Au naturel, Marine Lorphelin révèle ses problèmes de peau

Élue Miss France 2013, Marine Lorphelin n’échappe pas pour autant aux petits complexes. La jeune femme a décidé de se dévoiler au naturel et d’assumer ses problèmes de peau.
Ouvrir plus
Lire l'article complet sur: myprivacy.dpgmedia.be
Ex-partners Stephaan (58) en Carina (55) blikken terug op hun relatie: “Toen zijn overspel uitkwam, heb ik hem buitengezwierd”
In het stadspark sloeg de vonk over tussen Stephaan (58) en Carina (55). Twee jonge veulens van 17, ze waren elkaars eerste grote liefde. Rond hun...
HLN.be
Floris en Sophie lieten hun opgeknapt huis schatten: “Met een verkoopprijs van 320.000 euro maken we weinig winst”
Je woning staat niet te koop, maar je wilt wel eens weten wat je ervoor kunt krijgen? Of je bent benieuwd naar de meerwaarde van de renovatie die...
HLN.be
Coronavirus : les chiffres toujours à la hausse
Près de 170 nouveaux cas de covid-19 pour 100.000 habitants. Le taux de contamination pour 100.000 habitants calculé sur la période allant du 10 au 23 septembre s'établit à 168,3 (+144%) pour l'ensemble du territoire, ressort-il dimanche des chiffres provisoires de la dernière mise à jour du tableau de bord de l'institut de santé publique Sciensano. Le nombre total de cas de covid-19 est de 112.80...
Levif.be
Coronavirus en Belgique: le nombre de nouveaux cas toujours à la hausse
Près de 170 nouveaux cas de covid-19 pour 100.000 habitants ont été répertoriés entre le 10 et le 23 septembre.
www.lesoir.be
20 alcolocks installés chaque semaine en Belgique
Chaque semaine, un éthylotest anti-démarrage est installé chez 20 à 25 conducteurs belges, rapporte dimanche De Zondag sur la base des chiffres de l'institut Vias.
www.7sur7.be
IOC-voorzitter Thomas Bach, te gast in Imola, is overtuigd dat Olympische Spelen zullen doorgaan: “See you in Tokyo”
Ook IOC-voorzitter Thomas Bach is aanwezig op het WK wielrennen. De Duitser is verheugd dat het WK alsnog kon doorgaan en blikt bij VTM Nieuws ook...
HLN.be
Terrible accident cette nuit à Saint-Léonard: 5 blessés, un mort
Un accident mortel a eu lieu ce samedi soir à Saint-Léonard.
Sudinfo.be
Emmanuel Macron sur la Biélorussie: “Il est clair que Loukachenko doit partir”
Le président du Belarus, Alexandre Loukachneko, "doit partir", affirme le président français Emmanuel Macron, dans un entretien avec le Journal du dimanche.
www.7sur7.be
Kinderpsychiater Peter Adriaenssens over opvoeding door Albert en Paola: “Onaanvaardbaar”
Kinderpsychiater Peter Adriaenssens is ongemeen scherp voor de ouderlijke capaciteiten van koning Albert en koningin Paola in de jaren zestig en zeventig. Hoe zij hun kinderen aan hun lot hebben overgelaten, noemt hij “onaanvaardbaar”. In vergelijkbare situaties zou vandaag de jeugdzorg ingrijpen, zegt Adriaenssens in een documentaire reeks over koning Filip op Canvas
www.nieuwsblad.be
Face à Mouscron, le Sporting de Charleroi va devoir «tourner le bouton»
Les Zèbres vont devoir mettre de côté leurs rêves européens pour se concentrer sur le championnat.
Sudinfo.be
Live - Strengere maatregelen voor Brussel: cafés vroeger dicht
Volg hieronder de laatste ontwikkelingen over het coronavirus in België in onze liveblog. Elke ochtend vindt u de recentste Belgische cijfers op deze pagina. Op maandag, woensdag en vrijdag kunt u hier telkens de persconferentie van het crisiscentrum volgen.
www.demorgen.be
Temps sec et éclaircies avant un début de semaine humide
La journée débutera sous un ciel très nuageux partout, avec de la pluie. La zone d'averses quittera néanmoins le pays pour la France dans le courant de la matinée, selon les prévisions de l'Institut royal météorologique (IRM).
www.7sur7.be
Eerst nog guur weer aan de kust, daarna droog met opklaringen en zachte temperaturen
Het wordt zondag overal zwaarbewolkt met regen, maar over het noorden en het noordoosten wordt het al snel overwegend droog. De regenzone verlaat in de loop van de voormiddag, of over het westen eerder rond de middag, ons land via de Franse grens. Na de middag blijft het overwegend droog met wolken en opklaringen. Het wordt zachter met maxima van 10 graden in de Hoge Ardennen tot 18 graden in het westen, meldt het KMI.
www.demorgen.be
Akkoord over ruil van meer dan 1.000 gevangenen in Jemen
De strijdende partijen in Jemen hebben een akkoord bereikt over de ruil van meer dan duizend gevangenen. Dat gebeurde tijdens onderhandelingen in Zwitserland onder auspiciën van de Verenigde Naties, melden bronnen dicht bij de Jemenitische regering en de rebellen.
