Ces vedettes qui s’arrachent “Danse avec les stars”

Certaines ont déjà posé leur candidature pour participer à l’émission de TF1.
Read full article on: dhnet.be
Ex-adviseur New Yorkse gouverneur Cuomo: “Hij kuste mij en stelde een potje strippoker voor”
De Amerikaanse Lindsey Boylan, voormalig medewerkster van de New Yorkse gouverneur Andrew Cuomo, zegt dat de Democratische politicus haar ooit zonder toestemming op de mond kuste. Boylan beschuldigde Cuomo al eerder van seksuele intimidatie, maar komt nu met ontluisterende details.
HLN.be
Les Vingt-Sept veulent accélérer la campagne de vaccination contre le Covid-19
03:00 Alors que les 27 dirigeants de l'UE discuteront ce jeudi de la lutte contre la pandémie, la Belgique et quatre autres États proposent de créer "un pilotage stratégique" de la production de vaccin.
www.lecho.be
De Meilandjes keren deze zomer terug naar Frankrijk
Op televisie hebben ze nog maar net hun Franse chateau achter zich gelaten, maar het zou best kunnen dat het gezin van Martien Meiland (59) komende zomer weer gewoon naar Frankrijk afzakt. Het kasteel staat inmiddels negen maanden te koop en voorlopig dient er zich geen koper aan.
www.nieuwsblad.be
‘Telefacts NU’ volgt Sergio Herman voor het horrorjaar van de horeca
Telefacts NU zet de spotlight op de horeca, die het sinds het begin van de coronacrisis amper de deuren mocht openen. Ze volgen sterrenchef Sergio Herman (50), die ondanks het feit dat ook zijn vijf restaurants al maandenlang gesloten zijn, niet heeft stilgezeten.
www.nieuwsblad.be
Rekenmodel loodst zwaardere schepen naar Antwerpen
03:00 De Belgische rivierloodsen hebben een rekenmodel uitgewerkt waarbij schepen bij een grotere diepgang naar Antwerpen kunnen varen. Daardoor kunnen ze meer lading aan boord nemen. Dat is goed voor de re...
www.tijd.be
Hij mocht niet naar de nachtwinkel en toen sloegen de stoppen door: agent had triviale ruzie met zijn vrouw vlak voor familiedrama
Politie-inspecteur Werner M. (49) uit Balen heeft gisterenochtend met zijn dienstwapen een familiedrama aangericht. De man schoot eerst zijn vrouw Cennet (41) en haar dochter Jasmien (13) neer, en beroofde nadien ook zichzelf van het leven. Cennet was op slag dood, Jasmien overleed in het ziekenhuis. Wat de man bezield heeft is niet helemaal duidelijk maar enkele uren voor de feiten was er thuis nog een hoogoplopende ruzie geweest tussen Werner en zijn vrouw.
www.nieuwsblad.be
Kamer onderzoekt financiële hulp van Open VLD voor Sihame El Kaouakibi, uitkomst is cruciaal voor toekomstige campagnes
Toen Sihame El Kaouakibi actief werd bij Open VLD, kreeg ze van de partij 20.000 euro voor persoonlijke campagne-uitgaven. Maar daarnaast ontving ze van de partij ook 33.000 euro om tijdens de kiescampagne voor de verkiezingen van mei 2019 een persoonlijke medewerker te betalen. Die uitgave werd niet aangegeven als verkiezingsuitgave, en de bevoegde Kamercommissie gaat nu onderzoeken of dat wel had moeten gebeuren.
www.nieuwsblad.be
Verkeersclown stopt ermee nadat politierechter overtreder vrijspreekt: “Te ontgoocheld”
Clownspak aan, gekleurde pruik op en fluohelm en hesje daarover: zo hielp gemachtigd opzichter Stefaan Vergaerde (56) jarenlang lagereschoolkinderen in Brugge het zebrapad over. Maar na een recente vrijspraak door een politierechter over een overtreder, stopt clown Fieto ermee.
