Goldman Sachs vise plus haut pour AB InBev | Avis de brokers sur Umicore et Smartphoto (+Briefing)

09:23 Après une semaine dans le rouge, les principaux marchés européens reprennent du poil de la bête ce lundi matin.
Read full article on: lecho.be
"Il va surement m'emporter": Gunther de Friends révèle se battre contre un cancer de stade 4
La réunion de Friends n'en finit plus de faire parler d'elle. Après sa diffusion multiple (RTBF, TF1, etc.) et ses audiences ou encore les soucis de santé de Matthew Perry, voilà que l’acteur James Michael Tyler, l’incontournable Gunther de la série culte, annonce souffrir d’un cancer de la prostate.
5 m
www.dhnet.be
Destiny roi européen de la communication dans le cloud
18:45 L'entreprise de Diegem, spécialisée dans la communication unifiée, vient d'annoncer le rachat de deux sociétés suédoises. De quoi en faire le plus grand acteur européen du marché.
5 m
www.lecho.be
LIVE vanaf 19 uur: kunnen e-sporters van KRC GENK kampioen KV Mechelen kloppen?
Halverwege de Summer Split van de Belgische League of Legends-competitie blijft Sector One aan kop. Het verloor nog geen enkele wedstrijd en wordt op de voet gevolgd door KV Mechelen Esports en KRC GENK Esports. Het duel tussen die twee achtervolgers is dan ook de topper van vanavond. KV Mechelen Esports won de titel vorig jaar en lijkt hetzelfde niveau aan te houden, maar ondertussen spelen Sector One en KRC GENK Esports wel steeds beter.
5 m
HLN.be
Amerikaanse marine veroorzaakt aardbeving met spectaculaire explosies bij eigen schip
De Amerikaanse zeemacht laat enorme bommen ontploffen bij de USS Gerald R. Ford, een nieuw vliegdekschip. De ‘schoktest’ dient om te zien of de boot is bestand tegen explosies vlakbij. De spectaculaire ontploffingen waren zo krachtig dat ze leidden tot een aardbeving van 3,9 op de schaal van Richter.
5 m
HLN.be
Devenez ambassadeur BEA afin d’agir pour les animaux à Flémalle
La commune de Flémalle lance un appel aux volontaires. Ils recherchent des volontaires pour devenir ambassadeurs du Bien-être animal (BEA) dans leur village.
6 m
Lameuse.be
L’Horeca recrute du personnel… mais ne trouve pas: «Beaucoup ont quitté le secteur pour changer de vie et trouver les moyens de vivre»
Les offres d’emploi sont nombreuses mais les candidats ne répondent pas présents. Quand tout était fermé, plongeurs, serveurs, sommeliers… ont trouvé d’autres orientations. Et ne veulent plus retourner vers leur ancien job
6 m
Sudinfo.be
In deze ‘speciale’ Belgische driekleur rijdt Wout van Aert de Tour
Wout van Aert kroonde zich zondag voor de eerste keer in zijn carrière tot Belgisch kampioen op de weg. Toen trok hij nog een standaardtruitje aan, maar Jumbo-Visma maakte intussen de échte nationale driekleur van de Kempenaar wereldkundig.
www.hbvl.be
Overleden vriend (26) van Wout van Aert was zeldzaam geval: “Slechts 1 op een miljoen Belgen hebben dat type botkanker”
Wout van Aert heeft zijn BK-zege van afgelopen zondag opgedragen aan zijn overleden vriend Glenn Smolderen (26), ‘de Smol’ voor de vrienden. Wat begon met pijn in de rug bleek een agressieve en zeldzame vorm van botkanker. Zelfs een peperdure privékliniek in Keulen kon de jonge twintiger niet meer helpen. Maar hoe uitzonderlijk is dat op zo’n jonge leeftijd? Wat zijn de overlevingskansen? En welke behandelingen bestaan er? Specialist dr. Lore Lapeire (UZ Gent) legt uit.
HLN.be
Instagramfoto op luchthaven Madrid als teken van leven van verdwenen prinses Latifa
Op Instagram is maandag een foto geplaatst waaruit moet blijken dat prinses Latifa nog in leven is. De 35-jarige prinses is de dochter van de emir van Dubaï, sjeik Mohammed bin Rashid al-Maktoem, die ook premier van de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) is. De VN vragen al sinds februari aan de koninklijke familie een bewijs van leven. Ze zou gefotografeerd zijn op de luchthaven van Barajas in Madrid.
www.hbvl.be
Euro 2020: la France qualifiée grâce à la Belgique?
