EuroMillions (tirage du vendredi 13 septembre 2019): voici les numéros qu’il fallait cocher pour remporter le méga jackpot!

Ce vendredi 13 septembre 2019, il y avait 162 millions d’euros à remporter grâce à EuroMillions. Voici les numéros gagnants et le tableau des gains.
Ouvrir plus
Va vers la source
Nouveaux articles (Ceci est un usager démonstratif)
Nouveaux articles (Ceci est un usager démonstratif)
Zakenman koopt spullen van Hitler en schenkt ze aan Israël
Een Libanees-Zwitserse zakenman heeft onlangs op een veiling gekochte bezittingen van Adolf Hitler overhandigd aan het memoriaal voor de...
7 m
HLN.be
«La Casa de Papel»: Netflix révèle la date de sortie de la saison 4 (vidéo)
www.lesoir.be
Zakenman koopt spullen van Hitler en schenkt ze aan Israël
Een Libanees-Zwitserse zakenman heeft onlangs op een veiling gekochte bezittingen van Adolf Hitler overhandigd aan het memoriaal voor de slachtoffers van de Holocaust in Jeruzalem. Hij kreeg zondag een eerbetoon in Israël.
www.hbvl.be
Minister Demir houdt lippen stijf op elkaar over Vlaams Energie- en Klimaatplan
Het kabinet van Minister van Omgeving en Energie Zuhal Demir (N-VA) wil niet kwijt of er schot in de zaak zit bij het Energie- en Klimaatplan. “We...
HLN.be
Van de tribune naar het walhalla: Balotelli scoort voor trainer die drie speeldagen lang ontslagen was
Serie A-club Brescia is een beetje zoals hun spits Mario Balotelli: ze weten niet altijd goed wat ze willen. Nog geen maand nadat het Eugenio Corini ontsloeg, stelde de laagvlieger diezelfde Corini weer aan. En zie: Brescia won met 1-0 tegen SPAL. Doelpuntenmaker? Mario Balotelli, door de vorige coach in de tribune gezet.
www.hbvl.be
Een kat met negen levens, Balotelli scoort na weekje in de tribune: “Soms ben je hem een beetje kwijt”
Een kat met negen levens. Mario Balotelli komt altíjd weer boven water. De gecontesteerde Italiaan zat de voorbije weken in de tribunes, maar was...
HLN.be
Reuzenrad Winter in Antwerpen stilgelegd na stroompanne
Op het stadsfestival Winter in Antwerpen is het reuzenrad aan het Steenplein zondagnamiddag stilgelegd door elektriciteitsproblemen. De inzittenden konden de attractie veilig verlaten. Zondagavond wordt het rad niet meer heropgestart.
www.nieuwsblad.be
Grève en France: début de semaine chaotique en vue dans les transports
La compagnie ferroviaire SNCF prévoit une journée de lundi «extrêmement compliquée».
www.lesoir.be
Zakenman koopt spullen van Hitler en schenkt ze aan Israël
Een Libanees-Zwitserse zakenman heeft onlangs op een veiling gekochte bezittingen van Adolf Hitler overhandigd aan het memoriaal voor de slachtoffers van de Holocaust in Jeruzalem. Hij kreeg zondag een eerbetoon in Israël.
www.nieuwsblad.be
Tijd is nog niet rijp voor een paars-groene regering
De liberalen en CD&V zijn (nog) niet klaar om de paars-groene sprong te maken. De koning wacht morgen opnieuw een aartsmoeilijke keuze.
De Standaard
Quelles informations Magnette réserve-t-il au Roi lundi ?
19:22 L'informateur royal doit se rendre au Palais lundi après-midi. Aura-t-il jeté les bases de la formation d'un arc-en-ciel élargi ou préférera-t-il passer la main ? Pour le moment, aucune information of...
www.lecho.be
Vader van in elkaar geslagen meisje (13): “Lindsay verandert allicht van school”
Lindsay Neeter, het meisje dat vrijdag 8 november door enkele medeleerlingen in Merksem in elkaar werd geslagen, zal wellicht van school veranderen. De terugkeer naar haar school is niet meegevallen.
www.gva.be
2.400 klimaatactivisten vormen mensenketting rond parlement en paleis
Ongeveer 2.400 klimaatactivisten hebben zondagnamiddag een mensenketting gevormd rond het Federaal Parlement en het Koninklijk Paleis. Dat blijkt volgens een schatting van de politie. De actie werd georganiseerd naar aanleiding van de VN-klimaatconferentie, die nog tot 13 december plaatsvindt in Madrid.
www.hbvl.be
Migratie door de ogen van een vluchteling en een vrijwilliger
Op dinsdag 10 december om 20 u. kan je in zaal Sint-Jan Genebos in Ham luisteren naar het verhaal van een vluchteling uit Ham. Je hoort het verhaal over de tocht van het gezin en de inburgering in ons land. Maar ook de andere kant van het verhaal komt aan bod. Zo doet Eli Bijnens haar verhaal over haar werk als vrijwilliger met vluchtelingen op de Griekse eilanden. Iedereen is welkom. De inkom is gratis.
www.hbvl.be
À Marseille, un distributeur de billets donne le double des sommes demandées: «La population s’est déplacée en masse!»
