Andy Murray, définitivement de retour ? “Mon corps réagit bien à l’accumulation des matches”

Andy Murray, qui sera l’une des attractions de l’European Open d’Anvers, retrouve petit à petit toutes ses sensations.
Read full article on: dhnet.be
Mondiaux de cyclisme sur piste: 20 vélos des coureurs italiens volés à Roubaix
Dans la nuit de vendredi à samedi, vingt vélos des coureurs cyclistes italiens sur piste ont été volés à Roubaix, où se déroulent actuellement les championnats du monde.
www.dhnet.be
Malgré ses 35 ans, Dzeko a déjà fait oublier Lukaku à l'Inter
À 35 ans, l’attaquant bosnien répond largement aux attentes des Nerazzuri.
www.dhnet.be
Quinten keert steeds stiekem terug naar ‘soulmate’ Imke: “Seks met haar is spectaculairder dan een trio”
“Toen we naar huis reden begon ze mij te pijpen terwijl ik achter het stuur zat. Ik heb mijn auto op de pechstrook van de A12 geparkeerd en daar hadden we seks, terwijl auto na auto voorbijreed.” Quinten (43) ontmoet Imke in zijn jonge jaren, aan een bar op de Lokerse Feesten. Er hangt meteen een magnetische aantrekkingskracht tussen hen in. Ze brengen de zomer samen door, en zelfs haar plotse liefde voor iemand anders kan hen niet van elkaar weghouden.
HLN.be
"Un agent de l’ISI coûte 55 000 euros par an et en rapporte 425 000"
Yannic Hulot et Jean-François Vandermeulen, de l'Inspection spéciale des impôts (ISI), sont les Invités Éco.
www.lalibre.be
“Ik wil wat achterlaten als ik stop”: Bashir Abdi heeft nog grote plannen na zilveren plak op Spelen
Huldigingen. Fotoshoots. Actes de présence. Sponsorverplichtingen. Sinds zijn olympisch brons in Tokio rende Bashir Abdi (32) vooral van de ene afspraak naar de andere maar morgen is het weer werkendag. Op de marathon van Rotterdam plant hij een aanval op het Europese record. Tijd voor een praatje over verleden, heden en toekomst: “Ik ben wel een beetje bang van het zwarte gat...”
HLN.be
Exclusief, praktisch, of gewoon leuk: dit zijn de beste Franse wagens van het moment
Van de Citroën DS tot de Renault 5, en van de Peugeot 406 over de Alpine A110 tot zelfs de Bugatti Veyron: Franse automerken leverden de afgelopen decennia heel wat iconische modellen af. Maar wat zijn de beste Franse auto’s van het moment? HLN Drive ging op onderzoek.
HLN.be
“Ik wil wat achterlaten als ik stop”: Bashir Abdi heeft nog grote plannen na bronzen plak op Spelen
Huldigingen. Fotoshoots. Actes de présence. Sponsorverplichtingen. Sinds zijn olympisch brons in Tokio rende Bashir Abdi (32) vooral van de ene afspraak naar de andere maar morgen is het weer werkendag. Op de marathon van Rotterdam plant hij een aanval op het Europese record. Tijd voor een praatje over verleden, heden en toekomst: “Ik ben wel een beetje bang van het zwarte gat...”
HLN.be
Couple: ces questions à poser à votre partenaire pour apprendre à vraiment le connaître
Qu’il s’agisse d’un «crush», d’un premier rendez-vous ou d’une relation récente, vous pouvez poser certaines questions pour mieux connaître la personne en face de vous et sa vision de l’amour. Voici quelques exemples.
Sudinfo.be
Twintig fietsen van Italiaanse baanrenners gestolen tijdens WK
In Roubaix, waar het WK baanwielrennen wordt gereden, zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag twintig fietsen van Italiaanse baanwielrenners gestolen.
De Standaard
Antwerp-Bruges se jouera bien au Bosuil malgré les dégâts des intempéries
La tempête Aurore a fat des dégâts au toit du stade anversois dans la nuit de mercredi à jeudi.
Sudinfo.be
Na regen komt zonneschijn: volgende week temperaturen tot 15 graden
Na regen komt zonneschijn. Zo zien de voorspellingen voor de volgende week er toch uit. Er wordt zacht weer met temperaturen rond 15 graden voorspeld en vaak ook zon. Maar het kan misschien wel snel opnieuw keren.
www.hbvl.be
Brandweer bevrijdt baby’tje van 6 weken uit afgesloten auto: kindje ongedeerd
Een jonge papa beleefde zaterdagnamiddag in de Steenstraat in Mere de schrik van zijn leven toen zijn wagen zichzelf afsloot met zijn autosleutels en de Maxi-Cosi met zijn baby’tje van amper zes weken nog in de wagen.
