Christoff in ‘Gert late night’: “Yves Segers en ik, wij hebben gekust en zo”

Dat hij even iets heeft gehad met collega Yves Segers (48). Dat onthulde Christoff (43) donderdagavond in Gert late night. “Ik woonde nog bij mijn ouders, en hij bleef slapen op een matras in mijn kamer.”


Ouvrir plus
Va vers la source
Nouveaux articles (Ceci est un usager démonstratif)
Nouveaux articles (Ceci est un usager démonstratif)
Zij belandden als jongere stomdronken op de spoed: “Niemand had me gewaarschuwd, terwijl alcohol even gevaarlijk is als drugs”
Een Chirofuif. Een uit de hand gelopen cafébezoek. Bij een vriend thuis iets te veel gedronken voor het uitgaan. Elke dag belanden zes tieners straalbezopen op spoed, maar wat daaraan voorafging, is vaak een doodgewone avond zoals zoveel jongeren er wel eens een beleven, zo vertellen Valerie, Amaury en Tim. “Dat maakt alcohol zo gevaarlijk”, zeggen ze. “Het is zó ingeburgerd. Zó deel van het normale leven. Pas toen ik met een zwart gat wakker werd in het ziekenhuis, begreep ik de risico’s.”
www.nieuwsblad.be
Aantal kinderen dat recht heeft op extra zorg neemt spectaculair toe en zet systeem onder druk
Het aantal kinderen met recht op extra zorg in het gewoon onderwijs is op één jaar tijd explosief toegenomen. In de kleuterklas en de lagere school gaat het om een toename met telkens dertig procent. Kinderen met ernstige emotionele of gedragsproblemen zijn de grootste stijgers. En dus moet één ondersteuner steeds meer kinderen begeleiden. “Het systeem staat onder druk”, zegt de topman van het katholiek onderwijs.
www.nieuwsblad.be
Helft van de Belgen wordt wees vóór z’n 52ste
Ons land telt anderhalf miljoen geregistreerde wezen. De helft van hen verloor beide ouders voor de leeftijd van 52 jaar. Voor de allereerste keer bracht Statbel, het Belgisch statistiekbureau, deze cijfers in kaart. Het wezenonderzoek leert ook dat meer dan 1 miljoen vijftig- en zestigplussers nog een of beide ouders heeft en vaak ook kleinkinderen. Dat is de zogenaamde sandwichgeneratie, die zowel voor jong als oud zorgt.
www.nieuwsblad.be
Maandenlang geschaduwd en gefotografeerd, broer opgepakt en gefolterd: net als in een film, maar het overkwam haar in Brussel
Maandenlang is ze geschaduwd, stiekem gefotografeerd. Valse politiemannen hengelden naar haar adres, plaatsten spyware op haar computer, observeerden haar appartement dag en nacht. Om haar onder druk te zetten, werd haar broer opgepakt en gefolterd. Een filmscenario, denkt u? Voor de Kazachse dissidente Botagoz Jardermalie (43) was het de keiharde realiteit. En die speelde zich niet af in Moskou of Washington, maar bij ons, in Brussel.
www.nieuwsblad.be
Prijsbeest Armando zorgt opnieuw voor record: 120.000 euro voor duif die nog nooit vloog
In maart dit jaar was de duif Armando wereldnieuws. De Chinees Kai Er kocht de West-Vlaamse kampioen voor 1,2 miljoen euro. Armando maakte vier maanden geleden met prijsduivin Nadine twee jongen. Zondag is een ervan geveild voor 120.000 euro. “Een zot risico, want niets garandeert dat dit duifje prijzen zal winnen”, zegt genetica-professor Jean-Jacques Cassiman.
www.nieuwsblad.be
Kapper maakt kleed met haar van klanten
Opmerkelijke etalage in een Oudenaardse kapperszaak: een pop draagt er een jurk gemaakt met haar van de klanten.
www.nieuwsblad.be
Zo ziet Matthias Schoenaerts er uit als Petrus
Op Instagram is een foto opgedoken van Matthias Schoenaerts (41) in zijn rol als Petrus in de nieuwe film van Terrence Malick.
www.nieuwsblad.be
Paula Sémer the movie: 94-jarig tv-icoon schrijft mee aan eigen speelfilm
Paula Sémer, een van de laatste nog levende radio- en televisiepioniers, krijgt haar eigen speelfilm. Het 94-jarige tv-icoon werkt mee met de scenaristen aan haar levensverhaal: “Ik bekijk dit als een groot avontuur.”
