Britse popzangeres Adele heeft officieel de scheiding aangevraagd

De Britse popster Adele (31) heeft de scheiding aangevraagd van haar man Simon Konecki (45). Dat heeft de celebritieswebsite TMZ.com donderdag (plaatselijke tijd) op gezag van gerechtsdocumenten bericht.


Ouvrir plus
Va vers la source
Nouveaux articles (Ceci est un usager démonstratif)
Nouveaux articles (Ceci est un usager démonstratif)
Football Talk. “Real Betis wil Carrasco” - Trekt Club-huurling naar Napoli?
Volgens het Spaanse Deportes Cuatro toont Real Betis concrete interesse in Yannick Carrasco. De gesprekken met de nummer elf uit La Liga zouden...
8 m
HLN.be
Urbanus krijgt met Jonas Van Thielen een musicaldubbelganger: “Dat streelt mijn ego, ja”
Als Urbanus zijn er voortaan twee: de echte Urbain Servranckx (70) en zijn understudy Jonas Van Thielen (33). Die laatste vertolkt binnenkort de...
9 m
HLN.be
Sp.a-voorzitter Conner Rousseau mag blijven zetelen in het Vlaams Parlement
Sp.a-voorzitter Conner Rousseau mag blijven zetelen in het Vlaams Parlement. Hij kreeg daarvoor de steun van ruim 55 procent van de sp.a-leden.
HLN.be
17-jarige fietser doodgereden, bestuurder pleegt vluchtmisdrijf: “Het fietslicht brandde nog en er lagen brokstukken”
De politiediensten zijn op zoek naar de bestuurder die op de Molenbaan in Vorselaar een jonge fietser van 17 jaar heeft aangereden en daarna doorreed zonder zich om zijn slachtoffer te bekommeren. Toen de fietser zaterdagochtend rond 8 uur werd aangetroffen, kon geen hulp meer baten.
www.nieuwsblad.be
Le prédicateur Jean-Louis le Soumis interdit de territoire à Molenbeek
«Ce monsieur continue à tenir des propos haineux dont il faut protéger nos jeunes», a affirmé la bourgmestre de Molenbeek, Catherine Moureaux (PS).
www.lesoir.be
Sultan wou terug naar zijn land om te sterven, maar groot deel van zijn gevolg blijft in Leuven
Sultan Qaboes (79) van Oman is in het holst van de nacht vertrokken uit Leuven, waar hij werd behandeld tegen darmkanker. De terminaal zieke man heeft nog maar enkele dagen te leven, vernamen we uit goede bron. “Hij wou terug naar zijn land om thuis te sterven.” Een groot deel van zijn gevolg blijft voorlopig wel logeren in het chique hotel in het centrum dat helemaal afgehuurd was en voorlopig gesloten blijft voor het publiek.
www.hbvl.be
Décès de l’ancien cycliste Alfons Sweeck, grand-père de Laurens et Diether Sweeck
L’équipe cycliste de ses petits-enfants a annoncé la triste nouvelle ce samedi.
www.lesoir.be
Soyez vigilants: un nouveau type de vols impliquant de faux facteurs sévit à Bruxelles
Le parquet de Bruxelles met en garde, samedi, contre un nouveau type de vols par ruse qui sévit dans la capitale depuis plusieurs mois.
www.7sur7.be
Greta Thunberg: 'Ik heb nood aan vakantie'
De 16-jarige klimaatactiviste Greta Thunberg gaat er met Kerstmis even tussenuit. Dat heeft ze bekendgemaakt in het Italiaanse Turijn. Thunberg vertrok midden augustus met een boot naar de VS en is nu terug op weg naar Zweden.
De Standaard
Importantes inondations en France: un septuagénaire, emporté par un cours d’eau, est porté disparu
Un homme, âgé de 76 ans, a été emporté vendredi soir à Espiens (Lot-et-Garonne) par un petit cours d’eau dont le niveau avait monté en raison des intempéries, a indiqué le parquet, précisant que les recherches reprenaient samedi matin.
