Chiro Meisjes Wijer verkopen Valentijnspakketten

Wie nog op zoek is naar een geschikt Valentijnscadeau voor zijn knuffelcontact, kan bij de Chiro Meisjes Wijer aankloppen. De meisjes brengen voor 15 of 20 euro Valentijnspakketten aan de man (of vrouw).


Read full article on: hbvl.be
CD&V, N-VA, MR: les partis prennent position sur le couvre-feu
Le président du CD&V Joachim Coens a qualifié de «problématique» le maintien du couvre-feu à 22h à Bruxelles alors qu’il débute à minuit en Flandre et en Wallonie.
www.lesoir.be
Novak Djokovic pakt onbreekbaar gewaand record van Roger Federer af: 311 (!) weken op nummer één
Novak Djokovic staat maandag op de nieuwe ATP-ranking opnieuw op de eerste plaats en gaat zo de geschiedenisboeken in. Het is voor de Serviër de 311e week bovenaan de lijst, een record. David Goffin blijft veertiende. Kimmer Coppejans en vooral Zizou Bergs maken grote sprongen.
www.hbvl.be
Belangenorganisaties en politici reageren onthutst op ‘gaybashing’ in Beveren: “Het is doodnormaal dat we nu collectief even stil en bang zijn”
Zaterdag werd het lichaam van een zwaar toegetakelde man aangetroffen in een park in Beveren. De man bleek het slachtoffer te zijn van gaybashing en was in de val gelokt via een datingapp. Tal van belangenorganisaties reageerden alvast geschokt en veroordelen het geweld. Ook politici betuigen hun medeleven aan familie en vrienden.
HLN.be
Reddingsoperatie op poten gezet voor gestolen fiets in Zuid-Willemsvaart
De brandweer heeft maandagmorgen tevergeefs gezocht naar een lichaam in de Nieuwe Zuid-Willemsvaart in Dilsen en Rotem.
www.hbvl.be
Canada geeft als eerste groen licht aan anticonceptiepil van Mithra
10:10 Mithra heeft in Canada een eerste goedkeuring beet voor zijn innovatieve anticonceptiepil. Maar de vuurdoop voor het Luikse farmabedrijf, dat woelige maanden achter de rug heeft, moet nog komen.
www.tijd.be
ING trekt op kleine maand spurt van 30 procent
10:06 De Nederlandse grootbank grossiert na een verrassend sterk jaarrapport in koopadviezen en geeft zo ook de Bel20 een stevige boost.
www.tijd.be
‘Gaybashers’ die verdacht worden van moord op David (41) zijn minderjarig
De jongeren die ervan verdacht worden vrijdagnacht David P. (41) uit Sinaai te hebben vermoord in een park in Beveren zijn minderjarig. De feiten vonden plaats tijdens een geval van gaybashing.
www.nieuwsblad.be
“Ik geloof dat ze voor de uitzending drugs neemt": BV’s lezen de gemeenste klachten over zichzelf voor
Vorig jaar werd de klantendienst van de VRT maar liefst 31.580 gecontacteerd voor vragen, felicitaties, maar ook klachten. Enkele BV’s die de kop van jut waren, lazen voor de camera de gemeenste klachten over zichzelf voor.
HLN.be
OPROEP. Zorg jij voor iemand in je omgeving?
Binnenkort brengt onze redactie de resultaten van het derde deel van Het Grootste Limburgonderzoek Ooit: Het Zorgrapport. We zijn daarvoor op zoek naar Limburgers die zorg dragen voor een iemand in hun omgeving.
www.hbvl.be
Algerijn opgepakt in Italië voor hulp aan aanslagplegers Parijs
De Italiaanse politie heeft een vermeende handlanger opgepakt van de moslimextremisten die in 2015 aanslagen pleegden in Parijs.
HLN.be
Un front commun N-VA / MR contre le couvre-feu
Le parti nationaliste dépose une proposition de loi pour forcer les partis à supprimer le couvre-feu. Le MR plaide dans le même sens.
Levif.be
4 powervrouwen die de top bereikten in een mannenwereld: “Soms moeten mijn kinderen me missen, maar ze krijgen een gelukkigere mama”
Karen is jazzmuzikant. Narjes is biomedicus. Zelfa is woordvoerster en Dewi is CEO van een technologiebedrijf. Ze werken tussen mannen en moeten zich extra bewijzen. Geen probleem. Meer nog: ze blinken uit en sporen andere vrouwen op Internationale Vrouwendag graag aan om in hun voetsporen te treden. “Op managementniveau keken mannen op me neer, enkel en alleen omdat ik een vrouw ben. Ze namen mijn ideeën niet serieus, maar gingen er achteraf zelf mee aan de haal.”
