Het ‘Big Brother’-huwelijk van Bart Glazenmakers liep snel op de klippen: “Na mijn verblijf in het huis leefde ik erop los”

In 2006 zorgde Bart Glazenmakers (50) – metaallasser en de zoon van voormalig pornoproducent Eddy Lipstick – voor een wereldprimeur. Hij gaf voor het oog van de Big Brother-kijkers zijn jawoord, aan Nathalie Luckx (46). Hun huwelijk(snacht) werd met veel belangstelling gevolgd, maar twee jaar later ging het koppel uiteen. “Ik heb er lang over gedaan om de scheiding te verwerken”, klinkt het.
Load more
Read full article on: myprivacy.dpgmedia.be
Kompany ne digère pas le but pris face à Mouscron : "Comme un autobut" (Mise à jour)
Le coach anderlechtois n’a pas digéré le 1-0. "La communication, c’est l’ABC du foot."
www.dhnet.be
Oostende eindigt Europese campagne met zege
Op de zesde en laatste speeldag in de groepsfase van de Champions League basketbal heeft Oostende woensdag een tweede zege geboekt. De Belgische kampioen versloeg het Turkse Darussafaka met 77-67 (rust 43-40). Met 14 punten had shooting guard Loic Schwartz het grootste aandeel in de zege.
www.hbvl.be
AA Gent kan twaalfde nederlaag van het seizoen maar nipt vermijden na doelpunt in allerlaatste seconde tegen STVV
AA Gent heeft tegen STVV een blamage maar nipt kunnen vermijden. Met een doelpunt in de allerlaatste seconde van de wedstrijd wisten de Buffalo’s een heerlijke treffer van Facundo Colidio uit: 1-1.
www.nieuwsblad.be
Depoitre redt in de slotminuut een punt voor AA Gent tegen verdienstelijk STVV
AA Gent slaagt er maar niet in om uit de linkerkolom weg te springen. De ploeg van Hein Vanhaezebrouck kwam op eigen veld niet verder dan een 1-1-gelijkspel tegen STVV. Depoitre zorgde in de slotminuut pas voor de gelijkmaker.
HLN.be
AA Gent kan twaalfde nederlaag nipt vermijden met doelpunt in slotseconde
AA Gent heeft tegen STVV een blamage maar nipt kunnen vermijden. Met een doelpunt in de allerlaatste seconde van de wedstrijd wisten de Buffalo’s een heerlijke treffer van Facundo Colidio uit: 1-1.
De Standaard
Le réseau à l’origine du plus dangereux malware au monde démantelé
En six ans d’activité, le malware Emotet a infecté plusieurs centaines d’ordinateurs à travers le monde.
www.lesoir.be
Europese Commissie na overleg: “Nog geen antwoorden van AstraZeneca, maar toon is verbeterd”
Vaccinfabrikant AstraZeneca heeft ook vanavond geen helderheid verschaft over de levering van de coronavaccins die de Europese Unie heeft besteld, zegt de Europese Commissie. Wel was de toon van het nieuwe overleg om de ruzie over de aangekondigde vertraging op te lossen "constructief".
HLN.be
Europees overleg met AstraZeneca levert niets op: “Toon was wel constructief”
De poging van de Europese Commissie om de bitse strijd te bedaren waarin ze verwikkeld zit met farmaproducent AstraZeneca, is op niets uitgedraaid. Het bedrijf heeft nog altijd geen helderheid verschaft over de levering van de coronavaccins die de Europese Unie heeft besteld, zegt de Commissie. Wel was de toon van het nieuwe overleg om de ruzie over de aangekondigde vertraging op te lossen “constructief”.
www.hbvl.be
Conflict AstraZeneca drijft spanning tussen EU en Londen op
Er woedt een vaccinoorlogje tussen de EU en het VK na verklaringen van AstraZeneca dat de EU minder doses krijgt omdat Londen sneller was. ‘Dat werkt misschien bij de beenhouwer, maar niet bij contracten’, zegt Eurocommissaris Kyriakides.
De Standaard
Apple verpulvert verwachtingen
22:44 Computergigant Apple zorgt voor een positieve noot op het einde van een rode beursdag. Omzet en winst overtreffen de verwachtingen, dankzij het herstel in China en de liefde voor de iPhone.
www.tijd.be
Dodelijk ongeval met vluchtmisdrijf in Haccourt, net over de grens met Luik
In de Luikse gemeente Haccourt is woensdagavond een vrouw met fatale gevolgen aangereden door een wagen. De bestuurder van het voertuig sloeg nadien op de vlucht. Dat heeft het parket van Luik bekendgemaakt.
www.hbvl.be
LIVE. Tielemans profiteert van foutje Pickford en zet Leicester op 1-1!
