίς κανένα δόλο και χωρίς καμία στοχοποίηση και πρόθεση. Ζητήσαμε, μετά το γεγονός αυτό, πολλές φορές συγγνώμη ειλικρινή και ουσιαστική και πραγματικά με θλίβει το γεγονός ότι μετά από τόσα χρόνια εμπειρίας, ούτε εγώ ούτε οι συνεργάτες της εκπομπής, ότι μια ατυχέστατη δική μας τηλεοπτική στιγμή, θα μπορούσε να πάρει αυτές τις μέχρι ενός σημείου δικαιολογημένης έστω και ακραία υπερβολικές διαστάσεις…».
www.dikaiologitika.gr
Κατάθεση υπό άκρα μυστικότητα για τη συνοδηγό στη μοιραία Corvette – Τι είπε για το τροχαίο με θύμα τον 25χρονο
Αφού εντοπίστηκε από τις αρχές, η νεαρή γυναίκα που ήταν συνοδηγός του 40χρονου που τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης (19.02.2020) παρέσυρε με την Corvette του ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Κατάθεση υπό άκρα μυστικότητα για τη συνοδηγό στη μοιραία Corvette – Τι είπε για το τροχαίο με θύμα τον 25χρονο δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .
www.newsit.gr
Γερμανία: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς – Τουλάχιστον 15 τραυματίες
Πανικός στην πόλη Volkmarsen της Γερμανίας. Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, αυτοκίνητο έπεσε πάνω στο πλήθος που παρακολουθούσε παρέλαση καρναβαλιστών, προκαλώντας τον τραυματισμό τουλάχιστον 15 ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Γερμανία: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς – Τουλάχιστον 15 τραυματίες δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .
www.newsit.gr
Βίντεο ντοκουμέντο από το φονικό τροχαίο στη Γλυφάδα
«Η μηχανή έγινε τρία κομμάτια» λέει αυτόπτης μάρτυρας του τροχαίου στην Γλυφάδα που στοίχισε τη ζωή στον 25χρονο Νάσο. Βίντεο ντοκουμέντο δείχνει τη διαλυμένη μηχανή, αμέσως μετά τη σύγκρουση.
gazzetta.gr
Κορωνοϊός: Ουρές χιλιομέτρων στη Νότια Κορέα για μία μάσκα - Δείτε βίντεο
Με ιώβεια υπομονή οι πολίτες περιμένουν στην ουρά για να προμηθευτούν χειρουργικές μάσκες - Η χώρα αποτελεί τη μεγαλύτερη εστία μόλυνσης του κορωνοϊού παγκοσμίως μετά την Κίνα
www.protothema.gr
«Κόλαση»: Γνωστή αθλήτρια ανεβάζει γυμνές φωτογραφίες της και «ρίχνει» το ίντερνετ (pics)
Ενθουσιάζει τους ακολούθους της…
www.newsbomb.gr
Γουλβς: Το όνειρο του ευρωπαϊκού τίτλου είναι δωρεάν
Το πορτογαλικό όχημα των Λύκων φορμαρίζεται στο σημείο της σεζόν που τα πεδία διπλασιάζονται (Premier, Europa League) και ο Νούνο Εσπιρίτο Σάντο αφήνει τους οπαδούς της Γουλβς να ονειρεύονται για την πρώτη ευρωπαϊκή κούπα της ιστορίας της.
gazzetta.gr
Verstappen & Albon μιλούν για την πρώτη δοκιμή της Aston Martin Valkyrie
Μάθε τι είπαν οι οδηγοί της Aston Martin Red Bull Racing μετά το sneak peek της VP1. Ο Max Verstappen και ο Alex Albon πήραν μια πρώτη γεύση από την Aston Martin Valkyrie καθώς οι οδηγοί της Formula 1 κάθισαν...
