ATP Cincinnati: raquettes cassées, chaussures lancées dans le public... Kyrgios pète (encore) un plomb

ATP Cincinnati: raquettes cassées, chaussures lancées dans le public... Kyrgios pète (encore) un plombAu milieu du second set, remporté par son adversaire, le bouillant australien s'est levé de sa chaise, annonçant qu'il allait faire une pause pipi. L'arbitre irlandais lui alors rétorqué qu'il n'avait pas le temps.
Ouvrir plus
Va vers la source
Nouveaux articles (Ceci est un usager démonstratif)
Nouveaux articles (Ceci est un usager démonstratif)
Belgisch gerecht legt fraude van Chinese Amazon-verkopers bloot
Chinese bedrijven kunnen allerlei producten spotgoedkoop aanbieden op de webwinkel van Amazon door te frauderen via Brussels Airport. Dat is aan...
HLN.be
Groen in zee met de Italiaanse Vijfsterrenbeweging? 'Enkel als ze haar migratiestandpunten aanpast'
De fractie van de Europese Groenen en Vrije Alliantie in het Europees Parlement gaat gesprekken aanknopen met de omstreden Italiaanse Vijfsterrenbeweging. Volgens Philippe Lamberts (Ecolo), medevoorzitter van de fractie, is er voorlopig nog niets beslist. 'Als ze bij hun migratiestandpunten blijven, hoeft het voor ons niet.'
Knack.be
Boeken het Verenigd Koninkrijk en de Europese Unie echt vooruitgang in het brexitdossier?
Brits premier Boris Johnson kan niet genoeg benadrukken dat de gesprekken met de Europese Unie in de goede richting evolueren. Maar klopt dat wel?
Knack.be
Arco-topvrouw eist schadevergoeding van procederende spaarders
Francine Swiggers eist een schadevergoeding van elke Arco-spaarder die tegen haar procedeert. Dat schrijven De Standaard, Het Nieuwsblad en de...
HLN.be
Canadese premier verontschuldigt zich voor foto met ‘blackface’
De Canadese premier Justin Trudeau heeft zich woensdag verontschuldigd nadat een foto was opgedoken uit 2001, waarop hij verkleed is als Aladdin, inclusief donkere schmink.
1 h
De Standaard
Meer dan een Belg op de vijf telewerkt
Meer dan een op de vijf Belgen doet wel eens aan telewerken. Dat blijkt uit een enquête van verkeersinstituut Vias en de FOD Mobiliteit en Vervoer....
1 h
HLN.be
De Backer én De Clerck pro bonus Proximus
Zowel minister van Telecom Philippe De Backer (Open VLD) als Proximus-voorzitter Stefaan De Clerck is voor een langetermijnbonus voor de nieuwe ceo van Proximus.
1 h
De Standaard
Standard: la phase de groupes, une rentrée de près de 6 millions
La Coupe d’Europe, une bonne affaire sur le plan financier. De quoi encore davantage motiver les Rouches avant le premier match d’Europa League face au Vitoria Guimaraes, ce jeudi soir à Sclessin.
1 h
Lameuse.be
Oostenrijk verzet zich tegen historisch Mercosurakkoord door Braziliaans milieubeleid
Oostenrijkse parlementsleden hekelen het passieve optreden van Brazilië tegen de branden in het Amazonegebied. Daarom vragen ze hun regering het vrijhandelsakkoord niet te ondertekenen.
1 h
De Standaard
Jihad van de Moeders wint Prijs voor Mensenrechten
2 h
www.hbvl.be
Vader Britney Spears niet vervolgd voor mishandeling kleinzoon
2 h
www.hbvl.be
Andrei Lugovski maakt comeback na vergiftiging
Twintig maanden geleden werd Andrei Lugovski (36) vergiftigd. Zondag staat de Oostendse tenor voor het eerst weer op het podium, in het Kursaal van Oostende. “Dan krijgt iedereen het antwoord op de vraag of ik nog kan zingen. Ook ik.”
2 h
www.hbvl.be
‘Buurtpolitie’-acteur wordt tegengehouden in ‘Alloo bij de wegpolitie’
2 h
www.hbvl.be
Jaak Van Assche oudste deelnemer in ‘Slimste mens’
2 h
www.hbvl.be
Trien is uitgebakken in ‘Bake off’
2 h
www.hbvl.be
Een race tegen eigen hoofd en lichaam
2 h
www.hbvl.be
“Nieuwsuitzendingvan 13 uur blijft’’
VTM laat weten dat het niet van plan is om de nieuwsuitzendingen van 13 uur te schrappen. “Dat plan is van de tafel.”
2 h
www.hbvl.be
Canvas trekt de concertzalen in met ‘Belpop’
Nog meer dan genoeg voer in de Belgische muziekwereld voor een nieuwe reeks van Belpop, vindt Canvas. En dus start begin oktober het negende seizoen van het muziekprogramma.
