Céline Dion is klaar met alle kritiek van bodyshamers

Céline Dion (51) is helemaal klaar met alle kritiek die zij krijgt om haar uiterlijk. Al tijden ligt de zangeres onder een vergrootglas en krijgt ze veel commentaar over haar gewicht. Fans maken zich zorgen en nu bijt Céline van zich af.
Load more
Go to source
unread news (Demo user)
unread news (Demo user)
Engelse bond maant UEFA tot actie na racisme: ’Dit is onaanvaardbaar’
www.telegraaf.nl
Reporter brengt verslag uit in verwoestende tyfoon en kritiek is snoeihard: ‘Wat een idioot’
Een reporter en de televisiezender uit Nieuw-Zeeland waarvoor hij werkt, liggen onder vuur nadat de man een stand-up deed in de verwoestende tyfoon die Japan teistert en al zeker aan 56 mensen het leven kostte. Op Instagram pakte Newshub uit met de ‘toewijding‘ van haar journalist, maar daar dacht het publiek duidelijk anders over.
www.ad.nl
Willem-Alexander uit op bezoek in India kritiek op hindoe-nationalisme
Koning Willem-Alexander heeft tijdens een staatsbezoek aan India maandagavond indirect kritiek geuit op de hindoe-nationalistische regering.
www.nu.nl
Twee romans, van Margaret Atwood en Bernardine Evaristo, delen Booker Prize
De jury kon niet kiezen en besloot het reglement te negeren: twee schrijvers delen dit jaar de grootste prijs voor Engelstalige literatuur.
www.nrc.nl
Turkije slaat Franse aanval af en houdt koppositie
www.telegraaf.nl
Drie miljoen euro moet Jawed S. betalen, maar innen wordt heel lastig
Bijna 3 miljoen euro schadevergoeding moet Jawed S. betalen aan de twee Amerikanen die hij vorig jaar neerstak op Amsterdam Centraal. Een van de twee mannen liep een dwarslaesie op en zit waarschijnlijk de rest van zijn leven in een rolstoel. Hij heeft recht op 2,8 miljoen euro van S., de andere man krijgt 38.000 euro. Het toegekende bedrag van 2,8 miljoen euro is voor Nederlandse begrippen hoog. In de afgelopen acht jaar was het totale bedrag aan schadevergoedingen bij zeden- en geweldsmisdrijven gemiddeld 9,3 miljoen euro per jaar, zo blijkt uit cijfers van het Centraal Justitieel Incassobureau (CJIB). Het gaat dan om het totale bedrag dat in een heel jaar is uitgekeerd. De hoge schadevergoeding in dit geval verklaarbaar, zegt John Beer, de Nederlandse advocaat van de twee slachtoffers. Het geld is volgens hem nodig vanwege "het gebrek aan een sociaal vangnet in de Verenigde Staten". Hij doelt daarmee onder andere op de peperdure Amerikaanse ziektekosten. "Maar vergis je niet, de ernst van dit letsel zou ook in Nederland een behoorlijke vergoeding moeten opleveren." 'Innen wordt lastig' Het geld moet dus betaald worden door de 20-jarige Afghaanse Jawed S., een in Duitsland uitgeprocedeerde asielzoeker. Maar of hij ertoe in staat is om dit bedrag op te brengen, is zeer de vraag. Het CJIB gaat het bedrag proberen te innen, maar een woordvoerder erkent dat dit weleens lastig kan worden. De dienst gaat in ieder geval onderzoeken wat de man mogelijk aan vermogen heeft. Verder zal een deel van het geld wat hij eventueel de komende 26 jaar in de gevangenis verdient met arbeid, worden gevorderd. Advocaat Beer gaat er niet vanuit dat S. in staat is om te betalen, maar hij noemt dat geen probleem. De Nederlandse staat schiet vergoedingen voor slachtoffers van geweldsmisdrijven en zedendelicten namelijk helemaal voor. Dat gebeurt acht maanden nadat de uitspraak definitief is geworden. Het zal in de praktijk betekenen dat de schadevergoeding voor de twee Amerikanen voorgeschoten wordt met belastinggeld en dat geld zal waarschijnlijk niet meer terugkomen. 1,6 miljoen euro extra Dat is nog niet alles. Volgens de advocaat van S. kan zijn cliënt, mits hij dat zelf ook wil, pas na het uitzitten van twee derde van zijn gevangenisstraf worden teruggestuurd naar Afghanistan. Dit betekent dat hij bijna 18 jaar in een Nederlandse cel zit. Ieder van die dagen kost volgens de Dienst Justitiële Inrichtingen 249 euro. Dit betekent dat Jawed S. de samenleving nog eens 1,6 miljoen euro extra kost. Advocaat Beer is blij voor zijn twee Amerikaanse cliënten. "Deze mensen hebben door de veroordeling weer een kans om hun leven met enig vertrouwen tegemoet te zien." In een e-mail aan Beer reageerden de slachtoffers op het vonnis: "We kunnen nu even rusten", schreven ze.
