Jean-Baptiste Guegan, sosie vocal de Johnny Hallyday, est n°1 en France: “Laeticia ne peut pas m’empêcher de chanter Johnny”

Le sosie vocal de Johnny Hallyday, Jean-Baptiste Guegan, sort son 1er album Puisque c’est écrit et bat des records de vente.
Ouvrir plus
Va vers la source
Nouveaux articles (Ceci est un usager démonstratif)
Nouveaux articles (Ceci est un usager démonstratif)
Royaume-Uni: Boris Johnson déstabilisé par la photo d’un enfant malade
Un journaliste a tenté de lui montrer cette image sur son téléphone devant une caméra de télévision mais Boris Johnson a refusé de la regarder, avant de concéder qu’elle était «terrible».
www.lesoir.be
De voorgangers van Vandevoordt: jong debuut geen garantie op succes
Vanavond kan Maarten Vandevoordt de jongste doelman ooit worden in de Champions League. Met 17 jaar en 287 dagen op de teller kan de Genkse goalie...
HLN.be
Zware straffen voor aanslag op metro Sint-Petersburg
Elf mensen hebben dinsdag zware straffen gekregen - variërend van 19 jaar celstraf tot levenslang - voor hun rol bij de aanslag op de metro in Sint-Petersburg in 2017 in Rusland. Daarbij vielen vijftien doden.
De Standaard
▶ Al meer dan 300 klachten tegen Jeff Hoeyberghs na seksistische opmerkingen, plastisch chirurg denkt niet aan excuses
Het Centrum voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen heeft sinds maandagavond al meer dan 300 klachten ontvangen tegen plastisch chirurg Jeff Hoeyberghs. Die liet tijdens een lezing bij studentenvereniging KVHV afgelopen week een reeks seksistische opmerkingen vallen. Ondertussen is de chirurg niet van plan om zich te excuseren, zegt hij in een reactie aan VTM NIEUWS.
www.demorgen.be
42-jarige pomphouder uit As moet 1.237.109 euro betalen voor verkoop rode diesel
Een 42-jarige man uit As moet een geldbedrag van in totaal 1.237.109 euro betalen omdat hij een miljoen liter illegale rode diesel verkocht in zijn tankstation in Herstal. De man kreeg een eenvoudige schuldigverklaring door het overschrijden van de redelijke termijn.
www.hbvl.be
«The two popes», fascinant et captivant: nos critiques des sorties cinéma
Les bandes annonces et nos critiques.
www.lesoir.be
La famille de Sandra et Stephen, introuvables depuis samedi, est inquiète et lance un appel: «Ils sont partis sans leur GSM»
Sandra et Stephen sont introuvables depuis samedi. La famille, inquiète, a alerté les autorités et recherche ce couple de Hutois
Sudinfo.be
‘Love Actually’-Johnson gooit alles in de strijd en sneert met bordjesfilmpje naar Hugh Grant
De Britse premier Boris Johnson gooit alles in de strijd in de aanloop naar de verkiezingen van aanstaande donderdag. Zelfs zijn romantische kant....
HLN.be
François De Smet, van wit konijn naar Défi-kapitein
Als laatste partijvoorzitter consulteert de koning vandaag François De Smet (Défi). De diehard federalist, die pas dit jaar de stap zette naar politiek, nam op 1 december de – overigens onbezoldigde – scepter over van Olivier Maingain en tekent voor een stijlbreuk.
De Standaard
Cette triste statistique qui place Anderlecht à la première place européenne
Face à Charleroi, dimanche, Anderlecht a signé son sixième partage blanc de la saison en Pro League. Les Mauves occupent désormais seul la première place européenne des équipes ayant fait le plus de 0-0 depuis début août.
www.7sur7.be
Wat gebeurt er na de handdruk van de koning? Een blik achter de paleismuren
Wat gebeurt er in het paleis na de handshake tussen de koning en de partijvoorzitter? ‘De koning noteert af en toe iets, maar niet veelvuldig. Vaak zijn in zo’n gesprek maar een paar zinnen echt van belang.’
De Standaard
VUB-professor start onderzoek naar re-integratie van Belgische IS-kinderen
Kinderpsycholoog en professor aan de Vrije Universiteit Brussel (VUB) Gerrit Loots start een onderzoek naar de re-integratie van teruggekeerde...
