Dominique Leroy peut gagner jusqu'à trois millions d'euros par an chez KPN

La rémunération de Dominique Leroy en tant que CEO de KPN pourrait atteindre, grâce à divers bonus, un peu plus de trois millions d'euros annuels, ressort-il d'une communication faite par le groupe néerlandais en vue d'une assemblée générale extraordinaire de ses actionnaires prévue le 28 octobre.
Ouvrir plus
Va vers la source
Nouveaux articles (Ceci est un usager démonstratif)
Nouveaux articles (Ceci est un usager démonstratif)
The Clement Peerens Explosition in De Roma: van existentieel vraagstuk tot volkshymne ★★★★☆
U had hen minstens op Coachella of Glastonbury verwacht, maar in een bui van menslievendheid streek Clement Peerens met zijn Explosition neer in de Antwerpse Roma. Daar trakteerde hij de fans op een gulle Greatest Hits-set, die geheel in het teken stond van ‘kunst, cultuur en beschaving’.
8 m
www.demorgen.be
Un samedi venteux avant un début de semaine agréablement doux
Un nouveau renforcement du vent est attendu ce samedi après-midi, avec des rafales qui pourront dépasser les 80 km/h sur certaines régions.
www.7sur7.be
OVERZICHT. Bekijk hier nog eens alle finalisten uit ‘Belgium’s Got Talent’
Het verdict is gevallen. Na de stemming op facebook vandaag weten we welke twaalf finalisten het tegen elkaar zullen opnemen in de finale van...
HLN.be
COP25: la Belgique rallie une coalition de pays réclamant des marchés du carbone solides
Alors que les négociations s'éternisent à la COP25 à Madrid, un groupe de pays, auquel s'est rallié la Belgique, s'est constitué pour plaider en faveur de l'adoption de règles robustes de mise en oeuvre de l'article 6 de l'accord de Paris concernant les marchés des crédits de carbone.
Levif.be
COP25: La Belgique rallie une coalition de pays réclamant des marchés du carbone solides
Alors que les négociations s’éternisent à la COP25 à Madrid, un groupe de pays, auquel s’est ralliée la Belgique, s’est constitué pour plaider en faveur de l’adoption de règles robustes de mise en œuvre de l’article 6 de l’accord de Paris concernant les marchés des crédits de carbone.
Sudinfo.be
Modder deert Nederlandse dames niet in Ronse: Ceylin Alvarado topt Nederlands podium
De Hotondcross bij de vrouwen is gewonnen door de Nederlandse Ceylin del Carmen Alvarado. De poulain van Christoph Roodhooft reed van start tot finish aan de leiding op een loodzwaar parcours. Annemarie Worst en Yara Kastelijn vervolledigden het Nederlandse podium.
De Standaard
Modder deert Nederlandse dames niet in Ronse: Ceylin Alvarado topt Nederlands podium
De Hotondcross bij de vrouwen is gewonnen door de Nederlandse Ceylin del Carmen Alvarado. De poulain van Christoph Roodhooft reed van start tot finish aan de leiding op een loodzwaar parcours. Annemarie Worst en Yara Kastelijn vervolledigden het Nederlandse podium.
www.hbvl.be
Opnieuw fout naambord Brustem in Ordingen
Op de rotonde van Ordingen prijkt sinds een paar dagen een richtingbord dat verwijst naar Brustum. Het is al de tweede keer dat de onderaannemer van het Agentschap Wegen en Verkeer er een bord met schrijffout plaatst.
www.hbvl.be
Ces remakes qui n’auraient jamais dû voir le jour
Les adaptations américaines de succès français et les films d’horreur en prennent pour leur grade!
www.lesoir.be
Tielemans voelt zich als een vis in het water: “Hier leven ze voor het voetbal”
Youri Tielemans geniet zichtbaar in Leicester. Niet alleen omdat The Foxes de zeges aan elkaar rijgen en tweede staan in de Premier League, ook...
HLN.be
Courbe rentrante de la Flandre à la COP25: c'est oui "pour l'ambition"!