nos.nl
Frankrijk en Turkije in evenwicht
De topper in groep H van de EK-kwalificatie tussen wereldkampioen Frankrijk en rivaal Turkije heeft geen winnaar opgeleverd. Het boeiende duel in Parijs eindigde in 1-1. Daardoor leiden de Turken na acht duels met negentien punten, gevolgd door Frankrijk met evenveel punten. IJsland heeft nog een kleine kans op een plek in de top twee, die goed is voor een EK-ticket. De nummer drie won met 2-0 van Andorra.
www.rtlnieuws.nl
Wilde zwijnen maken straten van Heerde onveilig
www.rtlnieuws.nl
Politie onderzoekt incidenten boerenprotest
www.telegraaf.nl
Dit kun je verdienen in de zorg
Overweeg je een carrière in de zorg? Dan wil je vast weten wat je gaat verdienen als bijvoorbeeld verpleegkundige, kraamhulp of woonbegeleider. Nationale Vacaturebank zet de lonen voor verschillende functies op een rij.
www.ad.nl
Klimaatdemonstranten krijgen betaald
www.telegraaf.nl
Rutte: ‘Koningshuis mag vergoedingen voor onderhoud paleisinventarissen ook anders besteden’
Premier Rutte stuurde maandagavond laat een brief de Tweede Kamer waarin hij antwoordt op vragen naar aanleiding van onderzoek door NRC.
www.nrc.nl
’Opvang moet ongevaccineerde kinderen mogen weigeren’
www.telegraaf.nl
Haga dreigt bekostiging te verliezen na missen deadline ministerie
De interim-bestuurder die het Cornelius Haga Lyceum heeft aangedragen is door Onderwijsminister Arie Slob onder voorwaarden goedgekeurd. De kans bestaat dat de financiering alsnog beëindigd wordt.
www.ad.nl
Dat je niet alles meteen laat lopen bij een handvol trekkers op de stoep, dát is bestuurlijke competentie
Er zijn dagen dat Johannes Kramer niet in de krant staat, maar nu even wel. Door het ganse land weerklinkt zijn naam: Johannes Kramer, gedeputeerde in het provinciebestuur van Friesland namens de Fryske Nasjonale Partij, belast met erfgoed, met de jacht, met het Iepen Mienskipsfûns, met breedband, met leefbaarheid, met Holwerd aan Zee. En met landbouw.
www.volkskrant.nl
Racistische leuzen Bulgaarse fans overschaduwen klinkende zege Engeland
De EK-kwalificatiewedstrijd tussen Engeland en Bulgarije in Sofia is maandag overschaduwd door racistische leuzen van Bulgaarse fans. De Engelsen wonnen de wedstrijd wel overtuigend (0-6) en kunnen een EK-ticket bijna niet meer mislopen.
www.nu.nl
Auto onder vuur genomen in Dordrecht, bijrijder ontsnapt net aan kogel
Een wagen met daarin drie mannen is maandagavond in Dordrecht tegen half elf beschoten. Wonderwel raakte niemand gewond.
1 h
www.ad.nl
Uitbundige zege Engeland op nare avond
Engeland heeft in een naargeestige sfeer met ruime cijfers gewonnen van Bulgarije. Het EK-kwalificatieduel in Sofia eindigde in 0-6. De treffers kwamen op naam van Ross Barkley (twee), Raheem Sterling (twee), Marcus Rashford en Harry Kane. Een deel van de Bulgaarse aanhang maakte zich de hele avond schuldig aan racisme, maar het duel kon met de nodige onderbrekingen en discussies op het veld toch worden uitgespeeld.
1 h
www.rtlnieuws.nl
Oekraïne via winst op Portugal naar EK
Oekraïne heeft zich glorieus geplaatst voor het EK komend jaar in diverse Europese landen. De verrassende ploeg van bondscoach Andri Sjevtsjenko won voor eigen publiek met 2-1 van Europees kampioen Portugal. Daarmee verzekerde het nog ongeslagen Oekraïne zich in groep B van een EK-ticket, met negentien punten uit zeven wedstrijden. Portugal (elf punten uit zes duels) en Servië (tien uit zes) strijden nog om het tweede ticket.
