Hackers aan de haal met koersgevoelige informatie van Intel

19:04 Door een lek moest Intel vroeger dan verwacht zijn financiële resultaten bekendmaken. Hackers zijn hoe langer hoe meer geïnteresseerd in dat soort, koersgevoelige data.
Read full article on: tijd.be
Van den Brande werkt '2+2-staatsmodel' Verlinden uit
02:20 Als het zwaartepunt bij de twee deelstaten Vlaanderen en Wallonië komt te liggen, kan volgens voormalig Vlaams minister-president Luc Van den Brande (CD&V) het 'gefragmenteerde staatsbestel' worden do...
www.tijd.be
Deux sociétés condamnées pour défaut de sécurité des données privées
02:04 Une entreprise et son sous-traitant ont été condamnés à des amendes pour ne pas avoir pris assez rapidement des mesures face à des attaques informatiques.
1 h
www.lecho.be
CMB stapt in groot waterstofproject in Japan
02:00 De Belgische scheepvaartgroep CMB gaat samen met het Japanse conglomeraat Itochu en de Japanse waterstofproducent Nippon Coke een groot waterstoftankstation bouwen op het Japanse eiland Kyushu.
1 h
www.tijd.be
De familie Matthys-Colle is weer verenigd met S.M.A.K.
01:55 Met een kleine expo wordt in het S.M.A.K. in Gent de blijde intrede van het schilderij 'Great American Nude #45' van Tom Wesselmann gevierd. De Vlaamse overheid kocht het van de erfgenamen van Roger M...
1 h
www.tijd.be
Voici votre horoscope de ce jeudi 25 février: amour, argent, travail, santé…
Ce jeudi 25 février 2021 vous réserve-t-il de bonne(s) surprise(s) ou avez-vous tout intérêt à rester au lit ? Découvrez ce que les astres vous réservent avec votre horoscope du jour.
1 h
Sudinfo.be
'Musk staat centraal in talloze manieën, tot het vertrouwen wegebt'
01:50 Euforische waarderingen, wraakzuchtige Reddit-beleggers, de verering van Elon Musk: de emoties laaien dezer dagen hoog op op de financiële markten. Erachter schuilt een piek in vertrouwen en een enorm...
1 h
www.tijd.be
Biden draait visabeperkingen voor expats in VS terug
De Amerikaanse president Joe Biden heeft een presidentieel decreet van zijn voorganger Donald Trump ingetrokken dat het voor buitenlanders moeilijker maakte om in de Verenigde Staten te komen werken. Trump, die de beperkingen vorig jaar instelde, zei destijds dat hij dat deed om verdringing op de Amerikaanse arbeidsmarkt te voorkomen.
1 h
HLN.be
“Club Brugge werkt aan beursgang, als eerste Belgische voetbalclub”
Club Brugge zou voor de zomer op de beurs van Euronext Brussel willen noteren. Dat meldt zakenkrant De Tijd op basis van meerdere bronnen.
1 h
www.nieuwsblad.be
"Club Brugge werkt aan beursgang, als eerste Belgische voetbalclub"
Club Brugge zou voor de zomer op de beurs van Euronext Brussel willen noteren. Dat meldt zakenkrant De Tijd op basis van meerdere bronnen.
1 h
www.nieuwsblad.be
Vlaanderen hinkt achterop in klimaateconomie
01:30 Vlaanderen heeft almaar minder ruimte, energie, water en grondstoffen nodig om hetzelfde niveau van welvaart te bereiken. Maar in die groene race staan de buurlanden en de rest van België verder.
2 h
www.tijd.be
Australisch parlement keurt baanbrekende mediawet goed
Het Australische parlement heeft een baanbrekende mediawet goedgekeurd die digitale platforms verplicht om nieuwsmedia te betalen voor nieuwscontent die via de platforms wordt verspreid. De wet raakte zoals verwacht met weinig tegenstand door het Australische parlement.
2 h
HLN.be
Belgisch netwerk vormt hart van Europese vaccinstrategie
01:12 Een Belgisch netwerk van experts maakt school in Europa, nu alle aandacht gaat naar een snellere productie van coronavaccins. Het plan Hera Incubator, dat Europa moet wapenen tegen coronavarianten, li...