www.zougla.gr
Παναθηναϊκός: Πρόταση σε Χρήστο Δώνη, προτεραιότητα το εξωτερικό
Η διοίκηση του Παναθηναϊκού στην προσπάθειά της να ρίξει τους τόνους, κάλεσε τον Χρήστο Δώνη ώστε να συζητήσει μαζί του το ενδεχόμενο ανανέωσης του συμβολαίου του, με τον Έλληνα μέσο ωστόσο να έχει ως προτεραιότητά του το εξωτερικό!
gazzetta.gr
Κοροναϊός: Ο Ανιέλι υπέρ του κεκλεισμένων των θυρών στο ντέρμπι Γιουβέντους – Ίντερ
Υπέρ του να γίνει κεκλεισμένων των θυρών το ντέρμπι κορυφής με την Ίντερ λόγω κοροναϊού τάχθηκε ο πρόεδρος της Γιουβέντους, Αντρέα Ανιέλι.
gazzetta.gr
Σε έκτακτο συνέδριο τον Απρίλιο η εκλογή νέου αρχηγού στο CDU
Επισπεύδει τις διαδικασίες για την εκλογή νέου αρχηγού του το CDU τον Απρίλιο μέσα από έκτακτο συνέδριο. Ο νέος αρχηγός του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος (CDU) θα ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Σε έκτακτο συνέδριο τον Απρίλιο η εκλογή νέου αρχηγού στο CDU δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .
www.newsit.gr
Xαμός σε στριπτιτζάδικο: Ο στύλος καταπλάκωσε 75χρονη, ο χορευτής έσπασε το πόδι του (pic)
Απίστευτες σκηνές που μοιάζουν με σενάριο ταινίας εκτυλίχθηκαν σε στριπτιτζάδικο στο Λονδίνο.
www.protothema.gr
Επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ: Αθώοι 2 φοιτητές που είχαν κατηγορηθεί – Ποιοι βουλευτές τους υποστήριξαν!
Σε αθωωτική απόφαση κατέληξε σήμερα το Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας για δυο φοιτητές που είχαν κατηγορηθεί σε βαθμό πλημμελήματος για τα επεισόδια που είχαν λάβει χώρα στην ΑΣΟΕΕ τον περασμένο Νοέμβριο. Της αθωωτικής απόφασης είχε προηγηθεί η πρόταση του εισαγγελέας της έδρας, ο οποίος είχε ζητήσει την απαλλαγή των δυο κατηγορουμένων φοιτητών, αναφέροντας ότι δεν […]
www.makeleio.gr
Κόλαση επί γης η Ιντλίμπ! Πλάνα από το σημείο της πολύνεκρης αεροπορικής επιδρομής [vid]
Μεγάλο χτύπημα δέχθηκε σήμερα ο Τουρκικός στρατός μετά την, πολύνεκρη, αεροπορική επιδρομή που εξαπέλυσαν μαχητικά της Ρωσικής και της Συριακής αεροπορίας στην επαρχία της Ιντλίμπ. ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Κόλαση επί γης η Ιντλίμπ! Πλάνα από το σημείο της πολύνεκρης αεροπορικής επιδρομής [vid] δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .
www.newsit.gr
Τελικά ο Στίβεν Σπίλμπεργκ ντρέπεται που η κόρη του θα γίνει πορνοστάρ (pics)
Οι γονείς της Mikaela Spielberg αισθάνονται, τελικά, ντροπή για την απόφαση της κόρης τους να γίνει πορνοστάρ.
www.protothema.gr
Helloween: Οι Γερμανοί πρωπάτορες του ευραπαϊκού μέταλ έρχονται στην Αθήνα
Θα δώσουν μια συναυλία στις 14 Νοεμβρίου 2020, στο Κλειστό Παλαιού Φαλήρου, στο πλαίσιο του AthensRocks
www.protothema.gr
Το «έξυπνο» κιβώτιο ταχυτήτων που διαβάζει τον δρόμο
Hyundai και KIA ανέπτυξαν ένα πρωτοποριακό αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων που αλλάζει τις σχέσεις ανάλογα τις συνθήκες κυκλοφορίας, την κλίση και την καμπυλότητα του δρόμου...
www.zougla.gr
Εξαιρούνται από την κινητικότητα του Δημοσίου οι εργαζόμενοι του Υγείας λόγω κορονοϊού!