• Aftrap: 21u15 • 20ste speeldag Premier League • Goodison Park • Leicester heeft 38 punten, Everton heeft er 32
HLN.be
Au Tec, le futur directeur étiqueté MR ne colle pas au profil de l’offre d’emploi
Celui-ci n’a jamais exercé de fonction dans une entreprise de taille équivalente.
www.lalibre.be
Belgische staat krijgt 434 dagen extra om plan-Wathelet voor luchtverkeer Brussels Airport te schrappen
De Belgische staat krijgt van de milieustakingsrechter 434 dagen extra om de aanpassingen aan de vliegroutes van en naar Brussels Airport die in de periode 2012-2014 in het kader van het plan-Wathelet werden doorgevoerd, te schrappen en een "Staten-generaal van de nationale luchthaven" te organiseren. Dat meldt de persrechter van de Nederlandstalige rechtbank van eerste aanleg Brussel. Diezelfde milieustakingsrechter stelt wel vast dat de overheid nog geen enkele poging gedaan heeft om dat plan te schrappen of zo een staten-generaal te organiseren.
HLN.be
9e succès des Castors cette saison en TDW1
Braine l’emporte pour la troisième fois face à Boom. Sans De Souza (épaule), les Castors ont mal démarré à Boom, qui revenait également de sa bulle d’EuroCup. Van Buggenhout, 100% aux tirs, était la seule marqueuse côté anversois mais cela suffisait pour titiller les championnes de Belgique (13-16 Q1).
www.dhnet.be
Les critères de priorité pour la vaccination restent dans le flou
22:38 Les ministres de la Santé n'ont pas encore tranché l'épineuse question des publics prioritaires pour la vaccination, qu'il s'agisse des patients à risque ou des fonctions critiques.
www.lecho.be
Pour une véritable opération mains propres
22:37 Des mains invisibles font à nouveau irruption dans le dossier Nethys. Derrière elles, on suspecte des barons politiques liégeois. Qui sont-ils? Il est temps de savoir.
www.lecho.be
Décès de l'ancien international iranien Mehrdad Minavand (ex-Charleroi)
L'ancien international iranien et ex-joueur de Charleroi Mehrdad Minavand est décédé mercredi à l'âge de 45 ans des suites du coronavirus, a annoncé mercredi l'agence de presse iranienne Isna. Il était hospitalisé à Téhéran.
www.dhnet.be
Els en Patrick ontdekken dat ze genomineerd zijn bij Big Brother
Een nieuwe week, een nieuw rondje nominaties bij ‘Big Brother’. Gisteren kwamen de kijkers al te weten dat de keuze op Els en Patrick is gevallen, vandaag krijgen ook de bewoners te horen wie er zich mentaal mag voorbereiden op een exit. En daar heeft - verrassend genoeg - vooral Els het moeilijk mee...
HLN.be
Une femme mortellement fauchée par un véhicule à Haccourt, l’auteur en fuite
Un automobiliste a mortellement fauché une femme âgée d'une soixantaine d'années, mercredi soir à Haccourt (Oupeye, province de Liège), a indiqué mercredi le parquet de Liège. L'automobiliste a pris la fuite.
www.7sur7.be
Le groupe de presse Rossel met son imprimerie au vert grâce à Luminus
22:34 Grâce à une éolienne installée par l'énergéticien Luminus, le groupe de presse Rossel alimente désormais son imprimerie de Nivelles en électricité verte et locale. Un premier pas avant de s'attaquer a...
www.lecho.be
Facebook waarschuwt voor druk op advertentiemarkt
22:32 Socialemediabedrijf Facebook klopt naar goede gewoonte de verwachtingen van Wall Street, maar waarschuwt voor het einde van zijn reclamebonanza.
www.tijd.be
Wall Street freinée par une reprise qui ralentit
22:30 Les marchés américains ont terminé en nette baisse ce mercredi, après les propos du président de la Fed sur la reprise économique.
www.lecho.be
Sans masques, ni distanciation sociale et en plein couvre-feu, des policiers font la fête dans un commissariat en France
Une trentaine de policiers étaient réunis dans les locaux du commissariat d'Aubervilliers, en dépit des règles sanitaires, comme le montre une vidéo publiée ce mercredi. Une enquête a été ouverte.
