Au naturel, Marine Lorphelin révèle ses problèmes de peau

Élue Miss France 2013, Marine Lorphelin n’échappe pas pour autant aux petits complexes. La jeune femme a décidé de se dévoiler au naturel et d’assumer ses problèmes de peau.
Ouvrir plus
Lire l'article complet sur: myprivacy.dpgmedia.be
Professor Lieven Annemans na de kritiek: ‘Ik ben verkeerd begrepen, maar dat lag aan mij’
Gezondheidseconoom Lieven Annemans (56) lag de voorbije tien dagen onder vuur. Hij zou het bestaan van een tweede golf ontkend hebben en stelde een aantal maatregelen in vraag. 'Ik had het beter moeten uitleggen.'
www.demorgen.be
ANALYSE. Greet De Keyser: “Kiezer is niet veel wijzer geworden”
Onze expert Greet De Keyser volgde ter plaatse het eerste debat tussen president Donald Trump en zijn Democratische uitdager Joe Biden in...
HLN.be
Finish in zicht voor Vivaldi
Vivaldi lijkt klaar voor vertrek. De zeven coalitiepartijen staan na een nieuwe nacht onderhandelen dicht bij een akkoord, zo vernam De Morgen. Daarna kunnen de partijcongressen volgen.
www.demorgen.be
Coronalert, faire d'un flop un succès populaire
05:45 L'application de traçage fait ses grands début en Belgique. Combien de Belges accepteront de l'utiliser?
www.lecho.be
Europa League: que vaut cette équipe de Fehervar, adversaire du Standard?
Le Standard reçoit la formation de Fehervar, ce jeudi, pour le compte des barrages de l’Europa League. Focus sur cette équipe hongroise.
Lameuse.be
TUI lanceert 'workation' en laat proefpersonen week lang telewerken vanuit all-inhotel: “Het doet wonderen voor mijn productiviteit”
‘Staycation’, dat kenden we al. Maar had u al van een ‘workation’ gehoord? Werken terwijl je op vakantie bent. Het voordeel van je job uitoefenen...
HLN.be
RECONSTRUCTIE: Hoe ex-rijkswachtbaas en topspeurder Willy Van Mechelen aan de rand van de criminaliteit belandde
“Dwingt respect af, kan leiding geven en levert kwalitatief hoogstaand werk af”, zo klonk de beoordeling van ex-rijkswachtbaas Willy Van Mechelen...
HLN.be
Coronalert voit le jour sans rassurer totalement
05:30 Les autorités lancent ce mercredi Coronalert, l'application de contact tracing. Mode d'emploi, protection des données et efficacité, voici tout ce qu'il faut savoir avant de la télécharger.
www.lecho.be
“Wil je zwijgen, man?”: Trump en Biden clashen in een ongezien chaotisch en gemeen eerste debat: dit waren de 8 opvallendste momenten
Hoeveel keer Donald Trump Joe Biden onderbroken heeft in het allereerste tv-debat tussen beide presidentskandidaten? Niemand die de tel zelfs na...
HLN.be
Martinez maakt woensdag selectie bekend voor drieluik tegen Ivoorkust, Engeland en IJsland
Bondscoach Roberto Martinez maakt woensdagmiddag zijn selectie voor de oefeninterland tegen Ivoorkust (8 oktober in Brussel), en de Nations League-duels tegen Engeland (11 oktober in Londen) en IJsland (14 oktober in Reykjavik) bekend.
De Standaard
Opnieuw treinverkeer mogelijk tussen Sint-Niklaas en Lokeren na schade aan bovenleiding
Het treinverkeer tussen Sint-Niklaas en Lokeren, op de belangrijke spoorlijn tussen Antwerpen en Gent, kan vandaag opnieuw normaal verlopen.
HLN.be
Van kindermisbruik vrijgesproken kardinaal Pell onderweg naar Rome
De Australische kardinaal George Pell, die in april in hoger beroep werd vrijgesproken van kindermisbruik, is dinsdag (lokale tijd) per vliegtuig...