Une victoire des Diables rouges face à la Finlande ce lundi pourrait bien être synonyme de qualification sans jouer pour l’équipe de France.
Sudinfo.be
Euro 2020: la France qualifiée grâce à la Belgique?
Une victoire des Diables rouges face à la Finlande ce lundi pourrait bien être synonyme de qualification sans jouer pour l’équipe de France.
www.lesoir.be
Ellemieke Vermolen blijft positief na scheiding met Sergio Herman: “Roerige tijden, maar niet het einde van de wereld”
Ondanks haar recente breuk met Sergio Herman (51) gaat alles goed met Ellemieke Vermolen (44). “Het zijn roerige tijden, maar je leeft maar één keer”, vertelt de Nederlandse aan RTL Boulevard.
HLN.be
LIVE. 4.000 Finnen bouwen feestje met Rode Duivels-fans
België speelt vanavond de laatste groepswedstrijd op het EK tegen Finland. De inzet is groepswinst, maar de Finnen spelen ook nog om door te stoten. Kunnen de Rode Duivels swingen tegen de op papier makkelijke tegenstander? Of zorgen Pukki en co voor de verrassing? Volg het hier LIVE! Aftrap om 21u.
www.gva.be
Bruxelles: bientôt du logement dans les tours Proximus
L’opérateur télécom n’occupera plus que la moitié de la superficie de son quartier général bruxellois. Le restant sera dédié à un usage mixte.
www.lesoir.be
ASSISEN. Moord op Sara Laeremans. Kelly wijst met beschuldigende vinger naar eigen moeder
“Wat heb ik u misdaan, Kelly?” “Nee, wat heb ik u misdaan?” Je kon een speld horen vallen, deze namiddag in de assisenzaal van het Antwerpse gerechtsgebouw. Face to face: moeder Inge Manderick in de beschuldigdenbank en haar dochter Kelly op de getuigenstoel voor de pijnlijkste confrontatie die een moeder/dochter zich inbeelden kan. Zoals hier gisteren voorspeld, legde de frêle jonge vrouw het proces in een definitieve plooi.
HLN.be
Ook PFOS aangetroffen in bodemstalen in Beveren: “Verder onderzoek nodig om te bepalen of extra stappen nodig zijn”
De PFOS-vervuiling in de omgeving van 3M strekt zich uit tot op het grondgebied van Beveren. Dat blijkt uit bodemstalen die de gemeente liet nemen. “De gemeten concentraties zijn lager dan in Zwijndrecht maar overschrijden wel nog de normen voor agrarisch en natuurgebied”, bevestigt burgemeester Marc Van de Vijver (CD&V). Het is nog onduidelijk wat de gevolgen zijn voor de toekomst.
HLN.be
Le futur siège de la VRT à Bruxelles sera dessiné par le bureau Office
18:28 C’est le bureau d’architecture Office, de Kersten Geers David Van Severen (en collaboration avec Jaspers-Eyers Architects) qui a remporté le concours pour la conception du nouveau siège de la Radio Té...
www.lecho.be
LIVE. Nederland op voorsprong tegen Noord-Macedonië tegen gang van spel in
Het wordt een zorgeloos avondje voor Oranje. De Nederlanders kwalificeerden zich al voor de achtste finales als groepswinnaar en mogen het duel tegen het mathematisch uitgeschakelde Noord-Macedonië beschouwen als een oefenmatch. Krijgen we een vrank en vrij voetballend Nederland te zien vanavond? Volg het hier LIVE! Aftrap om 18u.
www.gva.be
Man City lijkt serieus in jacht op Harry Kane: stevig “officieel bod” gelanceerd, maar “Tottenham wil niet accepteren”
Engeland is nog niet helemaal zeker van een plek in de 1/8ste finales van het EK en Harry Kane kon voorlopig nog niet scoren. Intussen kampt de Engelse spits ook met transferzorgen.
www.hbvl.be
Le pied marin d'AvH séduit le marché bruxellois
18:24 Toujours perturbés par la Fed, les marchés européens ont longtemps hésité avant d'avancer timidement ce lundi. Bruxelles, ralentie par Galapagos, a eu plus de mal.
www.lecho.be
Jürgen Conings s'est tué avec une arme à feu, confirme le parquet fédéral
18:24 L'enquête médico-légale menée par le juge d'instruction a permis de confirmer que Jürgen Conings a mis fin à ses jours avec une arme à feu.
www.lecho.be
Parlementaire onderzoekscommissie naar PFOS-vervuiling start vrijdag zonder PVDA
Het Uitgebreid Bureau van het Vlaams Parlement heeft het licht op groen gezet voor de oprichting van de 'parlementaire onderzoekscommissie PFAS-PFOS'. Die commissie moet het dossier van de PFOS-vervuiling onderzoeken. De commissie zal bestaan uit 15 leden en staat naar alle waarschijnlijkheid onder voorzitterschap van Hannes Anaf (Voorruit). Vrijdag 25 juni volgt de eerste zitting, ten laatste 31 januari 2022 moet de commissie het eindverslag klaar hebben. Dat meldt parlementsvoorzitter Liesbeth Homans.