«Tu tapais 20, il distribuait 40. C’était comme ça depuis le début de l’après-midi. Un truc de fou!»
Sudinfo.be
Informateur Paul Magnette morgen om 15.30 uur opnieuw bij de koning verwacht
Morgen om 15.30 uur brengt informateur Paul Magnette (PS) opnieuw verslag uit bij koning Filip over de gesprekken die hij met de politieke partijen...
HLN.be
Grève en France: début de semaine chaotique en vue dans les transports
Les Français s'attendent à une grosse pagaille lundi et mardi dans les transports, paralysés depuis quatre jours par une grève contre une réforme des retraites défendue par le gouvernement et qui menace de s'installer dans la durée.
www.7sur7.be
Waarom paars-groen niet voor morgen is: Magnette krijgt liberalen en CD&V niet in bad
De kans dat de koning maandagnamiddag een formateur aanduidt, is bijzonder klein. De drie centrumrechtse regeringen hebben elke hun eigen redenen om (nog niet) in een paars-groene of regenboogformatie te stappen. Informateur Paul Magnette (PS) slaagde er niet in om die bezwaren weg te nemen en trekt dus met lege handen naar het paleis.
www.gva.be
Paul Magnette devant le Roi pour son dernier rapport d'informateur?
Paul Magnette rencontrera le roi lundi après-midi, à 15h30, pour lui remettre son troisième rapport depuis sa nomination en tant qu'informateur. Au bout d'un peu plus d'un mois de discussions secrètes, dont certains pans ont tout de même filtré, quel bilan dressera-t-il de sa mission? Estimera-t-il avoir jeté des bases qui pourraient conduire à la formation d'un arc-en-ciel élargi ou demandera-t-i...
Levif.be
Noord-Korea haalt zwaar uit naar Europese landen, waaronder België
De vertegenwoordiging van Noord-Korea bij de Verenigde Naties vindt het niet meer nodig om gesprekken te voeren met de Verenigde Staten over nucleaire ontwapening. Tegelijk wordt zwaar uitgehaald naar verschillende Europese landen, waaronder België.
HLN.be
“Controles op vuurwerk bij handelaars en op internet om veiligheid te garanderen”
Elk (einde)jaar gebeuren er verschillende ongevallen bij het ontsteken van vuurwerk. Daarom kondigt Minister van Economie en Consumenten Nathalie...
HLN.be
Bedenker van ‘LZ7’-sticker Lamkel Zé in de wolken met alle aandacht: “Ik ben nu bezig met een ‘trommels buiten op de Bosuil’-sticker”
Vrijdag trok aanvaller Lamkel Zé van voetbalclub Antwerp tijdens de match tegen Beveren heel wat aandacht toen hij trots met een sticker met het opschrift ‘LZ7’ (een knipoog naar Ronaldo’s ‘CR7’) stond te pronken. Zijn gepersonaliseerde zelfklever werd gemaakt door Unofficial Antwerp Stickers van Wesley Dupont (36). “Een schitterend moment.”
www.gva.be
De opvolging is verzekerd: nicht van Tom Goegebuer verovert brons op EK gewichtheffen U15
Annelien Vandenabeele (-55 kg) heeft in het Israëlische Eilat een bronzen medaille behaald in het stoten (Clean&Jerk) op het EK gewichtheffen U15. Vandenabeele is de nicht van Tom Goegebuer, de Europees kampioen in 2009.