2 h
www.tijd.be
Voetbalaandelen zelden goede investering
01:00 Voetbal is emotie en dat is op de beurs niet anders. Om een stukje van hun club te bemachtigen zijn supporters en investeerders bereid een hoge prijs te betalen, waardoor het koerspotentieel na de beu...
2 h
www.tijd.be
De onwaarschijnlijke weg van vzw naar beursgenoteerd
01:00 Het sportieve en commerciële powerhouse Club Brugge is volledig opgetrokken door Bart Verhaeghe. Hij zette samen met luitenant Vincent Mannaert in tien jaar een vliegwiel onder de club met als einddoe...
2 h
www.tijd.be
Club Brugge werkt aan beursgang
00:59 Als alles volgens plan verloopt, trekt de landskampioen nog voor de zomer naar Euronext Brussel. Dat vernam De Tijd van meerdere bronnen.
2 h
www.tijd.be
LIVE. Aangepast Moderna-vaccin klaar voor klinische proeven - Effectiviteit Pfizer-vaccins ook buiten proefomgeving aangetoond
De coronacijfers in ons land laten opnieuw een gemengd beeld zien. Het aantal besmettingen en ziekenhuisopnames is in stijgende lijn, terwijl het aantal overlijdens verder afneemt. Volg alle ontwikkelingen over het coronavirus in onze liveblog.
2 h
HLN.be
Le Club de Bruges prépare son entrée en bourse
00:30 Le champion national de football est en plein préparatif d’une introduction sur Euronext Bruxelles, qui interviendrait avant l’été, a appris notre rédaction de plusieurs sources.
3 h
www.lecho.be
Voetballer en voormalig ‘The Sky is the Limit’-gezicht Steven Defour is opnieuw verliefd
Vlaanderen is een nieuw powerkoppel rijker. Iets meer dan een jaar nadat voetballer en voormalig ‘The Sky is the Limit’-gezicht Steven Defour (32) uit elkaar ging met Ornella, heeft hij opnieuw liefdesgeluk gevonden. De gelukkige is Joke De Coninck, barista in de gekende ‘Black & Yellow Coffee Bar’ in Antwerpen.
3 h
HLN.be
Thibaut Courtois over Hazard: “Eden is terug zijn gelukkige zelve”
Nieuwe clean sheet voor Thibaut Courtois tegen Atalanta. Al zat hij daar zelf voor weinig tussen. “Ik had amper werk”, vertelde de Rode Duivel aan Gilles De Bilde. Zowel Courtois als Zidane hadden het ook over de situatie van Eden Hazard.
3 h
HLN.be
LIVE (21u). Rekenen Tielemans en Leicester af met Slavia?
• Terugwedstrijd 1/16de finales Europa League • Heenmatch eindigde op 0-0 • King Power Stadium • Aftrap: 21 uur
3 h
HLN.be
LIVE (21u). Stoot Club door naar achtste finales van Europa League?
• Terugwedstrijd 1/16de finales Europa League • Heenmatch eindigde op 1-1 • Jan Breydel • Aftrap: 21 uur
3 h
HLN.be
LIVE (18u55). Zet Antwerp scheve situatie recht bij Rangers?
• Terugwedstrijd 1/16de finales Europa League • Rangers wonnen heenmatch met 3-4 op Bosuil • Ibrox Stadium • Aftrap: 18u55
3 h
HLN.be
Wat doet uitsluiting met een mens? Een gesprek met Stella Nyanchama Okemwa en Christophe Busch
Meningen lijken steeds verder uit elkaar te liggen. En ideeën die even geleden nog extreem waren, lijken nu mainstream. Knack en het Hannah Arendt Instituut presenteren de nieuwe podcastreeks 'Gemene delers'.
3 h
Knack.be
Une étude israélienne de grande ampleur confirme l’efficacité du vaccin de Pfizer à 94%
«Il s’agit de la première preuve validée par les pairs de l’efficacité d’un vaccin dans les conditions du monde réel», a déclaré l’un des co-auteurs de cette étude.
3 h
www.lesoir.be
Bahrain Victorious rekent in Omloop op “zeer gemotiveerde” Dylan Teuns
Dylan Teuns is tijdens het Vlaamse openingsweekend één van de speerpunten in de selectie van Bahrain Victorious. De 28-jarige Halenaar deelt het kopmanschap tijdens de Omloop Het Nieuwsblad (zaterdag) en Kuurne-Brussel-Kuurne (zondag) met de snelle Italiaan Sonny Colbrelli.