www.nieuwsblad.be
NMBS plaatst speciale ramen in treinen om één van de grootste ergernissen van reizigers te verhelpen
“Ik zit op de trein dus ik zal waarschijnlijk wegvallen.” De NMBS hoopt komaf te maken met één van de grootste ergernissen van treinreizigers - slechte GSM-ontvangst - door speciaal gelaserde ramen te gebruiken.
www.nieuwsblad.be
Hoe ga je om met overspel en wat als je nooit seks wil? Kat Kerkhofs gaat op zoek naar unieke liefdesverhalen
Binnenkort zal Kat Kerkhofs een nieuw programma presenteren op Play4. In Kat zonder grenzen gaat ze op zoek naar opmerkelijke liefdesverhalen en daarvoor gaat ze het gesprek aan met zowel Bekende Vlamingen als minder bekende gezichten.
www.nieuwsblad.be
Torhout schaft betaald parkeren af om leegloop tegen te gaan. Is dat de toekomst voor kleine steden?
Het West-Vlaamse Torhout haalt tegen 2023 alle parkeermeters weg uit de stad en schaft betaald parkeren af. “Het wekt te veel ergernis op en het werkt de leegloop van ons centrum in de hand”, zegt schepen Elsie Desmet. Goed idee, vinden het NSZ en Buurtsuper.be. “Vooral in kleinere steden dreigt het centrum dood te bloeden ten voordele van de baanwinkels in de rand”, zegt Luc Ardies.
www.nieuwsblad.be
Hoe Nederlandse prins Bernhard na zijn dood zijn gram haalde: het testament als ultieme vernedering voor zijn familie
Wijlen prins Bernhard had in zijn laatste levensjaren een aparte hobby. Tot zes dagen voor zijn dood prutste hij aan zijn laatste wilsbeschikking. Wie wat moest krijgen, nam hij zeer ter harte, zo blijkt uit de publicatie van het geheime document in het weekblad Privé. De verdeling van zijn persoonlijke bezittingen illustreert duidelijk wie de prins genegen was of van wie hij een afkeer had. En voor enkele familieleden betekent het testament de ultieme vernedering.
www.nieuwsblad.be
Jaloezie steekt de kop op in ‘De bachelorette’: “Het mag er wat minder warm aan toegaan”
Vorige week bleef het nog bij een aftastende kennismaking, maar donderdagavond schakelen de vrijgezellen een versnelling hoger in De bachelorette. Elke Clijsters kiest Django uit voor een date van 24 uur, waardoor die in de ogen van zijn tegenstanders al een voorsprong heeft. “Je hebt de hele nacht, meer heb je niet nodig.”
www.nieuwsblad.be
Hoe een eenvoudige regel ons brein in de val weet te lokken: waarom het zo vaak misgaat met de dt-regel
’t Kofship, of het werkwoord vervangen door ‘smurfen’. Het zijn trucjes die ervoor moeten zorgen dat we nooit meer een dt-fout schrijven. En toch slagen velen er niet in om ‘ik wordt’ of ‘het is gebeurt’ te vermijden in een tekst. En dat heeft allemaal te maken met ons brein.
www.nieuwsblad.be
Macron verliest weddenschap van YouTubers en dus is hij de klos (maar tegenstanders kunnen er niet mee lachen)
Net als bij ons zijn meer en meer Franse jongeren de strikte coronamaatregelen zo beu als kouwe pap. Om hen te motiveren, sloot de Franse president Emmanuel Macron een opmerkelijke weddenschap af met Mcfly & Carlito, twee razend populaire YouTube-influencers : ‘Maak een filmpje over afstand houden, handen wassen, mondmaskers dragen, telewerken, enz. Als het 10 miljoen keer wordt bekeken, dan mogen jullie in het Elysée komen filmen.’ Dat liet het duo zich geen twee keer zeggen. In nog geen twee dagen was het doel bereikt. Intussen staat de teller al flink boven de 11 miljoen views. En dus mogen de twee YouTubers binnenkort een clip draaien met Macron.
www.nieuwsblad.be
Anouck Luyten alomtegenwoordig als zus van drugsbaron in‘Fair trade’ en als bitch in ‘Lisa’: “De mensen willen mij al dood”
Fans van De kotmadam kennen haar al. Nu ze op VTM te zien is als Katja in Lisa en Olga in Fair trade, leert ook het grote publiek actrice Anouck Luyten (30) kennen. In al haar facetten. Al zit de voorliefde voor comedy er wel in. “De hele dag de onnozelaar mogen uithangen, daar ga ik goedgezind van naar huis.”
www.nieuwsblad.be
Is de Chinese invasie op onze wegen nog te stoppen?