14:18 Il aura fallu lever une méprise et ajouter une touche symbolique pour que la Flandre donne enfin son feu vert. Dans la dernière ligne droite des négociations, Zuhal Demir a accepté samedi que la Belgi...
www.lecho.be
Nathalie (42) wordt na 25 jaar verlaten door haar man: “Alsof mijn hart uit mijn lijf is gerukt”
Elke week tekent Anke Michiels kleine en grote liefdesproblemen van lezers op. Seksuoloog en relatietherapeut Wim Slabbinck weet raad. Op...
HLN.be
Renault a-t-il trouvé son nouveau CEO chez Seat?
14:02 Luca De Meo, actuel PDG de Seat, se serait vu proposer le poste de directeur de Renault, avant de prendre la présidence de l'alliance Renault-Nissan-Mitsubishi.
www.lecho.be
Buurland Suriname wordt nieuwe oliestaat
Suriname's buurland Guyana lijkt zich te ontwikkelen tot een nieuwe oliestaat. Oliehandelaren melden zich dit weekeinde in de hoofdstad Georgetown...
HLN.be
Is dit dé video van 2019? Griekse journalist achtervolgd door varken tijdens live-uitzending
De beelden van een brandende Notre Dame, Harry en Meghan die poseren met hun eerstgeborene of toch de tierende fietser die niet wil wijken voor een...
HLN.be
‘Ik vermoedde dat hij hoogbegaafd was, maar was er eigenlijk nogal bang voor’
Het 9-jarige Nederlandse wonderkind Laurent Simons ruilt de Technische Universiteit Eindhoven voor een ‘topuniversiteit in de VS’. Dat lieten zijn trotse ouders deze week weten. Maar is een hoogbegaafd kind altijd een garantie op succes? En hoe ga je daar als ouder en als kind zelf mee om?
www.demorgen.be
La Russie achève un premier essai d'Arktika, son brise-glace nucléaire le plus puissant
Le brise-glace nucléaire russe Arktika, présenté comme le plus puissant navire de ce type au monde et symbole des ambitions de Moscou pour l'Arctique, est rentré au port de Saint-Pétersbourg samedi après un voyage d'essai de deux jours.
www.7sur7.be
Man panikeert en crasht bijna als hij dit diertje in zijn auto ontdekt
Een Amerikaanse bestuurder van een bestelwagen kon eerst nog lachen en grapjes maken toen er een verdwaald beestje in zijn auto zat, maar de amusante situatie sloeg al snel om in paniek. De kikker begon hem plots “aan te staren” en deed toen precies wat de man vroeg niet te doen. “Oh mijn God, ik ga crashen”, zei hij nog en dat deed hij bijna toen de amfibie naar zijn gezicht sprong.
www.hbvl.be
‘Thuis’-acteurs zitten helemaal in de kerstsfeer en zingen eigen versie van ‘Jingle Bell Rock’
De kerstsfeer zit er vollenbak in op de set van Thuis. Kijk hoe de acteurs alle Christmas spirit uit hun lijf persen in deze magische versie van...
HLN.be
L'ancien président soudanais condamné à deux ans en centre correctionnel pour corruption
L'ancien président soudanais Omar el-Béchir a été condamné, par un tribunal de Khartoum samedi, à deux ans en "résidence surveillée" pour corruption, quelques mois après avoir avoir été destitué par l'armée sous pression de la rue.
www.7sur7.be
Quelques activités à faire ce week-end
Si vous avez envie de vous détendre quelque peu pendant ce week-end de décembre (malheureusement pluvieux), voici quelques idées pour en profiter!
1 h
www.lesoir.be
Nieuwe kanaalbrug in Eigenbilzen uitvoerig getest op stabiliteit
Aanstaande woensdag wordt de nieuwe stalen boogbrug over het Albertkanaal in Eigenbilzen opengesteld voor het verkeer. Maar eerst werd zaterdagochtend de verplichte test uitgevoerd op draagkracht en stabiliteit van de brug.
1 h
www.hbvl.be
Vlaamse veehouder dupe van Nederlandse stikstofproblemen
Een veehouderij in het Noord-Antwerpse Ravels lijkt het allereerste slachtoffer te zijn van de stikstofproblemen in Nederland. De Nederlandse...