De Standaard
De opvolging is verzekerd: nicht van Tom Goegebuer verovert brons op EK gewichtheffen U15
Annelien Vandenabeele (-55 kg) heeft in het Israëlische Eilat een bronzen medaille behaald in het stoten (Clean&Jerk) op het EK gewichtheffen U15. Vandenabeele is de nicht van Tom Goegebuer, de Europees kampioen in 2009.
www.hbvl.be
Spoorverkeer in Frankrijk ook begin volgende week nog ‘sterk verstoord’
In Frankrijk zal het spoorverkeer ook morgen nog “sterk verstoord” worden door de staking tegen de hervorming van de pensioenen. Dat heeft de directie van de spoormaatschappij SNCF meegedeeld. Ze raden reizigers aan om hun verplaatsingen met de trein in de mate van het mogelijke te beperken.
www.demorgen.be
Dertig heethoofden gaan met elkaar op de vuist op ‘Horecakruispunt’
De politie van Heist-op-den-Berg is zaterdagavond omstreeks 23u moeten tussenkomen bij een massale vechtpartij op het ‘Horecakruispunt’.
www.gva.be
Fin de la mission de Paul Magnette, Bart De Wever informateur ce lundi?
Paul Magnette rencontrera le roi lundi après-midi, à 15h30, pour lui remettre son troisième rapport depuis sa nomination en tant qu'informateur. Au bout d'un peu plus d'un mois de discussions secrètes, dont certains pans ont tout de même filtré, quel bilan dressera-t-il de sa mission? Estimera-t-il avoir jeté des bases qui pourraient conduire à la formation d'un arc-en-ciel élargi ou demandera-t-il au roi de passer la main? Et dans ce cas, à qui? Certains évoquent l’hypothèse d'une mission d’information pour Bart De Wever, le président de la N-VA.
www.7sur7.be
Netflix lost releasedatum van vierde deel van ‘La Casa de Papel’
Fans van La Casa de Papel moeten nog een aantal maanden wachten tot het vierde seizoen van de populaire Netflix-serie verschijnt. Maar de...
HLN.be
Un petit arc-en-ciel ou un grand marécage
Paul Magnette est attendu au Palais lundi après-midi. Le VLD doit se prononcer en bureau avant cela, et donner deux indications: 1. Négocier ou non un arc-en-ciel. 2. Avec le CDH ou avec le CD&V. Attention au marécage. Et aux élections derrière.
www.lesoir.be
Les bulletins du Standard: pour son retour au Canonnier, Maxime Lestienne a sauvé les meubles
Maxime Lestienne, l’ailier du Standard, a offert le point du partage contre l’Excel Mouscron (2-2).
1 h
Sudinfo.be
Geoloog Manuel Sintubin wil negatieve spiraal in klimaatdebat doorbreken: ‘We moeten uit dat doemverhaal’
Terwijl de hele wereld vergadert in Madrid en de Vlaamse regering een beetje sukkelt met haar klimaatplan, legt geoloog Manuel Sintubin (54) nog eens uit hoe de kaarten liggen. En vooral: hoe het klimaatdebat dringend een positieve draai moet krijgen.
1 h
www.demorgen.be
Formation fédérale: Paul Magnette devant le Roi pour son dernier rapport d’informateur?
Paul Magnette rencontrera le roi lundi après-midi, à 15h30, pour lui remettre son troisième rapport depuis sa nomination en tant qu’informateur. Au bout d’un peu plus d’un mois de discussions secrètes, dont certains pans ont tout de même filtré, quel bilan dressera-t-il de sa mission? Estimera-t-il avoir jeté des bases qui pourraient conduire à la formation d’un arc-en-ciel élargi ou demandera-t-il au roi de passer la main? Et dans ce cas, à qui?
1 h
Sudinfo.be
Les bulletins du Standard: Lestienne a sauvé les meubles
Maxime Lestienne, l’ailier du Standard, a offert le point du partage contre l’Excel Mouscron (2-2).
1 h
Lameuse.be
Ligue 1: Saint-Etienne cale et Nantes remonte avant OM-Bordeaux
Saint-Etienne a calé dans la course au podium de la Ligue 1, dimanche à Reims (3-1), contrairement à Nantes qui, en enfonçant Dijon (1-0), est revenu à hauteur de Bordeaux, cinquième avant d'affronter Marseille (2e) en soirée. Avant l'affiche de la ...
1 h
www.dhnet.be
La COP25 en attente d’un message d’espoir
Si un demi-million de personnes ont défilé pour le climat vendredi à Madrid - et 3.000 ce dimanche à Bruxelles - la COP25 peine à présenter des projets tangibles.
1 h
www.lesoir.be
Hoeselaar met kruisboog rijdt zich in Sint-Truiden vast na overval op Colruyt
In de Ziekerenweg in Sint-Truiden heeft de politie vrijdagavond de overvallers klemgereden die toesloegen in de Colruyt in Tienen. Ze waren gewapend met een kruisboog. Een van de overvallers werd ingerekend: een man van 47 jaar oud uit Hoeselt.