HLN.be
Lumni, la boussole de l’étudiant
L’audiovisuel public français se mobilise pour offrir du contenu numérique aux jeunes et ainsi les aider dans leurs études.
www.lalibre.be
Vooruit zoekt met ‘Big Shift’ input van niet-leden voor partijprogramma
Vooruit-voorzitter Conner Rousseau heeft zaterdag in Mechelen het startschot gegeven van het participatieproject The Big Shift waarmee de partij de kloof tussen politiek en burger wil dichtrijden. Doel is dat leden en niet-leden input geven voor de krachtlijnen van het partijprogramma en een dam op te werpen tegen extreemrechts.
HLN.be
Nederlands-Limburgse ‘sekteleider’ hield volgelingen 30 jaar in zijn helse greep
Met onder meer zweepslagen en onder bedreiging van een pistool hield de nu 72-jarige kungfu-leraar René L. uit Roggel, een Nederlands-Limburgs dorp op 20 kilometer van Kinrooi, over een periode van dertig jaar in totaal zo’n vijftig volgelingen in een ijzeren greep. Vier slachtoffers deden daarvan aangifte, omdat zij zich in de streng geleide sekte fysiek en mentaal mishandeld voelen. Drie van hen doen nu hun verhaal.
www.hbvl.be
Vin Diesel loopt dochter van overleden Paul Walker naar het altaar
Meadow Walker (22), dochter van de overleden acteur Paul Walker, is in het huwelijksbootje gestapt. Tijdens de trouwceremonie begeleidde Walkers beste vriend en ‘Fast & furious’-ster Vin Diesel (54) haar naar het altaar.
www.nieuwsblad.be
Vin Diesel loopt dochter van overleden Paul Walker naar het altaar
Meadow Walker (22), dochter van de overleden acteur Paul Walker, is in het huwelijksbootje gestapt. Tijdens de trouwceremonie begeleidde Walkers beste vriend en ‘Fast & furious’-ster Vin Diesel (54) haar naar het altaar.
www.hbvl.be
Paraglider maakt knappe beelden van piramides van Gizeh
Een Spaanse paraglider heeft er een bijzonder tripje naar Egypte opzitten. Hij vloog met z’n toestel over de piramides van Gizeh en maakte erg knappe beelden. U ziet ze in de video hierboven.
De Standaard
La Russie émet un mandat d'arrêt contre un lanceur d'alerte
La Russie a placé sur la liste des personnes recherchées un ressortissant bélarusse ayant demandé l'asile politique en France, après avoir été à l'origine de révélations d'ampleur sur des viols et tortures systématiques dans les prisons russes.
www.lalibre.be
Zo klonk oproep naar hulpdiensten na schietincident Baldwin: “We hebben onmiddellijk hulp nodig. Komaan!”
Er waren blijkbaar al éérder problemen met het wapen waarmee acteur Alec Baldwin per ongeluk iemand heeft doodgeschoten op de filmset. Dat schrijft toch de krant Los Angeles Times. Een andere acteur zou er ook al per ongeluk schoten mee gelost hebben, terwijl het wapen zogezegd geen munitie had. Leden van de filmploeg getuigen trouwens dat er nogal slorig werd omgegaan met de veiligheidsregels.
HLN.be
Schatrijke Fisherman's Friend-zakenvrouw (91) laat na dood fortuin achter voor Brits stadje
Een schatrijke Britse zakenvrouw heeft na haar overlijden, begin dit jaar, een fortuin nagelaten aan haar geboorteplaats Fleetwood in Engeland. De 91-jarige Doreen Lofthouse, meesterbrein achter de bekende Fisherman’s Friend-hoestsnoepjes, liet in haar testament een bedrag van ruim veertig miljoen pond (ruim 47 miljoen euro) na aan het Britse kustplaatsje.
HLN.be
Les taxis louviérois dépités face aux prix du carburant: «On ne peut pas tout répercuter sur le client... On prend tout sur le dos»
Vous l’avez très certainement remarqué, faire son plein d’essence ou de diesel coûte de plus en plus cher. Les prix explosent depuis quelques semaines, jusqu’à approcher les 1€ 70 le litre. Les chauffeurs de la région du Centre sont dépités face à cette augmentation du prix à la pompe, qu’ils doivent supporter pour ne pas impacter, ni perdre des clients.