HLN.be
COLUMN. De reisgezel van Annemie Struyf: “Als jullie mij op het scherm zien, staat Kristel altijd naast me”
Vorige week kwam er een einde aan het populaire Eén-programma ‘Het Hoge Noorden’ van Annemie Struyf (69) In haar column blikt ze terug op haar laatste bezoek aan de Noorse Belgen die ze zo lang volgde, en heeft ze mooie woorden over voor reisgezel Kristel met wie ze al jaren internationale avonturen aangaat. “Ze is niet alleen mijn regisseur én cameravrouw, maar ook mijn vriendin, mijn maatje, mijn klankbord.”
HLN.be
Meeste Vlamingen krijgen uitnodiging voor coronaprik. Alleen inwoners van Gent en Antwerpen moeten zélf afspraak maken
Naar 320.000 Belgen is een uitnodiging verstuurd voor hun vaccinatie in één van de 200 vaccinatiecentra. Dat verklaarde Frank Robben, de topman van het IT-bedrijf dat instaat voor het systeem achter die uitnodigingen. Hij legt uit hoe het systeem precies in z’n werk gaat en wat er in de uitnodiging staat.
www.demorgen.be
Genk weer steviger in top 4, maar misschien nog belangrijker: het voetbalt weer met lef
Op een dikke tien dagen tijd is de transformatie compleet, Genk voetbalt weer met evenveel lef als z'n coach op de bank. Play-off 1 komt weer wat dichterbij. Next stop: Anderlecht. Met een finaleplaats voor de beker als inzet. "We hebben weer alles in handen", weet Van den Brom.
HLN.be
Voyages non essentiels: les stratégies adoptées par nos voisins (carte interactive)
Le Comité de concertation a annoncé vendredi que les voyages non essentiels resteront interdits jusqu’au 18 avril.
www.lesoir.be
Steven Van Gucht: “Hou het bij wandelen met tien, in plaats van meteen een barbecue”
Buiten is straks weer veel meer toegelaten. Want in de openlucht zijn we veiliger voor het coronavirus, aldus de regering. Toch waarschuwt viroloog Steven Van Gucht (Sciensano) dat er ook daar risico’s zijn. “De kans om buiten toch besmet te geraken, is allesbehalve nul. Denk maar aan de vele besmettingen enkele maanden geleden in de rozentuin van het Witte Huis.”
www.hbvl.be
"La seule gagnante de cette débâcle est Oprah Winfrey", "Pas ce à quoi nous nous attendions", "Dévastateur": la presse britannique sous le choc après l'interview de Meghan et Harry
En Angleterre, les nouvelles révélations de Meghan et Harry n'en finissent pas de faire couler de l'encre. Pour les spécialistes, le couple a été trop loin.
www.lalibre.be
Ashleigh Barty blijft aan kop WTA-ranking, Elise Mertens blijft als achttiende beste Belgische
De Australische Ashleigh Barty houdt in de maandag verschenen WTA-ranking haar eerste plaats in handen. Elise Mertens blijft als achttiende beste Belgische.
www.hbvl.be
Incendie dans un home pour handicapés à Péruwelz, une vingtaine de résidents évacuée
Un incendie s’est déclaré lundi matin dans une institution accueillant des personnes souffrant de handicap mental à Péruwelz, dans la province de Hainaut. Une vingtaine de résidents a été évacuée. On ne déplore aucun blessé.
Sudinfo.be
“À ce rythme, l'égalité salariale homme-femme sera atteinte en 2066 seulement”
Ce lundi 8 mars, journée internationale des droits des femmes, Sarah Schlitz, secrétaire d’État à l’Égalité des genres, était invitée dans “Matin Première”. L’occasion pour elle de rappeler que l’égalité salariale homme-femme est loin d’être atteinte en Belgique.
www.7sur7.be
Ashleigh Barty blijft aan kop WTA-ranking, Elise Mertens status quo als 18e
De Australische Ashleigh Barty houdt in de maandag verschenen WTA-ranking haar eerste plaats in handen. Elise Mertens blijft als achttiende beste Belgische.
HLN.be
Ashleigh Barty blijft aan kop WTA-ranking, Elise Mertens status quo als 18e
De Australische Ashleigh Barty houdt in de maandag verschenen WTA-ranking haar eerste plaats in handen. Elise Mertens blijft als achttiende beste Belgische.