HLN.be
LIVE. Oranje komt twee keer goed weg en klimt dan op voorsprong: Depay duwt op de counter binnen
• Groep C • Johan Cruijff ArenA • Aftrap: 18u • Ref: István Kovács (Roemenië)
HLN.be
Un jeune cycliste percuté par un train de marchandises à Familleureux
Un grave accident est survenu, ce lundi en fin d’après-midi, à proximité de la gare de Familleureux, dans l’entité de Seneffe. Un cycliste a été heurté par un train de marchandises, peu après 17h.
Sudinfo.be
VRT stelt nieuw gebouw aan de Reyerslaan voor
18:22 Het nieuwe VRT-gebouw aan de Reyerslaan kost 133,5 miljoen euro. Tegen de zomer van 2026 moet iedereen verhuisd zijn.
www.tijd.be
Jongere zus van Kate Moss gaat uit de kleren voor ‘OnlyFans’-foto’s: “Ik ben een erg seksueel persoon”
Lottie Moss (23), de jongere zus van topmodel Kate Moss (47), is niet vies van een beetje naakt. Het model werd eerder dit jaar lid van OnlyFans - de website die berucht is om zijn zeer expliciete inhoud die er gedeeld wordt. “Iedereen denkt dat OnlyFans de seksindustrie is en dat het griezelig en raar is, maar dat is het echt niet”, vertelt ze.
HLN.be
En Allemagne, un rabbin conseiller religieux dans l’armée, c’est une première en un siècle
Un rabbin a été nommé lundi conseiller religieux au sein de l’armée allemande, une première en un siècle, 76 ans après la fin de la Shoah.
Sudinfo.be
Bruxelles: trois communes ouvrent la porte à l’encadrement du «coliving»
La Ville, Ixelles et Saint-Gilles prônent une demande de permis pour la transformation d’une maison unifamiliale. Autre souhait: que le secteur se tourne vers la reconversion de bâtiments industriels ou de bureaux.
www.lesoir.be
CELEBS 24/7. USA viert Vaderdag: Kim Kardashian zet Kanye West in de bloemetjes en herken jij deze bekende familie?
Niets leuker dan meekijken met het leven van onze beroemde medemensen. Benieuwd wat ze zoal uitspoken? Je ontdekt het hier in onze nieuwsstream. In de Verenigde Staten vierden ze dit weekend Vaderdag, dus heel wat celebs deelden nostalgische foto’s met hun papa.
HLN.be
Beelden van overleden Jürgen Conings verschijnen in buitenlandse media: ‘Moreel verwerpelijk’
Justitieminister Vincent Van Quickenborne hekelt het nemen en het verspreiden van beelden van het lichaam van Jürgen Conings. Een van de eerste aanwezigen maakte beelden van de militair en zou deze aangeboden hebben aan buitenlandse media, waar die beelden nu ook circuleren.
www.demorgen.be
Coups de soleil: ces aliments qui vous aideront à les éviter, pour avoir une peau bronzée sans rougir
Tous les ans, c’est la même chose: aux premiers rayons du soleil, votre peau rougit. La solution se trouve peut-être du côté de votre alimentation.
Sudinfo.be
Drie dagen na de feiten bezoeken we de school die een graftombe werd
Antwerpenaars zakken af naar het Nieuw Zuid om er hun laatste eer te betuigen aan de slachtoffers van de schoolramp, om de ravage met eigen ogen te zien én – anders zouden ze geen Antwerpenaars zijn – om te zeggen wat er allemaal beter kan.
www.gva.be
Les voitures à moteurs diesel et essence interdites à la vente dès 2035  ?