Sudinfo.be
Inwoners strenggelovige Nederlandse gemeente laten zich stiekem vaccineren
Een huisarts in Staphorst, een uiterst strenggelovige gemeente in Nederland, zegt dat hij bij patiënten thuis langsgaat om hen stiekem een coronaprik te geven. Volgens hem is in de Bijbelvaste gemeenschap het taboe op vaccineren nog altijd erg groot. “Ze weten zeker dat het door de duivel is uitgevonden.”
www.hbvl.be
Corinne Masiero bientôt sur le plateau de «Touche pas à mon poste»? Elle répond…
En marge du retour de «Capitaine Marleau», la comédienne a fait des confidences sur ses préférences télé.
Sudinfo.be
Quand les cyclistes sont mis à l’amende : voici les infractions les plus courantes
Que l’on se déplace à vélo ou d’une autre manière "douce", il faut respecter le code de la route. Nul n’est censé ignorer la loi. Une piqûre de rappel n’est jamais superflue.
www.dhnet.be
Vent du Nord de Pierre Havaux: quand Zuhal Demir s'en prend à Sarah Schlitz (chronique)
Le féminicide, une façon de "placer un meurtre au-dessus d'un autre" jugée peu correcte.
Levif.be
Aveugle et maman: le beau défi de Veronika aidée par une ASBL liégeoise
L’a rrivée d’un bébé, ça se prépare. Encore plus lorsqu’un des parents est malvoyant ou non-voyant. C’est le cas de Veronika, aujourd’hui maman d’un petit Adam, âgé d’un an. Dès l’annonce de sa grossesse, elle a reçu l’aide de la cellule parentalité de l’ASBL liégeoise La Lumière afin de se familiariser au mieux avec les gestes de son futur quotidien.
Lameuse.be
Mitoma, héros de l'Union face à Seraing, sera-t-il titulaire ou joker de luxe?
Le Japonais pourrait connaître la première titularisation de sa saison à Eupen.
1 h
www.dhnet.be
LIVE. Wint Chelsea ook zonder Romelu Lukaku tegen Norwich City?
• Premier League • Stamford Bridge • Ref: Andrew Madley • Geen Lukaku (enkelblessure)
1 h
HLN.be
Straffe kost: Let Razma gooit twee nine-darters in twee dagen tijd
Een nine-darter gooien, het is al een knappe prestatie op zich. Maar wat de Let Madars Razma de afgelopen dagen voor elkaar kreeg, is wel heel straf. Razma gooide in twee dagen tijd niet één, maar twee nine-darters.
1 h
HLN.be
La victoire comme seule alternative pour les Rouches: suivez Cercle-Standard en direct dès 16h15
Luka Elsner et le Standard ont besoin d'une victoire pour lancer leur saison.
1 h
www.dhnet.be
Inwoners strenggelovige Nederlandse gemeente laten zich stiekem vaccineren: “Ze weten zeker dat het van de duivel komt”
Een huisarts in Staphorst, een uiterst strenggelovige gemeente in Nederland, zegt dat hij bij patiënten thuis langsgaat om hen stiekem een coronaprik te geven. Volgens hem is in de Bijbelvaste gemeenschap het taboe op vaccineren nog altijd erg groot. “Ze weten zeker dat het door de duivel is uitgevonden.”
1 h
www.nieuwsblad.be
Instant noodles teruggeroepen wegens mogelijke aanwezigheid stukjes glas
Instant noodles van het merk MAMA worden door het Federaal Agentschap voor de Voedselveiligheid (FAVV) uit de handel gehaald en teruggeroepen van bij de consument.
1 h
HLN.be
Vooruit trapt participatieproject op gang
Vooruit-voorzitter Conner Rousseau heeft zaterdag in Mechelen het startschot gegeven van het participatieproject The Big Shift waarmee de partij de kloof tussen politiek en burger wil dichtrijden. Leden en niet-leden input geven voor de krachtlijnen van het partijprogramma en een dam op te werpen tegen extreemrechts.
1 h
De Standaard
Faites attention si vous avez acheté ce produit: des nouilles instantanées rappelées en raison de la présence de morceaux de verre!
Les nouilles instantanées au porc «Instant Noodles Tom Yum Pork» de la marque Mama font l’objet d’un rappel auprès des consommateurs par l’Agence fédérale pour la sécurité de la chaîne alimentaire (Afsca) en raison de présence possible de morceaux de verre, a fait savoir cette dernière samedi par communiqué.
1 h
Sudinfo.be
Des nouilles instantanées Mama rappelées en raison de la présence de morceaux de verre
Les nouilles instantanées au porc “Instant Noodles Tom Yum Pork" de la marque Mama font l'objet d'un rappel auprès des consommateurs par l'Agence fédérale pour la sécurité de la chaîne alimentaire (Afsca) en raison de présence possible de morceaux de verre, a fait savoir cette dernière samedi par communiqué.