De Standaard
«Il est clair que Loukachenko doit partir», affirme le président français Emmanuel Macron
Le président du Belarus, Alexandre Loukachneko, «doit partir», affirme le président français Emmanuel Macron, dans un entretien avec le Journal du dimanche.
Sudinfo.be
«Wout van Aert est le grand favori»: l’analyse de notre envoyé spécial Sébastien Close avant le Mondial d’Imola (podcast)
Notre envoyé spécial à Imola, Sébastien Close, analyse pour nous le Mondial d’Imola de ce dimanche.
www.lesoir.be
«Wout van Aert est le grand favori»: l’analyse de notre envoyé spécial Sébastien Close avant le Mondial d’Imola (podcast)
Notre envoyé spécial à Imola, Sébastien Close, analyse pour nous le Mondial d’Imola de ce dimanche.
Sudinfo.be
De Planckaert-vrouwen: “Eerst dacht ik: ‘Wat doe ik mijn kinderen aan?’”
“Leg een kersenpitje op je buik.” De raad van mémé Clara als Iluna last heeft van haar regels. Ja, bij de Planckaerts praat iedereen over alles met iedereen. En niet alleen de vrouwenpraat, maar ook het familie­gevoel wordt over de generaties heen door­gegeven. Gesprek met mémé Clara (94), ­Christa (62), Stephanie (31) en Iluna (15), het viergeslacht binnen de clan waar heel tv-kijkend Vlaanderen jaloers op is.
www.hbvl.be
Triste constat: 20 alcolocks sont installés chaque semaine en Belgique
Chaque semaine, un éthylotest anti-démarrage est installé chez 20 à 25 conducteurs belges, rapporte dimanche De Zondag sur la base des chiffres de l’institut Vias.
Sudinfo.be
Elke week krijgen 20 chauffeurs alcoholslot
Elke week wordt bij 20 tot 25 bestuurders een alcoholslot geïnstalleerd. Dat schrijft De Zondag op basis van cijfers van verkeersinstituut Vias.
www.hbvl.be
Violent incendie dans une habitation du Tournaisis: une famille avec enfants relogée
Un incendie s’est déclaré samedi soir dans une maison de Beloeil, près de Tournai. Les dégâts sont conséquents. Une famille avec enfants a dû être relogée.
Sudinfo.be
Zeventien mijnwerkers geblokkeerd in Chinese steenkoolmijn
In een steenkoolmijn in Chongqing in het zuidwesten van China zitten zeventien mijnwerkers geblokkeerd. Dat melden de staatsmedia zondag. De hulpdiensten zijn ter plaatse.
www.hbvl.be
Zuid-Korea mag grens Noord-Korea niet oversteken voor zoektocht naar vermoorde ambtenaar
Noord-Korea heeft Zuid-Korea zondag gewaarschuwd dat het de westelijke zeegrens niet meer mag oversteken in de zoektocht naar het lichaam van de Zuid-Koreaanse ambtenaar die gedood werd door Noord-Koreaanse soldaten.
www.hbvl.be
Nu al bijna 170 besmettingen per 100.000 inwoners
Tussen 10 en 23 september zijn er in ons land 168 coronabesmettingen per 100.000 inwoners geregistreerd. Dat is een stijging met 144 procent tegenover de periode van twee weken ervoor. In de week van 17 en 23 september werden gemiddeld 1.528 besmettingen per dag geregistreerd (+24 procent), blijkt zondag uit de voorlopige gegevens op het online dashboard van gezondheidsinstituut Sciensano.
1 h
De Standaard
Météo: l’ensemble du pays toujours placé en alerte en raison des fortes pluies, les prévisions région par région
La journée débutera sous un ciel très nuageux partout, avec de la pluie.
1 h
Sudinfo.be
Le taux de contamination à 170 cas pour 100.000 habitants
Le taux de contamination pour 100.000 habitants calculé sur la période allant du 10 au 23 septembre s'établit à 168,3 (+144%) pour l'ensemble du territoire, ressort-il dimanche des chiffres provisoires de la dernière mise à jour du tableau de bord de l'institut de santé publique Sciensano. Le nombre total de cas de covid-19 est de 112.803.