HLN.be
Ducarme veut dissoudre les associations haineuses: "Elles constituent un autre virus qui n’est pas mort "
"Elles constituent un autre virus qui n’est pas mort et il faut les empêcher d’agir parce que les mots tuent", s’exclame le député fédéral.
www.dhnet.be
"La seule gagnante de cette débâcle est Oprah Winfrey", "Pas du tout ce à quoi nous nous attendions", "Dévastateur": la presse britannique sous le choc après l'interview de Meghan et Harry
En Angleterre, les nouvelles révélations de Meghan et Harry n'en finissent pas de faire couler de l'encre. Pour les spécialistes, le couple a été trop loin.
www.dhnet.be
Bruxelles: la Stib va renommer 17 arrêts pour leur donner un nom de femme
Audrey Hepburn, Rosa Parks ou encore Marguerite Duras seront mise à l’honneur sur le réseau de la Stib.
www.lesoir.be
Dit waren Meghan Markles laatste woorden voor ze de Britse monarchie voorgoed verliet
Voor wie er nog aan twijfelde: het interview met prins Harry (35), Meghan Markle (39) en Oprah Winfrey (67) beheerst vandaag alle voorpagina’s van de Britse kranten. De hele wereld zat dan ook te wachten op het gesprek, waarin de prins en zijn vrouw eindelijk uit de doeken deden waarom ze de Britse monarchie hebben verlaten. Koninklijk correspondent en ‘Finding Freedom’-auteur Omid Scobie (38) was aanwezig tijdens Meghans laatste wapenfeit als royal, en beschrijft nu hoe het afscheid écht verliep.
HLN.be
L'avis de l'expert: le Standard est devenu une équipe de coup(e)
Dimanche après-midi, à Mouscron, le Standard a vu s’envoler les (minces) derniers espoirs de PO1 qu’ils nourrissaient encore.
www.dhnet.be
Le All-Star Game au "Team LeBron", le sans-faute d'Antetokounmpo élu MVP, le "King" boude
La “Team LeBron James” a encore remporté remporté le All-Star Game de la NBA, la Ligue nord-américiaine de basket. Dimanche à Atlanta, la 70e édition, est revenue aux joueurs choisis par LeBron James aux dépens de ceux réunis dans la “Team” de Kevin Durant 170-150, au terme d’un match à sens unique.
www.7sur7.be
Le pape quitte l'Irak après une visite historique sans incident
Le pape François est parti lundi matin d'Irak, mettant fin à la première visite d'un souverain pontife de l'histoire sans aucun incident dans un pays régulièrement secoué par des violences, ont constaté des journalistes de l'AFP. Depuis vendredi, le pape argentin a sillonné le pays en allant à Bagdad, Mossoul et Qaraqosh dans le nord supplicié par les djihadistes.
www.7sur7.be
Novak Djokovic, N°1 mondial infatigable : le Serbe dépasse le record mythique de Roger Federer
Novak Djokovic est devenu lundi le «N.1 historique» du tennis en passant sa 311e semaine au sommet du classement ATP, plus que quiconque avant lui.
Sudinfo.be
Novak Djokovic, N°1 mondial infatigable : le Serbe dépasse le record mythique de Roger Federer
Novak Djokovic est devenu lundi le «N.1 historique» du tennis en passant sa 311e semaine au sommet du classement ATP, plus que quiconque avant lui.
www.lesoir.be
Ce jeune couple avait les numéros gagnants de l’EuroMillions, mais n’a pas remporté le jackpot: la loterie leur adresse un message!
Rachel et son petit ami Liam auraient pu être les grands gagnants du jackpot record de 210 millions d’euros à l’EuroMillions. Il n’en a malheureusement rien été, alors qu’ils avaient les numéros gagnants. La loterie leur adresse un message.
Sudinfo.be
Le recours contre l’extension du méga-poulailler à Dottignies a échoué, le «oui» du Collège est validé: «C’est un déni de démocratie!»
Le collectif qui avait introduit un recours auprès du SPW Wallonie environnement en octobre dernier, contre l’extension d’un méga-poulailler – le projet Bernard Decruyenaere et ses 60.000 poulets en plus – à Dottignies, vient de recevoir une réponse: les Ministres concernés n’ayant pas tranché, la décision - favorable - du Collège communal prise en première instance est confirmée.
Sudinfo.be
Le mail d’une école contre les tenues des filles fait polémique: "Ce courrier m’interpelle au plus haut point"
"Décolletés et blouses très courtes" peuvent mener à l’exclusion dans cet établissement scolaire qui lance une chasse "aux élèves qui attirent le regard des garçons".
www.lalibre.be
Les 3e et 4e secondaires pourraient rentrer à 100% en présentiel dès le 22 mars
Les élèves de 3e et 4e secondaires pourraient revenir en classe à 100% en présentiel dès le 22 mars, rapportent La Libre Belgique et la DH lundi en se basant sur la circulaire émise par la ministre de l'Enseignement en Fédération Wallonie-Bruxelles, Caroline Désir.
