Moeder VS vraagt met schokkende foto aandacht voor heroïneverslaving

Een moeder in de Verenigde Staten heeft een schokkende foto van haar zoon gedeeld op Facebook. De vrouw wil zo dat er meer aandacht komt voor de nare gevolgen van een heroïneverslaving. "Heel veel gezinnen hebben hier mee te maken, maar niemand praat erover."
Load more
Go to source
unread news (Demo user)
unread news (Demo user)
Is het zondag bij Feyenoord eindelijk tijd voor Senesi?
Twee weken na de smadelijke nederlaag bij Fortuna Sittard hervat Feyenoord de competitie zondag met een thuiswedstrijd tegen Heracles. Het ideale moment om miljoenenaankoop Marcos Senesi voor de leeuwen te gooien? ,,Hij moet zo snel mogelijk aan de bak.’’
7 m
www.ad.nl
Minister Schouten praat met provincies over stikstof
Landbouwminister Carola Schouten praat vanmiddag met de provincies over de stikstofproblemen. De afgelopen weken is veel onrust ontstaan over de uitvoering van het stikstofbeleid.
7 m
www.ad.nl
Succesvolle romantische komedie F*ck de Liefde krijgt vervolg
F*ck de Liefde, de romantische komedie met onder anderen Yolanthe Cabau, Thijs Römer en Nienke Plas in de hoofdrollen, krijgt een vervolg. Dat maakte producent AM Pictures en distributeur Just Entertainment vandaag bekend.
7 m
www.ad.nl
'Dertig jaar geleden werd gedacht dat dance een overwaaiende trend was'
Het Amsterdam Dance Event (ADE) viert tijdens de editie van 2019 het honderdjarige bestaan van elektronische muziekinstrumenten. Wanneer kreeg het genre dance nu echt vorm en waarom zijn Nederlanders al decennialang pioniers?
8 m
www.nu.nl
KPN verbindt nu direct door naar zelfmoordhulplijn 113
Mensen met suïcidale gedachten die de hulplijn 113 Zelfmoordpreventie willen bereiken, kunnen nu via telecomprovider KPN ook het verkorte nummer 113 draaien. Ze worden dan direct doorgeschakeld naar het officiële nummer 0900-0113.
www.ad.nl
Verdachte stak willekeurig vrouwen in Noord-Holland 'zonder na te denken'
De man die donderdag onder meer terechtstaat voor het aanrijden en steken van willekeurige vrouwen in de provincie Noord-Holland zegt onder invloed te zijn geweest van drugs en zijn handelen niet te kunnen verklaren. Volgens René V. ging het niet om doelbewuste acties.
www.nu.nl
A44 en N44 tijdens weekend afgesloten vanwege werkzaamheden
De A44 en N44 bij Leiden zijn zaterdag en zondag deels afgesloten voor het verkeer vanwege werkzaamheden. Ook zijn er aankomend weekend werkzaamheden aan het spoor waardoor treinreizigers tijdens het weekend zullen moeten omreizen.
www.nu.nl
Duizenden omgewaaide bomen hergebruikt tijdens Dutch Design Week
Atelier NL heeft duizenden bomen die afgelopen voorjaar zijn omgewaaid hergebruikt voor een tentoonstelling voor Dutch Design Week in Eindhoven. De bomen waaiden om bij een zware storm in juni.
www.nu.nl
Politie moet abseilend achter verdachte aan
www.telegraaf.nl
'Deze wil Van Gerwen extra graag winnen'
www.rtlnieuws.nl
Deal tussen Jumbo en Marqt afgeketst door ruzie
www.telegraaf.nl
Toch juridisch onderzoek naar onlinehandleiding voor zelfgekozen dood
Het Openbaar Ministerie gaat toch onderzoek doen naar een handleiding die de Coöperatie Laatste Wil (CLW) online heeft gezet met adviezen hoe je een leven kunt beëindigen.
