Bob ontdekt grote leugen nadat hij met Christine trouwt: “Ik wil jou nooit meer zien”

Nagenoeg alle Thuis-fans hadden donderdagavond reden tot jubelen. Nadat Bob (Christophe Haddad) en Christine (Daphne Paelinck) afgelopen dinsdag toch trouwden, kreeg Bob sterke vermoedens dat Christine niet echt zwanger is. Hij deelde zijn zorgen met Lowie (Mathias Vergels) en maakte meteen een afspraak bij dokter Judith (Katrien De Ruysscher) voor Christine, “om zeker te zijn dat alles goed is met het kindje”.


Ouvrir plus
Va vers la source
Nouveaux articles (Ceci est un usager démonstratif)
Nouveaux articles (Ceci est un usager démonstratif)
Vésale Pharma se lance dans la recherche vétérinaire
22:31 La société namuroise ouvre un département de R&D consacré aux probiotiques à usage vétérinaire et à l’étude de bactériophages spécifiques au monde animalier.
www.lecho.be
IN BEELD. BV’s krijgen geen ‘Genoeg’ van Yentl Keuppens haar derde boek
Maandagavond stelde ‘Pink Ambition’-gezicht en influencer Yentl Keuppens haar derde boek ‘Genoeg’ voor. Yentl vertelt over de tijd die ze...
HLN.be
La banque Morgan Stanley va supprimer plus de 1.500 emplois
La banque d'affaires américaine Morgan Stanley va supprimer plus de 1.500 emplois à travers le monde, soit 2% de ses effectifs, afin de faire des économies et de s'adapter à l'environnement économique, rapportent lundi des médias américains.
www.7sur7.be
Eruption violente d’un volcan en Nouvelle-Zélande: la plupart des disparus sont des touristes
Selon la police, il n’y aurait aucun survivant.
www.lesoir.be
Lichtinstallatie bezwijkt in Brugge onder felle rukwinden
Het stormweer van maandag heeft lelijk huisgehouden in Brugge. Naast enkele schadegevallen in de stad liep ook een gloednieuwe lichtinstallatie van het lichtparcours Wintergloed onherstelbare schade op.
De Standaard
Magnette houdt voet tussen deur voor paars-groen
22:20 Het momentum voor paars-groen lijkt voorbij, maar Paul Magnette wil niets anders. De PS-voorzitter ziet het niet zitten om eerst Bart De Wever nog een rondje te laten draaien om paars-geel ritueel te ...
www.tijd.be
“Twee ex-leden van verboden Nederlandse pedoclub Martijn opnieuw actief”
Het Nederlands Openbaar Ministerie is een strafrechtelijk onderzoek gestart naar twee oud-leden van de verboden pedofielenvereniging Martijn nadat...
HLN.be
Lichte verliezen op Wall Street
22:19 De Amerikaanse beurzen namen maandag wat gas terug. Er staat deze week heel wat te gebeuren en gezien de hoge stand van de indexen waren beleggers voorzichtig. Veel nieuws was er in de farmasector.
www.tijd.be
Hoogbegaafde Laurent (9) stopt onmiddellijk met studeren aan Nederlandse unief: “Ze beschuldigen hem zelfs van plagiaat”
Hij scoorde hoge punten op zijn examens, nog een eindproject inleveren en dan zou Laurent Simons (9) klaar zijn met zijn studies aan de Technische...
HLN.be
Amerikaanse Justitie: ‘Onderzoek door FBI naar Rusland-affaire gewettigd’
Het onderzoek van de FBI naar mogelijke Russische inmenging tijdens de voorbije presidentsverkiezingen was gewettigd. Dat blijkt uit een onderzoeksrapport van de inspecteur-generaal van Justitie, Michael Horowitz.
De Standaard
Leerlingen Het Baronneke verkopen moppen voor zieke juf Lies, maar testen ze eerst uit in woonzorgcentrum
Alle cabaretiers doen het, van de kleinste tot de allergrootste. En dus hielden ook de leerlingen van basisschool Het Baronneke een try-out. Met hun beste materiaal trokken ze naar de senioren van het woonzorgcentrum en de dienstencentra op het Bosuilplein in Deurne. Volgende week begint het echte werk: dan ‘verkopen’ ze hun moppen voor De Warmste Week, Kom op Tegen Kanker en hun zieke juf Lies.
www.gva.be
Anderlecht-beloften, mét Adrien Trebel, onderuit tegen OH Leuven
Ook bij de beloften werd er niet gewonnen. De U21 van Anderlecht ging met 2-0 onderuit op het veld van OH Leuven. Een opvallende naam in de basis...