2 h
www.hbvl.be
Helft werkgevers weigert thuiswerk
hasselt Bijna de helft van alle Belgen kan zijn werk vanop afstand uitvoeren, maar slechts een op de vijf doet het. Reden? De werkgever laat het gewoon niet toe.
2 h
www.hbvl.be
Tweede keer, goede keer voor zuidoostelijke omleidingsweg?
Tongeren krijgt een nieuwe omleidingsweg van de stationsomgeving tot aan bedrijventerrein Overhaem. Er komt daarvoor een nieuwe tunnel onder de spoorweg en er moeten negen woningen worden onteigend en afgebroken.
2 h
www.hbvl.be
“Belg worden is bijzonder goedkoop. Laten we dit bedrag optrekken”
2 h
www.hbvl.be
Arco-topvrouw eist nu zelf 2,6 miljoen van Arco-spaarders
BrusselCoup de théâtre in de Arco-affaire: Francine Swiggers (foto), de gewezen topvrouw van Arco die zich moet verantwoorden voor misleiding van de spaarders, eist nu zelf 2,6 miljoen euro van de gedupeerden.
2 h
www.hbvl.be
Waarom Vlaanderen niet op ziekte van baby Pia screent en Wallonië wel
In Wallonië worden pasgeboren baby’s gratis gescreend op SMA, de spierziekte waaraan baby Pia leidt. Die screening wordt gesponsord door de farmasector. In Vlaanderen is minister Jo Vandeurzen (CD&V) niet op dat aanbod ingegaan.
2 h
www.hbvl.be
Allemaal dankzij Team Pia
De sms-actie voor baby Pia is bedacht op een bankje op de speelplaats. Tot daar de improvisatie, voor de rest werd alles strategisch aangepakt. Met dank aan de vriendenkring van mama Ellen en papa Tim. “Du jamais vu”, vinden ze zelfs in de reclamewereld.
2 h
www.hbvl.be
Boerenbond wil minder everzwijnen uit vrees voor varkenspest
2 h
www.hbvl.be
Geheim agent die Reynders beschuldigt van corruptie treedt uit anonimiteit
2 h
www.hbvl.be
Advocaat doodgeschoten op straat in Amsterdam
AmsterdamIn Amsterdam is een advocaat op straat doodgeschoten, voor zijn woning en op klaarlichte dag. “Een aanval op onze rechtsstaat”, reageert politiek Nederland.
2 h
www.hbvl.be
Bazooka: van muziekinstrument tot fors voorstel
Elke week zoekt taalliefhebber Marcel Grauls naar de herkomst van een woord uit de actualiteit.
2 h
www.hbvl.be
Luminex uit Genk wint Leeuw van de Export
2 h
www.hbvl.be
Belg ziet zijn financieel vermogen wegkwijnen
BrusselIn België is het gemiddelde netto financieel vermogen per inwoner vorig jaar met 4,31 procent gedaald. Dat blijkt woensdag uit het jongste Global Wealth Report van verzekeraar Allianz.
2 h
www.hbvl.be
Groeiplan UHasselt (1)
hasseltUiteraard heeft Luc De Schepper, rector van UHasselt, meer dan gelijk met zijn groeiplan en zijn ambitie voor nieuwe studierichtingen.
2 h
www.hbvl.be
De Woody Allen-film die er eerst niet mocht komen
Twee jaar geleden wist Woody Allen (83) nog een straffe sterrencast te verzamelen voor ‘A rainy day in New York’. Toen de film al helemaal was opgenomen, vonden zowat alle acteurs het plots nodig om zich te distantiëren van de man, voor een niet bewezen zedenzaak van meer dan twee decennia oud. Amazon besloot de film niet meer uit te brengen. Nu komt de film er toch.
2 h
www.hbvl.be
“Leiders VS en Australië afwezig op VN-klimaattop in New York”
De Verenigde Staten zullen zich op de klimaattop van de Verenigde Naties in New York enkel laten vertegenwoordigen door een afgevaardigde van een...
2 h
HLN.be
Europa lost de begrotingsteugels. Hebben we dan voor niets bespaard?
Snoeien om te groeien. Dat was het beleid van Europa na de eurocrisis. Nu lijkt dat te veranderen. Maar hebben we dan voor niets bespaard?
2 h
De Standaard
Hoe gezin van baby Pia nog straffer kon stunten dan de Warmste Week: “Zelfs over kleinste detail is met heel team nagedacht”
De sms-actie die voor baby Pia genoeg geld inzamelde, is bedacht op een bankje op de speelplaats. Tot daar de improvisatie, want voor de rest was de campagne erachter strategisch aangepakt. Met dank aan de vriendenkring van mama Ellen en papa Tim, die onder andere lang discussieerde over welk antwoord wij nu zouden krijgen als we hadden ge-sms’t. Dat noemen ze zelfs in de reclamewereld “du jamais vu”.
