Incroyable: ce couple oublie la nourriture de son chat dans une station-service… et devient millionnaire grâce à cela!

Andrew et Paula ne pouvaient pas se douter qu’en oubliant le repas de leur chat, ils deviendraient millionnaires.
Ouvrir plus
Va vers la source
Nouveaux articles (Ceci est un usager démonstratif)
Nouveaux articles (Ceci est un usager démonstratif)
Les vertus insoupçonnées de la cuisine asiatique
La nourriture asiatique a fini par être considérée au même rang que les burgers ou les pizzas, en gros un fast-food gras mauvais pour la santé. Et si les préjugés que nous avions atour de cette cuisine, qui est plus riche et variée qu’on ne le pense, n’étaient pas fondés ?
www.lesoir.be
Un bâtiment industriel est en feu à Ferrières
Depuis 5h19 ce dimanche, les pompiers de la zone de secours Hemeco tentent de maîtriser un incendie de bâtiment non loin du cimetière à Ferrières.
Sudinfo.be
Gebrekkig onderhoud van metrostations Rome vormt “groot gevaar voor de samenleving”
Gebrekkig onderhoud van het metrosysteem en het veiligheidssysteem voor de roltrappen in Rome heeft op de bij toeristen populaire metrostations tot...
HLN.be
Feu de forêt à Vielsalm: les pompiers toujours mobilisés
Un important feu de forêt s’est déclaré ce samedi à la mi-journée entre Vielsalm et Grand-Halleux. Une trentaine de pompiers ont été mobilisés durant plusieurs heures pour venir à bout de l’incendie qui a été maîtrisé peu après 1 heure du matin dans la nuit de samedi à dimanche. Ils ont dû revenir ce dimanche matin peu après 8 heures car le feu avait repris.
Sudinfo.be
Herdenking bevrijding WO II
Gisteren werd de bevrijding van Bree tijdens WO II herdacht.
www.hbvl.be
Brecht Van Kerckhove: “Niemand trok de kar”
Bondscoach Brecht Van Kerckhove zag zaterdag zijn Red Dragons stranden in de achtste finales van het EK volley. Oekraïne trok aan het langste eind in de tiebreak. “Het is moeilijk te vatten dat we deze wedstrijd uit handen geven”, verklaarde de aangeslagen Alkenaar.
www.hbvl.be
‘Heel Frankrijk naar Parijs!’: gele hesjes willen protest nieuw leven inblazen
Winkelruiten die uit voorzorg met houten schotten zijn dichtgetimmerd, ordediensten die traangasgranaten richting demonstranten schieten; het zijn scènes die doen denken aan de hoogdagen van de gele hesjes. Het voorbije halfjaar slonk de protestbeweging stukje bij beetje tot nagenoeg onzichtbare proporties. Op de 45se protest-zaterdag gisteren wilden de gele hesjes hun beweging nieuw leven inblazen, onder het motto ‘Heel Frankrijk naar Parijs’.
www.demorgen.be
Deelnemers BK Muurke Klop beleven tweede jeugd: “Ook als volwassene is dit plezant”
Het Belgisch Kampioenschap Muurke Klop in Nijlen heeft er een succesvolle tiende editie opzitten. Het succes was duidelijk af te meten aan het aantal deelnemers, het aantal getapte pintjes en het aantal toeschouwers. Al was voor de deelnemers de topsfeer die er ook dit jaar weer hing de belangrijkste graadmeter.
www.gva.be
Minstens 26 doden bij busongeval in Pakistan
Tenminste 26 mensen, onder wie kinderen, zijn omgekomen toen hun passagiersbus in het noorden van Pakistan op een heuvel inreed.
De Standaard
Suisse: des funérailles organisées en montagne pour un glacier disparu
Comme en Islande il y a quelques semaines, des Suisses vont commémorer ce dimanche lors d’une longue «marche funèbre» en montagne la disparition d’un des glaciers alpins les plus étudiés, le Pizol, évaporé sous l’effet du réchauffement climatique.
www.lesoir.be
Lukaku scoorde in Milanese derby, maar ook met interview na de match maakte spits indruk
Romelu Lukaku heeft het Italiaans na anderhalve maand bij Inter al helemaal onder de knie. Dat bewees de spits gisteravond na zijn eerste Milanese...