HLN.be
Bent Van Looy opnieuw papa geworden
Zanger Bent Van Looy (43) is voor de tweede keer papa geworden. Zijn tweede dochtertje, Tosca, werd op zaterdag 7 december geboren.
www.gva.be
Aung San Suu Kyi appelée à “cesser le génocide rohingya” devant la CIJ
L'ancienne icône de la paix Aung San Suu Kyi a assisté mardi aux appels de la Gambie, au nom du monde musulman, pour que la Birmanie "cesse le génocide" contre de la minorité musulmane rohingya, au premier jour d'audiences devant la Cour internationale de justice (CIJ).
www.7sur7.be
Minister na wetsvoorstel Vlaams Belang: ‘Alle asielzoekers opsluiten zou tot 3 miljard euro kosten’
Om alle asielzoekers op te sluiten moet de overheid een beroep doen op 31.758 ambtenaren en het zou bijna 3 miljard euro kosten aan personeels- en werkingskosten.
De Standaard
Une journaliste sportive découvre l’infidélité de son conjoint grâce... à sa montre connectée
Une journaliste sportive reconnue aux États-Unis a expliqué sur Twitter comment elle a découvert l’infidélité de son ancien petit ami grâce à sa montre connectée FitBit.
www.7sur7.be
Elise Mertens samen met Aryna Sabalenka genomineerd voor WTA-prijs van beste dubbelpaar van het jaar
Elise Mertens weet woensdag bij de toekenning van de WTA Player Awards of ze samen met haar Wit-Russische dubbelpartner Aryna Sabalenka de prijs van beste dubbelpaar van het jaar in de wacht sleept.
De Standaard
Elise Mertens samen met Aryna Sabalenka genomineerd voor WTA-prijs van beste dubbelpaar van het jaar
Elise Mertens weet woensdag bij de toekenning van de WTA Player Awards of ze samen met haar Wit-Russische dubbelpartner Aryna Sabalenka de prijs van beste dubbelpaar van het jaar in de wacht sleept.
www.hbvl.be
La Compagnie des Alpes continue d'investir dans Walibi et Bellewaerde
14:00 La Compagnies des Alpes, propriétaire de stations de ski et des parcs Walibi, Bellewaerde ou Asterix, fait état d'une année 2018-2019 record. Outre un dividende en hausse, elle annonce de nouvelles at...
www.lecho.be
‘Het ruziënde parlement is het spiegelbeeld van een verscheurde samenleving’
De brexit is nog lang niet in kannen en kruiken, maar één hoofdstukje is al afgesloten: dat van John Bercow (56), de flamboyante Speaker of voorzitter van het Lagerhuis die wereldwijd bekend raakte met zijn verwoede pogingen – ‘Order! Ooooorder!’ – om de hevige brexitdebatten niet te laten ontsporen. Nu hij de pruik en de toga heeft doorgegeven aan zijn opvolger, mag hij weer zijn eigen mening ventileren, zoals over de nakende Britse verkiezingen: ‘Het ruziënde parlement is het spiegelbeeld van een verscheurde samenleving.’
www.demorgen.be
Onrust bij Napoli voor match tegen Genk: “Laatste match voor Carlo Ancelotti”
Napoli kent allesbehalve een rustige aanloop naar het Champions League-duel met Genk. Op dinsdag publiceerde de toonaangevende Italiaanse krant La Gazzetta dello Sport dat het sowieso de laatste match wordt voor trainer Carlo Ancelotti. “Ongeacht het resultaat.” Gennaro Gattuso zou klaarstaan om over te nemen.
www.hbvl.be
Kids beleven fantastische dag in Plopsaland
Benifits 4 Kids bezorgde de kinderen al een vroeg kersfeest in Plopsaland.
www.hbvl.be
Verdachte van drugsgeweld krijgt enkelband, maar parket gaat in beroep
De raadkamer in Antwerpen heeft dinsdag beslist om de 19-jarige verdachte van een reeks geweldsincidenten in de buurt van Park Spoor Noord onder elektronisch toezicht te plaatsen. Maar de jongeman mag de gevangenis niet verlaten, want het parket gaat in beroep tegen die beslissing. Voor de twee andere verdachten vroeg en verkreeg de verdediging ook een week uitstel.
www.gva.be
Imanuelle Grives hoeft nog maar een paar dagen de cel in
Imanuelle Grives hoeft nog maar een kleine week de cel in. Omdat de voor drugshandel veroordeelde actrice al een deel van haar celstraf van een...