HLN.be
Torpedeert Viktor Orban de plannen van Jan Jambon?
Hongarije en Polen liggen op ramkoers met het Europees Parlement. Komen ze niet tot een compromis, dan komt het relanceplan van de Vlaamse regering in het gedrang.
1 h
Knack.be
L’actionnariat du Bureau Greisch désormais détenu par 20% de son personnel
05:00 23 nouveaux associés viennent de prendre une participation au capital de leur entreprise, portant ainsi à 45 le nombre d’actionnaires. Désormais, c’est un cinquième du personnel qui détient l'ensemble...
1 h
www.lecho.be
L’actu décryptée pour les jeunes: la 5G, doit-on s’en inquiéter?
Les journaux du groupe Sudpresse (La Meuse, La Nouvelle Gazette, La Province, Nord Eclair et La Capitale) et Sudinfo.be participent activement à l’opération «La quinzaine de la presse» destinée aux jeunes de 9 à 13 ans. Chaque jour, découvrez nos décryptages de l’actu pour eux. Avec une capsule vidéo réalisée spécialement pour eux. Ce mercredi: la 5G, doit-on s’en inquiéter?
1 h
Sudinfo.be
Transportsector bevreesd voor containers met digitale sleutel: “Meer overvallen op vrachtwagenchauffeurs”
De transportsector vreest dat vrachtwagenchauffeurs vanaf volgend jaar meer kans maken om overvallen te worden door drugsbendes.
1 h
www.gva.be
Afscheidscadeautje minister De Backer: 200 miljoen reserve mondmaskers opgeslagen in Hoogstraten
Het was alsof federaal minister Philippe De Backer nog even de kroon op zijn werk wou zetten. In Hoogstraten, vlak naast de E19, toonde hij dinsdag de reusachtige hangars waarin al 117 miljoen mondmaskers liggen opgeslagen. Dat moet nog aangroeien tot een ‘strategische reserve’ van zo’n 200 miljoen mondkapjes.
1 h
www.gva.be
Ook nieuwe barometer gebuisd: “Wel zeer snel van code geel naar code oranje”
Adviesorgaan Celeval heeft haar epidemiebarometer herwerkt op vraag van de Nationale Veiligheidsraad. De eerste versie werd vooral bekritiseerd om de strikte drempels tussen de verschillende kleurcodes. Die drempels werden nu soepeler gemaakt, maar enkele politici vinden zelfs de nieuwe versie van de barometer nog steeds te streng.
1 h
www.gva.be
PORTRET. Schrijver Aster Berkhof overleden op zijn honderdste: “Ik heb een heel goed leven gehad”
In een woonzorgcentrum in Brasschaat is gisteren de honderdjarige schrijver Aster Berkhof overleden. De Kempenaar werd geboren als Louis Van Den Bergh, schreef 101 romans, is vooral bekend van Veel geluk, professor! en was gedurende tientallen jaren een van de meest gelezen auteurs in Vlaanderen. Nog maar een halfjaar geleden overleed zijn echtgenote Nora Steyaert.
1 h
www.gva.be
‘Pizzahoek’ wordt eyecatcher: 39 energievriendelijke luxeflats op Mechelsesteenweg
Op de Mechelsesteenweg komen er 39 appartementen bij. Daar waar vroeger de zaak Pizza Company zat, verrijst er binnen twee jaar een splinternieuw flatgebouw met de naam Project M. Het gebouw wordt een nieuwe eyecatcher in de straat én zal erg energievriendelijk zijn.
1 h
www.gva.be
Positieve testen in het Kuipje: Westerlo wacht af
Vandaag ondergaan alle spelers van Westerlo, uitgezonderd vijf spelers die morgen pas getest worden in een labo in Roeselare en één speler die gisteren getest is, opnieuw Covid-19-tests in de club. De resultaten van de nieuwe tests zullen donderdag bekend zijn.