2 h
www.nieuwsblad.be
Patiënte van Bo Coolsaet getuigt: “In zijn tuin begon hij me plots overal te betasten en te kussen”
“De eerste twee consultaties eindigden met een innige omhelzing die ik zeer ongemakkelijk vond, de derde keer liep het totaal uit de hand.” Dat vertelt een vrouw die in 2010 op consultatie ging bij Bo Coolsaet (80), tegen wie een ander proces loopt wegens grensoverschrijdend gedrag. Het parket vraagt wel de vrijspraak.
2 h
www.nieuwsblad.be
Wat als straks weer een Pia om hulp vraagt? “Alleen betalen wanneer een medicijn echt werkt”
Baby Pia is gered. Met dank aan de vrijgevigheid van honderdduizenden landgenoten. Maar daarmee is het probleem niet weg. Wat als morgen een nieuw patiëntje gered moet worden met een medicijn waar de producent anderhalf fortuin voor vraagt? Zeven experts suggereren een oplossing.
2 h
www.nieuwsblad.be
Whitney Houston komt naar België … als hologram
Whitney Houston overleed in 2012, maar fans kunnen haar toch nog een keer aan het werk zien – weliswaar in hologramvorm – tijdens ‘An evening with Whitney: The Whitney Houston hologram tour’.
2 h
www.nieuwsblad.be
Belg bezit netto gemiddeld 89.543 euro
De Belg beschikte in 2018 gemiddeld over een netto financieel vermogen van 89.543 euro. Dat blijkt uit het jongste Global Wealth Report van verzekeraar Allianz.
2 h
www.nieuwsblad.be
Terminale Luc schrijft met Bart Peeters stiekem liedje voor zijn dochters: “Typisch papa, dat hij dit achter onze rug bekokstoofde”
Hun papa Luc hield van verrassingen. Maar dat hij de allermooiste zou opsparen voor zijn eigen begrafenis, zagen tweelingzussen Rani en Kelly (24) niet aankomen. In de week voor zijn dood schreef Luc, na een korte strijd tegen kanker, stiekem een liedje met Bart Peeters (59). Over zijn leven, zijn werk en zijn dochters.
2 h
www.nieuwsblad.be
Universiteiten jagen studenten de aula uit: gemeenschapsdienst doen in ruil voor punten
Weg van de stoffige studieboeken en in de realiteit. Universiteiten trekken voluit de kaart van een nieuwe vorm van onderwijs, waarbij studenten bijleren terwijl ze iets nuttigs doen voor de maatschappij. In ruil krijgen ze punten.
2 h
www.nieuwsblad.be
Andrei Lugovski voor eerst sinds vergiftiging weer op podium
Twintig maanden geleden werd Andrei Lugovski (36) vergiftigd. Zondag staat de Oostendse tenor voor het eerst weer op het podium, in het Kursaal van Oostende. “Dan krijgt iedereen het antwoord op de vraag of ik nog kan zingen. Ook ik.”
2 h
www.nieuwsblad.be
Alle ex-parlementairen strijken uittredingsvergoeding op en dat kost ons 30 miljoen euro
De 176 Vlaamse, federale en Brusselse volksvertegenwoordigers die na 26 mei niet meer terugkeerden naar het parlement hebben allemaal hun uittredingsvergoeding opgenomen. De enige uitzonderingen zijn twee éminences grises die al van een uitgebreid pensioen kunnen genieten. De maatregel lag de voorbije jaren heel vaak onder vuur, maar mede door het grote aantal vertrekkers zullen de drie parlementen de komende jaren een recordbedrag van ongeveer 30 miljoen euro moeten uitkeren.
2 h
www.nieuwsblad.be
Maar één op de vijf werkt van thuis uit, de helft van de bazen weigert het gewoon
Bijna de helft van alle Belgen kan zijn werk vanop afstand uitvoeren, maar slechts een op de vijf doet het. Reden? De werkgever laat het gewoon niet toe. “Nochtans helpt telewerken tegen files, is het goed voor de productiviteit én voor de balans tussen werk en privé”, zeggen de organisatoren van de Nationale Telewerkdag.
2 h
www.nieuwsblad.be
Haal eens wat Star Wars in huis: legendarische spullen uit ’s werelds bekendste films te koop
Van het Batman-pak van ­Michael Keaton tot de bijl van Jack Nicholson uit The Shining. Freaks die een stukje filmgeschiedenis in huis willen halen, kunnen bij het Britse veilinghuis Prop Store bieden op 250 loten met originele attributen. Experts voorspellen dat de veiling op 30 september en 1 oktober zo’n 6,7 miljoen euro zal opleveren.
2 h
www.nieuwsblad.be
Arco-topvrouw eist 2,6 miljoen euro schadevergoeding van Arco-spaarders
Coup de théâtre in de Arco-affaire: Francine Swiggers, de gewezen topvrouw van Arco die zich moet verantwoorden voor misleiding van de Arco-spaarders, eist een schadevergoeding van diezelfde Arco-spaarders. Ze verwijst uitdrukkelijk naar het “onredelijk karakter van de vordering”. Als de rechtbank haar volgt, krijgt ze minstens 2,6 miljoen euro.
2 h
www.nieuwsblad.be