Val je kinderen of partner lastig via de Google Assistent

Via de Google Assistent stuur je straks herinneringen naar familieleden, huisgenoten of je partner.


Load more
Go to source
unread news (Demo user)
unread news (Demo user)
Angela Groothuizen trouwde Martijn Krabbé en zijn Deborah
Martijn (51) en Deborah (39) Krabbé hadden behoorlijk wat 'bekende’ ondersteuning bij hun bruiloft gisteren. Zo trouwde presentatrice Angela Groothuizen het stel en luisterden Trijntje Oosterhuis en The Voice-winnaar Dennis Aarssen de plechtigheid op.
5 m
www.ad.nl
Vier minderjarigen melden zich om dood Hagenaar (71)
7 m
www.telegraaf.nl
Sprint door zone des doods: hij wil 14 Himalayapieken in recordtijd bedwingen
In recordtijd probeert de Nepalese bergbeklimmer Nirmal Punja alle veertien Himalayabergen van meer dan 8.000 meter te bedwingen. Nog drie te gaan. Onderweg ziet hij soms klimmers sterven.
www.volkskrant.nl
Mogelijke verklaring voor 'onzichtbare aanvallen' op diplomaten op Cuba
Het was drie jaar geleden een mysterie: werden Amerikaanse diplomaten op Cuba aangevallen met een nieuw geheim wapen dat hen met geluidsgolven blijvende hersenschade bezorgde? Het verhaal leek afkomstig uit een spionagethriller, maar de hersenschade was echt.
www.rtlnieuws.nl
Zoektocht naar otterweesjes: ’Tijd dringt, maar het kán nog’
www.telegraaf.nl
Sport Kort: Portugese opvolger Seedorf
www.telegraaf.nl
Contact tussen André Hazes en moeder Rachel weer verslechterd
André Hazes zegt dat de relatie met zijn moeder Rachel weer is verslechterd. De 25-jarige zanger had na een eerdere ruzie sinds eind 2017 weer ‘oké’ contact, maar dat is intussen ‘minder’ geworden. ,,Ze is verdwaald, ofzo.’’
www.ad.nl
André Hazes: ’Mijn moeder is gewoon ergens heel erg ziek’
www.telegraaf.nl
Al 180 jaar tuft de trein tussen Amsterdam en Haarlem
Precies 180 jaar geleden reed de eerste trein in Nederland in 35 minuten van Amsterdam naar Haarlem. Het spoor is oud, maar heeft nog toekomst.
www.parool.nl
Bulgaarse (22) wil grootste lippen ter wereld
www.telegraaf.nl
‘Dat we nu allemaal mannen hebben, is stom toeval’
Ook de werkgevers in de SER stemden in met een vrouwenquotum. Maar is er ook draagvlak bij hun achterban en in de politiek?
www.nrc.nl
Video - Miraculeuze misser Ralf Seuntjens
www.telegraaf.nl
Walmart stopt met verkoop van e-sigaretten in de VS
De voornaamste reden dat de supermarktketen met de verkoop van e-sigaretten stopt, is de steeds complexere regelgeving in de VS omtrent de dampproducten.
www.nrc.nl
Flinke boete voor Royal Antwerp na ongeregeldheden tijdens EL-duel met AZ
Royal Antwerp heeft vrijdag een flinke boete ontvangen van de UEFA naar aanleiding van de ongeregeldheden tijdens de thuiswedstrijd in de voorrondes van de Europa League tegen AZ.
www.nu.nl
Facebook heeft tienduizenden apps uitgeschakeld
Facebook heeft tienduizenden apps op het sociale netwerk buiten werking gesteld.
www.rtlnieuws.nl
Supermarktreus Walmart stopt verkoop e-sigaret
De Amerikaanse supermarktgigant Walmart stopt met de verkoop van elektronische sigaretten. Wel zal het bedrijf nog zijn voorraden verkopen. Walmart is een van de grootste verkopers van e-sigaretten ter wereld. Afgezien van de mogelijke impact van het roken van e-sigaretten op de gezondheid wijst Walmart in een verklaring op de complexere regelgeving omtrent rookwaren. Het roken van e-sigaretten zou klachten veroorzaken bij gebruikers. In de VS lijden honderden mensen aan een mysterieuze longziekte die vermoedelijk veroorzaakt wordt door het gebruik van e-sigaretten met een smaakje. Er zijn inmiddels zes mensen overleden aan de ziekte. Ook longartsen in Nederland melden de eerste gevallen van een onbekende longziekte bij gebruikers van de elektronische sigaret. De Nederlandse Vereniging van Artsen voor Longziekten en Tuberculose (NVALT) zette twee weken geleden een enquête uit onder de 1100 leden. Binnen drie dagen kwamen er drie meldingen binnen over mensen met klachten die voor het roken van de sigaretten geen grote longziekten hadden. Deze week werd bekend dat India de e-sigaret verbiedt. Het verbod geldt voor de import, de productie en de verkoop van het genotsmiddel. De regering is bang dat het product op termijn een "epidemie" aan gezondheids- en verslavingsproblemen veroorzaakt.