1 h
www.hbvl.be
Onze Flames-commentator op bezoek bij Tessa Wullaert: “Als we hadden gewonnen, mocht ik mee naar België”
Voor de tweede keer dit seizoen verliest Manchester City een topper in Londen. Eerder 1-0 bij Arsenal, vandaag 2-1 bij Chelsea. De titel in de...
1 h
HLN.be
Spoorverkeer in Frankrijk ook begin volgende week nog “sterk verstoord”
In Frankrijk zal het spoorverkeer ook morgen nog "sterk verstoord" worden door de staking tegen de hervorming van de pensioenen. Dat heeft de...
1 h
HLN.be
Le rappeur américain Juice Wrld décède à l'âge de 21 ans
Le rappeur américain Juice Wrld, qui s'était produit à Liège pas plus tard que cet été dans le cadre des Ardentes, est décédé dimanche à Chicago (nord-est des Etats-Unis). Il n'était âgé que de 21 ans. Le décès a été confirmé par un porte-parole du ...
1 h
www.dhnet.be
Le rappeur américain Juice Wrld décède à l'âge de 21 ans
Le rappeur américain Juice Wrld, qui s'était produit à Liège pas plus tard que cet été dans le cadre des Ardentes, est décédé dimanche à Chicago (nord-est des Etats-Unis). Il n'était âgé que de 21 ans. Le décès a été confirmé par un porte-parole du ...
1 h
www.lalibre.be
Frans spoorverkeer maandag en dinsdag in de knoop
18:31 In Frankrijk zal het spoorverkeer sterk verstoord worden door de staking tegen de hervorming van de pensioenen.
1 h
www.tijd.be
Angela Merkel peut souffler: l'Allemagne évite de peu une crise gouvernementale
Allemagne Le congrès du SPD a mis la barre à gauche mais décidé de rester au gouvernement.
1 h
www.lalibre.be
"Iedereen wil voor het Mercedes F1 team racen, ook Max Verstappen"
Volgens Lewis Hamilton staat de telefoon bij Mercedes roodgloeiend door rijders die zichzelf kandidaat stellen om in 2021 uit te komen voor de ‘Silberpfeile,’ inclusief Max Verstappen.
1 h
www.hbvl.be
"Iedereen wil voor het Mercedes F1 team racen, ook Max Verstappen"
Volgens Lewis Hamilton staat de telefoon bij Mercedes roodgloeiend door rijders die zichzelf kandidaat stellen om in 2021 uit te komen voor de ‘Silberpfeile,’ inclusief Max Verstappen.
1 h
De Standaard
Ngo-federatie stelt zich vragen bij meerwaarde van wetsvoorstel N-VA rond seksueel misbruik
De ngo-federatie stelt zich vragen bij de meerwaarde van een wetsvoorstel dat de N-VA in de Kamer ingediend heeft om strenger op te treden tegen seksueel misbruik in de ontwikkelingssamenwerking. “Integriteit is in wezen immers een zaak van menselijke relaties en een integriteitsbeleid krijgt dus best vorm zo dicht mogelijk bij de mensen zelf. Het voorstel van de N-VA, met één nationale gedragscode die van bovenaf wordt opgelegd, lijkt daaraan voorbij te gaan”, zo klinkt het.
1 h
www.hbvl.be
Man in kritieke toestand na val in put in Elsene
Een 60-jarige man is zondag rond 2 uur ‘s nachts in een put gevallen tussen de twee vijvers van Elsene. Dat meldt politiewoordvoerder Olivier Slosse zondag. De man verkeert in levensgevaar.
1 h
De Standaard
Inbrekers slaan toe tijdens weekend
In Hasselt-centrum is zaterdag op meerdere plaatsen ingebroken. De daders probeerden binnen te geraken in een huis in de Congostraat. Dat lukte niet. Bij de buren raakten ze wel binnen. De buit is nog niet bekend. In de Walputstraat was er ook een inbraak in een huis. In Godsheide in de Kiezelstraat hebben dieven tablets en laptops gestolen bij een woninginbraak. Uit ene gebouw in de Hasseltse Dreef in Stevoort is een som geld gestolen. De inbraak werd zaterdagmorgen vastgesteld.
1 h
www.hbvl.be
Inbraken in Grote-Heide
In Grote-Heide in de Tisselrietweg zijn dieven binnengeraakt via het raam van de badkamer. Het is nog niet bekend wat ze meenamen. Ook bij de buren was er een inbraak. Daar werd de inbraak zaterdag rond 23.30 uur vastgesteld. Het hele huis lag overhoop en er lag overal glas.
1 h
www.hbvl.be