HLN.be
Bewoners Toermalien bemannen zelf onthaal
Het woonzorgcentrum Toermalien in Genk krijgt een nieuw onthaalpunt voor bezoekers. Op zich geen groot nieuws, wel dat het bemand zal worden door bewoners
www.hbvl.be
Twee lichtgewonden bij botsing aan Lidl in Maaseik
Dinsdag zijn rond 11 uur twee auto’s gebotst op de Maastrichtersteenweg in Maaseik, ter hoogte van de Lidl. De bestuurders, een 62-jarige vrouw en 89-jarige man uit Maaseik, raakten lichtgewond.
www.hbvl.be
Grève sur le rail le 19 décembre
Les syndicats cheminots socialiste (ACOD/CGSP) et libéral (VSOA/SLFP) ont déposé un préavis de grève pour paralyser le rail pendant 24 heures entre le mercredi 18 décembre à 22h00 et le jeudi 19 à la même heure. Le syndicat chrétien CSC ne se joint pour l'instant pas au mouvement, a-t-il confirmé.
Levif.be
Nieuwe Banksy kort na onthulling beklad door vandaal
Maandag postte kunstenaar Banksy een video van een nieuw werk op Instagram. Dat werk in de straten van Birmingham werd kort na die post al beklad door een vandaal. Bekijk het werk in de video hierboven.
De Standaard
C’est fait: Matthieu Delormeau embrasse enfin Cyril Hanouna en direct de «Touche pas à mon Poste»! (vidéo)
Ce lundi, le chroniqueur de TPMP Matthieu Delormeau a enfin embrassé le présentateur de C8, Cyril Hanouna.
Sudinfo.be
Minister na wetsvoorstel Vlaams Belang: “Alle asielzoekers opsluiten zou tot 3 miljard euro kosten”
Om alle asielzoekers op te sluiten moet de overheid een beroep doen op 31.758 ambtenaren en het zou bijna 3 miljard euro kosten aan personeels- en werkingskosten. Dat blijkt uit een advies van minister van Begroting David Clarinval (MR) op vraag van de Kamercommissie Binnenlandse Zaken over een wetsvoorstel van Vlaams Belang.
www.hbvl.be
Une grève de 24 heures sur le rail le 19 décembre
13:50 La CGSP et la SLFP ont déposé un préavis de grève. Objectif: paralyser le rail entre le mercredi 18 et le jeudi 19 décembre suite à l'impasse dans laquelle sont les négociations de l'accord 2020-2022....
www.lecho.be
“Ze wilde seks”: vader vermoorde Belgische kinderen vertelt hoe hij ontdekte dat ze dood waren
Er zijn opnieuw details uitgelekt over het drama waarbij in maart twee Belgische kinderen door hun moeder werden vermoord in de buurt van Valencia....
HLN.be
Bondscoach Verbrugghe over Sportman van het Jaar: “Het lijkt wel de verkiezing van de Kristallen Fiets”
Victor Campenaerts, Remco Evenepoel en Wout van Aert zijn de drie overgebleven kanshebbers voor de trofee Sportman van het Jaar. Voor het eerst in...
HLN.be
Tegen 2037 zullen meer baby’s geboren worden van ouders die elkaar online ontmoetten dan offline
Binnen iets minder dan 20 jaar zullen er meer baby’s geboren worden van mensen die elkaar online ontmoetten dan in real life. Dat blijkt uit een...
HLN.be
La start-up Cowboy met 12 minutes pour lever 1,4 million d'euros
13:48 La start-up de vélos électriques basée à Bruxelles a atteint son objectif de crowdfunding en un temps record. L'argent levé doit servir à financer le développement de la start-up qui compte tripler se...
www.lecho.be
Deze maand op Netflix: ontmoet de hoofdpersonages van ‘The Witcher’
Wordt dit ‘em dan? De reeks die de afwezigheid van cultserie ‘Game Of Thrones’ zal compenseren? Netflix hoopt met ‘The Witcher’ dat niveau te...
