Le nouveau Black M est arrivé : “Je veux toujours être numéro 1”

Le nouveau Black M est arrivé. Car comme dirait l’ex-rappeur de Sexion d’Assaut, qui sera à Cap 48 dimanche, "Ainsi valse la vie".
Ouvrir plus
Va vers la source www.dhnet.be
Nouveaux articles
Nouveaux articles (Ceci est un usager démonstratif)
Toezichthouder politie wil val opzetten voor agenten
Moeten politiemensen in de toekomst vrezen dat hun toezichthouder hen in de val lokt om te controleren of ze geld stelen? De politiewaakhond Comité P lanceert die opmerkelijke denkpiste in een nieuw rapport over ‘goede praktijken’ die politietoezichthouders in andere Europese landen al toepassen. Dat schrijft De Tijd donderdag.
www.nieuwsblad.be
Overheid stuurt steeds minder sans-papiers terug
De overheid slaagt er alsmaar moeilijker in om sans-papiers vrijwillig of gedwongen terug te sturen. De oude recepten lijken opgebruikt. Dat...
HLN.be
Impeachment: waarom de eventuele getuigenis van John Bolton zo belangrijk is
De Republikeinen maken plannen voor het geval er getuigen worden toegelaten in het impeachmentproces van Donald Trump in de Senaat. Dat zou namelijk betekenen dat voormalig nationaal veiligheidsadviseur John Bolton wordt opgeroepen. Wat heeft Trump te vrezen als Bolton getuigt?
Knack.be
Verzekering kan meekijken in medisch dossier
Verzekeringsartsen kunnen de digitale medische dossiers van patiënten inkijken. Informatie uit de medische geschiedenis van een patiënt kan zo gebruikt worden om terugbetaling in een verzekeringsdossier te betwisten, zo blijkt uit onderzoek van De Morgen. Minister van Volksgezondheid Maggie De Block (Open VLD) wil het hele systeem nu herbekijken.
www.nieuwsblad.be
Laurent Minguet pourrait renoncer à son projet aux Guillemins
Le projet de 97 nouveaux appartements sur l’esplanade des Guillemins a du plomb dans l’aile. En effet, après la Ville, c’est la Région wallonne qui lui demande aussi de grosses modifications. «Passer de 97 à 37 appartements, ce n’est plus rentable», explique le promoteur liégeois.
Lameuse.be
Romain Bardet ontwijkt in 2020 druk: “Remco wint ooit een grote ronde. Maar gun hem nog vijf jaar de tijd, alstublieft”
De eerste aankomst bergop moet nog komen, maar nu al is zeker dat Romain Bardet (29) de Tour Down Under niet zal winnen. Door materiaalpech verloor hij gisteren meer dan twee minuten. De kopman van AG2R zal er niet wakker van liggen. Zijn eerste kennismaking met Australië staat vooral in het teken van de rehab: een jaar zonder grote druk. En dus rijdt de Fransman de Giro en vermijdt hij de Tour. “Zeven jaar lang focuste ik enkel daarop. Ik was een robot geworden en was ongelukkig op de fiets.”
www.gva.be
Mechelse wijst op ‘vergetelheid’ in wet: “Wat ben je met een rookmelder als je doof bent?”
Iedere woning in Vlaanderen moet sinds 1 januari een rookmelder hebben op elke verdieping. Het lijkt er echter op dat bij het invoeren van de maatregel niet werd nagedacht over hoe dat dan in zijn werk gaat bij doven en slechthorenden, want zij horen het alarmsignaal natuurlijk niet. De Mechelse Linda Van Waeg (65) maakt de beleidsmakers daar attent op.
www.gva.be
Bölöni en Fazekas, László de coach en László de legende bij Antwerp: “Voetbal zou met tien tegen tien gespeeld moeten worden”
László en László klinkt als Jansen en Janssen, maar daar houdt de vergelijking met het stuntelige detectiveduo uit Kuifje ook op. Vrienden László Bölöni (66) en László Fazekas (72) groeiden in hun thuisland uit tot volksheld, en drukten daarnaast hun stempel op het voetbal van Royal Antwerp FC. De ene als trainer, de andere voornamelijk als speler. Geen beter moment om hen samen te brengen dan aan de vooravond van de eerste halve finale in 24 jaar.