Grote verrassing bij de verkiezing van de VAB-gezinswagen van het jaar: met MG valt voor het eerst een Chinees merk in de prijzen. Hebben de Chinese constructeurs eindelijk een voet tussen de deur? “Die hadden ze al, maar het zullen uiteindelijk de consumenten zijn die beslissen of er straks meer Chinese auto’s op onze wegen rijden”, zegt autokenner Tony Verhelle.
www.nieuwsblad.be
Puigdemont dreigt opnieuw Belgisch probleem te worden
De commissie Juridische Zaken van het Europees Parlement raadt de plenaire vergadering aan om de onschendbaarheid van de Catalaanse Europarlementsleden Carles Puigdemont, Antoni Comin en Clara Ponsanti op te heffen. In maart velt het voltallige halfrond het definitieve verdict. Volgens de drie “speelt Europa daarmee Spanje in de kaart. Europa heeft de taak om minderheden te verdedigen. Elke keer wanneer een Europese instelling dit mandaat negeert, verliezen we democratie in Europa.”
www.nieuwsblad.be
‘Nachtwacht’ krijgt derde film: “De fans blijven maar vragen naar nieuwe verhalen”
Na ‘De poort der zielen’ en ‘Het duistere hart’ krijgt de populaire jeugdreeks ‘Nachtwacht’ een derde bioscoopfilm. Met onder meer 80.000 verkochte verkleedpakjes en 100.00 encyclopedieën zit nog steeds geen sleet op het Studio 100-merk.
www.nieuwsblad.be
Vande Lanotte: 'Voor Conner was het sneu'
Dat oud-SP.A-politicus Johan Vande Lanotte maandag het woord voerde voor Sihame El Kaouakibi betekent niet dat de socialisten iets te maken (willen) hebben met de belaagde politica van de Open VLD. Wel integendeel.
Knack.be
Wat was de sterkte van ‘Kimye’?
Kim Kardashian en Kanye West gaan scheiden. De influencer en de rapper hebben vier kinderen samen en waren bijna zeven jaar getrouwd.
De Standaard
DE GROTE WIELERENQUÊTE DEEL 2. Grote twijfels bij Chris Froome en Mark Cavendish, uitkijken naar “toptransfer” Jasper Philipsen
Hij wordt volgende week 23, zijn transfer was allesbehalve vanzelfsprekend, maar Jasper Philipsen wordt massaal als de beste Belgische wintertransfer getipt. Zelfs internationaal moet hij alleen Marc Hirschi laten voorgaan. Zijn grootste fans zien Philipsen straks al Gent-Wevelgem winnen.
www.nieuwsblad.be
D’une avalanche destructrice à un océan d’opportunités
02:59 Si nous voulons remédier à la destruction économique, l’analyse des données est essentielle.
www.lecho.be
Van den Brande werkt '2+2-staatsmodel' Verlinden uit
02:20 Als het zwaartepunt bij de twee deelstaten Vlaanderen en Wallonië komt te liggen, kan volgens voormalig Vlaams minister-president Luc Van den Brande (CD&V) het 'gefragmenteerde staatsbestel' worden do...
1 h
www.tijd.be
Deux sociétés condamnées pour défaut de sécurité des données privées
02:04 Une entreprise et son sous-traitant ont été condamnés à des amendes pour ne pas avoir pris assez rapidement des mesures face à des attaques informatiques.