HLN.be
Eden Hazard en Kevin De Bruyne azen op plaats in Wereldelftal van het Jaar
Morgen/maandag worden tijdens een gala-avond in het Scala in Milaan de Best FIFA Football Awards uitgereikt. Rode Duivels Eden Hazard en Kevin De Bruyne horen bij de kanshebbers voor een plaats in de FIFA FIFPro World 11, het Wereldelftal van het Jaar van de Wereldvoetbalbond FIFA en spelersvakbond FIFPro.
www.nieuwsblad.be
Iran haalt uit naar buitenlandse troepen in de Golf: “Uw aanwezigheid heeft altijd pijn en ellende in de regio gebracht”
De aanwezigheid van buitenlandse troepen in de Golf verhoogt de “onveiligheid”. Dat heeft de Iraanse president Hassan Rohani zondag gezegd na de aankondiging dat de Amerikanen extra troepen gaan sturen naar de regio.
www.nieuwsblad.be
L’orthographe, une “cause perdue”?
En Belgique et en France, les compétences en orthographe, savoir autrefois fondamental, ne cessent de baisser chez les élèves de l’enseignement secondaire. La maîtrise du français oral et de sa lecture, également. Sommes-nous en train d’assister à une décrépitude inéluctable de notre langue?
www.7sur7.be
Dagboek van een bedrogen man: “Mijn wereld stort in”
Elke week tekent Anke Michiels kleine en grote liefdesproblemen van lezers op. Seksuoloog en relatietherapeut Wim Slabbinck weet raad. Vandaag: het...
HLN.be
25 jaar ‘Friends’: de meest legendarische scènes uit de sitcom op een rij
‘Friends’, één van de best bekeken tv-programma’s ter wereld, wordt vandaag 25 jaar. Om dat te vieren zetten we vijf van de meest memorabele en...
HLN.be
Boncelles: des logements pour les parents d’enfants cancéreux
C’est une initiative de l’ASBL Aide aux Enfants Cancéreux (AEC), parrainée par Axel Witsel, qui verra le jour en 2020. La création de logements gratuits à destination des parents des enfants cancéreux qui viendront des quatre coins de la Belgique pour se faire greffer au CHU de Liège. Une maison située à Boncelles sera transformée en deux appartements pouvant accueillir les familles en transit.
Lameuse.be
Onze weerman Ruben Weytjens: “Tot de vooravond droog en warm, daarna kans op stevige buien”
Ook vandaag wordt het warm voor de tijd van het jaar. De temperatuur loopt afhankelijk van de timing van de bewolking op naar maxima tussen 23 en 26°C. Al is de kans groot dat het lang genoeg zonnig blijft om nog een laatste keer in 2019 de kaap van een zomerse 25°C te bereiken.
www.hbvl.be
Agressée au rond-point de Péronnes avec son fils de 5 ans
Prise à partie par plusieurs jeunes gens qui ont dégradé le rond-point de Péronnes ce samedi après-midi, Fatima a été agressée tant verbalement que physiquement et son véhicule a été caillassé.
Sudinfo.be
Wie wordt de opvolger van Charlotte Leysen? Ketnet stelt vijf kandidaten voor
Vandaag stelde Ketnet in ‘Kingsize Live’ de kandidaten voor die Charlotte Leysen willen opvolgen als Ketnet-wrapper. Deze vijf gaan de strijd aan.
HLN.be
L'Iran critique les forces étrangères présentes dans le Golfe
09:51 Le président iranien Hassan Rohani n'apprécie pas l'envoi de troupes américaines dans la région du golfe Persique, estimant que cela accroît l'insécurité.
www.lecho.be
Gelauwerde Griekse wetenschapster onder vuur: ‘Neemt een loopje met de waarheid’
De 31-jarige Griekse Eleni Antoniadou verwierf faam als NASA-onderzoekster, astronautentrainer, expert in regeneratieve geneeskunde en producente van innovatieve kunstmatige organen. In de academische wereld gaan nu echter stemmen op dat Antoniadou wel heel creatief omsprong met haar verwezenlijkingen.
www.demorgen.be
Coucke: “Denk dat nu wel gezegd kan worden dat ik punten kan pakken”
Racing Genk won gisteravond met 3-1 tegen KV Oostende. Doelman Gaetan Coucke pakte uit met enkele sterke reddingen en verscheen dan ook tevreden...