www.gva.be
Ophef op euthanasieproces: advocaat van familie Nys was zelf aanwezig bij goedkeuring euthanasie
Fernand Keuleneer – advocaat van de familie Nys, en de man die de drie beschuldigde dokters veroordeeld wil zien voor moord – was aanwezig als lid van de euthanasiecommissie, toen die in augustus 2010 moest oordelen over het dossier van Tine Nys. Toen die besloot dat er niets aan te merken viel op haar euthanasie, dus. Keuleneer doet het af als “een storm in een glas water”. Het belooft meer te worden dan dat.
www.gva.be
Fred Vanderbiest staat na minder dan zes maanden terug in Mechelen: “Verder aanmodderen bij RWDM had geen zin”
Na amper vier maanden is Fred Vanderbiest (42) opnieuw thuis. Zijn tweede thuis, want de Brusselaar ruilde RWDM, nog altijd de club van zijn hart, in voor een nieuw avontuur bij KV Mechelen. Een opvallende move die wel een woordje uitleg verdient. “Het voelt goed om weer in mijn comfortzone te zitten”, zegt de Molenbekenaar.
www.gva.be
Thuistest HPV zorgt voor betere screening
Vrouwen die een thuistest krijgen toegestuurd om te controleren op het humaan papillomavirus zijn meer geneigd om deel te nemen. Dat blijkt uit het...
1 h
HLN.be
Toezichthouder politie wil val opzetten voor agenten
Moeten politiemensen in de toekomst vrezen dat hun toezichthouder hen in de val lokt om te checken of ze geld stelen? De politiewaakhond Comité P...
2 h
HLN.be
Alexis vs Julien in halve finale Croky Cup: “Er zal altijd een De Sart op de Heizel staan. Da’s toch al mooi”
Jean-François De Sart stak in 1990 als captain van Club Luik de beker in de lucht nadat zijn team die had gewonnen van Germinal Ekeren. Zijn zoons...
2 h
HLN.be
Dode en zeven gewonden bij schietpartij in Seattle, dader op de vlucht
In het centrum van de Amerikaanse stad Seattle zijn bij een schietpartij zeker één dode en zeven gewonden, onder wie een kind, gevallen. Dat melden...
2 h
HLN.be
Vier doden bij crash vliegtuigje in VS
In de Amerikaanse staat Californië is een vliegtuigje neergestort. Daarbij zijn alle vier de inzittenden om het leven gekomen. Dat meldt de...
2 h
HLN.be
Een dode en vijf gewonden bij schietpartij in Seattle
In het centrum van de Amerikaanse grootstad Seattle zijn bij een schietpartij zeker één dode en vijf gewonden gevallen. Dat melden diverse Amerikaanse media onder aanhaling van de lokale politie en brandweer.
2 h
www.nieuwsblad.be
Schietpartij met verschillende gewonden in Seattle
In het centrum van de Amerikaanse grootstad Seattle zijn verschillende mensen gewond geraakt bij een schietpartij. Dat melden diverse Amerikaanse media.
2 h
De Standaard
Gezondheidsapps gooien uw gegevens te grabbel
De meeste voedings- en gezondheidsapps delen heel wat gegevens van hun gebruikers met Google, Facebook en andere bedrijven. Verontrustend is dat het soms om gevoelige gezondheidsgegevens gaat, waarvoor geen toestemming gevraagd wordt. Dat heeft Test-Aankoop vastgesteld.
3 h
www.hbvl.be
“De immer blauwe lucht maakt me goed gezind”
De truc met de hoge hakken, paste Cynthia Noben toe om haar Spaanse geliefde te veroveren. Hij volgde haar naar Praag en zij hem daarna naar Madrid. “Elke dag blauwe lucht, daardoor ben ik goed gezind.”
3 h
www.hbvl.be
Informateur Bouchez (MR) pleit voor unitair België
Federaal informateur en MR-voorzitter Bouchez zegt dat hij voorstander is van een Belgische eenheidsstaat. Hij wil liefst de staatshervormingen ongedaan maken en alle bevoegdheden weer op het federale niveau plaatsen. Zowel de inhoud, als de timing zijn opmerkelijk.
3 h
www.hbvl.be
Jef Neve noemt Jambon “verachtelijk” en stuurt zijn kat naar Vlaamse cultuurprijzen
3 h
www.hbvl.be
Vakbonden VRT en oppositie schieten op Luc Van den Brande: “Vertrouwensbreuk”
De vakbonden en de personeelsvereniging ‘Iedereen VRT’ verzetten zich tegen “een doofpotoperatie” bij de openbare omroep. Dat zeggen ze in een persbericht. Ze spreken over een vertrouwensbreuk tussen de voorzitter van de raad van bestuur, Luc Van den Brande, en het personeel.