www.nieuwsblad.be
Dit Belgisch meisje had 30 jaar geleden een wereldhit, maar mocht niet op de cd-hoes of in de clip
Allicht zegt de naam Manuela Kamosi je niets. Maar als je Pump up the jam hoort, zing je gegarandeerd meteen mee. Exact dertig jaar geleden bestormde die Belgische danshit van Technotronic wereldwijd de hitlijsten en geraakte het nummer zelfs tot op de tweede plaats in de VS. De stem achter het nummer was die van de Antwerpse Manuela Kamosi. Ze zong het liedje, maar mocht niet op de hoes of in de clip. “Ik was niet mooi genoeg”, laat ze vanuit Nigeria weten. 30 jaar en zes kinderen later zingt Manuela (48) nog steeds.
www.nieuwsblad.be
HLN On Tour, onze vier analisten gingen naar de cross in Zonhoven: “Wow, dit is afzien”
Vier analisten, vier sporten, vier evenementen. Tom Boonen (39), Marc Degryse (54), Filip Dewulf (47) en Niels Albert (33) trokken gisteren samen...
HLN.be
Hoe Thorgan Hazard de vraagtekens overal wegspeelt: Rode Duivel is Belgische topschutter in de Bundesliga
Vergeet Marc Wilmots en Emile Mpenza. Sinds zaterdag scoorde geen enkele Belg meer goals in Duitsland dan Thorgan Hazard, de cactus van het...
HLN.be
Jamie Vardy, de boef op speed die op zijn tweeëndertigste zijn elftal nog altijd goals en vleugels geeft
Als, als, als. De Premier League kan met Kerst gespeeld zijn, maar de scenarioschrijvers rekenen op Leicester City en zijn topschutter, Jamie...
HLN.be
Vandevoordt kan deze week jongste doelman ooit worden in de Champions League
Maarten Vandevoordt is op weg om een plaatsje in de geschiedenisboeken van de Champions League te veroveren. Als hij dinsdag onder de lat staat...
HLN.be
BOIC hoopt op record van tien medailles in Tokio, maar is dat realistisch?
De delegatie die België naar Tokio 2020 stuurt, zal niet alleen in omvang, maar ook in ambities behoorlijk groot zijn. Het BOIC meldde vanuit zijn Turkse stage-oord dat het volgende zomer graag met tien medailles huiswaarts zou keren, een volume dat Team Belgium al sinds 1920 (!) niet meer gehaald heeft. Naïeve dagdromerij of gezonde eerzucht? Een analyse.
www.nieuwsblad.be
CLUBNIEUWS. Anderlecht droomt van snelle terugkeer Kompany, STVV vandaag rond de tafel met Hayen
Anderlecht weet nog steeds niet hoelang het zijn aanvoerder Kompany moet missen, maar paars-wit heeft er wel goede hoop op dat de schade meevalt. Ondertussen beraadt men zich bij STVV over de toekomst. Er wordt vandaag om de tafel gezeten met interim-trainer Nicky Hayen om de toekomst te bespreken. Uw dagelijkse portie clubnieuws.
www.nieuwsblad.be
Politiek volgens Lega-leider Matteo Salvini, het rechtse boegbeeld dat vaak radicaal van standpunt verandert
Matteo Salvini stapte eerder dit jaar uit de Italiaanse regering. Nu probeert hij verkiezingen te forceren en premier te worden.
De Standaard
Star Trek-acteur René Auberjonois (79) overleden
Acteur René Auberjonois, bekend van zijn rollen in onder andere Star Trek: Deep Space Nine, Benson en Boston Legal, is op 79-jarige leeftijd...
HLN.be
Voor 380 miljard euro aan wapens verkocht
In 2018 steeg de wereldwijde wapenverkoop met 4,6 procent. Ze had een omzet van zo'n 380 miljard euro. Amerikaanse bedrijven domineerden de markt.
De Standaard
Kampeerders schreeuwen het uit wanneer bliksemschicht hun tent raakt
Een familie kampeerde in de bossen van de Amerikaanse staat Vermont tijdens een familiereünie toen de bliksem plots hun tent raakte. “Het brandde voor altijd een herinnering in het brein van iedereen die er getuige van was”, klinkt het bij de maker, die de beelden enkele jaren geleden maakte.
1 h
www.nieuwsblad.be
Wereldwijde wapenverkoop stijgt met bijna 5 procent
Vorig jaar is de wereldwijde wapenverkoop gestegen met 4,6 procent. In de top 100 van grootste wapenbedrijven staan 27 Europese ondernemingen, maar...
2 h
HLN.be
Aung San Suu Kyi met grote steun naar genocideproces in Den Haag.
Duizenden Myanmarezen scharen zich achter de voormalige Nobelprijswinnares die haar repressie tegen de Rohingya-moslims voor het Internationaal Strafhof moet verantwoorden.