www.rtlnieuws.nl
‘Mysterieuze’ Villa Trianon komt weer in beeld
Tussen de herenhuizen in het zuidelijke deel van de Bredase Baronielaan ligt achter een verweerd tuinhek en een dichte rij naaldbomen een mysterieuze villa. Maar het is de bedoeling dat het monumentale gebouw straks weer vol in beeld komt.
www.ad.nl
Oproep: terugkeren in de zorg, hoe is dat?
www.telegraaf.nl
Luchtvaartplan ’ambtelijke vingeroefening’
www.telegraaf.nl
Jennifer Aniston vindt Instagram frustrerend
Jennifer Aniston heeft dinsdag een Instagram-account geopend en kreeg zo veel volgers, dat ze een storing veroorzaakte. Sommige dingen vindt de actrice maar frusterend, zoals dat mensen uit “luiheid” alleen een hartje achterlaten in plaats van een reactie.
www.nu.nl
Col du VAM in Drenthe scherprechter bij komend NK wielrennen
De Nederlandse kampioenschappen wielrennen wordt volgend jaar in Drenthe gehouden. De Col du VAM, een berg die is aangelegd op een voormalig vuilnisbelt in het Drentse dorp Wijster, vormt het belangrijkste onderdeel van het parcours.
www.ad.nl
‘Door deze cijfers snap je die boeren wel’
www.telegraaf.nl
Donny Roelvink en Juvat Westendorp doen mee aan Dancing on Ice
Donny Roelvink en Juvat Westendorp doen mee aan het nieuwe ijsdansprogramma op SBS6. De realityster en de soapacteur zijn de eerste deelnemers die bekend zijn gemaakt.
www.nu.nl
Heineken-ontvoerder Boellaard biecht reeks misdrijven op
www.telegraaf.nl
‘Gezin Ruinerwold volgelingen van Moonsekte’
Het gezin dat jaren geïsoleerd zat in Ruinerwold, zou zijn aangesloten bij de Moonsekte, ook wel moonies genoemd. Ook de Oostenrijker Josef B., die het gezin vasthield, was lid van deze sekte. Het gezin en Josef B. kennen elkaar daar ook van. Dat zeggen bronnen tegen RTV Drenthe.
www.ad.nl
Haga Lyceum mist laatste kans om nieuw bestuur aan te stellen
Schooldirecteur Soner Atasoy schrijft donderdag aan onderwijsminister Slob dat een versnelde bestuursoverdracht „niet haalbaar” was.
www.nrc.nl
Kat beschuldigd van drugssmokkel in Russische gevangenis
Criminelen proberen op allerlei manieren drugs, telefoons of wapens de gevangenis in te smokkelen. Maar in een gevangenis in Rusland is wel een heel creatieve manier gebruikt om aan drugs te komen.
www.rtlnieuws.nl
Nieuw Bevrijdingspad in Zeeuws Nieuwdorp wordt zaterdag geopend
Het nieuwe Bevrijdingspad dat over Walcheren en Zuid-Beveland loopt, wordt zaterdag geopend bij het Bevrijdingsmuseum in het Zeeuwse Nieuwdorp. De wandelroute is 135 kilometer lang en volgt de route die de bevrijders in de Tweede Wereldoorlog ook hebben afgelegd.
www.nu.nl
Eerste volledig elektrische Volvo aangekondigd
Tot nu toe kwam Volvo alleen met plug-in hybrides, maar nu heeft het bedrijf zijn eerste volledig elektrische auto onthuld. De nieuwe XC40 verschijnt in het derde kwartaal van 2020.
www.rtlnieuws.nl
1400 treinreizigers gestrand tussen Leiden en Hoofddorp
Ruim 1400 reizigers zijn vanochtend uit drie treinen gehaald. Ze konden niet verder reizen vanwege een kapotte bovenleiding tussen Hoofddorp en Leiden. Omroep West schrijft dat de reizigers zijn overgestapt op treinen die zonder bovenleiding kunnen rijden. De drie gestrande treinen worden weggesleept. Vanwege de breuk in de bovenleiding is er tijdelijk geen treinverkeer mogelijk tussen Hoofddorp en Leiden. De NS zet tot zeker 13.30 bussen in tussen Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Sassenheim en Leiden Centraal. Reizigers tussen Den Haag Centraal en Schiphol kunnen reizen via Utrecht Centraal. Hoe de schade aan de bovenleiding kon ontstaan, is nog niet bekend.