1 h
www.gva.be
Eerste debat Trump en Biden: chaos regeert, weinig inhoud
Met nog vijf weken te gaan tot de verkiezingen stonden president Donald Trump en vicepresident Joe Biden dinsdagavond voor het eerst tegenover elkaar in een televisiedebat voor de Amerikaanse verkiezingen. De vraag is hoe zinvol het was: voor het grootste gedeelte werd er zoveel door elkaar gepraat, dat er geen touw aan vast te knopen was.
1 h
Knack.be
Conflict Nagorno-Karabach: VN-Veiligheidsraad roept in verklaring op tot ‘onmiddellijke beëindiging van gevechten’
De Veiligheidsraad van de Verenigde Naties heeft dinsdag in een verklaring unaniem opgeroepen tot een ‘onmiddellijke beëindiging van de gevechten’ in Nagorno-Karabach. In de betwiste Kaukasische regio is sinds enkele dagen het geweld tussen Armeense separatisten en Azerbeidzjaanse troepen weer opgeflakkerd.
2 h
De Standaard
Mesaanval Parijs: verdachte aangeklaagd voor poging tot terroristische moord
De hoofdverdachte van de steekpartij die vrijdag plaatsvond in Parijs, is aangeklaagd voor ‘poging tot moord met een terroristisch motief’. Dat heeft het Franse persbureau AFP dinsdag vernomen bij het antiterreurparket.
2 h
De Standaard
Bijna honderd Haïtiaanse bootvluchtelingen gered op zee
Meer dan negentig Haïtiaanse migranten zijn door mensensmokkelaars achtergelaten op zee toen zij vanuit Colombia de oversteek naar Panama...
2 h
HLN.be
Zangeres Kelly Clarkson aangeklaagd door management
Slecht nieuws voor Kelly Clarkson. De zangeres heeft een aanklacht aan haar broek hangen en wel van haar management Starstruck Management Group....
2 h
HLN.be
Votre horoscope du mercredi 30 septembre: amour, argent, travail, santé…
Ce mercredi 30 septembre 2020 vous réserve-t-il de bonne(s) surprise(s) ou avez-vous tout intérêt à rester au lit? Découvrez ce que les astres vous réservent avec votre horoscope du jour.
2 h
Sudinfo.be
Deal tussen overheid VS en vliegmaatschappijen over leningen
Het Amerikaanse ministerie van Financiën heeft een overeenkomst met zeven grote vliegmaatschappijen in het land bereikt over leningen die banen...
2 h
HLN.be
Brusselse fietsenbouwer Cowboy verdrievoudigt verlies
05:34 De Belgische fietsenbouwer Cowboy ging vorig jaar fors in het rood. Maar dankzij de coronacrisis heeft de Brusselse start-up de wind in de rug.
3 h
www.tijd.be
Eerste verkiezingsdebat VS ongekend chaotisch en hard
Het eerste debat tussen de Amerikaanse president Donald Trump en zijn Democratische uitdager Joe Biden is ongekend chaotisch verlopen. De twee, die onder meer Trumps leiderschap, de coronapandemie, racisme, de economie en de integriteit van de aanstaande presidentsverkiezingen bediscussieerden, wisselden meermaals beledigingen uit.
3 h
www.demorgen.be
Face au Covid, l’aéroport de Charleroi veut diversifier ses revenus
03:30 Suite à la demande de son ministre de tutelle, le CEO Philippe Verdonck propose un plan de diversification des revenus tout en se préparant au mieux à une reprise des activités.
3 h
www.lecho.be
RECONSTRUCTIE: Hoe ex-rijkswachtbaas en topspeurder Willy Van Mechelen aan de rand van de criminaliteit belandde
“Dwingt respect af, kan leiding geven en levert kwalitatief hoogstaand werk af”, zo klonk de beoordeling van ex-rijkswachtbaas Willy Van Mechelen...