Την κατάθεση τροπολογίας με την οποία θα εξαιρεθούν από την κινητικότητα του Δημοσίου οι εργαζόμενοι στο τομέα Υγείας λόγω του κινδύνου από την εξάπλωση του ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Εξαιρούνται από την κινητικότητα του Δημοσίου οι εργαζόμενοι του Υγείας λόγω κορονοϊού! δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .
www.newsit.gr
Daredevil “Mad” Mike Hughes dies after crash-landing homemade rocket
Hughes was well-known for his belief that the Earth was flat & hoped to prove his theory by going to space
www.protothema.gr
Ο παγκόσμιος χάρτης του κορωνοϊού: Η εξάπλωση του λεπτό προς λεπτό
Την εξάπλωση και τα θύματα του κορωνοϊού σε όλο τον κόσμο δείχνει ώρα με την ώρα ο διαδραστικός...
www.zougla.gr
Κάθε Δήμος και ένας τουλάχιστον δημοσιογράφος
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ εκφράζει την ικανοποίησή του για τη διάταξη που περιλαμβάνεται στο αυτοδιοικητικό νομοσχέδιο που κατατέθηκε...
www.zougla.gr
Προκριματικά EuroBasket 2021: Η 33άρα του ΜακΦάντεν κόντρα στη Σερβία! (vid)
Ο Θαντ ΜακΦάντεν πραγματοποίησε MVP εμφάνιση στο Βελιγράδι με τη Γεωργία των Ζούρου - Λιμνιάτη και η FIBA παρουσίασε τα highlights του Αμερικανού γκαρντ.  
gazzetta.gr
Θεσσαλονίκη: Τροχαίο στον περιφερειακό - Από μια λωρίδα η κυκλοφορία προς δυτικά
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στην περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα, σύμφωνα...
www.zougla.gr
Ο Μάριο Σεντένο στους Δελφούς
Με μια ακόμα σημαντική παρουσία σφραγίζεται το 5o Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών καθώς ο Mario Centeno, ο νέος Πρόεδρος του Eurogroup, επιβεβαίωσε πριν λίγο τη συμμετοχή του στο Φόρουμ που θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη 5 έως την Κυριακή 8 Μαρτίου 2020, στο Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο των Δελφών και το ξενοδοχείο Αμαλία.Ο Mario Centeno, Πορτογάλος οικονομολόγος και ακαδημαϊκός υπήρξε υπουργός Οικονομικών της Πορτογαλίας. H θητεία του να χαρακτηρίστηκε από την ματαίωση ορισμένων πολιτικών λιτότητας, την αύξηση μισθών και συντάξεων μετά την ολοκλήρωση του μνημονίου, με σεβασμό πάντα στο ευρωπαϊκό Σύμφωνο Σταθερότητας που προβλέπει ελλείμματα κάτω του 3% του ΑΕΠ. Χάρη στην πολιτική που ακολούθησε έδωσε μεγάλη ώθηση στην ανάπτυξη και στις επενδύσεις στην χώρα του και υπήρξε ιδιαιτέρως δημοφιλής. Στη συνέχεια κέρδισε τη θέση του επικεφαλής του Eurogroup, ενός από τους κορυφαίους οικονομικούς θεσμούς της ευρωζώνης. Ο Mario Centeno θα μιλήσει στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών την Παρασκευή, 6 Μαρτίου 2020. Το πρόγραμμα και το περιεχόμενο του Φόρουμ είναι αποτέλεσμα πολύμηνων διεργασιών