nos.nl
Vijf tramhaltes worden uitgerust met teksten uit liedjes over de stad
Vijf tramhaltes in Amsterdam worden uitgerust met teksten uit liedjes over de stad, zoals uit 'Rembrandtplein' van Willy Alberti.
www.nu.nl
Heel bemoedigend, nu de details, zegt Rutte over brexit-deal
Premier Rutte noemt het heel bemoedigend nieuws dat er een akkoord is over de brexit. "Nu moeten we de details bestuderen", voegde hij eraan toe, maar op zichzelf is het zeer bemoedigend. We zijn er heel blij mee." Rutte gaf commentaar in Brussel, waar hij met zijn liberale collega's arriveerde voor een voorbespreking voor de tweedaagse Europese top die zal worden gedomineerd door de brexit en de Turkse inval in Syrië. De Finse premier Antti Rinne reageerde sceptischer. Hij zei dat de bal nu bij het Britse Lagerhuis ligt, dat zaterdag in een speciale zitting bijeenkomt. "Ik hoop dat de brexitdeal ditmaal door het parlement komt", zei hij verwijzend naar de mislukte pogingen van premier Johnsons voorganger Theresa May om een brexitdeal door het Lagerhuis te loodsen. "Erger dan May" Op voorhand ziet het er ook voor Johnson niet goed uit. De Noord-Ierse DUP heeft zich al tegen het akkoord gekeerd, waardoor het voor Johnson nog moeilijker wordt een meerderheid te krijgen, en Labour-leider Corbyn noemt de brexitdeal van Johnson nog erger dan die van May. Ook Guy Verhofstadt, die namens het Europees parlement mee-onderhandelde, benadrukt dat de Britten het akkoord nu nog wel moeten goedkeuren.
nos.nl
De analyse van onze vrouw in Londen: ‘Geen deal, maar uitstel en verkiezingen’
Na lang onderhandelen is er weer een nieuwe brexitdeal. Toch waarschuwt Suse van Kleef, correspondent voor het AD in Londen, voor al te veel optimisme. ,,Ik zet mijn geld op uitstel.”
www.ad.nl
’Spookgezin had banden met Moon-sekte’
www.telegraaf.nl
IOC overvalt Tokio met marathon naar Sapporo
www.telegraaf.nl
'Oude Amazon Echo was lange tijd te hacken via bekende kwetsbaarheid'
Oude smarthomeapparaten van Amazon waren lange tijd te hacken via een al bekende kwetsbaarheid in wifisystemen die miljoenen gebruikers trof, ontdekte cybersecuritybedrijf ESET.
www.nu.nl
Jaap de Vries van dj-duo Zonderling: 'Ik neem mijn ouders mee naar ADE'
Tijdens Amsterdam Dance Event (ADE) komt bijna de gehele dancewereld naar onze hoofdstad om te draaien, maar ook om te netwerken en te genieten van alles wat er die week georganiseerd wordt. NU.nl spreekt met enkele bekende namen over hun invulling van de week. Deze keer: de dj van Zonderling (echte naam Jaap de Vries).
www.nu.nl
Bertens knokt zich naar kwartfinales Moskou
Tennisster Kiki Bertens heeft haar kansen om zich op eigen kracht te kwalificeren voor de WTA Finals in leven gehouden. De 27-jarige Westlandse ontsnapte in de tweede ronde van het indoortoernooi in Rusland tegen Kaia Kanepi uit Estland aan uitschakeling. Bertens trok de grillige partij met pijn en moeite naar zich toe: 4-6 6-3 7-5.
www.rtlnieuws.nl
Britt Dekker biedt kijkje in hectisch leven in nieuwe tv-serie
In de nieuwe SBS6-serie Opgezadeld met Britt krijgt Nederland binnenkort een kijkje achter de schermen van het drukke leven van Britt Dekker. Dat maakte de zender vandaag bekend.