HLN.be
Mechelse binnenstad hele dag autovrij
Het centrum van Mechelen is vandaag, zondag, binnen de ring (R12) autovrij van 10 tot 19u. In de binnenstad vinden er vanaf 13u heel wat activiteiten plaats.
www.gva.be
Onbekenden proberen hoeve in brand te steken in Hoepertingen
Zondagochtend hebben onbekenden geprobeerd om brand te stichten in een hoeve in Hoepertingen. De schade blijft beperkt tot de voordeur en de garage.
1 h
www.hbvl.be
Iran wil crisis regionaal oplossen zonder buitenlandse troepen: “Hoe verder jullie wegblijven, hoe veiliger”
De aanwezigheid van buitenlandse troepen in de Golf verhoogt de "onveiligheid". Dat heeft de Iraanse president Hassan Rohani gezegd na de...
1 h
HLN.be
Zware brand legt schrijnwerkerij in Opwijk helemaal in de as
De brand die zaterdagnacht is uitgebroken in een schrijnwerkerij in Opwijk, heeft zo goed als het hele bedrijf in de as gelegd. In een ander deel van hetzelfde gebouw huisde een firma die onder meer geluid-, licht- en video-apparaten verhuurt en ook dat deel is in de as opgegaan. Dat melden de hulpdiensten en de gemeente Opwijk zondagochtend. Bij de brand vielen evenwel geen gewonden.
1 h
www.nieuwsblad.be
Standard: Sclessin n’est plus à prendre
Actuel leader du championnat, le Standard accueille Eupen ce dimanche à 14h30.
1 h
Lameuse.be
Standard: Sclessin n’est plus à prendre
Actuel leader du championnat, le Standard accueille Eupen ce dimanche à 14h30.
1 h
Sudinfo.be
Six sangliers en balade sur la RN90 à hauteur d’Amay
Ce dimanche matin, un groupe de sangliers est en balade sur la National 90, à hauteur du pont d’Ombret (Amay) en direction de Liège. Une scène surréaliste qui pourrait avoir de fâcheuses conséquences pour les automobilistes.
1 h
Sudinfo.be
Standard: Sclessin n’est plus à prendre
Actuel leader du championnat, le Standard accueille Eupen ce dimanche à 14h30.
1 h
www.lesoir.be
Football Talk. Hazard en De Bruyne azen op plaats in Wereldelftal van het Jaar- Ciman en Pozuelo pakken ticket voor play-offs
Morgen worden tijdens een gala-avond in het Scala in Milaan de Best FIFA Football Awards uitgereikt. Rode Duivels Eden Hazard en Kevin De Bruyne...
1 h
HLN.be
Lundi pourrait être le jour de la consécration pour Eden Hazard et Kevin De Bruyne
Une belle soirée en vue pour les deux Diables.
1 h
www.lalibre.be
'Het zou bedrijven verboden moeten worden om klanten stiekem te volgen'
09:35 De Amerikaanse dataspecialist Alex Pentland ziet de gevaren van een wereld die door data wordt gedreven. Maar als burgers hun persoonlijke gegevens bundelen, ontstaan ook mogelijkheden.
1 h
www.tijd.be
Mouscron visé par des chants anti-wallons à Waasland-Beveren
Le kop de Waasland-Beveren a complètement dérapé samedi soir, en attisant la haine contre les Wallons…
1 h
Sudinfo.be
Mondial de rugby: objectif atteint pour l'Italie
Objectif atteint. L'Italie a fait le travail en remportant son premier match, brouillon mais bonifié, face à la Namibie (47-22), dimanche, pour son entrée dans la Coupe du monde 2019.