σε συνεργασία με διεθνείς οργανισμούς ως Συμβούλους Προγράμματος μεταξύ των οποίων η World Bank, η European Bank for Reconstruction and Development, η European Investment Bank, το Chatham House, το Wilson Center, το European Network of Political Foundations, το Global Federation of Competitiveness Councils, το Cass Business School, το Hellenic Observatory και το Imperial College London, ενώ διεθνείς οργανισμοί με παρουσία στην Ελλάδα που συνεργάστηκαν είναι: Association of Certified Fraud Examiners, CFA Institute, Endeavor, Entrepreneurs’ Organization, Hanns Seidel Foundation, European Commission-Representation in Greece, International Chamber of Commerce, και Konrad Adenauer Stiftung. Programming partners από την Ελλάδα είναι η Ακαδημία Αθηνών, το Athens Democracy Forum, το Deree – The American College, η διαΝΕΟσις, το ΔΙΚΤΥΟ, η ΕΑΣΕ, το Economia Publishing, το ΕΛΙΑΜΕΠ, το ΕΝΑ, η ΕΣΤΙΑ Άγιος Νικόλαος, το Ίδρυμα Λασκαρίδη, ο ΣΦΕΕ, το ΙΔΙΣ, το MIT Enterprise Forum Greece και το YES Forum. To Ίδρυμα Ωνάση από φέτος αποτελεί στρατηγικό σύμβουλο προγράμματος και εγκαινιάζεται συνεργασία με το Φόρουμ, στο πρόγραμμα φιλοξενίας φοιτητών Delphi Fellowship Program by Onassis Foundation. Το Φόρουμ πραγματοποιείται με την ευγενική στήριξη της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, του Δήμου Δελφών και με την συνεργασία της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών (Ε.ΕΝ.Ε). Μπορείτε να δείτε το πλήρες πρόγραμμα, τα ονόματα των ομιλητών, καθώς και πληροφορίες για συμμετοχή στην ιστοσελίδα μας, www.delphiforum.gr
www.dikaiologitika.gr
Παναθηναϊκός: Φλεβική θρόμβωση ο Αγιούμπ, συνεχίζονται οι εξετάσεις
Ο Μαροκινός μέσος ταλαιπωρείται από φλεβική θρόμβωση πίσω από το γόνατο και οι εξετάσεις των επόμενων ημερών θα δείξουν το πόσο καιρό θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης.
gazzetta.gr
Στη ΓΑΔΑ για κατάθεση ο “Μάξιμος Σαράφης”
Δεν αποκλείεται να ζητηθεί κατ’ αντιπαράσταση εξέταση των δύο προστατευομένων μαρτύρων ή και εξέτασή τους κατ’ αντιπαράσταση με άλλα πρόσωπα Στη ΓΑΔΑ βρίσκεται ο προστατευόμενος ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Στη ΓΑΔΑ για κατάθεση ο “Μάξιμος Σαράφης” δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .
www.newsit.gr
Νέο χρώμα και τιμή για το SYM VF125!
Το VF125 της SYM γίνεται μια ακόμη πιο συμφέρουσα αγορά αφού διατίθεται σε νέο λευκό χρώμα, αλλά και σε μειωμένη τιμή, χωρίς να επηρεάζονται τα μέχρι σήμερα προωθητικά του προγράμματα! 
gazzetta.gr
Ο Mario Centeno στους Δελφούς
Ο Mario Centeno, ο νέος Πρόεδρος του Eurogroup, επιβεβαίωσε πριν λίγο τη συμμετοχή του στο Φόρουμ που θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη...