HLN.be
Seraing: 700.000€ enfin débloqués pour les travaux de la piscine
Le Ministre MR des infrastructures sportives, Jean-Luc Crucke, vient de débloquer près de 700.000€, pour entamer les travaux nécessaires à la réouverture de la piscine de Seraing.
Lameuse.be
Ben Segers en Axel Daeseleire nemen elkaar te grazen in ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’
‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’ weet hoe het van twee walletjes kan eten. Zowel Axel Daeseleire als Ben Segers dachten een boodschap over te brengen, maar...
HLN.be
Botsing met nagelnieuwe Waterbus op Linkeroever: “De helft had niet door wat er gebeurde”
De Waterbus die vaart tussen Hemiksem en het Steenplein in Antwerpen is maandag iets voor 6u gebotst. Er vielen achttien gewonden. “Plots was er die zware klap, we wisten niet wat er gebeurde”, vertelt een van de slachtoffers. “Mijn vermoeden is dat dit is gebeurd door de weersomstandigheden”, zegt kapitein Jacques D’Havé.
www.gva.be
Meer winst voor Colruyt ondanks supermarktstrijd
21:56 De winst van Colruyt is in de eerste helft van het boekjaar meer gestegen dan wat analisten hadden voorspeld. De winst over het hele boekjaar zal ook stijgen, ondanks de komst van de Nederlandse keten...
www.tijd.be
Bitsige debatten in Justitiecommissie van Huis van Afgevaardigden over impeachment Trump
In de Justitiecommissie van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden zijn debatten begonnen in een poging van de Democraten om de Republikeinse...
HLN.be
Rencontre historique entre Poutine et Zelensky à l’Elysée
Le président russe s’est dit satisfait de cette rencontre.
www.lesoir.be
“VS hebben publiek jarenlang misleid over Afghanistan”
Hoge Amerikaanse functionarissen schetsten jarenlang een te rooskleurig beeld van het conflict in Afghanistan. Ze hielden informatie achter waaruit...
HLN.be
▶ Video opgedoken van seksistische uitspraken Jef Hoefberghs aan UGent
Op uitnodiging van de conservatieve studentenvereniging Katholiek Vlaams Hoogstudentenverbond (KVHV) gaf plastisch chirurg Jeff Hoeyberghs vorige week een voordracht aan de UGent die bol stond van de seksistische uitspraken. Daarvan is inmiddels een video opgedoken. Studenten en vakbond eisen de uitsluiting van KVHV.
www.demorgen.be
Jan Vertonghen: “De wereldgoal van Son? Mijn assist was beter”
Joking Jan. Rode Duivel Jan Vertonghen reageerde op ludieke wijze op de wereldgoal van zijn ploegmaat Son Heung-min van afgelopen weekend tegen...
HLN.be
Fluxys op zijn hoede voor Franse pensioenacties
21:50 Dinsdag worden er grote acties verwacht tegen de nieuwe pensioenplannen van president Emmanuel Macron. Ook Belgische bedrijven zijn op hun qui-vive.
www.tijd.be
Macron ontvangt Poetin, Zelenski en Merkel in kader van Oekraïne-top
De Franse president Emmanuel Macron heeft maandag in het Elysée de Russische president Vladimir Poetin, zijn Oekraïense collega Volodymyr Zelenski en de Duitse bondskanselier Angela Merkel ontvangen in het kader van de Oekraïne-top.
www.hbvl.be
Standard: Carcela suspendu 3 matches, Mpoku espère se limiter à 1
Exclu dimanche à Mouscron, Mehdi Carcela loupera les matches face à Anderlecht, à l’Antwerp et à Waasland-Beveren. Pour Paul-José Mpoku, c’est différent: le Standard ne veut pas entendre parler de trois matches de suspension et se présentera donc, ce mardi, devant la Commission des litiges de l’Union belge.
1 h
Lameuse.be
Paul Volcker, koppige inflatietemmer van de FED
21:43 De gewezen topman van de Amerikaanse centrale bank (FED) nam graag de rol van zondebok op zich, zolang hij zijn beleid maar kon uitvoeren.