1 h
www.7sur7.be
Björn Rzoska (Groen): ‘Was ik Wouter Beke, dan had ik ontslag genomen’
Vlaams fractieleider van Groen Björn Rzoska zegt in De Zondag dat hij ontslag genomen zou hebben als hij minister van Welzijn Wouter Beke (CD&V) zou zijn geweest. ‘Hij moet vooral zélf in de spiegel kijken. Was ik in zijn plaats, dan had ik ontslag genomen. Hij is politiek verantwoordelijk voor wat fout loopt. Ik heb bovendien geen leiderschap gezien van hem.’
1 h
www.demorgen.be
Eerste rat ooit behaalt gouden medaille: “Magawa heeft zeker al 67 levens gered”
Als eerste rat heeft Magawa een gouden medaille gekregen van dierenwelzijnsorganisatie PDSA. Magawa heeft 39 landmijnen en 28 geïmproviseerde bommen onschadelijk gemaakt in de Killing Fields van Cambodja. Met die medaille haalt hij het wereldnieuws. Het brein achter Magawa? Christophe Cox uit Nieuwerkerken, Limburg.
1 h
www.hbvl.be
Coronacijfers blijven stijgen in ons land: 4,2 procent van afgenomen tests is positief
De coronacijfers blijven stijgen. In de week van 17 en 23 september werden gemiddeld 1.528,7 coronabesmettingen per dag geregistreerd (+24 procent). Dat is nog wel een stijging tegenover de week ervoor, maar voor het eerst sinds lang is er wel een daling tegenover de dag ervoor op te tekenen.
1 h
www.demorgen.be
Eerst nog regen, daarna droog
Het wordt zondag overal zwaarbewolkt met regen, maar over het noorden en het noordoosten wordt het al snel overwegend droog. De regenzone verlaat in de loop van de voormiddag, of over het westen eerder rond de middag, ons land via de Franse grens. Na de middag blijft het overwegend droog met wolken en opklaringen. Het wordt zachter met maxima van 10 graden in de Hoge Ardennen tot 18 graden in het westen, meldt het KMI.
1 h
De Standaard
Akkoord over ruil van meer dan 1.000 gevangenen in Jemen
De strijdende partijen in Jemen hebben een akkoord bereikt over de ruil van meer dan duizend gevangenen. Dat gebeurde tijdens onderhandelingen in Zwitserland onder auspiciën van de Verenigde Naties, melden bronnen dicht bij de Jemenitische regering en de rebellen.
1 h
www.hbvl.be
Mexicaans gerecht onderzoekt betrokkenheid militairen bij verdwijning 43 studenten
Het Mexicaanse gerecht heeft de arrestatie gevraagd van militairen die betrokken zouden zijn bij de ontvoering van 43 studenten zes jaar geleden.
1 h
www.hbvl.be
La migraine reste un sujet tabou au travail: "34 % des patients cachent leur migraine à leur supérieur"
D’après une enquête, 75 % des migraineux ont déjà expérimenté une migraine au travail mais 34 % d’entre eux cachent leur migraine à leur supérieur.
1 h
www.dhnet.be
‘We vrijden in verlaten fabrieken, daar lukte wat in bed vaak niet ging’
Al jaren trokken ze als collega’s met elkaar op, tot de vriendschap ineens omsloeg in verliefdheid. Toen zij besloot om op wereldreis te gaan, maakte Kerem (31) het uit, maar het verlangen om bij elkaar te zijn bleek zo sterk dat er geen twijfel meer over kan bestaan. ‘We kunnen next level aan.’
1 h
www.demorgen.be
‘Rockster van de moraal’ Michael J. Sandel: ‘Arbeiders voelen zich geminacht door de elite’
De elite moet niet zo verwaand doen, vindt politiek filosoof Michael J. Sandel (67). ‘Mensen die het maken denken altijd dat ze hun succes zelf hebben verdiend, en dat achterblijvers hun lot aan zichzelf te wijten hebben.’
1 h
www.demorgen.be
Vivaldi maakt zich op voor lange laatste rechte lijn: cruciale dag - en nacht - onderhandelen
De onderhandelaars van de zeven Vivaldi-partijen (liberalen, socialisten, groenen en CD&V) maken zich op voor een lange zondag richting...
1 h
HLN.be
Björn Rzoska: “Was ik Wouter Beke, dan had ik ontslag genomen”
Vlaams fractieleider van Groen Björn Rzoska zegt in De Zondag dat hij ontslag genomen zou hebben als hij minister van Welzijn Wouter Beke (CD&V)...