3 h
www.hbvl.be
Chef Defensie vraagt meer budget
3 h
www.hbvl.be
Toen voor impeachment nog een gloeiende ploegschaar werd ingezet
Een vreemde twist in het impeachment-onderzoek naar president Trump: daarin verschijnt een Belgisch gsm-nummer. 20/01/2020
3 h
www.hbvl.be
Excellent onderwijs voor iedereen
3 h
www.hbvl.be
Waarom Adil en Bilall slagen waar anderen falen
En plots ligt Hollywood aan de voeten van Adil El Arbi (31) en Bilall Fallah (34). Alleen al in het openingsweekend verdiende Bad boys 3 zijn budget van 100 miljoen euro terug. Dankzij een gelukkige samenloop van omstandigheden, een dosis doorzettingsvermogen en een nog grotere dosis gevoel voor spektakel.
3 h
www.hbvl.be
The Colorist Orchestra kleurt songs Gabriel Rios
Na eerdere samenwerkingen met buitenlandse artiesten als Lisa Hannigan, Emiliana Torrini en onlangs nog Howe Gelb, bundelt het Antwerpse The Colorist Orchestra nu de krachten met Gabriel Rios.
3 h
www.hbvl.be
The Strokes voor het eerst in 18 jaar in ons land
3 h
www.hbvl.be
ANTWERP KV KORTRIJK
VANAVOND 20.45 uurScheidsrechter: Jonathan Lardot.
3 h
www.hbvl.be
Doe-het-zelf-uitstrijkjes bereiken meer vrouwen
Via zelftesten voor baarmoederhalskanker wordt bijna één op vijf vrouwen bereikt die anders geen uitstrijkjes laten nemen. Dat blijkt uit een groot proefproject bij 40.000 vrouwen waarvan Vlaams Parlementslid voor Open Vld Freya Saeys de cijfers heeft opgevraagd bij minister van Welzijn Wouter Beke (CD&V).
3 h
www.hbvl.be
Langere seizoensarbeid moet fruittelers uit crisis helpen
Open Vld heeft een wetsvoorstel klaar dat de grens voor seizoensarbeid in de appelen- en perenteelt moet optrekken tot 100 dagen. De noodlijdende sector is daar al lang vragende partij voor.
3 h
www.hbvl.be
Te weinig leerlingen in duaal onderwijs
“We hebben in Limburg veel te weinig leerlingen in duaal leren, terwijl dit echt wel een goed systeem is om de 1.000 Limburgse jongeren die elk jaar de school verlaten zonder enige kwalificatie aan zowel een diploma als werk te helpen”, zegt Kris Claes van werkgeversorganisatie Voka.
3 h
www.hbvl.be
Trump wil EU dwingen tot snel handelsakkoord
De Europese Unie en de Verenigde Staten zullen nog voor de Amerikaanse verkiezingen in november een akkoord sluiten over hun handelsgeschillen. “De EU heeft geen andere keuze”, verklaarde president Trump in Davos, waar hij nog eens dreigde met zware tol op Europese auto’s.
3 h
www.hbvl.be
Werd Amazon-baas Bezos gehackt door Saudische prins?
Jeff Bezos, miljardair-eigenaar van Amazon en de krant Washington Post, zou in mei 2018 gehackt zijn nadat hij via WhatsApp een besmette video toegestuurd kreeg door de Saoedische kroonprins Mohammed bin Salman.
3 h
www.hbvl.be
Twee op drie Fransen voelt nu al gevolgen klimaatverandering
Na een verwoestende tocht door Spanje treft de storm Gloria nu ook het zuidwesten van Frankrijk met overstromingen - uitzonderlijk voor de tijd van het jaar. Volgens een recent Frans regeringsrapport heeft nu al twee op drie Fransen te maken met natuurrampen ten gevolge van de klimaatverandering, een tendens die nog zal versterken.
3 h
www.hbvl.be
Kandidaten starten de strijd ingegraven in het strand
Vanaf donderdagavond gaan de Belgen weer de strijd aan tegen de Nederlanders in het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson. En dat begint meteen met een stevige proef, waarbij de kandidaten net niet kopje-onder gaan in het zand.
3 h
www.hbvl.be
Drie Limburgers in de nieuwe cast van ‘The Sky is the Limit’
The Sky is the Limit is terug. Maker Peter Boeckx pakt uit met een volledig nieuwe cast met daarin drie Limburgers. “Ze staan allemaal garant voor ijzersterke verhalen.”