Sudinfo.be
Limburgse ondernemer komt met supermarkt, zónder winkels
In het buitenland bestaan ze al, bij ons nog niet: online supermarkten zonder ook maar één winkel, die al je (voedings)producten aan huis leveren. De Limburgse ondernemer Stijn Martens wil daar met Hopr verandering in brengen.
www.hbvl.be
Rousseau mag als SP.A-voorzitter in parlement blijven
SP.A-voorzitter Conner Rousseau mag blijven zetelen in het Vlaams Parlement. Hij kreeg daarvoor de steun van ruim 55 procent van de SP.A-leden.
De Standaard
Fietser (17) doodgereden, bestuurder pleegt vluchtmisdrijf
De politiediensten zijn op zoek naar de bestuurder die op de Molenbaan in Vorselaar een jonge fietser van 17 jaar heeft aangereden en daarna doorreed zonder zich om zijn slachtoffer te bekommeren. Toen de fietser zaterdagochtend rond 8u werd aangetroffen, kon geen hulp meer baten.
www.gva.be
Haatpredikant mag Molenbeek niet meer in
De veroordeeld prediker Jean-Louis Denis, ook bekend als Jean-Louis le Soumis, mag de komende maand Molenbeek niet meer te betreden. De burgemeester van Molenbeek, Catherine Moureaux (PS), vaardigde daarvoor vrijdag een politieverordening uit.
De Standaard
Laurens Sweeck past wegens familiale omstandigheden voor cross in Ronse
Laurens Sweeck (Pauwels Sauzen-Bingoal) past wegens familiale omstandigheden voor de DVV Trofee-cross in Ronse. Zijn grootvader is overleden....
HLN.be
Universiteit van Vlaanderen wint Prijs Vlaamse Minister voor Wetenschapsbeleid
De driejaarlijkse Prijs van de Vlaamse Minister voor Wetenschapsbeleid gaat dit keer naar Universiteit van Vlaanderen, de samenwerking tussen vijf Vlaamse universiteiten, Knack en de VRT. 'Dit project belichaamt helemaal waar we met het wetenschapsbeleid naartoe willen,' zegt minister Hilde Crevits (CD&V
Knack.be
Binnenkijken bij Floriste Loes: “Ik hou van klassieke kerstbomen met kitsch”
Het appartement van floriste Loes van Look straalt het hele jaar door warmte uit. In december steekt ze nog een tandje bij met kerstkransen, boeketten van droogbloemen en een échte kerstboom.
www.hbvl.be
Beerschotdoelman Mike Vanhamel is vader van vijf kinderen: “Vakanties zijn het lastigst”
Voetbalvaders. De laatste decennia zijn ze steeds talrijker en jonger geworden. Voetbalvaders van vijf, dat is nog een ander verhaal. Beerschotdoelman Mike Vanhamel combineert met succes het profbestaan met het uitgebreide gezinsleven.
www.gva.be
Bruxelles: le parquet met en garde la population contre des cambriolages commis par des faux facteurs
Les faits se déroulent invariablement de la même manière.
www.lesoir.be
Un nouveau type de vols par ruse, impliquant de faux facteurs à Bruxelles: le parquet met en garde les habitants, 14 dossiers ont déjà été ouverts
Le parquet de Bruxelles met en garde, samedi, contre un nouveau type de vols par ruse qui sévit dans la capitale depuis plusieurs mois.
Sudinfo.be
Verkiezingsnederlaag Corbyn zet Democraten aan het denken
De verkiezingszege van Boris Johnson in het Verenigd Koninkrijk brengt twijfel in de rangen van de Amerikaanse democraten, die nog moeten bepalen wie het zal opnemen tegen zittend president Donald Trump. Een centrumkandidaat als Joe Biden kan daar garen bij spinnen.
De Standaard
Un Namurois volé par une femme rencontrée sur la toile: elle l’a drogué à l’aide d’un gâteau
C’est une rencontre qu’il n’est pas près d’oublier. Un Namurois d’une septantaine d’années s’est fait voler ses biens après avoir reçu une jeune femme rencontrée sur Internet, après qu’elle l’ait drogué avec un gâteau.
www.7sur7.be
Opvallend signaal uit de Bundesliga: Bayern München is ‘helemaal niet geïnteresseerd’ in een Europese superliga
Bayern München heeft absoluut geen interesse in een zogenaamde Europese superliga. Dat verkondigde Herbert Hainer, de nieuwe voorzitter van de club, zaterdag in een interview aan de krant Süddeutsche Zeitung.