nos.nl
Reisorganisatie Thomas Cook in acute problemen
De Britse reisorganisatie Thomas Cook verkeert in acute financiële problemen. Een paar weken geleden werd een reddingsplan gelanceerd om het bedrijf te behoeden voor een faillissement, maar dat plan is op losse schroeven komen te staan. Het plan behelsde een financiële injectie van 900 miljoen pond, oftewel ruim een miljard euro. Een grote Chinese aandeelhouder kwam met de helft over de brug en een groep schuldeisers zou zorg dragen voor de rest. Maar de geldschieters willen nu dat Thomas Cook zelf ook 200 miljoen pond inlegt. Wat dat geld vandaan moet komen, is nog niet duidelijk. 200 banen in Nederland Wereldwijd werken er 22.000 mensen in zestien verschillende landen bij het bedrijf, dat sinds 1841 bestaat. In Nederland zijn dat er zo'n 200. Het bedrijf is hier ook actief met het merk Neckermann Reizen. De laatste dagen komen er steeds meer vragen van Nederlandse reizigers over de financiële problemen, zegt een woordvoerder van Thomas Cook Nederland. "Op dit moment zijn er geen wijzigingen, de reizen gaan gewoon door." Hoeveel Nederlandse reizigers er nu boekingen hebben bij Thomas Cook wil het bedrijf niet zeggen. Hoge schuld Het gaat al langer niet goed met Thomas Cook. Het bedrijf heeft een hoge schuld, en ook met de resultaten gaat het slecht. Thomas Cook heeft last van online concurrentie. Bovendien speelt de onzekerheid rond de brexit volgens het bedrijf mee.
nos.nl
Video - Coaches Federer en Nadal kunnen Italiaan niet redden
www.telegraaf.nl
Conceicao volgt Seedorf op bij Kameroen
Toni Conceicao is de nieuwe bondscoach van de nationale voetbalploeg van Kameroen. De 57-jarige Portugees is de opvolger van Clarence Seedorf, die ruim twee maanden geleden werd ontslagen.
www.rtlnieuws.nl
Tientallen jongeren filmden doodstrijd 16-jarige jongen in winkelcentrum
In de Amerikaanse staat New York is grote onrust ontstaan nadat een tiener de dood vond bij een vechtpartij. Minstens vijftig en mogelijk zelft zeventig omstanders waren getuige van het incident, maar grepen niet in. Ze lieten de 16-jarige Khaseen Morris aan zijn lot over, filmden zijn doodstrijd en zetten de heftige beelden op sociale media zoals Snapchat.
www.ad.nl
Antwerp bestraft voor rellen tijdens duel AZ
Royal Antwerp is door de UEFA bestraft voor het wangedrag van een deel van de eigen aanhang tijdens een thuisduel met AZ in de laatste voorronde van de Europa League. De club heeft een boete van 46.250 euro opgelegd gekregen. Ook moet Antwerp de volgende Europese thuiswedstrijd minimaal 5000 plaatsen in het stadion leeg laten.
www.rtlnieuws.nl
YouTube-ster betaalt schadevergoeding na dode en gewonde
Een bekende Chinese YouTuber heeft schadevergoedingen betaald aan de families van twee jonge meisjes. Een 14-jarig meisje overleed en een 12-jarige raakte zwaargewond nadat ze een filmpje van de YouTube-ster nadeden.
1 h
www.rtlnieuws.nl
Programmeren onmisbaar voor toekomstige beurshandelaren
In de toekomst zal het voor beurshandelaren onmisbaar zijn om te kunnen programmeren. "Het is net zo normaal als het schrijven van een Engelstalige zin," zegt vertrekkend investeringsbankier Ramon Martin Chavez (55) van Goldman Sachs in een afscheidsinterview met Bloomberg.