1 h
www.dhnet.be
Tatyana Beloy schreef een boek over haar leven als plusouder: “We hebben allemaal wel eens een helpende hand nodig”
Ze heeft het lang geheim kunnen houden, maar nu mag de wereld het weten: Tatyana Beloy heeft een boek geschreven. ‘Nooit Meer Stiefmoeder’ gaat...
1 h
HLN.be
Een week goed nieuws: 1,9 miljoen euro is binnen voor baby Pia en andere verhalen die je blij maken
Soms lijkt het alsof we bedolven worden onder slecht nieuws. Je zou bijna vergeten dat er ook veel, heel veel moois gebeurt. Speciaal daarom...
1 h
HLN.be
Plus de 44.000 suppressions de postes annoncées par les banques européennes
Au moins dix banques européennes ont annoncé depuis le début de l'année la suppression de plus de 44.000 postes, confirmant la passe très difficile que traverse un secteur confronté aux taux d'intérêt bas et aux tensions politico-commerciales....
1 h
www.lalibre.be
Stéphane Pauwels s’engage une nouvelle fois pour aider un enfant malade
Nous vous le révélions il y a peu: quasi privé d’antenne (hormis sur TV5 Monde), Stéphane Pauwels se tourne vers les autres, en attendant que ses affaires s’arrangent.
1 h
Sudinfo.be
Autovrije dag: auto én snelle elektrische fiets niet welkom in Brussel
In tientallen steden en gemeenten in Vlaanderen wordt de auto vandaag gebannen. Tientallen gemeenten, waaronder de 13 centrumsteden, houden een autoloze zondag om de Week van de Mobiliteit af te sluiten. Opvallend: in Brussel zijn ook de speedpedelecs, de supersnelle elektrische fietsen niet welkom. “We kunnen daar moeilijk een uitzondering voor maken.”
1 h
www.nieuwsblad.be
RSC Anderlecht: une bête blessée prête à sortir les crocs
Ce dimanche, Anderlecht se déplace à Bruges, une semaine après le revers essuyé dans les dernières minutes de jeu face à l’Antwerp (1-2). Les ouailles de Vincent Kompany sont au pied d’un mur qui semble bien difficile à franchir. Mais la force de caractère de «Vinnie» doit permettre de remotiver les troupes. Et de se sortir de ces moments délicats, tant pour le club que pour lui.
1 h
Sudinfo.be
RSC Anderlecht: une bête blessée prête à sortir les crocs
Ce dimanche, Anderlecht se déplace à Bruges, une semaine après le revers essuyé dans les dernières minutes de jeu face à l’Antwerp (1-2). Les ouailles de Vincent Kompany sont au pied d’un mur qui semble bien difficile à franchir. Mais la force de caractère de «Vinnie» doit permettre de remotiver les troupes. Et de se sortir de ces moments délicats, tant pour le club que pour lui.
1 h
www.lesoir.be
Football Talk. Ciman en Pozuelo pakken met Toronto ticket voor play-offs
Voormalig Rode Duivel Laurent Ciman en gewezen Genk-vedette Alejandro Pozuelo hebben zich met Toronto FC geplaatst voor de play-offs in de...
1 h
HLN.be
Naomi Osaka maakt favorietenrol waar in Osaka
Naomi Osaka (WTA 4) heeft het WTA-toernooi in het Japanse Osaka (hard/823.000 dollar) op haar naam geschreven.In de finale versloeg het eerste...
1 h
HLN.be
Lundi pourrait être le jour de la consécration pour Eden Hazard et Kevin De Bruyne
Une belle soirée en vue pour les deux Diables.
1 h
www.dhnet.be
Van latte-papa’s tot grasmaaiervaders: welk nieuw type vader ben jij?
De nieuwe generatie papa’s is betrokkener dan ooit. Dat die ‘dad-ication’ heel uiteenlopende invullingen krijgt, bewijzen de huidige...
1 h
HLN.be
En pleine crise autour du Brexit, le parti travailliste se cherche
09:23 Profondément divisé, le Labour, principal parti d'opposition britannique, entame ce week-end un congrès difficile pour son leader Jeremy Corbyn, pressé par des poids lourds du parti de prendre positio...
1 h
www.lecho.be