De Standaard
Opvallend signaal uit de Bundesliga: Bayern München is ‘helemaal niet geïnteresseerd’ in een Europese superliga
Bayern München heeft absoluut geen interesse in een zogenaamde Europese superliga. Dat verkondigde Herbert Hainer, de nieuwe voorzitter van de club, zaterdag in een interview aan de krant Süddeutsche Zeitung.
www.hbvl.be
SHOWBITS. Rodanya en Morgan dan toch terug een koppel? Matteo en Niels samen op stap
The show must go on, want de Showbizzwereld staat nooit stil. Wat jouw favoriete BV’s en celebs de laatste 24 uur hebben uitgespookt, ontdek je...
HLN.be
Un faux gendarme arrêté en France: l’homme, qui avait acheté tout l’attirail du policier sur Internet, est «ravi de son séjour» en garde à vue
L’homme risque jusqu’à trois ans de prison.
Sudinfo.be
Man redt hondje van wat een verschrikkelijk lot zou zijn
De 27-jarige Johnny Mathis was afgelopen weekend de juiste man op de juiste plaats. Toen een vrouw een lift binnenstapte, maar haar hondje buiten bleef staan, snelde hij toe om de hond te redden van wat een verschrikkelijke dood zou zijn. Op het nippertje kan hij de halsband van de pup verwijderen.
www.hbvl.be
Studio’s tijdelijk onbewoonbaar na nachtelijke brand in Deurne
In de Van Notenstraat in Deurne brak afgelopen nacht een brand uit in een appartementsgebouw. De Antwerpse brandweer kwam ter plaatse om het vuur te blussen. In totaal werden veertien bewoners geëvacueerd. Zes daarvan werden overgebracht naar het ziekenhuis wegens rookintoxicatie.
www.nieuwsblad.be
Intermittent fasting was het populairste dieet van 2019 volgens Google: wat is het?
Vasten wint aan populariteit. Dat wordt nu zelfs bevestigd door Google, dat heeft onthult welke zoektermen het vaakst werden gebruikt in...
1 h
HLN.be
“Geen Europese toelating voor Tesla’s Cybertruck”
De Cybertruck van Tesla wordt volgens experts van het Duitse veiligheids- en keuringsinstituut TÜV niet toegelaten in West-Europa. Door de te...
1 h
HLN.be
Football Talk. Liverpool bindt Milner tot 2022 aan zich
Liverpool heeft het contract van James Milner verlengd. De overeenkomst van de 33-jarige middenvelder liep komende zomer af. Liverpool maakte de...
1 h
HLN.be
Ongehoord. ‘Magnette is een ongezellige vent. Rudy Demotte was altijd vriendelijk, maar Magnette is een echte citroen.’
Ook deze week passeerden er weer heel wat opmerkelijke uitspraken de revue. Een overzicht voor wie de hoogtepunten gemist heeft.
1 h
De Standaard
Le match de deuxième division des Belges à la COP25
10:31 Malgré une équipe de négociateurs rompus à l’exercice, la Belgique ne sera une fois encore pas parvenue à cacher ses divisions à la conférence climatique.
1 h
www.lecho.be
CD&V vliegt nog niet mee naar regenboog
10:31 Door de deur naar paars-geel dicht te slaan zet PS-voorzitter Paul Magnette CD&V onder druk om in een regenboogcoalitie te stappen. De christendemocraten kijken de kat uit de boom.
1 h
www.tijd.be
L'ancien médecin du CHR de Liège inculpé pour plusieurs homicides volontaires a été libéré !
La chambre des mises en accusation de Liège a confirmé la libération de l'ancien médecin du CHR de Huy inculpé pour plusieurs homicides volontaires, rapporte Sudpresse.