HLN.be
Bistro Sacre Coeur opent de deuren
De grootste zaak in centrum Sint-Truiden opent opnieuw de deuren. ‘T Nieuwscafé, meer dan 20 jaar een Truiens begrip, is omgedoopt tot Bistro Sacre Coeur.
www.hbvl.be
Un deuxième rhinocéros blanc est né à Pairi Daiza (vidéo)
Il s’agit d’un exploit pour le parc animalier.
www.lesoir.be
▶ ‘Brexit actually’: Boris Johnson maakt parodie op Love Actually
Boris Johnson wil al zijn kunsten laten zien. In een laatste poging de Britten voor zich te winnen heeft de premier een parodie op een bekende scène uit Love Actually gemaakt. Zo dient hij acteur Hugh Grant van antwoord, die zowel Labour als de liberaal-democraten helpt in hun strijd tegen de Conservatieve regering.
1 h
www.demorgen.be
Ook Carrefour plakt fruit en groenten aan de muur
Het kan u niet ontgaan zijn: tijdens de prestigieuze kunstbeurs Art Basel in Miami plakte de Italiaan Maurizio Cattelan (59) een banaan aan de muur...
1 h
HLN.be
Marie Fredriksson, zangeres van Roxette, overleden op 61-jarige leeftijd
Marie Frederiksson, zangeres van de Zweedse rockgroep Roxette, is maandag op 61-jarige leeftijd na een slepende ziekte overleden. Dit hebben Zweedse media op gezag van haar familie dinsdag gemeld.
1 h
www.gva.be
Vlaams Belang wil alle asielzoekers opsluiten in gesloten centra: kost 3 miljard euro
Om alle asielzoekers op te sluiten moet de overheid een beroep doen op 31.758 ambtenaren en het zou bijna 3 miljard euro kosten aan personeels- en...
1 h
HLN.be
Morgan Stanley krijgt boete van 20 miljoen euro wegens koersmanipulatie
De Amerikaanse zakenbank Morgan Stanley heeft van het sanctiecomité van de Franse toezichthouder AMF een boete gekregen van 20 miljoen euro voor...
1 h
HLN.be
Minister na wetsvoorstel Vlaams Belang: “Alle asielzoekers opsluiten zou tot 3 miljard euro kosten”
Om alle asielzoekers op te sluiten moet de overheid een beroep doen op 31.758 ambtenaren en het zou bijna 3 miljard euro kosten aan personeels- en werkingskosten. Dat blijkt uit een advies van minister van Begroting David Clarinval (MR) op vraag van de Kamercommissie Binnenlandse Zaken over een wetsvoorstel van Vlaams Belang.
1 h
www.nieuwsblad.be
Priester rijdt stomdronken naar begrafenis
Een Poolse priester heeft het gepresteerd om stomdronken met zijn auto naar een begrafenis te rijden. Het persagentschap PAP verhaalt over de bizarre gang ter uitvaart van de beschonken 32-jarige zielenherder.
1 h
www.hbvl.be
Incident met 13-jarige supporter is dieptepunt in zwart weekend in de Premier League: “Het is besmettelijk”
Het is pijnlijk duidelijk geworden dat niet enkel het Italiaanse voetbal kampt met een discriminatieprobleem. Ook in Groot-Brittannië klinkt de roep tot oplossingen nadat bekend raakte dat zelfs een 13-jarige supporter zich schuldig maakte aan racisme.
1 h
www.nieuwsblad.be
Antwerp vraagt supporters massaal speelgoed in te zamelen
De pakjesperiode komt eraan. En daar doet ook voetbalclub Antwerp volop aan mee. De club vraagt haar supporters om massaal eigen speelgoed in te zamelen. Dat zal Antwerp dan uitdelen aan kansarme kinderen die anders geen pakje zouden krijgen.
1 h
www.gva.be
Twee spoorbonden willen staken op 19 december
13:34 De socialistische vakbond ACOD en de liberale vakbond VSOA hebben een aanzegging ingediend voor een 24 urenstaking bij het spoor op donderdag 19 december. Dat werd dinsdag bij de bonden vernomen. De c...
1 h
www.tijd.be