Herramientas
Change country:
Europa Press - Valencià
Europa Press - Valencià
València registra granissol de la grandària d'una cirera, un volum del qual només hi ha registre l'1 de maig del 2001
El granissol que ha caigut aquest divendres en la ciutat de València ha sigut del tipus 3 o 4, la qual cosa suposa la grandària de cirera o major, un volum que Aemet només té registrat que succeïra l'1 de maig de l'any 2001, segons ha assenyalat l'Agència Estatal de Meteorologia en el seu compte oficial de Twitter.
1 d
europapress.es
El Botànic planteja dos milions més per a À Punt, quasi cinc per al taxi i altres cinc per al comerç local
Els grups que donen suport al Govern del Botànic (PSPV, Compromís i Unides Podem) han presentat una esmena a la llei de pressupostos en la qual proposen incrementar en dos milions d'euros el pressupost de la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació, l'ens que regeix la televisió pública valenciana À Punt. D'aprovar-se, comptaria amb 55,9 milions davant dels 53,9 actuals. A més, proposen altres cinc milions per a donar suport al comerç local i 4,75 per a compensar al sector del taxi.
1 d
europapress.es
El rei dona negatiu per Covid-19 en una PCR
El rei Felip VI s'ha sotmès aquest divendres a una prova PCR que ha donat negatiu en Covid-19, ha informat el Palau de la Zarzuela.
1 d
europapress.es
Espanya registra 10.853 nous casos de Covid-19, 5.008 en les últimes 24 hores, i 294 morts
Les comunitats autònomes han notificat aquest dijous al Ministeri de Sanitat 10.853 casos de Covid-19, dels quals 5.008 han sigut diagnosticats en les últimes 24 hores, en comparació als 5.073 registrats dimecres, elevant-se la xifra global de persones infectades per coronavirus a les 1.628.208.
1 d
europapress.es
El Consell aprova la forma exclusiva en valencià Ròtova com a denominació oficial d'aquest municipi
L'acord s'ha adoptat després que l'Ajuntament de Ròtova acordara, en la sessió plenària celebrada el 29 de juny del 2020, aprovar el canvi de la denominació actual del municipi per la forma exclusiva en valencià, 'Ròtova'.
1 d
europapress.es
L'Audiència imposa 18 anys de presó al jove que va asfixiar un dels fundadors de Lambda a València
La secció quarta de l'Audiència Provincial de València ha imposat 18 anys i mig de presó al jove que va asfixiar Fernando Lumbreras, un dels fundadors de Lambda a València, després de mantindre relacions sexuals amb ell.
1 d
europapress.es
Les tempestats que travessen València deixen al seu pas pluja intensa barrejada amb granissol i fins a 2.200 rajos
La línia de tempestats que està travessant la província de València d'est a oest, des de la ciutat de València fins a Utiel, està deixant el seu pas una pluges intensa barrejada amb granissol menut, forts vents i fins a 2.200 rajos, segons Aemet.
1 d
europapress.es
La Generalitat actualitza el salari dels funcionaris per a aplicar la pujada nacional del 2%
El ple del Consell ha aprovat aquest divendres un decret llei que actualitza les retribucions dels empleats públics de la Generalitat Valenciana per a adaptar-les a la pujada nacional del 2%, amb efectes retroactius des de l'1 de gener del 2020.
1 d
europapress.es
Ultimàtum de l'Ajuntament al València: o dona passos per al nou Mestalla o el 15 de gener caduca o se substitueix l'ATE
L'Ajuntament exigeix al València CF que done "un pas concret" per a la construcció del nou Mestalla, ja que el 15 de maig acaba el termini perquè el promotor complisca amb les seues obligacions. Si no ho fa, la reglamentació és "clara: substitució o caducitat de l'Actuació Territorial Estratègica (ATE)" que contempla aquesta instal·lació.
1 d
europapress.es
Més de 270 municipis valencians sumen casos de coronavirus durant la setmana, nou d'ells més d'un centenar
Un total de 274 municipis valencians han sumat casos de coronavirus durant aquesta setmana, i nou d'ells han tingut més d'un centenar. València segueix al capdavant amb 864 casos, seguida d'Alacant i Elx, amb 254 i 252.
1 d
europapress.es
Illa anuncia els 15 grups de població que, al llarg de 3 fases, rebran la vacuna contra la Covid-19
El ministre de Sanitat, Salvador Illa, ha anunciat aquest divendres en una roda de premsa els 15 grups de població que, al llarg de tres fases que previsiblement començaran al gener i finalitzaran a l'estiu, rebran la vacuna contra la Covid-19, segons s'estableix en el Pla de Vacunació contra COVID-19, aprovat el dimarts pel Consell de Ministres.
1 d
europapress.es
Aznar, sobre la llei Celaá: "Intentar exterminar el castellà a Catalunya i el País Basc és una bogeria"
L'expresident del Govern espanyol i del Partit Popular José María Aznar ha manifestat aquest dijous, en relació amb la nova Llei d'educació, la LOMLOE, que "intentar exterminar el castellà a Catalunya i el País Basc és una bogeria".
1 d
europapress.es
BBVA i Sabadell desestimen la seua possible fusió en no aconseguir un acord sobre l'equació de bescanvi
BBVA i Banc Sabadell han decidit donar per finalitzades les converses sobre una possible fusió en no aconseguir un acord sobre l'equació de bescanvi.
1 d
europapress.es