1 h
www.rtlnieuws.nl
Conceicao volgt Seedorf op als bondscoach van Kameroen
Toni Conceicao is de nieuwe bondscoach van de nationale voetbalploeg van Kameroen. De 57-jarige Portugees is de opvolger van Clarence Seedorf, die ruim twee maanden geleden werd ontslagen. Seedorf werd verantwoordelijk gehouden voor de tegenvallende prestaties op de Afrika Cup. Kameroen werd in de achtste finale uitgeschakeld door Nigeria.
1 h
www.ad.nl
Ook digitaal consult medisch specialist straks gewoon vergoed
Een gespecialiseerde arts en zijn patiënt hoeven elkaar straks niet meer persoonlijk op de poli te ontmoeten om de zorg vergoed te krijgen door de verzekering. De verplichting verdwijnt per 1 januari uit de regels voor de medisch-specialistische zorg van de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa).
1 h
www.rtlnieuws.nl
Politisering klimaatkwestie is ook in New York merkbaar en teruggebracht tot typisch Amerikaanse vragen
Miljoenen betogers over de hele wereld voerden vrijdag actie voor het klimaat. Ook in New York, waar maandag de VN-klimaattop wordt gehouden. Een betere plek voor zo’n top is er niet, een slechtere ook niet.
1 h
www.volkskrant.nl
André Hazes zegt dat contact met moeder weer is verslechterd
André Hazes, die na een eerdere ruzie sinds eind 2017 weer goed contact had met zijn moeder Rachel, zegt dat zijn relatie met haar weer is verslechterd. De 25-jarige zanger zegt dat zijn moeder "verdwaald" is.
1 h
www.nu.nl
Tesla in strijd met Porsche: ‘Model S kan veel harder’, maar een recordtijd is er nog niet
Tesla heeft de eerste testsessies op de Nordschleife erop zitten. Een rondetijd van 7.20 minuten op het roemruchte circuit is nu al mogelijk, maar na enkele aanpassingen moet die tijd terug kunnen naar 7.05 minuten, aldus Tesla.
1 h
www.ad.nl
Boerkaverbod: ‘Extreem weinig’ meldingen in eerste maand
In de eerste maand van het boerkaverbod, augustus, is er bij OV-bedrijven 35 keer melding gemaakt van een boerkadraagster in het openbaar vervoer. ,,Dat vinden we extreem weining. Maar er was ook eigenlijk geen probleem’’, stelt een woordvoerder van de OV-bedrijven.
1 h
www.ad.nl
Martijn en Deborah blikken terug op huwelijk: 'Zó mooi alles'
Martijn (51) en Deborah (39) Krabbé stapten gisteren in het huwelijksbootje. "Dit is wat het moet zijn. Zo hoort het om samen te zijn", vertelt een stapelverliefde Martijn aan RTL Boulevard. We spraken het stel over hun grote dag.
1 h
www.rtlnieuws.nl
Antwerp krijgt forse boete na tumult tegen AZ, Bolat flink geschorst
Royal Antwerp FC kent haar straf voor de ongeregeldheden in het Koning Boudewijn Stadion in het Europa League-duel tegen AZ. De UEFA legt The Great Old een boete op van 46.250 euro. Ook wordt keeper Sinan Bolat flink gestraft.
1 h
www.ad.nl
Arnhemmer (41) krijgt tbs voor doden zoontje met zwaard in Arnhem
De rechtbank in Arnhem heeft de 41-jarige Tevfik G. veroordeeld tot tbs met dwangverpleging. De rechtbank zegt dat hij schuldig is aan doodslag met een zwaard op zijn zoontje Bekiro (12) in Arnhem en aan een poging tot doodslag en bedreiging van zijn andere zoon (15).
1 h
www.rtlnieuws.nl
Deze Nederlander ontwerpt sets voor films met Jennifer Lawrence
In de serie Hollanders in Hollywood spreekt NU.nl met zes Nederlanders die een succesvolle carrière in Hollywood hebben. In de zesde en laatste aflevering: production designer Paula Loos. Al zeven jaar zit Loos in Los Angeles en daar werkte ze aan grote films met onder anderen Jennifer Lawrence in de hoofdrol.