2 h
De Standaard
Finland benoemt 34-jarige Sanna Marin als jongste premier ooit
De 34-jarige Sanna Marin staat op het punt de jongste premier van Finland te worden. De huidige minister van Transport en Communicatie is door de...
2 h
HLN.be
Sanna Marin wordt wellicht jongste premier in Finse geschiedenis
De Finse sociaaldemocratische partij SDP heeft zondag Sanna Marin naar voren geschoven als haar nieuwe kandidaat-premier.
2 h
De Standaard
Al 70 doden door mazelenuitbraak op Samoa: meeste slachtoffers onder de vier jaar
De mazelenuitbraak in de afgelegen Pacifische eilandenstaat Samoa heeft inmiddels al 70 levens gekost. Het overgrote deel van de...
3 h
HLN.be
Democraten prijzen hun 'ijzersterk dossier' tegen Trump
'Als dit dossier aan een jury voorgelegd zou worden, zou hij binnen de drie minuten schuldig bevonden worden.' Dat heeft de Democratische voorzitter van de commissie voor Justitie van het Huis van Afgevaardigden, Jerry Nadler, verklaard op CNN.
3 h
Knack.be
Les meilleurs moments du foot liégeois du 8 décembre en vidéos
Comme le veut la tradition, ce week-end de Saint-Nicolas nous aura réservé quelques surprises! Et, comme toujours, notre belle province n’a pas été avare de jolis cadeaux en termes footballistiques. Jugez plutôt: une équipe hutoise qui sort enfin la tête de l’eau (l’effet Maxime Crahay?), un week-end historique pour la bande à Thierry Deprez, un gardien verviétois qui devient une véritable référence en matière d’arrêt de pénalty, le petit poucet sterlain qui renverse l’ogre disonais ou encore un Grégory Crits qui, du haut de ses 35 ans, se la joue Cristiano Ronaldo avec une extraordinaire bicyclette (et un triplé, excusez du peu). Bref, tout était réuni pour passer un bon moment au bord des terrains liégeois. Et, comme toujours, pour les moins courageux n’ayant pas eu la motivation nécessaire pour braver le froid polaire, nous vous avons concocté un condensé des meilleurs moments du foot liégeois de ce 8 décembre en vidéos!
3 h
Lameuse.be
Chinees Ding zet UK Championship snooker voor de derde keer op zijn erelijst
Ding Junhui heeft zondag in York voor de derde keer in zijn carrière het UK Championship gewonnen. In de finale nam de 32-jarige Chinees met 10-6 de maat van de Schot Stephen Maguire, de toernooiwinnaar van 2004.
4 h
De Standaard
Chinees Ding zet UK Championship snooker voor de derde keer op zijn erelijst
Ding Junhui heeft zondag in York voor de derde keer in zijn carrière het UK Championship gewonnen. In de finale nam de 32-jarige Chinees met 10-6 de maat van de Schot Stephen Maguire, de toernooiwinnaar van 2004.
4 h
www.hbvl.be
Sam Maes staakt strijd in eerste run reuzenslalom in Beaver Creek, Amerikaan Ford wint
Sam Maes heeft zondag op de wereldbekermanche alpijnse ski in het Amerikaanse Beaver Creek in de reuzenslalom opgegeven tijdens de eerste run. De 21-jarige Maes eindigde eind oktober in de openingsmanche in het Oostenrijkse Sölden als 58e.
4 h
De Standaard
Sam Maes staakt strijd in eerste run reuzenslalom in Beaver Creek, Amerikaan Ford wint
Sam Maes heeft zondag op de wereldbekermanche alpijnse ski in het Amerikaanse Beaver Creek in de reuzenslalom opgegeven tijdens de eerste run. De 21-jarige Maes eindigde eind oktober in de openingsmanche in het Oostenrijkse Sölden als 58e.
4 h
www.hbvl.be
Bekijk hier de hoogtepunten van de zondagmatchen in de Jupiler Pro League
Drie matchen in de Jupiler Pro League deze zondagmiddag. Standard wist bij Moeskroen in extremis een punt uit de brand te slepen met negen man....
4 h
HLN.be
Geliefden ontmoeten elkaar 72 na hun bevrijding uit Auschwitz voor een laatste lied
Auschwitz; het is een bijzondere ontmoetingsplaats, maar voor de Poolse David Wisnia en de Slovaakse Helen Spitzer werkte het 76 jaar geleden. Ze...
4 h
HLN.be
Sanna Marin, plus jeune chef de gouvernement de l’histoire de la Finlande
Les sociaux-démocrates finlandais ont élu dimanche le plus jeune Premier ministre de l'histoire de leur pays, une ex-ministre des Transports de 34 ans.