3 h
www.hbvl.be
Aangepast Moderna-vaccin tegen Zuid-Afrikaanse variant klaar voor klinische proeven
Het Amerikaanse farmabedrijf Moderna heeft een aangepaste versie ontwikkeld van zijn vaccin, dat betere bescherming moet bieden tegen de Zuid-Afrikaanse variant van het coronavirus. Het bedrijf is klaar om het vaccin via klinische proeven te testen op mensen, klinkt het woensdag. Moderna wil verder ook de productiecapaciteit opschroeven.
3 h
HLN.be
Deze kandidaten worden genomineerd om te vertrekken uit het ‘Big brother’-huis
Het gaat hard tegen hard in Big brother. Het is weer tijd om kandidaten te nomineren die moeten vertrekken en er wordt nu echt goed nagedacht over wie de verschillende kampen op die plek willen zetten. Dat zorgt voor een duidelijke tweestrijd in de stemmen.
3 h
www.hbvl.be
De nouvelles photos de Mars prises par le rover Perseverance
Le rover a réalisé 142 clichés à 360 degrés avec les appareils haute-définition installés sur son mât.
4 h
www.lesoir.be
BFF’s Jill en Thomas onder vuur bij ‘Big Brother’: één van hen moet het spel verlaten
Een nieuwe week, een nieuw rondje verrassingen bij ‘Big Brother’. Dat heeft vandaag alles te maken met de nominaties. Verrassend genoeg blijken uitgerekend Jill en Thomas - die complotten smeden dat het een lieve lust is - het tactisch plan van de ‘fab five’ niet te slim af...
4 h
HLN.be
Grosse mobilisation à Boussu suite à la disparition d’un enfant autiste
Grosse frayeur ce mercredi après-midi. Un enfant autiste de dix ans était porté disparu. La police boraine s’est lancée à sa recherche sur le RAVeL en direction de Boussu. Plus de peur que de mal, le gamin a finalement été retrouvé.
4 h
Sudinfo.be
NASA deelt eerste 360°-panoramafoto in hoge kwaliteit vanop Mars
Het Amerikaanse ruimtevaartagentschap NASA heeft een indrukwekkende panoramafoto gedeeld die marsrover Perseverance gemaakt heeft vanop het oppervlak van de planeet Mars.
4 h
HLN.be
Onze chef voetbal zag hoe schrijnend Real Madrid de zege niét verdiende: “Zidane keek het aan. Niks. Nada”
Real Madrid won met alle moeite van de wereld tegen een tienkoppig Atalanta. “De Koninklijke voetbalde dramátisch”, is onze chef voetbal Stephan Keygnaert scherp. “Deze selectie heeft een extreme make-over nodig.”
4 h
HLN.be
Minister Marghem moest met Vlaanderen onderhandelen over zonnepanelen
“Ik ben geen zwartepiet”, zegt ex-minister van Energie Marie Christine Marghem (MR) in de Pano-uitzending over de zonnepanelen. Marghem moest met de gewesten onderhandelen over de terugdraaiende teller. Maar ze zou dat niet of onvoldoende gedaan hebben.
4 h
www.nieuwsblad.be
Une étude israélienne de grande ampleur confirme l'efficacité du vaccin de Pfizer à 94%
Le vaccin de Pfizer est efficace à 94% contre les cas symptomatiques de Covid-19, selon une étude de très grande ampleur réalisée en Israël et publiée mercredi, confirmant les données des essais cliniques et le rôle crucial des campagnes de vaccination pour mettre un terme à la pandémie.
4 h
www.dhnet.be
Goffin "satisfait" d'avoir battu Bonzi : "Je ne me suis pas affolé après le premier set"
David Goffin (ATP 15) était soulagé, mercredi soir à Montpellier, d'avoir remporté son premier match à l'Open Sud de France, tournoi ATP 250 indoor doté de 262.170 euros.
4 h
www.dhnet.be
Une étude israélienne de grande ampleur confirme l'efficacité du vaccin de Pfizer à 94%
Le vaccin de Pfizer est efficace à 94% contre les cas symptomatiques de Covid-19, selon une étude de très grande ampleur réalisée en Israël et publiée mercredi, confirmant les données des essais cliniques et le rôle crucial des campagnes de vaccination pour mettre un terme à la pandémie.