1 h
www.nu.nl
’Wij willen na 50 jaar de waarheid horen’
1 h
www.telegraaf.nl
Facebook schorst 'tienduizenden apps' na Cambridge Analytica-schandaal
Facebook heeft sinds maart vorig jaar "tienduizenden apps" offline gehaald omdat ze mogelijk misbruik konden maken van gebruikersdata, schrijft het bedrijf in een blogpost. Facebook zoekt actief naar dergelijke apps sinds het Cambridge Analytica-schandaal uit 2018.
1 h
www.nu.nl
De zachte hand of keihard neerslaan: hoe bestrijden we de georganiseerde drugscriminaliteit?
‘Een aanval op de rechtsstaat’, klonk het deze week eensluidend na de moord op advocaat Derk Wiersum. Maar daarna ging de aandacht al snel uit naar de vermeende bron van het onheil: de georganiseerde drugsmisdaad waarin miljoenen omgaan. Hoe kan die het best worden bestreden?
1 h
www.volkskrant.nl
Stockholm verdwijnt van kalender Diamond League
De Diamond League bestaat volgend seizoen niet meer uit veertien, maar uit dertien wedstrijden. Dat was al een tijdje bekend, maar nu is ook bekend dat Stockholm de dupe van de hervormingen is geworden.
1 h
www.ad.nl
Bewijs voor liquidaties dankzij blunder Caloh Wagoh-president
Justitie heeft nieuw bewijs tegen Caloh Wagoh in handen dankzij een blunder van de president van de omstreden motorclub. Delano R. (‘Keylow’) maakte screenshots van versleutelde gesprekken waarin opdracht werd gegeven tot liquidaties en bewaarde die op zijn laptop en externe harde schijven.
2 h
www.ad.nl
Angela Groothuizen trouwde Martijn Krabbé en Deborah Wietzes
Angela Groothuizen heeft Martijn Krabbé en Deborah Wietzes donderdag in de echt verbonden. De presentatrice heeft zelf gevraagd of ze dit mocht doen, zo vertelt Krabbé vrijdag in RTL Boulevard.
2 h
www.nu.nl
Schorsing tennisster Chromatsjeva ingekort
De schorsing van de Russische tennisster Irina Chromatsjeva is teruggebracht van drie maanden tot één maand. De voormalig nummer 89 van de wereld, afgezakt naar plaats 274 op de mondiale ranglijst, zou zich dit jaar tijdens Indian Wells schuldig hebben gemaakt aan matchfixing, maar volgens de Tennis Integrity Unit (TIU) is daar geen verder bewijs voor.
2 h
www.rtlnieuws.nl
Duitsland komt met miljardeninvestering tegen klimaatverandering
Duitse bondskanselier Angela Merkel en haar coalitie hebben vrijdag een grootschalig nieuw klimaatplan aangekondigd. De komende jaren wordt er 50 miljard euro uitgetrokken om klimaatverandering tegen te gaan.
2 h
www.nu.nl
Steimle verrast sprinters in Vlaanderen
Wielrenner Jannik Steimle heeft het Kampioenschap van Vlaanderen gewonnen. De 23-jarige Duitser verraste in de finale de sprinters in het peloton.
2 h
www.rtlnieuws.nl
Wie wordt de winnaar van The Voice Senior?
2 h
www.rtlnieuws.nl
Operatie Market Garden in Arnhem herdacht
In Arnhem is de herdenking van de slag om Arnhem begonnen. Operatie Market Garden, het offensief van de geallieerden tegen de Duitse bezetter, ging precies 75 jaar geleden van start. Dat wordt in de Eusebiuskerk herdacht. Prinses Margriet en Pieter van Vollenhoven zijn bij de herdenking aanwezig namens het Koninklijk Huis. De Nederlandse regering wordt vertegenwoordigd door de ministers Grapperhaus, Bijleveld en Slob. Ook Eurocommissaris Timmermans is erbij. John Frostbrug Na de herdenking in de Eusebiuskerk worden kransen gelegd bij het Airborneplein in Arnhem. Daarna begint het 'Bridge To Liberation'-concert bij de John Frostbrug, die een belangrijke rol speelde tijdens Operatie Market Garden. De brug over de Rijn was de laatste brug die moest worden ingenomen, maar dat mislukte. Bij de Slag om Arnhem kwamen circa 1750 geallieerden om het leven. De brug werd later vernoemd naar de Britse luitenant-kolonel John Dutton Frost, die met zijn bataljon als enige de brug wist te bereiken. Vanavond treden André Hazes jr., Wet Wet Wet, Alain Clark, Het Gelders Orkest en Introdans op bij de brug.
2 h
nos.nl