1 h
www.lecho.be
CMB stapt in groot waterstofproject in Japan
02:00 De Belgische scheepvaartgroep CMB gaat samen met het Japanse conglomeraat Itochu en de Japanse waterstofproducent Nippon Coke een groot waterstoftankstation bouwen op het Japanse eiland Kyushu.
1 h
www.tijd.be
De familie Matthys-Colle is weer verenigd met S.M.A.K.
01:55 Met een kleine expo wordt in het S.M.A.K. in Gent de blijde intrede van het schilderij 'Great American Nude #45' van Tom Wesselmann gevierd. De Vlaamse overheid kocht het van de erfgenamen van Roger M...
2 h
www.tijd.be
Voici votre horoscope de ce jeudi 25 février: amour, argent, travail, santé…
Ce jeudi 25 février 2021 vous réserve-t-il de bonne(s) surprise(s) ou avez-vous tout intérêt à rester au lit ? Découvrez ce que les astres vous réservent avec votre horoscope du jour.
2 h
Sudinfo.be
'Musk staat centraal in talloze manieën, tot het vertrouwen wegebt'
01:50 Euforische waarderingen, wraakzuchtige Reddit-beleggers, de verering van Elon Musk: de emoties laaien dezer dagen hoog op op de financiële markten. Erachter schuilt een piek in vertrouwen en een enorm...
2 h
www.tijd.be
Biden draait visabeperkingen voor expats in VS terug
De Amerikaanse president Joe Biden heeft een presidentieel decreet van zijn voorganger Donald Trump ingetrokken dat het voor buitenlanders moeilijker maakte om in de Verenigde Staten te komen werken. Trump, die de beperkingen vorig jaar instelde, zei destijds dat hij dat deed om verdringing op de Amerikaanse arbeidsmarkt te voorkomen.
2 h
HLN.be
"Club Brugge werkt aan beursgang, als eerste Belgische voetbalclub"
Club Brugge zou voor de zomer op de beurs van Euronext Brussel willen noteren. Dat meldt zakenkrant De Tijd op basis van meerdere bronnen.
2 h
www.nieuwsblad.be
Vlaanderen hinkt achterop in klimaateconomie
01:30 Vlaanderen heeft almaar minder ruimte, energie, water en grondstoffen nodig om hetzelfde niveau van welvaart te bereiken. Maar in die groene race staan de buurlanden en de rest van België verder.
2 h
www.tijd.be
Australisch parlement keurt baanbrekende mediawet goed
Het Australische parlement heeft een baanbrekende mediawet goedgekeurd die digitale platforms verplicht om nieuwsmedia te betalen voor nieuwscontent die via de platforms wordt verspreid. De wet raakte zoals verwacht met weinig tegenstand door het Australische parlement.
2 h
HLN.be
Belgisch netwerk vormt hart van Europese vaccinstrategie
01:12 Een Belgisch netwerk van experts maakt school in Europa, nu alle aandacht gaat naar een snellere productie van coronavaccins. Het plan Hera Incubator, dat Europa moet wapenen tegen coronavarianten, li...
2 h
www.tijd.be
Voetbalaandelen zelden goede investering
01:00 Voetbal is emotie en dat is op de beurs niet anders. Om een stukje van hun club te bemachtigen zijn supporters en investeerders bereid een hoge prijs te betalen, waardoor het koerspotentieel na de beu...
2 h
www.tijd.be
De onwaarschijnlijke weg van vzw naar beursgenoteerd
01:00 Het sportieve en commerciële powerhouse Club Brugge is volledig opgetrokken door Bart Verhaeghe. Hij zette samen met luitenant Vincent Mannaert in tien jaar een vliegwiel onder de club met als einddoe...
2 h
www.tijd.be
Club Brugge werkt aan beursgang
00:59 Als alles volgens plan verloopt, trekt de landskampioen nog voor de zomer naar Euronext Brussel. Dat vernam De Tijd van meerdere bronnen.