Levif.be
Joachim Coens (CD&V) wil geen “politiek spel” over avondklok
CD&V-voorzitter Joachim Coens heeft maandag een oproep gelanceerd om geen “politiek spel” te maken over het al dan niet afschaffen van de avondklok. “Er is een pandemie bezig. Dan moet je een geheel van maatregelen nemen. Zomaar eentje eruit nemen, dat gaat niet”, zei hij maandag in De Ochtend op Radio 1.
www.nieuwsblad.be
Het symbool voor wedergeboorte en een herinnering aan Diana: de verborgen boodschappen in Meghans outfit
Wanneer je een interview geeft dat wereldwijd bekeken en geanalyseerd zal worden, spreekt het voor zich dat je toch even nadenkt over je garderobe. Meghan Markle (39) is daarop geen uitzondering. Voor haar explosieve interview met Oprah Winfrey koos ze dan ook voor een outfit vol verborgen boodschappen.
HLN.be
Run’Solid’Air à Yvoir : une première édition stoppée par la police
La police est intervenue pour arrêter l’évènement organisé ce samedi matin.
www.dhnet.be
Van “Dankbaar dat ze er nog is” tot “Geef haar een Oscar”: de reacties op het interview van Meghan en Harry
De getuigenissen van prins Harry en Meghan Markle bij Oprah maken zoals verwacht heel wat reacties los. Onder mensenrechtenactivisten kunnen ze op veel begrip en aanmoediging rekenen, maar sommige Britten wijzen de kritiek op het koningshuis resoluut af.
www.hbvl.be
Standard, Anderlecht, Charleroi, Bruges: ce qu’il faut retenir de la 29e journée de D1A (vidéos)
Un week-end lourd en conséquence pour la fin de la phase classique. Cette 29e journée laissera des traces.
Sudinfo.be
Standard, Anderlecht, Charleroi, Bruges: ce qu’il faut retenir de la 29e journée de D1A (vidéos)
Un week-end lourd en conséquence pour la fin de la phase classique. Cette 29e journée laissera des traces.
www.lesoir.be
Voici les routes et les rues les plus flashées de Mons-Borinage et des Hauts-Pays: «L’avenir sera le radar tronçon!»
De janvier à juin 2020, plus de 32.000 infractions routières ont été constatées dans notre région. 24.422 d’entre elles étaient dues à une vitesse excessive.
Sudinfo.be
Meghan et Harry dévoilent le sexe de leur deuxième enfant
Parmi les nombreuses annonces faites au cours de leur interview avec Oprah Winfrey, le prince Harry et Meghan Markle ont révélé le sexe de leur deuxième enfant.
www.7sur7.be
Winnares Strade Bianche ziet haar prijzengeld door steun uit onverwachte hoek in één klap verviervoudigd
Chantal Blaak-Van den Broek snelde afgelopen zaterdag naar winst in de Strade Bianche voor vrouwen. De Nederlandse was in Siena te sterk voor Italiaans kampioen Elisa Longo Borghini. Haar prijs? Een mooie trofee en 2.256 euro. Mathieu van der Poel, de winnaar bij de mannen, kreeg 16.000 euro. En dus werd er een crowdfunding-campagne op poten gezet voor de vrouwen.
www.hbvl.be
Chadwick, Frappart, Thomas, Arthaud ou encore Diacre : ces femmes qui marquent les esprits !
Il n’s’agit pas ici de Kelly, Sabrina, Jill, Kris, Tiffany ou encore Julie, mais plutôt de Jamie, Stéphanie, Sarah, Florence et Corinne. Ces femmes sont, à leur manière, de drôles de dames. Et elles le prouvent ou l’ont prouvé tout au long de leur carrière…
www.dhnet.be
Cet hôtel de luxe bruxellois recrée l’ambiance d’un restaurant étoilé
Pour varier avec le plateau repas, un hôtel de luxe bruxellois propose un menu préparé par un chef étoilé et servi dans une salle à manger privée, relate RTL info.
www.7sur7.be
Daisy Hoebeke, policière à Bruxelles depuis 36 ans: "On me disait retourne à tes casseroles"
Rencontre avec la commissaire Daisy Hoebeke. Dans la police bruxelloise depuis 36 ans, elle a vu l’évolution de son métier.
1 h
www.dhnet.be