4 h
www.7sur7.be
'Kamp Waes': Tom Waes stond erbij en keek ernaar (daar had hij het moeilijk mee)
De Belgische Special Forces vinden niemand die goed genoeg is. Aan Tom Waes komt nu de loodzware taak om dat probleem op te lossen.
4 h
De Standaard
Inspiratieloos Anderlecht raakt ook niet voorbij Charleroi: zesde keer 0-0 dit seizoen
Een langgerekte geeuw, alweer. Een erg jong Anderlecht kwam voor de zesde keer dit seizoen niet verder dan een 0-0, dit keer tegen Charleroi. Maar wat erger is, er zat wéér geen tempo in de match en echte kansen bleven erg lang uit.
4 h
www.nieuwsblad.be
Ding zet naam derde keer op de erelijst van UK Championship snooker
Ding Junhui heeft in York voor de derde keer in zijn carrière het UK Championship gewonnen. In de finale nam de 32-jarige Chinees met 10-6 de maat...
4 h
HLN.be
José Mourinho wil Marouane Fellaini naar Tottenham halen
Verlaat Marouane Fellaini (32) China alweer voor de Premier League? De voormalige Rode Duivel wordt door José Mourinho alvast warm gemaakt voor een transfer naar Tottenham.
4 h
www.gva.be
Oostende prompt weer van zijn roze wolk na nederlaag in Eupen
De zege tegen Anderlecht is al weggespoeld: KV Oostende staat opnieuw stevig met de voetjes in het zand na een nederlaag in Eupen. Embalo scoorde het enige doelpunt na een matige partij.
5 h
De Standaard
Marouane Fellaini, un retour en Europe avant un retour chez les Diables?
En Chine depuis février 2019, Marouane Fellaini pourrait effectuer son retour dans le championnat anglais.
5 h
Sudinfo.be
Coalition fédérale: la journée de lundi sera un tournant avec le nouveau rapport de Paul Magnette au Roi
Différents scénarios se dessinent, selon l’attitude qu’adopteront l’Open Vld et le CD&V.
5 h
www.lesoir.be
La grande roue de Winter in Antwerpen touchée par une panne électrique
La grande roue installée sur la place du Steen à Anvers à l'occasion du festival hivernal Winter in Antwerpen a été mise à l'arrêt dimanche en fin d'après-midi en raison de problèmes électriques, ont annoncé les autorités communales.
5 h
www.7sur7.be
Geen aparte ingang voor mannen en vrouwen meer in Saoedische restaurants
Restaurants in Saoedi-Arabië hoeven voortaan geen aparte ingangen voor mannen en vrouwen meer te voorzien. Dat heeft het ministerie voor Gemeentelijke en Plattelandszaken zondag bekendgemaakt.
5 h
www.hbvl.be
Aywaille accroche le leader warnantois (1-1)
Warnant n’a pas assumé son statut de favori face à des Aqualiens qui lutte pour se dégager de la zone rouge.
5 h
Lameuse.be
Eupen s'impose face à Ostende et revient à trois points d’Anderlecht
Le match de clôture de la 18e journée du championnat de Belgique de football a vu Eupen battre Ostende 1-0, dimanche soir. Le remplaçant Carlos Emballo a inscrit l'unique but de la rencontre (78e). Les Pandas se hissent en 12e position (19 pts) à trois points d'Anderlecht, qui a fait match nul avec Charleroi plus tôt dans la journée. Ostende (15 points) est 14e.
5 h
www.7sur7.be
Inde: un incendie dans une usine de New Delhi fait 43 morts
La police et les pompiers ont affirmé qu’au moins 58 personnes avaient été secourues.
5 h
www.lesoir.be
Ontroerend: meisje (2) kan niet wachten om haar papa te zien na drie maanden afwezigheid
Een tweejarig meisje kon haar ongeduld niet meer de baas toen ze haar papa opnieuw zag na drie maanden. Papa Jason werkt voor de Amerikaanse marine en werd voor drie maanden missie gestuurd. Het meisje moet hem enorm gemist hebben want ze laat de hand van haar moeder los en rent zo snel als haar kleine beentjes haar naar haar vader kunnen brengen.
5 h
www.hbvl.be
Lerarenkaart 2020 in bib
De nieuwe lerarenkaarten voor 2020 zijn vanaf nu beschikbaar in de Roppebibliotheek.
5 h
www.hbvl.be
Les démocrates vantent leur "dossier en béton" contre Trump
"Nous avons un dossier en béton. (...) Si ce dossier était présenté à un jury, un verdict de culpabilité serait rendu en trois minutes chrono", a déclaré dimanche sur CNN Jerry Nadler, président de la commission judiciaire de la Chambre des représentants.
5 h
www.7sur7.be