1 h
www.tijd.be
Getackeld door een kinderhekje: Axel Witsel valt van de trap en is tot januari out met zware gezichtsbreuken
Het komt ongetwijfeld in de lijst met domste en meest bizarre blessures ooit. Axel Witsel (30) viel thuis over het kinderhekje bovenaan zijn trap en lag even op intensieve zorgen met zware verwondingen aan zijn gezicht. Zo mist Borussia Dortmund de Rode Duivel niet alleen vanavond in de cruciale Champions League-match tegen Slavia Praag, maar ook de hele maand december.
1 h
www.hbvl.be
Liège:199 millions pour les pensions pour les 4 prochaines années
Les cotisations de responsabilisation (pensions) pèsent lourd sur les finances de la ville de Liège, avec 36,7 millions d’euros prévus au budget 2020. Selon les prévisions budgétaires, la ville de Liège, le montant, qui augmente d’année en année, s’élèvera à près de 199 millions d’euros pour les quatre prochaines années (2021 à 2024), a indiqué lundi Christine Defraigne, échevine en charge du budget et des finances à Liège.
1 h
Lameuse.be
Ophef na lezing Hoeyberghs: “Vrouwen willen hun benen niet meer opendoen”
De seksistische lezing van bekend chirurg Jeff Hoeyberghs aan de UGent vorige week krijgt een staartje. Studenten en vakbond eisen de uitsluiting van organisator KVHV (Katholiek Vlaams Hoogstudentenverbond). De Universiteit Gent bekijkt de zaak.
1 h
www.hbvl.be
Belgen verkiezen één vervoersmiddel bij verplaatsingen
Zogoed als alle verplaatsingen binnen België gebeuren met één vervoersmiddel, in veel gevallen de wagen. Amper 2 procent van alle verplaatsingen in België gebeurt met meer dan één vervoersmiddel. Als de Belg dan toch verschillende transportmiddelen combineert, dan is dat meestal een combinatie van de trein met een vervoermiddel naar en/of van het treinstation én voor trajecten waarbij men de stad binnenrijdt of verlaat.
1 h
www.demorgen.be
Jeff Hoeyberghs: “On ne peut pas traiter une femme comme une égale sans devenir son esclave”
Le chirurgien plasticien Jeff Hoeyberghs était l’invité de l’association étudiante KVHV de l’université de Gand, la semaine dernière. Au cours de sa conférence, il a lancé une série de remarques sexistes. Des extraits de la conférence circulent désormais sur les réseaux sociaux.
1 h
www.7sur7.be
Impeachmentonderzoek tegen Trump: bitsige debatten in Huis van Afgevaardigden
In de Justitiecommissie van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden zijn maandag debatten begonnen in een poging van de Democraten om de Republikeinse president Donald Trump wegens machtsmisbruik uit zijn ambt te ontzetten. Dat hebben Amerikaanse media gemeld.
1 h
www.hbvl.be
Des journalistes d’Apache auraient été suivis par des détectives privés engagés par Land Invest
Le groupe immobilier aurait dépensé 60.000 euros pour la filature des journalistes.
1 h
www.lesoir.be
L’artiste qui a mangé une banane à 120.000 dollars est fier de lui: «J’ai attendu d’avoir faim»
Avant de manger la banane qu’avait scotchée au mur l’artiste italien Maurizio Cattelan, une œuvre vendue 120.000 dollars à la foire d’art contemporain Art Basel de Miami, David Datuna a attendu quelques heures, histoire d’«avoir faim», a expliqué lundi en riant l’artiste, de retour à New York.
1 h
Sudinfo.be
Hayek, skeer of sksksk: deze woorden maken kans kinder- of tienerwoord van het jaar te worden
‘Jij hebt tot 3u ’s nachts zitten gamen. Hayek.’ Of nog: ‘Billie Eilish heeft een nieuwe single. Yeet.’ ‘Hayek’ (overdreven) en ‘yeet’ (joepie) zijn twee kanshebbers om uitgeroepen worden tot tienerwoord van het jaar.
1 h
www.demorgen.be
Une mère et son enfant repêchés dans la Meuse à Andenne: leur pronostic vital toujours engagé
Les circonstances de leur chute dans le fleuve sont toujours inconnues.
1 h
www.lesoir.be
Colruyt toujours plus présent sur le marché belge
21:27 Le groupe Colruyt a continué de gagner des parts de marché au premier semestre. Le chiffre d’affaires progresse légèrement, mais c’est surtout grâce à un effet calendrier favorable.
1 h
www.lecho.be
Apache: ‘Onze journalisten werden geschaduwd door privédetectiven’
Journalisten van Apache en hun bronnen werden in 2016 gevolgd door privédectectives, zo beweert de nieuwssite. De detectives zouden betaald zijn door Land Invest Group, de projectontwikkelaar waar Apache destijds onderzoek naar deed. ‘Als dit klopt, is dit een zeer ernstige zaak.’