www.dhnet.be
‘Big brother’-kandidate reageert verslagen na nominatie: “Ik heb echt alle stemmen gehad”
In Big brother werd woensdag opnieuw een bewoner genomineerd die het huis misschien moet verlaten. Na het nieuws bekendgemaakt wordt wie er deze week in aanmerking komt, trekt Els met Nathalie terug in de tuin. Ze is duidelijk niet goed van het nieuws en gaat er van uit dat iedereen op haar stemde.
www.nieuwsblad.be
Coronavirus: feu vert du Sénat à une prolongation de l’urgence sanitaire jusqu’au 3 mai en France
Feu vert du Sénat à une prolongation de l’urgence sanitaire jusqu’au 3 mai en France
Sudinfo.be
BC Oostende sluit Champions League-campagne af met zege en eindigt derde in hun groep
Speeldag nummer zes in de Champions League voor Oostende met de komst van het Turkse Darüssafaka Tefken. Meteen ook het laatste Europese duel voor beide teams, die reeds uitgeschakeld waren.
HLN.be
Sans masques, ni distanciation sociale et en plein couvre-feu, des policiers font la fête dans un commissariat en France
Une trentaine de policiers étaient réunis dans les locaux du commissariat d'Aubervilliers, en dépit des règles sanitaires, comme le montre une vidéo publiée ce mercredi. Une enquête a été ouverte.
www.lalibre.be
Tesla schiet onder de lat
22:24 De winst per aandeel valt lager uit dan gedacht.
www.tijd.be
Gouden Driehoek Onuachu, Ito en Bongonda maakt 42 van 49 Genk-goals
KRC Genk zit na de zege tegen Zulte Waregem aan 49 goals. Paul Onuachu nam er daarvan 22 voor zijn rekening. Alle andere spelers samen maakten er 27. “Elke match scoren, dat is altijd mijn objectief”, aldus Onuachu.
www.hbvl.be
L'étude Discovery arrête de tester le remdesivir, faute d'efficacité
L'essai clinique européen Discovery, qui teste l'efficacité de médicaments contre la Covid-19, "arrête de tester le remdesivir", traitement antiviral initialement jugé prometteur, "faute de preuves de son efficacité", a annoncé mercredi l'institut français Inserm (l'Institut national de la santé et de la recherche médicale) dans un communiqué.
www.7sur7.be
Charleroi en OHL verdelen de buit, Carolo’s pakken eerste punt in zes wedstrijden
Charleroi en OHL hebben elkaar op Mambourg perfect in evenwicht gehouden. Een knappe vrije trap van Dessoleil wiste de openingsgoal van Sowah uit. De Carolo’s pakken zo hun eerste punt na vijf nederlagen op rij.
HLN.be
Nieuwe protesten in Polen tegen aangescherpte abortusregels
In steden in Polen zijn vanavond mensen de straat opgegaan om te protesteren tegen de aanscherping van de abortuswetgeving. Abortus in Polen is voortaan alleen nog in uitzonderlijke gevallen mogelijk nu de regering het vonnis van het Constitutionele Hof van drie maanden geleden dat abortus niet langer is toegestaan bij ernstige afwijkingen bij het ongeboren kind officieel maakt.
HLN.be
COMMENTAAR. Kiezen is verliezen op het Kiel
Was dit nu een hoopgevende vierdaagse voor Beerschot of niet? Met twee clean sheets en een 4 op 6 zou je zeggen van wel.
www.gva.be
Pamela Anderson (voor de zesde keer) getrouwd: “Nu ben ik waar ik moet zijn”
Actrice Pamela Anderson is voor de zesde keer getrouwd. De gelukkige: haar bodyguard Dan Hayhurst, met wie ze in december al in het geniep in het huwelijksbootje stapte. Dat meldt de Daily Mail.
www.hbvl.be
L’Europe prévient AstraZeneca qu’elle en veut pour son argent
La Commission européenne et les États membres sont à bout de patience. Ils essaient, depuis vendredi dernier, d’obtenir des explications claires de la société AstraZeneca sur les raisons qui l’empêche de fournir à l’Union la quantité attendue de doses du vaccin produit en collaboration avec l’Université d’Oxford.
www.lalibre.be
Man die met dochter van viaduct sprong, werd maandag nog opgepakt omdat ex het ergste vreesde: “We moesten hem laten gaan”
Een man van 35 uit Willebroek heeft zich woensdagochtend met zijn dochter van zes in de armen van het viaduct in Vilvoorde gestort. Twee dagen eerder had zijn ex nog klacht ingediend omdat hij op Facebook verontrustende berichten had gepost. De politie had hem ondervraagd, maar liet hem gaan omdat er geen concrete aanwijzingen waren dat hij iets ergs van plan was. “Er zijn mensen die zo overtuigend zijn dat ze zelfs een psychiater om de tuin kunnen leiden.”