1 h
HLN.be
Trois morts dans l’explosion d'une bombe au Népal
Trois personnes, dont un policier, ont été tuées samedi dans l'explosion d'une bombe dans le sud du Népal, a déclaré la police.
1 h
www.7sur7.be
An Vannieuwenhuyse en Sara Aerts finishen als vijfde in Europe Cup bobslee in het Duitse Winterberg
Stuurvrouw An Vannieuwenhuyse en remster Sara Aerts zijn vijfde geworden tijdens de derde manche van de Europe Cup bobslee in het Duitse Winterberg. Loes Hubrecht en Kelly Van Petegem eindigden als dertiende.
1 h
De Standaard
An Vannieuwenhuyse en Sara Aerts finishen als vijfde in Europe Cup bobslee in het Duitse Winterberg
Stuurvrouw An Vannieuwenhuyse en remster Sara Aerts zijn vijfde geworden tijdens de derde manche van de Europe Cup bobslee in het Duitse Winterberg. Loes Hubrecht en Kelly Van Petegem eindigden als dertiende.
1 h
www.hbvl.be
Greta Thunberg heeft “nood aan vakantie” en brengt de feestdagen thuis door
De Zweede klimaatactiviste Greta Thunberg zegt dat ze even rust nodig heeft. De afgelopen maanden reisde ze per boot of trein de hele wereld rond...
1 h
HLN.be
Incendie rue Large Voie à Herstal
Les pompiers de Liège sont intervenus ce matin à Herstal pour un incendie de bâtiment au 2e étage, au carrefour entre Rue Large Voie et place Jean-Jaurès.
1 h
Lameuse.be
Delfine Persoon over nieuwe rekruut Waeytens: “Toen we gingen lopen, droogde hij de boksers bijna af”
Plots traint er een ex-wielrenner samen met Delfine Persoon in de boksclub van Lichtervelde. Zico Waeytens (26) zei de koers vaarwel en wil nu een...
1 h
HLN.be
Amerikaan stierf aan overdosis voordat alligator hem opvrat
Een autopsierapport geeft uitsluitsel over een van de vreemdste overlijdens van het afgelopen jaar. In de bek van een alligator troffen speurders...
1 h
HLN.be
KOERS KORT. Yorben Lauryssen wint bij junioren in Ronse
Yorben Lauryssen heeft de juniorencross in Ronse op zijn naam gebracht. De renner van Callant-Doltcini haalde het voor zijn ploegmaat Jetze Van...
1 h
HLN.be
Pour le patron du s.pa, "des boulettes sauce tomate pour un idéal flamand n'avancent à rien"
1 h
www.lalibre.be
Belg verloor dit jaar gemiddeld 364 euro door geld op spaarrekening te laten staan
We hebben dit jaar veel geld verloren door onze centen op een spaarrekening te laten staan. De gemiddelde Belg verloor -door de inflatie en zeer lage rentetarieven- maar liefst 364 euro. De inwoners van slechts twee andere Europese landen zagen meer geld verdampen op een jaar tijd.
1 h
www.hbvl.be
Brand in grootste raffinaderij van Frankrijk onder controle
In de grootste raffinaderij van Frankrijk woedde vanmorgen een brand, die de brandweer meester is geworden. Dat deelt de prefectuur van het...
1 h
HLN.be
Waeytens ruilt koersfiets in voor bokshandschoenen: “Echt wel ambitie om goed te worden”
Van de fiets naar de ring. Zico Waeytens (28) kampt op 25 april in zijn thuisstad Ledegem zijn eerste bokswedstrijd nadat hij onlangs zijn...
1 h
HLN.be
Grâce-Hollogne: un don de 100€ et une table au resto pour un an
Gérants de la pizzeria Quattro Mori à Limbourg depuis février 2019, Jean-Marc Claes et son épouse Isabelle sont tombés sous le charme d’un établissement à Grâce-Hollogne, non loin de chez eux. L’idéal pour ériger leur nouvelle pizzeria. Si l’affaire est concrétisée à 90%, le couple a lancé un crowdfunding original afin de parvenir à trouver les fonds nécessaires pour acquérir le fonds de commerce du bâtiment. En effectuant un don de 100 euros, les gérants mettront une table pour deux personnes une fois par mois pendant un an et en offrant une soirée d’une valeur de 100 euros aux contributeurs.