Pour plusieurs organisations, il faut amplifier sans tarder l’électrification du parc de véhicules.
www.lalibre.be
Le beau geste des Pays-Bas pour le dernier match de Pandev à l'Euro (VIDEO)
Le vétéran macédonien arrêtera sa carrière à l'issue de l'Euro.
www.dhnet.be
Grâce à son traitement, la petite Pia va pouvoir rentrer à l'école: "C'est déjà une victoire"
L'état de la petite Pia s'est amélioré grâce à son traitement.
www.lalibre.be
Met dank aan Telegram: wilde complottheorieën over de dood van Jürgen Conings
“Ik geloof er niks van”, klonk het zondagnamiddag, luttele uren nadat Jürgen Conings dood teruggevonden was. “Ze hebben hem al eerder gevonden en meegenomen om te ondervragen. Toen ze hem niet meer nodig hadden, is hij vermoord en hebben ze zijn lijk daar neergelegd!” Het is maar één van vele complottheorieën die de ronde doen onder zijn fans. Daar worden zelfs fake nieuwsberichten van HLN.BE voor gemaakt en via Telegram verspreid.
HLN.be
De zoektocht naar Jürgen Conings: ‘Nee, dit was geen knoeiwerk’
Met man en macht werd er gezocht naar Jürgen Conings. Een enorm gebied werd uitgekamd. Toch waren het twee toevallige passanten die het lichaam vonden. ‘Hoe professioneel je het ook aanpakt, je hebt altijd een tikkeltje geluk nodig.’
www.demorgen.be
La Ville de Liège victime d’une cyberattaque
De nombreux services de la Ville de Liège sont à l’arrêt depuis ce lundi matin. En cause, une attaque informatique qui paralyse tous les serveurs.
Lameuse.be
Les discothèques rouvrent à Barcelone et Madrid
Les boîtes de nuit rouvrent lundi dans une partie de l’Espagne, notamment dans la capitale Madrid et à Barcelone, la deuxième plus grande ville du pays, grâce à la nette amélioration de la situation sanitaire.
www.7sur7.be
Une photo présumée de la princesse Latifa de Dubaï diffusée sur les réseaux sociaux
Une nouvelle photo censée montrer la princesse Latifa à l'aéroport Barajas de Madrid a été publiée lundi sur un compte Instagram, quelques mois après que l'ONU a demandé une preuve de vie de la fille du souverain de Dubaï.
www.dhnet.be
Test, quarantaine, PLF…: une journée spéciale «voyages» sur «Le Soir»
«Le Soir» répond à vos questions, de 9h à 18h ce mardi 22 juin. Il n’est pas trop tard pour participer!
www.lesoir.be
En Égypte, deux influenceuses condamnées à six et dix ans de prison pour «traite d’êtres humains» et «débauche»
La justice égyptienne a condamné six et dix ans de prison deux influenceuses pour «traite d’êtres humains» et de «débauche» après la diffusion de vidéos publiées sur les applications TikTok et Likee, a-t-on appris auprès de la défense lundi.
Sudinfo.be
Kortrijk krijgt boekenbeurs
Kortrijk krijgt de volgende drie jaar een nieuwe boekenbeurs. Het is een initiatief van meerdere Vlaamse uitgevers.
De Standaard
Bewijs van leven? Foto van ‘prinses Latifa’ in Madrid
Op Instagram is maandag een foto geplaatst waaruit moet blijken dat prinses Latifa nog in leven is. De 35-jarige prinses is de dochter van de emir van Dubaï, sjeik Mohammed bin Rashid al-Maktoem, die ook premier van de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) is. De VN vragen al sinds februari aan de koninklijke familie een bewijs van leven. Ze zou gefotografeerd zijn op de luchthaven van Barajas in Madrid.
HLN.be
Une photo présumée de la princesse Latifa de Dubaï diffusée sur les réseaux sociaux (Mise à jour)
Une nouvelle photo censée montrer la princesse Latifa à l'aéroport Barajas de Madrid a été publiée lundi sur un compte Instagram, quelques mois après que l'ONU a demandé une preuve de vie de la fille du souverain de Dubaï.
www.lalibre.be
C’est la reprise pour Mbaye Leye: «Le Standard doit être au-dessus de tout»
C’était, ce lundi, le jour de reprise au Standard, même si le noyau n’était pas au complet. Mbaye Leye a commencé ce qu’il appelle son «projet de reconstruction».
Lameuse.be
Une première semaine du Tour "très importante" pour Van Avermaet... avant de penser à Tokyo
Greg Van Avermaet aimerait retrouver les bonheurs qu'il a connus: gagner une étape et porter le maillot jaune.
www.dhnet.be
Enzo Scifo nieuwe trainer van Moeskroen, ook Silvio Proto en Emile Mpenza in trainersstaf
Enzo Scifo (56) wordt de nieuwe trainer van Moeskroen. Dat zal de club dinsdag aankondigen op een persconferentie. Scifo wordt in Henegouwen de opvolger van de Portugees Jorge Simao, die het na de degradatie van Moeskroen naar 1B voor bekeken hield. Silvio Proto wordt keeperstrainer.
De Standaard