1 h
www.nieuwsblad.be
Tweede kort geding tegen coronamaatregelen afgewezen: “Totaal onwetenschappelijke redeneringen”
Ook het tweede kort geding dat een groep burgers had ingesteld tegen de coronamaatregelen is door de Brusselse kortgedingrechter afgewezen. Dat meldt de persrechter van de Nederlandstalige rechtbank van eerste aanleg Brussel. Meer dan 400 mensen hadden geëist dat de beperkende maatregelen in de strijd tegen het coronavirus voor hen zouden opgeheven worden, omdat die volgens hen hun mensenrechten schonden en geen enkel effect hadden op de verspreiding van het virus. De kortgedingrechte heeft hen nu ongelijk gegeven.
1 h
HLN.be
Micheline, 69 ans, mortellement fauchée devant le Trafic à Haccourt: le chauffard a coupé ses phares et a pris la fuite!
C’est un dramatique accident de la route qui s’est produit ce mercredi vers 20h30 sur l’avenue Libert Froidmont à Haccourt. Une dame de 69 ans traversait la rue lorsqu’elle a été mortellement fauchée par une voiture.
1 h
Sudinfo.be
LIVE. Kan Charleroi in tweede helft 0 op 18 vermijden?
• Aftrap: 21u
1 h
HLN.be
La seconde action en référé contre les mesures anti-coronavirus rejetée également
La seconde procédure en référé qu'un groupe de citoyens avait intentée contre les mesures de lutte contre le coronavirus a également été rejetée par le juge des référés bruxellois, rapporte mercredi la magistrate de presse du tribunal de première instance néerlandophone de Bruxelles.
1 h
www.7sur7.be
AstraZeneca-productiesite in Wallonië geïnspecteerd op vraag van Europese Commissie
Het federaal geneesmiddelenagentschap (FAGG) heeft op vraag van de Europese Commissie een inspectie uitgevoerd op de productiesite van het coronavaccin van AstraZeneca, in Seneffe (Henegouwen). Dat bevestigt het kabinet van minister Frank Vandenbroucke (SP.A).
1 h
De Standaard
REACTIES. Vanhamel: “Weeral de nul gehouden, gek hé?”
Wie aan de Beerschot-zijde misschien nog het meest tevreden was met de brilscore, was doelman Vanhamel. “De nul gehouden, gek he? De laatste keer dat dat gebeurde, had ik nog haar”, grapte de kapitein achteraf. Zijn kwinkslag klopte overigens niet helemaal, want zijn laatste clean sheet dateerde nog maar van de vorige wedstrijd tegen Zulte Waregem.
1 h
www.gva.be
L'étude Discovery arrête de tester le remdesivir, faute d'efficacité
L'essai clinique européen Discovery, qui teste l'efficacité de médicaments contre le Covid-19, "arrête de tester le remdesivir", traitement antiviral initialement jugé prometteur, "faute de preuves de son efficacité", a annoncé mercredi l'institut français Inserm (l'Institut national de la santé et de la recherche médicale) dans un communiqué.
1 h
www.dhnet.be
Coronavirus: l’étude Discovery arrête de tester le remdesivir, faute d’efficacité
L’essai clinique européen Discovery, qui teste l’efficacité de médicaments contre le Covid-19, «arrête de tester le remdesivir», traitement antiviral initialement jugé prometteur, «faute de preuves de son efficacité», a annoncé mercredi l’institut français Inserm (l’Institut national de la santé et de la recherche médicale) dans un communiqué.
1 h
Sudinfo.be
Netflix gaat animeseries over Tomb Raider en Skull Island maken
Voor Netflix worden binnenkort animeseries gemaakt van de ‘Tomb Raider’-franchise en de film ‘Skull Island’ uit 2017. Dat heeft de streamingdienst woensdag bekendgemaakt.
1 h
HLN.be
RDCongo : Le Premier ministre et son gouvernement ont été démis
L’Assemblée nationale congolaise a voté la motion de censure contre le gouvernement à une large majorité. La Maison civile du président Tshisekedi, quant à elle, s’octroie des pouvoirs jamais vus.
1 h
www.lalibre.be
'Zoveel talent verspild aan haat in plaats van liefde'
21:55 Arthur Langerman verzamelt al meer dan 60 jaar antisemitische illustraties. Een klein deel is vanaf vandaag te zien in Kazerne Dossin in Mechelen. '#FakeImages' is een pijnlijke expo die verbanden leg...
1 h
www.tijd.be