1 h
HLN.be
OVERZICHT. Aantal nieuwe besmettingen stijgt minder snel dan vorige dagen
Tussen 10 en 23 september zijn er in ons land 168 besmettingen per 100.000 inwoners geregistreerd. Dat is een stijging met 144 procent tegenover de...
2 h
HLN.be
OVERZICHT. Aantal nieuwe coronabesmettingen stijgt minder snel dan vorige dagen
In de week van 17 en 23 september werden gemiddeld 1.528,7 coronabesmettingen per dag geregistreerd (+24 procent), blijkt uit het online dashboard...
2 h
HLN.be
La Ministre Valérie Glatigny: «Cette génération a besoin de s’amuser, on ne veut pas interdire les fêtes étudiantes»
Fin de journée à Bruxelles. Loin de sa terre natale de Marche-en-Famenne, installée à son bureau, la ministre Valérie Glatigny, philosophe au propre comme au figuré, digère les dernières nouvelles du CNS. Elle va devoir les traduire dans ses neuf compétences à la FWB: enseignement supérieur, promotion sociale, recherche scientifique, hôpitaux universitaires, aide à la jeunesse, maisons de Justice, promotion de Bruxelles, de la Jeunesse et du Sport… Un casse-tête.
2 h
Sudinfo.be
Elke week krijgen 20 chauffeurs alcoholslot
Elke week wordt bij 20 tot 25 bestuurders een alcoholslot geïnstalleerd. Dat schrijft De Zondag op basis van cijfers van verkeersinstituut Vias.
2 h
HLN.be
L’incroyable pouvoir du sexe pour augmenter ses chances de survie après l’infarctus
Se ménager, après un infarctus? Peut-être, mais pas à tous niveaux, avance une étude de l’université de Tel Aviv. Cette dernière met en avant, via des recherches menées sur une période de 22 ans, que les personnes ayant rapidement repris une activité sexuelle après un infarctus ont ainsi radicalement augmenté leurs chances de survie.
2 h
www.7sur7.be
Wie durft nog de weg op? “Mijn kinderen mogen niet meer fietsen”
Een week geleden stierf een fietsend meisje na een aanrijding met een vrachtwagen. Vlaanderen telt bijna 300 gevaarlijke kruispunten, de helft van...
2 h
HLN.be
N-VA zet zomerakkoord met PS online: dit waren de krachtlijnen
Nu de laatste dagen van de formatie ingaan, lijkt N-VA nog een ultieme poging te doen om de Vivaldi-onderhandelingen te bemoeilijken: ze maakt haar vroegere akkoord met de PS bekend. Dat bericht Het Laatste Nieuws.
2 h
www.demorgen.be
“Zondag een natte start, in de namiddag droog met een flets zonnetje”
Zondag moet er in Limburg vooral tijdens de eerste uren van de dag nog rekening worden gehouden met wat regen of buien. Naarmate de voormiddag vordert zal het vanuit het oosten op steeds meer plaatsen droog blijven. Na het middaguur blijft het op de meeste plaatsen droog met soms ook een flets zonnetje erbij.
2 h
www.hbvl.be
Jonge Russin heeft slimme manier gevonden om stiekem te eten op het vliegtuig
Het coronavirus tiert nog steeds hevig rond in Rusland waardoor er - net zoals bij ons - strenge maatregels gelden. Eén daarvan is de verplichte mondmaskerdracht op het vliegtuig én het verbod op eten en drinken tijdens de vlucht. De 25-jarige Sophia Moiseenko liet het er niet bij. Ze moest en zou haar favoriete kaloriebommetjes verorberen op het vliegtuig. Daarom ging ze krampachtig op zoek naar een innovatieve manier om in het geniep te snacken. En met succes. De vraag is maar hoe ze het gekraak van de chipsblaadjes dempte...
2 h
www.hbvl.be
Standard: Bope Bokadi, le caméléon de Sclessin
Le Chaudron des Rouches ouvre ses portes pour la 4e fois de rang. Zulte Waregem est le prochain visiteur, touché dans son amour-propre et désireux de jouer un mauvais tour aux Liégeois. Le Standard aura donc besoin de toutes ses forces vives pour confirmer son bon début de saison…
2 h
Lameuse.be
Standard: Bope Bokadi, le caméléon de Sclessin
Le Chaudron des Rouches ouvre ses portes pour la 4e fois de rang. Zulte Waregem est le prochain visiteur, touché dans son amour-propre et désireux de jouer un mauvais tour aux Liégeois. Le Standard aura donc besoin de toutes ses forces vives pour confirmer son bon début de saison…
2 h
Sudinfo.be