www.ad.nl
Wat doet Den Haag met vreugdevuren? 'Je moet je niet laten chanteren'
Burgemeester Krikke is afgetreden, maar nog steeds zijn de ogen van Den Haag vandaag gericht op het raadsdebat over de vreugdevuren. De vraag die op tafel ligt: kunnen de vreugdevuren dit jaar wel doorgaan? En zo niet, wat is het alternatief?
www.rtlnieuws.nl
Lungendonksebaan in Mierlo volgend jaar aangepast
De Lungendonksebaan in Mierlo gaat vanaf 2020 aangepast worden. De werkzaamheden starten in de loop van 2020 en duren naar verwachting acht tot twaalf weken.
1 h
www.nu.nl
’Zonvakantie’ in Spanje en Frankrijk valt in het water
1 h
www.telegraaf.nl
Ekoplaza neemt supermarktketen Marqt over, minstens negen winkels sluiten
Supermarktketen Marqt wordt overgenomen door Udea. Dat is het moederbedrijf van de biologische supermarktketen Ekoplaza. Een meerderheid van de aandeelhouders in Marqt steunt de deal. Marqt stond al een tijd te koop. Het bedrijf, dat vooral vestigingen heeft in de grote steden, leed verlies. De nieuwe eigenaar zegt dat van de 21 vestigingen er 9 tot 11 zullen sluiten. "In eerste instantie zal het aantal winkels het komende jaar teruggaan naar een gezonde basis van rendabele zaken, om vanuit hier weer verder te kunnen gaan bouwen," staat in een persbericht. De keten zal gaan focussen op kleinere winkels. Marqt werd in 2008 opgericht, het bedrijf verkoopt duurzaam en biologisch eten en had een relatief duur imago. Eerder werd al besloten om twee grote filialen te sluiten. Oprichter is tegen Oprichter en aandeelhouder Quirijn Bolle is tegen de overname door Ekoplaza, meldt NRC. Vandaag dient er een kort geding tegen Bolle van voorstanders van de overname. Ze willen dat hij zijn medewerking verleent aan de overname. "Via juridische weg zal nog een formele bekrachtiging van dit besluit worden gevraagd bij de aandeelhouders van Marqt die nog niet hebben getekend", zeggen de bedrijven hierover. Omdat hij geen meerderheidsaandeelhouder is kan Bolle de overname waarschijnlijk niet tegenhouden.
1 h
nos.nl
Politie doet opnieuw onderzoek in boerderij Ruinerwold
De forensische opsporing doet ook vandaag onderzoek in de boerderij waar gisteren een gezin werd aangetroffen dat al jarenlang in een afgesloten ruimte zou zitten. Vanmiddag wordt Josef B., die gisteren werd opgepakt in verband met de zaak, voorgeleid.
1 h
www.rtlnieuws.nl
Idealistische straatartiest Banksy eist alsnog zijn copyright op
Jarenlang had Banksy lak aan auteursrecht. ‘Copyright is for losers’, was een van motto’s die de anonieme straatkunstenaar op muren had gezet. Maar vanaf donderdag is daar verandering in gekomen: Banksy heeft een webshop geopend om zijn auteursrecht te beschermen.
1 h
www.volkskrant.nl
Analyse: DUP opnieuw spelbreker voor Boris?
1 h
www.telegraaf.nl
Bertens bereikt kwartfinales in Moskou en houdt zicht op WTA Finals
Kiki Bertens heeft donderdag goede zaken gedaan in haar strijd om deelname aan de prestigieuze WTA Finals. Ze boekte in de tweede ronde van het WTA-toernooi in Moskou een zwaarbevochten zege op Kaia Kanepi uit Estland.
1 h
www.nu.nl
’Vluchtelingenverdrag is paspoortautomaat’
1 h
www.telegraaf.nl
Bertens langs het randje van de afgrond
1 h
www.telegraaf.nl
Bertens langs randje van de afgrond
1 h
www.telegraaf.nl