1 h
www.dhnet.be
WB-manche Brisbane: baanwielrenster Nicky Degrendele gaat er opnieuw uit in de 1/16de finales van de sprint
Nicky Degrendele werd zaterdag in het sprintonderdeel van de wereldbekermanche baanwielrennen in het Australische Brisbane uitgeschakeld in de zestiende finales, net als vorige week in het Nieuw-Zeelandse Cambridge.
1 h
www.hbvl.be
WB-manche Brisbane: baanwielrenster Nicky Degrendele gaat er opnieuw uit in de 1/16de finales van de sprint
Nicky Degrendele werd zaterdag in het sprintonderdeel van de wereldbekermanche baanwielrennen in het Australische Brisbane uitgeschakeld in de zestiende finales, net als vorige week in het Nieuw-Zeelandse Cambridge.
1 h
De Standaard
Incendie dans un immeuble à Molenbeek: deux personnes hospitalisées
Un incendie s'est déclaré, vendredi soir, dans un immeuble à appartements situé le long de l'avenue Mettewie à Molenbeek. Cinq personnes et un chat ont dû être évacués par les pompiers.
1 h
www.7sur7.be
Sophie Wilmès fait son entrée dans le classement Forbes des 100 femmes les plus puissantes
La magazine américain Forbes a publié jeudi son top 100 des femmes les plus puissantes au monde.
1 h
Levif.be
Jitske Van de Veire eerlijk: “Mijn borsten zijn mijn leukste lichaamsdeel”
Ze staat erom bekend om eerlijk en openhartig te zijn op sociale media. Jitske Van de Veire (25), dochter van, weet wat ze wil. Voor ons interview zonder woorden nam ze dan ook geen blad voor de mond toen haar gevraagd werd wat haar leukste lichaamsdeel is. Het volledige interview is dit weekend te vinden in Het Nieuwsblad Magazine.
1 h
www.nieuwsblad.be
Leroy Labylle: «Nous avons tous le couteau sous la gorge!»
Leroy Labylle, le médian de Seraing, a déjà connu pareille situation à plusieurs reprises dans sa carrière. Lorsqu’un noyau est confronté à un changement d’entraîneur en cours de saison, il sait que les compteurs risquent bien d’être remis à zéro.
1 h
Lameuse.be
Klacht voor ongewenste intimiteiten tegen deelnemer loopwedstrijd die verslaggeefster pets op achterwerk gaf
Alex Bozarjian bracht vorige zaterdag live verslag uit van een loopwedstrijd in de Amerikaanse staat Georgia. Plots kreeg ze een klets op haar...
1 h
HLN.be
Incendie dans un immeuble à Molenbeek: deux personnes hospitalisées
Une personne intoxiquée a été emmenée à l’hôpital et une femme enceinte a également dû être hospitalisée afin de s’assurer qu’elle et son bébé allaient bien.
1 h
www.lesoir.be
Liverpool verlengt de aflopende overeenkomst van sterkhouder James Milner
Champions League-winnaar Liverpool heeft vrijdagavond bekendgemaakt het contract van middenvelder James Milner te hebben verlengd.
1 h
De Standaard
Liverpool verlengt de aflopende overeenkomst van sterkhouder James Milner
Champions League-winnaar Liverpool heeft vrijdagavond bekendgemaakt het contract van middenvelder James Milner te hebben verlengd.
1 h
www.hbvl.be
Laurens Sweeck zegt af voor Hotondcross na overlijden grootvader
Laurens Sweeck zegt af voor de Hotondcross in Ronse. Zijn grootvader overleed vrijdag.
1 h
www.hbvl.be
Sophie Wilmès favorable à une coopération accrue entre Défense, industrie et universités
La Première ministre Sophie Wilmès s'est déclarée vendredi soir partisane de la mise en place d'une coopération accrue entre l'industrie, le monde académique et la Défense, comme cela se fait dans d'autres secteurs.
1 h
Levif.be
Haatprediker Jean-Louis Denis mag maand Molenbeek niet in
Jean-Louis Denis, de islambekeerling die vijf jaar een celstraf uitzat wegens rekrutering van jongeren voor de Syrische burgeroorlog, mag een maand...
1 h
HLN.be