1 h
Lameuse.be
Conner Rousseau, président du sp.a, peut continuer à siéger au parlement flamand
Conner Rousseau, le président du sp.a, pourra continuer à siéger au parlement flamand, 55% des membres du parti s'étant prononcé en ce sens au cours d'un congrès des socialistes flamands samedi matin.
1 h
www.7sur7.be
Noodtoestand in New Orleans na cyberaanval
In de Amerikaanse stad New Orleans heeft burgemeester LaToya Cantrell vrijdag de noodtoestand uitgeroepen na een cyberaanval. Het is de tweede keer in een week tijd dat criminelen het op de IT-systemen van een Amerikaanse stad hebben gemunt.
1 h
De Standaard
Haar familie deed alles om haar hier te houden. Nu ligt Chadia (30) weg te kwijnen op matras in IS-kamp
Wat doet Chadia (30) in een IS-kamp in Syrië? De Nederlandse, met een vuistdik psychiatrisch dossier, was bekend bij de geestelijke...
2 h
HLN.be
Un ancien lieutenant allemand et des vétérans US plantent un noyer de la paix à Bastogne
Des vétérans américains et un vétérans allemand, tous anciens combattants de la Bataille des Ardennes, ont planté symboliquement, samedi, un noyer sur le site de Bastogne Barracks (caserne militaire).
2 h
Levif.be
COP25: «La tonalité générale est à la déception», affirme Alain Maron
Plusieurs sujets divisent les Etats et poussent la COP25 à jouer les prolongations.
2 h
www.lesoir.be
Oud-president Soedan moet twee jaar naar heropvoedingscentrum
Een Soedanese rechtbank heeft de vroegere president Omar al-Bashir zaterdag schuldig bevonden aan corruptie en witwassen van geld. Het afgezette staatshoofd is veroordeeld tot een verblijf van twee jaar in een heropvoedingsinstelling. Zijn bezittingen zijn in beslag genomen.
2 h
De Standaard
Perturbations sur la ligne Bruxelles-Louvain: une caténaire endommagée à hauteur de Landen
Le trafic ferroviaire est perturbé entre Bruxelles et Louvain, samedi matin, en raison d'une caténaire endommagée à hauteur de Landen, indique Infrabel, gestionnaire de l'infrastructure ferroviaire.
2 h
www.7sur7.be
Goede voornemens maken voor het nieuwe jaar, is dat nuttig?
Een voor- en tegenstander gaan in duel over een hot issue. Deze week: we klinken bijna op het nieuwe jaar. Traditiegetrouw maken heel wat mensen goede voornemens. Is dat wel nuttig?
2 h
www.demorgen.be
La nièce d’Oussama Ben Laden, Wafah Dufour, va se produire prochainement sur scène en France
La chanteuse sera avec son groupe Deep Tan à Paris le 16 décembre prochain.
2 h
Sudinfo.be
Gavory: «On n’oublie pas qu’on s’était incliné à Anderlecht»
Les Rouches auront à coeur dimanche d’offrir la victoire à leurs supporters dans l’enceinte de Sclessin.
2 h
Lameuse.be
Nicolas Gavory avant le Clasico Standard - Anderlecht: «On n’oublie pas qu’on s’était incliné là-bas»
Les Rouches auront à coeur dimanche d’offrir la victoire à leurs supporters dans l’enceinte de Sclessin.
2 h
Sudinfo.be
Il y a 75 ans, la bataille des Ardennes : quand Hitler abattait sa dernière carte
Il y a 75 ans, le 16 décembre 1944, Hitler lançait la campagne des Ardennes, avec pour objectif la reconquête du port d’Anvers. Mais fin janvier 1945, la Bataille des Ardennes tournait définitivement à l’avantage des Alliés et à la déroute du Führer.
2 h
www.dhnet.be