4 h
www.lalibre.be
Bedrijf achter Booking.com in de rode cijfers
Booking Holdings, bekend van hotelboekingswebsite Booking.com, is in het slotkwartaal van 2020 in de rode cijfers gedoken. Door de virusuitbraak boekten veel minder mensen een overnachting, huurauto of vliegtickets via de diensten van het bedrijf.
4 h
HLN.be
L’action GameStop s’envole de plus de 100% à la clôture de Wall Street
Cette montée en flèche intervient au lendemain de l’annonce de la démission de son responsable financier, Jim Bell, qui quittera ses fonctions le 26 mars.
4 h
www.lesoir.be
Late goal redt armzalig Real Madrid: Spaanse topclub bakt er zelfs tegen tien amper iets van
Goed nieuws: Thibaut Courtois hield al voor de veertiende keer dit seizoen de nul. Nog beter nieuws: hij hoefde geen bal te pakken, zo solide stond Real Madrid tegen Atalanta. Erger was het aan de overkant gesteld. De Spaanse kampioen voetbalde zo armlastig, gedurende 75 minuten tegen tien man zelfs, dat ook de collega van Courtois een rustige avond kende. Toch won Real dankzij een late goal van Mendy.
4 h
www.hbvl.be
Ligue des champions: service minimum pour le Real Madrid
À onze contre dix pendant une grande partie de la rencontre, le Real Madrid s’est imposé in extremis à l’Atalanta Bergame (0-1). Pas assez tranchants offensivement, les Merengues prennent tout de même un bel avantage avant le match retour. Faute de mieux…
4 h
www.lesoir.be
La Nasa publie une photo panoramique de Mars prise par le rover Perseverance
La Nasa a publié mercredi une spectaculaire photo panoramique de Mars prise par Perseverance sur la zone où le rover a atterri la semaine dernière.
4 h
Sudinfo.be
L'organisme de recyclage belge Fost Plus accusé de conflit d'intérêts et d'abus de pouvoir par des ONG environnementales
Les organisations environnementales Netwerk Benelux et Bond Beter Leefmilieu demandent aux autorités belges mercredi de prendre des mesures contre l'organisme de recyclage Fost Plus, après la publication d'une enquête menée par des journalistes des médias EUobserver et Apache montrant l'influence de l'entreprise sur la politique de traitement des emballages plastiques par sa position de monopole, ...
4 h
Levif.be
Coronavirus: le vaccin de Moderna contre le variant sud-africain prêt pour les essais cliniques
Il est désormais prêt à être testé sur des humains.
4 h
www.lesoir.be
Covid-19: le vaccin de Moderna contre le variant sud-africain prêt pour les essais cliniques
La société américaine de biotechnologie Moderna a annoncé mercredi qu'une version modifiée de son vaccin, développée spécifiquement contre le variant sud-africain, était prête pour être testée sur des humains dans le cadre d'essais cliniques.
4 h
www.dhnet.be
Ligue des champions: sans forcer, Manchester City s’est promené
Un précieux succès 0-2 à Mönchengladbach.
4 h
www.lesoir.be
Parachute van NASA-Marslander Perseverance bevatte geheime code
De parachute waaraan marsrover Perseverance vorige week op Mars landde, bevatte een geheime boodschap in binaire code. Dat is code die gebruikmaakt van twee symbolen, bijvoorbeeld een 0 en een 1. In dit geval waren het oranjerode en witte vlakken. Internet-speurneuzen hebben de code binnen de zes uur kunnen kraken.
4 h
www.nieuwsblad.be
Reddit-beleggers springen weer op GameStop
22:59 Het aandeel GameStop verdubbelde woensdag in waarde. Beleggers hopen op een strategiewissel na het ontslag van financieel directeur Jim Bell.
4 h
www.tijd.be
Late goal redt armzalig Real Madrid: Spaanse topclub bakt er zelfs tegen tien Atalanta-spelers amper iets van
Goed nieuws: Thibaut Courtois hield al voor de veertiende keer dit seizoen de nul. Nog beter nieuws: hij hoefde geen bal te pakken, zo solide stond Real Madrid tegen Atalanta. Erger was het aan de overkant gesteld. De Spaanse kampioen voetbalde zo armlastig, gedurende 75 minuten tegen tien man zelfs, dat ook de collega van Courtois een rustige avond kende. Toch won Real dankzij een late goal van Mendy.
4 h
www.nieuwsblad.be