1 h
www.rtlnieuws.nl
Oekraïne plaatst zich ondanks zevenhonderdste goal Ronaldo voor EK
Oekraïne heeft zich maandag gekwalificeerd voor het EK van volgend jaar. De ploeg van bondscoach Andriy Shevchenko won in Kiev knap met 2-1 van Europees kampioen Portugal. Frankrijk speelde met 1-1 gelijk tegen Turkije en heeft het ticket nog niet binnen.
1 h
www.nu.nl
Microsoft begint met testen van gamestreamingdienst Project xCloud
Microsoft is begonnen met het uitnodigen van mensen die Project xCloud willen testen, maakt topman Kareem Choudhry maandag bekend.
1 h
www.nu.nl
Saved by the Bell-schrijver Sam Bobrick (87) overleden aan hartaanval
Saved by the Bell-schrijver en bedenker Sam Bobrick is afgelopen vrijdag in een ziekenhuis in Los Angeles op 87-jarige leeftijd overleden aan een hartaanval. Dat meldt The Hollywood Reporter maandag.
1 h
www.nu.nl
‘Haal me hieruit!’ Laatste grap van Ierse opa op zijn eigen begrafenis gaat hele wereld over
Daar stonden ze dan op het kerkhof in Zuid-Dublin, de familie en vrienden van Shay Bradley. Voor het afscheid van een geweldige vader en opa. Voor die immer pijnlijke laatste groet. Voor een traan... maar ook een onverwachte lach. Want de lieve ‘papabeer’ had tot ieders verbazing nog een grap voorzien op zijn begrafenis zaterdag. Een geluidsopname waarin hij deed alsof hij het maar niks vond in die kist van hem. De video van zijn laatste frats gaat nu de hele wereld rond.
1 h
www.ad.nl
Oekraïne plaatst zich voor EK ondanks jubileumgoal Ronaldo
Oekraïne heeft zich geplaatst voor het EK van komende zomer door thuis met 2-1 te winnen van Portugal. Na Polen, België, Rusland en Italië is de ploeg van bondscoach Andrij Sjevtsjenko het vijfde land dat zich daarmee verzekert van het eindtoernooi.
1 h
www.ad.nl
Siri gaat vreemd met Spotify
Marc Hijink
1 h
www.nrc.nl
Kijkers niet te spreken over 'respectloos gezin' in Cultuurshock
Het nieuwe programma Cultuurshock heeft flink wat los gemaakt bij de kijkers. Vooral de deelnemers vallen alles behalve in de smaak en krijgen dan ook flink wat kritiek.
1 h
www.rtlnieuws.nl
Turkije blijft opnieuw overeind tegen wereldkampioen Frankrijk
Na de 2-0 zege in Konya is Turkije er opnieuw in geslaagd om niet te verliezen van wereldkampioen Frankrijk. In Parijs werd het 1-1.
1 h
www.ad.nl
Meer drukte op de weg en in het ov – geen extra geld
Miljarden reserveert het ministerie van Infrastructuur voor achterstallig onderhoud in de begroting voor 2020, die woensdag wordt besproken in de Tweede Kamer. Maar waarom niet voor níéuwe infrastructuur?
1 h
www.nrc.nl
Nieuwe bestuurder Haga Lyceum mag nog niet beginnen
1 h
www.telegraaf.nl
Kamer steunt D66-plan voor vaccinatie kinderopvang
Kinderopvangcentra moeten wettelijk de keus krijgen of ze kinderen weigeren die niet deelnemen aan het Rijksvaccinatieprogramma. Dat vindt een Kamermeerderheid, blijkt aan de vooravond van een debat over dit D66-voorstel.
1 h
www.ad.nl
EK-kwalificatiewedstrijd tweemaal stilgelegd vanwege racisme
Als zich een derde incident voordoet tijdens de wedstrijd tussen Bulgarije en Engeland, moet de wedstrijd volgens de regels van de UEFA worden afgebroken.
1 h
www.nrc.nl
’We stonden te janken tussen al die mensen’
1 h
www.telegraaf.nl
Kopers tulpenbollen structureel misleid: slecht 1 procent komt tot bloei
Kopers van tulpenbollen op de Bloemenmarkt in Amsterdam en de zogenoemde Bloembollenboulevard langs de N208 in Lisse worden structureel misleid. Slechts 1 procent (Amsterdam) en 2 procent (Lisse) komt tot bloei. Bovendien blijkt dat in Amsterdam geen tulp overeenkomt met de foto op de verpakking.