www.zougla.gr
Ο ΣΟΥΙΝΛΕΪ νικητής του Κυπέλλου Ταχύτητας – Δείτε το βίντεο με όλους τους νικητές από το 2017 μέχρι σήμερα
Η κούρσα για το Κύπελλο Ταχύτητος έκλεψε την παράσταση αυτή την Κυριακή στο Markopoulo Park. Νικητής, ανάμεσα σε επτά από τους ταχύτερους ίππους των ελληνικών ιπποδρομιών, αναδείχθηκε ο τριετής καθαρόαιμος ΣΟΥΙΝΛΕΪ, ιδιοκτησίας των AEGEAN STABLES, με αναβάτη τον Παναγιώτη Δημητσάνη και προπονητή τον Χρήστο Κουβαρά. Ήταν η δεύτερη νίκη του νεαρού ίππου σε ισάριθμες συμμετοχές […]
www.makeleio.gr
Κορωνοϊός: Χωρίς rebooking fees οι αλλαγές εισιτηρίων για οποιοδήποτε προορισμό του δικτύου της Aegean
Ως τις 20 Μαρτίου 2020 το συγκεκριμένο μέτρο που ανακοίνωσε η αεροπορική εταιρεία - Συνεχίζονται κανονικά οι πτήσεις προς όλους τους προορισμούς
www.protothema.gr
Προανακριτική Novartis: Καταθέτει ο «Μάξιμος Σαράφης» - Πώς θα γίνει η εξέταση
Προσήλθε – λίγο πριν τις 16:00 – στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ) ο προστατευόμενος μάρτυρας με την κωδική ονομασία…
www.newsbomb.gr
Δωρεάν αλλαγή εισιτηρίων από την Aegean
Δωρέαν θα γίνεται από σήμερα, Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου και ως τις 20 Μαρτίου 2020, λόγω του κοροναϊού, η μετάθεση του ταξιδιού για οποιοδήποτε προορισμό του δικτύου της από την AEGEAN.Η AEGEAN ενημέρωσε το επιβατικό κοινό μέσω ανακοίνωσης πως «όσοι επιβάτες επιθυμούν από σήμερα και έως 20 Μαρτίου 2020, λόγω του κοροναϊού, να μεταθέσουν σε μεταγενέστερη ημερομηνία το εισιτήριό τους, προς οποιοδήποτε προορισμό του δικτύου, μπορούν να το πραγματοποιήσουν χωρίς rebooking fees». Επιπλέον, η Aegean ανακοίνωσε ότι θα συνεχίσει τις πτήσεις της κανονικά προς όλους τους προορισμούς, συμπεριλαμβανομένης της Ιταλίας, μέχρι νεότερης ενημέρωσης. «Παραμένουμε σε επικοινωνία με τις αρμόδιες υπηρεσίες για οποιαδήποτε περαιτέρω ενέργεια τυχόν κριθεί αναγκαία» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της εταιρείας.
www.dikaiologitika.gr
Αυτά είναι τα τραγούδια που θα σε βάλουν σε mood «Τρελού Καρναβαλιού» ASAP
Καρναβάλι χωρίς αυτά τα τραγούδια δεν λέει!
www.newsbomb.gr
ΠΟΕΔΗΝ: «Ανησυχούν γιατροί και νοσηλευτές για τον κορονοϊό – Ζητούν μάσκες υψηλής προστασίας»
Έκκληση προς τις υγειονομικές αρχές της χώρας κάνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), καθώς όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, δεν υπάρχει επάρκεια ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο ΠΟΕΔΗΝ: «Ανησυχούν γιατροί και νοσηλευτές για τον κορονοϊό – Ζητούν μάσκες υψηλής προστασίας» δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .
www.newsit.gr
Ο κορωνοϊός «μόλυνε» και την ευρωπαϊκή οικονομία -Χάθηκαν 420 δισ. δολάρια σήμερα
Σαρωτικό είναι το χτύπημα του κορωνοϊού στην ευρωπαϊκή οικονομία, με τους Financial Times να επισημαίνουν οι μετοχές της Ιταλίας οδηγούν την παγκόσμια πτώση.