3 h
HLN.be
VN-Veiligheidsraad bezorgd over opgelaaid geweld Nagorno-Karabach
De Veiligheidsraad van de Verenigde Naties heeft dinsdag zijn bezorgdheid uitgesproken over het geweld tussen Armenië en Azerbeidzjan in de regio...
3 h
HLN.be
Ook nieuwe barometer van Celeval te streng bevonden
Celeval heeft haar nieuwe versie van de epidemiebarometer voorgelegd aan de politiek. Maar opnieuw krijgen de leden van het adviesorgaan huiswerk: de drempels tussen de kleurcodes in de barometer zijn nog steeds te strak.
3 h
www.hbvl.be
Facebook bereidt zich voor op woelige verkiezingsnacht in VS
De fouten die gemaakt zijn tijdens de Amerikaanse presidentiële campagne in 2016 denkt Facebooktopman Nick Clegg nu te kunnen vermijden. “Valse beweringen zullen een waarschuwingslabel krijgen.”
3 h
www.hbvl.be
Meeste doden bij ongeval zonder tegenpartij
Veruit de meeste verkeersdoden in Vlaanderen vallen in auto’s waarbij alleen een boom, gracht of paal is betrokken. Uit de ongevallencijfers blijkt dat vorig jaar 71 bestuurders en passagiers omkwamen bij een ongeval zonder tegenpartij, fors meer dan het jaar voordien. De boosdoeners? Smartphones, alcohol en onaangepaste snelheid.
3 h
www.hbvl.be
Junior Planckaert vindt de liefde bij Shana
Zijn hele familie hielp hem onderhand zoeken naar een lief, maar hij klaarde de klus zelf: Junior Planckaert (28) is van ’t straat. Niet met een française, bovendien, maar met de Vilvoordse Shana. Zij zal over enkele weken ook te zien zijn in ‘Château Planckaert’ op Eén.
3 h
www.hbvl.be
“De dood schrikt me niet af. En daarna? Daarna is er niets”
Aster Berkhof, jarenlang een van Vlaanderens meest gelezen auteurs, is gestorven in het woonzorgcentrum in Brasschaat waar hij al een paar jaar verbleef. Hij schreef 101 romans, maar werd vooral bekend met Veel geluk, professor!. Berkhof werd deze zomer nog gevierd voor zijn honderdste verjaardag en sukkelde al een tijd met zijn gezondheid.
3 h
www.hbvl.be
Zes op de tien luistert muziek op het werk en krijgt daardoor ook meer gedaan
Een streepje Bach of een stevige teug Rammstein op het werk? Moet kunnen. Zes op de tien werknemers zeggen in een enquête van Tempo-Team dat ze muziek luisteren op de werkvloer.
3 h
www.hbvl.be
Controversiële voorzitter Patro Eisden “komt op voor rijken” op Nederlandse tv
3 h
www.hbvl.be
Beursgang van BTS maakt miljonairs van Koreaanse popsensatie
3 h
www.hbvl.be
Makelaar Didier Frenay weer op vrije voeten
3 h
www.hbvl.be
Bondscoach Martinez maakt selectie bekend voor interlands tegen Ivoorkust, Engeland en IJsland
3 h
www.hbvl.be
Contract Maes eenzijdig verbroken
3 h
www.hbvl.be
Voor Fehervar-keeperstrainer Istvan Brockhauser is Standard favoriet: “Maar in één match kan alles”
Standard hoopt zich donderdag tegen Fehervar te kwalificeren voor de Europa League. Bij de Hongaren treffen we een oude bekende: Istvan Brockhauser (56). De voormalige doelman van KRC Genk is er keeperstrainer. “Ik volg Racing nog steeds.”
3 h
www.hbvl.be
Hoe wint STVV ziel(tjes) terug?
Wat loopt mis bij STVV? Waar zijn de fans naar toe? En wat moet DMM veranderen om de vlam weer in de pan te krijgen? We schotelden het vraagstuk voor aan ex-spelers Peter Van Houdt, Danny Boffin en Peter Voets.
3 h
www.hbvl.be