1 h
www.demorgen.be
Ophef over lezing Jeff Hoeyberghs aan UGent
De seksistische lezing van bekend chirurg Jeff Hoeyberghs aan de UGent vorige week krijgt een staartje. Studenten en vakbond eisen de uitsluiting van organisator KVHV (Katholiek Vlaams Hoogstudentenverbond). De Universiteit Gent bekijkt de zaak.
1 h
De Standaard
La tension monte entre Washington et Pyongyang: vers un retour des tensions extrêmes de 2017?
Le ton a continué de monter lundi entre les Etats-Unis et la Corée du Nord qui, à l'approche d'un ultimatum fixé par Pyongyang à Washington pour la fin de l'année, risquent de renouer avec les tensions extrêmes de 2017.
1 h
www.lalibre.be
Telenet se lance dans la protection des objets connectés
21:18 L’opérateur a mis en place un logiciel destiné à renforcer la protection des objets connectés de la maison. Telenet est convaincu par la démarche, Test-Achats un peu moins.
1 h
www.lecho.be
Footballgate: Christophe Henrotay ne devrait pas être extradé avant janvier
L'agent de joueurs Christophe Henrotay ne devrait pas être extradé vers la Belgique avant janvier, a-t-on appris lundi de l'avocat de l'agent, Me Dimitri de Béco. La cour d'appel de Monaco doit encore se pencher sur la demande d'extradition de la Belgique, après quoi la décision définitive reviendra au prince Albert.
1 h
www.7sur7.be
Beelden van seksistische lezing Jeff Hoeyberghs veroorzaken ophef
De seksistische lezing van bekend chirurg Jeff Hoeyberghs aan de UGent vorige week krijgt een staartje. Studenten en vakbond eisen de uitsluiting van organisator KVHV (Katholiek Vlaams Hoogstudentenverbond). De Universiteit Gent bekijkt de zaak.
1 h
www.gva.be
Na Beerschot pleit ook OH Leuven voor VAR in 1B: “Liefst dit seizoen nog”
Na enkele dubieuze scheidsrechterlijke beslissingen afgelopen weekend in 1B, klinkt de roep om een videoref steeds luider. Ook OHL, dat zich afgelopen weekend in Lommel benadeeld voelde, vraagt de VAR zo snel mogelijk in te voeren. “We willen dat alle 24 profclubs op sportief vlak gelijk behandeld worden.”
2 h
www.gva.be
L'enquête ouverte par le FBI sur l'ingérence russe présumée était légitime
L'enquête ouverte par le FBI sur l'ingérence russe présumée dans le déroulement de la dernière campagne présidentielle américaine était légitime, ressort-il d'un rapport rendu public lundi et signé de la main de l'inspecteur général du ministère de la Justice, Michael Horowitz.
2 h
www.7sur7.be
Peter Frates, l’homme qui a créé le célèbre «Ice Bucket Challenge», est mort de sa maladie
Peter Frates, l’homme à l’origine du «défi du seau d’eau glacé» («Ice Bucket Challenge»), est décédé à l’âge de 34 ans des suites de la sclérose latérale amyotrophique (SLA) dont il était atteint, affirme lundi ABC News.
2 h
Sudinfo.be
Paul Magnette richt zich tot Belgen: “Blijven zoeken naar oplossingen voor iedereen”
PS-voorzitter Paul Magnette heeft een videoboodschap gedeeld op sociale media. Hij blikt onder meer terug op zijn afgelopen vijf weken als informateur, en bedankt ook alle Belgen die hem tijdens zijn opdracht hebben gesteund. “De steunberichten waren talrijk, zowel uit Vlaanderen, Wallonië als Brussel”, klinkt het.
2 h
www.hbvl.be
Man achter ‘Ice Bucket Challenge’ overleden
Pete Frates, wiens strijd tegen de spierziekte ALS de ‘Ice Bucket Challenge’ heeft geïnspireerd, is overleden. Hij werd 34 jaar.
2 h
De Standaard
CD&V, N-VA en Groen dinsdag op het paleis verwacht
Koning Filip zet dinsdagvoormiddag zijn consultaties voorts met drie Vlaamse partijen. De CD&V wordt om 9 uur verwacht, N-VA heeft een uitnodiging voor 10.15 uur ontvangen en Groen mag om 11.30 uur langs.
2 h
www.hbvl.be