iefimerida.gr
Aegean: Χωρίς κόστος η μεταφορά ημερομηνίας στα εισιτήρια λόγω κορονοϊού
Η AEGEAN ενημερώνει ότι όσοι επιβάτες επιθυμούν από σήμερα και έως 20 Μαρτίου 2020, λόγω του κορονοϊού, να μεταθέσουν σε μεταγενέστερη ημερομηνία το εισιτήριό τους, ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Aegean: Χωρίς κόστος η μεταφορά ημερομηνίας στα εισιτήρια λόγω κορονοϊού δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .
www.newsit.gr
Γερμανία: Τον Απρίλιο θα αποφασίσει το CDU για τον διάδοχο της Άνγκελα Μέρκελ
Ραγδαίες εξελίξεις στους Χριστιανοδημοκράτες μετά και την παραίτηση της Ανεγκρέτ Κραμπ Καρενμπάουερ από την ηγεσία του κόμματος – Σύμφωνα με πληροφορίες, θα γίνει έκτακτο συνέδριο στις 25 Απριλίου
www.protothema.gr
Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ! ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ «ΨΟΦΗΣΟΥΝ» ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – Ο ΣΩΖΩΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΩΘΗΤΩ!
Ανύπαρκτα τα μέτρα για τον κορωνοϊό στην Ελλάδα. Είμαστε στο έλεος του Θεού, θερμομέτρηση στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, μόνο για τις κάμερες. Οι Έλληνες φοιτητές που έφτασαν στην Ελλάδα, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ δεν υποβλήθηκαν στο προβλεπόμενο κατά τα άλλα τέστ. Δείτε εδω* ΩΡΑ 15:26! ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ «ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ» ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ: ΤΙ […]
www.makeleio.gr
Όταν ο Γκουαρδιόλα κόντεψε να... πνίξει τον Ριμπερί! (vid)
Η αναμέτρηση της Τσέλσι με την Μπάγερν Μονάχου φέρνει στη μνήμη την γκολάρα του Φρανκ Ριμπερί και τον έξαλλο πανηγυρισμό του με τον Πεπ Γκουαρδιόλα.
gazzetta.gr
Κούγιας: Διαψεύδει τα περί συμβολαίων! Τι ανέφερε για Βόλο και ΠΑΣ Γιάννινα
Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, διέψευσε τα ρεπορτάζ από την εκδίκαση της υπόθεσης της πολυιδιοκτησίας Ξάνθης-ΠΑΟΚ, που ανέφεραν ότι έχει στην κατοχή του ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Κούγιας: Διαψεύδει τα περί συμβολαίων! Τι ανέφερε για Βόλο και ΠΑΣ Γιάννινα δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .
www.newsit.gr
Κορωνοϊός: Εκλεισε και η Σκάλα του Μιλάνου
Κατά τη διάρκεια των 242 χρόνων της ιστορίας της η Σκάλα του Μιλάνο έχει κλείσει 6 φορές: Και τώρα η Σκάλα του Μιλάνο κλείνει και πάλι. Λόγω κορωνοϊού.
iefimerida.gr
Νέο επεισόδιο με αλλοδαπούς στη Μενάνδρου -Αφγανός μαχαίρωσε ομοεθνή του
Δεύτερο μαχαίρωμα στο γκέτο της οδού Μενάνδρου λίγες ημέρες μετά το μακελείο με έναν νεκρό και έναν τραυματία.
iefimerida.gr
Μπακογιάννης προς οδηγούς: Για να μην σας γράφουμε, μη μας γράφετε
Να χρησιμοποιούν την εφαρμογή «myAthenspass» που δίνει την δυνατότητα σε όσους κινούνται στους δρόμους της Αθήνας να σταθμεύουν μέσω του κινητού τους τηλεφώνου χωρίς να ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Μπακογιάννης προς οδηγούς: Για να μην σας γράφουμε, μη μας γράφετε δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .
www.newsit.gr
Στη ΓΑΔΑ ο «Μάξιμος Σαράφης»
Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής βρίσκεται ο προστατευόμενος μάρτυρας με την κωδική ονομασία «Μάξιμος Σαράφης», ο οποίος...
www.zougla.gr