2 h
www.tijd.be
LIVE. Aangepast Moderna-vaccin klaar voor klinische proeven - Effectiviteit Pfizer-vaccins ook buiten proefomgeving aangetoond
De coronacijfers in ons land laten opnieuw een gemengd beeld zien. Het aantal besmettingen en ziekenhuisopnames is in stijgende lijn, terwijl het aantal overlijdens verder afneemt. Volg alle ontwikkelingen over het coronavirus in onze liveblog.
3 h
HLN.be
Le Club de Bruges prépare son entrée en bourse
00:30 Le champion national de football est en plein préparatif d’une introduction sur Euronext Bruxelles, qui interviendrait avant l’été, a appris notre rédaction de plusieurs sources.
3 h
www.lecho.be
Voetballer en voormalig ‘The Sky is the Limit’-gezicht Steven Defour is opnieuw verliefd
Vlaanderen is een nieuw powerkoppel rijker. Iets meer dan een jaar nadat voetballer en voormalig ‘The Sky is the Limit’-gezicht Steven Defour (32) uit elkaar ging met Ornella, heeft hij opnieuw liefdesgeluk gevonden. De gelukkige is Joke De Coninck, barista in de gekende ‘Black & Yellow Coffee Bar’ in Antwerpen.
3 h
HLN.be
Thibaut Courtois over Hazard: “Eden is terug zijn gelukkige zelve”
Nieuwe clean sheet voor Thibaut Courtois tegen Atalanta. Al zat hij daar zelf voor weinig tussen. “Ik had amper werk”, vertelde de Rode Duivel aan Gilles De Bilde. Zowel Courtois als Zidane hadden het ook over de situatie van Eden Hazard.
3 h
HLN.be
LIVE (21u). Rekenen Tielemans en Leicester af met Slavia?
• Terugwedstrijd 1/16de finales Europa League • Heenmatch eindigde op 0-0 • King Power Stadium • Aftrap: 21 uur
3 h
HLN.be
LIVE (21u). Stoot Club door naar achtste finales van Europa League?
• Terugwedstrijd 1/16de finales Europa League • Heenmatch eindigde op 1-1 • Jan Breydel • Aftrap: 21 uur
3 h
HLN.be
LIVE (18u55). Zet Antwerp scheve situatie recht bij Rangers?
• Terugwedstrijd 1/16de finales Europa League • Rangers wonnen heenmatch met 3-4 op Bosuil • Ibrox Stadium • Aftrap: 18u55
3 h
HLN.be
Wat doet uitsluiting met een mens? Een gesprek met Stella Nyanchama Okemwa en Christophe Busch
Meningen lijken steeds verder uit elkaar te liggen. En ideeën die even geleden nog extreem waren, lijken nu mainstream. Knack en het Hannah Arendt Instituut presenteren de nieuwe podcastreeks 'Gemene delers'.
3 h
Knack.be
Une étude israélienne de grande ampleur confirme l’efficacité du vaccin de Pfizer à 94%
«Il s’agit de la première preuve validée par les pairs de l’efficacité d’un vaccin dans les conditions du monde réel», a déclaré l’un des co-auteurs de cette étude.
4 h
www.lesoir.be
Bahrain Victorious rekent in Omloop op “zeer gemotiveerde” Dylan Teuns
Dylan Teuns is tijdens het Vlaamse openingsweekend één van de speerpunten in de selectie van Bahrain Victorious. De 28-jarige Halenaar deelt het kopmanschap tijdens de Omloop Het Nieuwsblad (zaterdag) en Kuurne-Brussel-Kuurne (zondag) met de snelle Italiaan Sonny Colbrelli.
4 h
www.hbvl.be
Aangepast Moderna-vaccin tegen Zuid-Afrikaanse variant klaar voor klinische proeven
Het Amerikaanse farmabedrijf Moderna heeft een aangepaste versie ontwikkeld van zijn vaccin, dat betere bescherming moet bieden tegen de Zuid-Afrikaanse variant van het coronavirus. Het bedrijf is klaar om het vaccin via klinische proeven te testen op mensen, klinkt het woensdag. Moderna wil verder ook de productiecapaciteit opschroeven.
4 h
HLN.be