1 h
www.7sur7.be
“Vous êtes méprisables": la fille d’Alec Baldwin s'énerve contre les journalistes
Ireland Baldwin, la fille de l’acteur Alec Baldwin, est furieuse contre la presse. Elle a adressé un message à la “poignée de journalistes” qui l’a approchée suite au drame qui a eu lieu sur le tournage de “Rust”.
1 h
www.7sur7.be
“Vous êtes méprisables": la fille d’Alec Baldwin s'énerve contre les journalistes
Ireland Baldwin, la fille de l’acteur Alec Baldwin, est furieuse contre la presse. Elle a adressé un message à la “poignée de journalistes” qui l’a approchée suite au drame qui a eu lieu sur le tournage de “Rust”.
1 h
www.7sur7.be
Moscou, nouvelle destination gastronomique
À l’occasion de l’arrivée du guide Michelin à Moscou, petit tour d’horizon des plaisirs culinaires qu’offre la capitale russe.
1 h
www.lalibre.be
Wat is hangxiety, oftewel een angst-kater? “Verlegen mensen zijn vatbaarder”
Voel jij je op katerdagen niet alleen fysiek belabberd, maar ook mentaal slecht? Ben je verdrietig, onrustig en erg angstig? De kans is groot dat je last hebt van hangxiety, oftewel een angst-kater. Tom Evenepoel, coördinator bij De Druglijn, geeft duiding bij het fenomeen. “Onder je hersenpan kaatst de bal terug.”
1 h
HLN.be
“En France, l’interdiction du voile à l’école a coïncidé avec un meilleur accès à l’éducation des jeunes musulmanes”
“Force est de constater que la question du voile était bien une source de tensions et un problème pour nombre de jeunes filles”, note le sociologue Eric Maurin en considérant la situation en France.
1 h
www.lalibre.be
Doden in vrachtwagen Essex - 24 beklaagden staan vanaf woensdag terecht
In de zaak van de 39 Vietnamese migranten die stierven in een koelwagen in het Engelse graafschap Essex, moeten 24 beklaagden zich vanaf woensdag voor de Brugse correctionele rechtbank verantwoorden. De vermoedelijke spilfiguur riskeert vijftien jaar cel, maar ontkent nog steeds elke betrokkenheid bij mensensmokkel.
1 h
HLN.be
Malisse over zijn eenmalige comeback, Federer en geluk naast het tennis: “Ik beleef een week uit het verleden”
Dat heet talent: op 41 jaar dubbelt Xavier Malisse bij zijn eenmalige comeback de halve finale in de European Open. ‘Fun’ dus, maar ook in het gewone leven voelt hij zich goed in zijn vel. “Al had ik eigenlijk wel graag kinderen gehad, maar dat staat momenteel niet op de lijst.”
1 h
HLN.be
Malisse over zijn eenmalige comeback, Federer en geluk naast het tennis: “Ik beleef een week uit het verleden”
Dat heet talent: op 41 jaar dubbelt Xavier Malisse bij zijn eenmalige comeback de halve finale in de European Open. ‘Fun’ dus, maar ook in het gewone leven voelt hij zich goed in zijn vel. “Al had ik eigenlijk wel graag kinderen gehad, maar dat staat momenteel niet op de lijst.”
1 h
HLN.be
Word je minder vaak ziek als je regelmatig een koude douche neemt? Professor legt uit
Voor de meeste mensen klinkt een koude douche niet als een aantrekkelijk ochtendritueel. Toch zou enkele minuten klappertanden heel wat gezondheidsvoordelen met zich meebrengen, zo beweren voorstanders. Maar klopt dat ook? Hein Daanen, hoogleraar thermofysiologie, scheidt feiten van fabels.
1 h
HLN.be
Na regen komt zonneschijn: volgende week temperaturen tot 15 graden
Na regen komt zonneschijn. Zo zien de voorspellingen voor de volgende week er toch uit. Er wordt zacht weer met temperaturen rond 15 graden voorspeld en vaak ook zon. Maar het kan misschien wel snel opnieuw keren.
1 h
www.nieuwsblad.be
La remorque d’un agriculteur percutée par un train à Houyet
La remorque du tracteur d’un agriculteur qui s’était arrêté sur le passage à niveau de la rue de la Station à Houyet (province de Namur) a été percutée par une locomotive Infrabel samedi vers 11h30, a indiqué le porte-parole du gestionnaire du réseau ferroviaire à l’agence Belga.
2 h
Sudinfo.be
Pilote, écurie, Grand Prix: qui sont les préférés des fans de F1?
Le résultat d’une enquête menée auprès de 167 000 fans de F1.
2 h
www.dhnet.be