1 h
www.ad.nl
Trump voert sancties in tegen Turkije na invasie in Syrië
De Amerikaanse president Donald Trump heeft vandaag sancties tegen Turkije aangekondigd na de Turkse invasie in Syrië.
1 h
www.ad.nl
Twijfels of EU Turkije wel in de hand heeft
De Europese Unie is op zoek naar een manier om Turkije te weerhouden van zijn inval in Noordoost-Syrië en komt met sancties. Maar niet al te zware.
2 h
www.nrc.nl
’Je gaat er meer rechtop van lopen’
2 h
www.telegraaf.nl
’Je gaat er iets meer rechtop van lopen’
2 h
www.telegraaf.nl
Heftige rellen bij vliegveld Barcelona
2 h
www.telegraaf.nl
De Koerden kunnen nu niemand meer vertrouwen
Wordt de Turkse opmars in Noordoost-Syrië gestuit, nu Damascus er troepen heen stuurt? Misschien. Want het risico op een treffen met Syrische rebellen die meevechten aan Turkse zijde, is levensgroot.
2 h
www.nrc.nl
Fans geschokt na plotselinge overlijden van 25-jarige K-pop ster
Fans van het populaire muziekgenre K-pop zijn in diepe rouw. Voormalig F(x)-ster Sulli is op 25-jarige leeftijd overleden, zo meldt de Koreaanse politie. Ze zou gevonden zijn door haar manager en er wordt gedacht aan zelfdoding.
2 h
www.rtlnieuws.nl
Nog drie provincies overstag na felle protesten van boeren
Juichende boeren: Drenthe, Overijssel en Gelderland zetten een streep door strengere stikstofregels.
2 h
www.nrc.nl
Twee dode migranten gevonden op Frans strand
Op een strand bij de Franse plaats Le Touquet-Paris-Plage zijn twee dode migranten gevonden. Ze komen uit Irak en zijn 17 en 22 jaar oud. Ze werden enkele uren na elkaar aangetroffen door voorbijgangers. Vermoedelijk zijn ze omgekomen bij een poging om naar Groot-Brittannië te komen. In de buurt van het lichaam van de 17-jarige jongen is een rubberboot met roeispanen gevonden. Een paar honderd meter verderop werd een tweede boot gevonden. De autoriteiten denken dat beide Irakezen met dezelfde boot hebben geprobeerd het Kanaal over te steken. Vermoedelijk zijn ze verdronken, maar dat wordt nog onderzocht. Populair vertrekpunt Migranten die illegaal de oversteek naar Engeland wagen, vertrekken vaak vanaf de kust van het departement Pas-de-Calais. Sinds begin dit jaar zijn vier mensen omgekomen bij pogingen het Kanaal over te steken. Het is voor het eerst dat er op dezelfde dag twee dode migranten zijn gevonden op de Franse kust.
2 h
nos.nl
Infantino noemt vrouwelijke fans bij duel Iran 'boodschap van hoop'
FIFA-voorzitter Gianni Infantino is dolblij dat er vorige week voor het eerst in veertig jaar vrouwelijke fans welkom waren bij een interland van Iran. De Zwitser gaat ervan uit dat het in de toekomst de normaalste zaak van de wereld wordt.
2 h
www.nu.nl
Teamchef politie niet meer welkom in Den Haag
Fatima Aboulouafa kan niet terugkeren bij haar eenheid. Ze werd naar huis gestuurd nadat ze kritiek uitte over misstanden binnen de organisatie.
2 h
www.nrc.nl
Bioloog Midas Dekkers: „Elk dier dat uitsterft is ramp’
2 h
www.telegraaf.nl
Geen geld terug voor Dam tot Damlopers die niet van start mochten
De hardlopers die tijdens de Dam tot Damloop niet van start konden gaan, krijgen voorlopig geen geld terug.
2 h
www.parool.nl
Eerste dubbeltest: Mazda CX-30 tegen de Volkswagen T-Roc
De wildgroei aan cross-overs en suv’s leidde bij Mazda tot de komst van de CX-30. In een vergelijkende test tegen de Volkswagen T-Roc leggen we je haarfijn uit waar je de nieuwkomer precies moet plaatsen.
2 h
www.nu.nl
Bulgarije-Engeland twee keer kort stilgelegd wegens racistische leuzen
De EK-kwalificatiewedstrijd tussen Engeland en Bulgarije in Sofia is maandag in de eerste helft twee keer kort stilgelegd vanwege racistische leuzen van Bulgaarse fans.
2 h
www.nu.nl