3 h
www.hbvl.be
Big Si voelt zich even klein
De weg van Jan Breydel naar de Heizel loopt via de Gaverbeek. Club Brugge moet over twee weken vol aan de bak in de terugwedstrijd van de Beker op Zulte Waregem na een eerste grote blunder van doelman Simon Mignolet. ‘Big Si’ voelde zich even een kleine Mon.
3 h
www.hbvl.be
Uitspraak zaak Betsema mogelijk ook goed nieuws voor De Vuyst
3 h
www.hbvl.be
Canada legt Volkswagen boete van 196,5 miljoen dollar op na milieuschandaal
Autofabrikant Volkswagen is vandaag door de Canadese autoriteiten veroordeeld tot een boete van 196,5 miljoen Canadese dollar (135 miljoen euro)...
3 h
HLN.be
Rudy Pevenage openhartig over dopingverleden: “Als ik namen noem, lig ik morgen met afgesneden kop in mijn bed”
Hij had zijn boek Rudicio kunnen noemen. Naar: ‘Hijo di Rudicio’, de codenaam van ex-Tourwinnaar Jan Ullrich in het grote ­dopingschandaal...
3 h
HLN.be
IN KAART. Stiptheid verbeterd, maar lang niet alle treinreizigers merken dat: hoe vaak rijdt uw trein op tijd?
De stiptheid van de treinen is het afgelopen jaar gevoelig verbeterd: meer dan negen op de tien treinen komen op tijd aan. Maar sommige passagiers merken daar weinig van. Dat blijkt uit een analyse van de verschillende spoorlijnen door gebruikersvereniging TreinTramBus. Op sommige trajecten is er veel vaker vertraging dan op andere.
3 h
www.nieuwsblad.be
Peter Van de Veire broedt op nieuwe carnavalshit en spant Miguel Wiels achter zijn kar
Ook dit jaar geen carnaval zonder een hit van radiomaker Peter Van de Veire (48). Een jaar geleden had de MNM-presentator al een grote hit te pakken met zijn single Dans DJ Dans, die tot ieders verrassing zelfs een hele poos op de eerste plaats in de Vlaamse Ultratop 10 stond. Van de Veire liep toen ook met zijn toenmalige sidekick Julie Van den Steen mee tijdens de carnavalstoet in Aalst.
3 h
www.nieuwsblad.be
Niels Destadsbader gaat België naar de winst leiden in strijd tegen Nederland in ‘Holland-België’
Terug van lang weggeweest: vanavond vechten bekende Vlamingen en Nederlanders weer een robbertje uit in Holland-België op VTM. Nieuwe teamkapitein Niels Destadsbader (31) krijgt bij zijn debuut de hulp van Katja Retsin (47) en Wesley Sonck (41).
3 h
www.nieuwsblad.be
Daten met een zeldzame haarziekte: Jessica (30) wil zich ondanks alles een jaar lang op de datingmarkt storten
Niet alle dromen komen uit. Dat blijkt donderdagavond opnieuw in Vandaag over een jaar. Cath Luyten (42) ontvangt de 30-jarige Jessica uit Beringen, die na de scheiding van haar ouders plots al haar haren verloor. Het verdict: de haarziekte alopecia. Pas op haar 25ste kon ze de aandoening omarmen en sinds twee jaar komt ze geregeld het huis uit zonder een haarstukje.
3 h
www.nieuwsblad.be
P. Diddy kiest alweer voor nieuwe naam en wil niets meer weten van zijn vorige titels “Puff Daddy” of “Diddy-Dirty Money”
P. Diddy (50) is nog maar eens van naam veranderd. De Amerikaanse rapper, geboren als Sean Combs, ging al door het leven als Puff Daddy, Diddy, Puffy en Diddy-Dirty Money en kiest nu voor de naam Sean Love Combs. Officieel, bovendien, want hij liet de naamswijziging doorvoeren bij de rechtbank van Los Angeles.
3 h
www.nieuwsblad.be
Het geheim van Adil & Billal? “Veel regisseurs willen haute cuisine serveren, zij willen ook hamburgers maken. Goeie hamburgers”
En plots ligt Hollywood aan de voeten van Adil El Arbi (31) en Bilall Fallah (34). Alleen al in het openingsweekend verdiende hun Bad boys 3 z’n budget van 100 miljoen euro terug. Waar anderen falen, slagen Adil en Bilall. Dankzij een gelukkige samenloop van omstandigheden, een gedeelde dosis doorzettingsvermogen en een nog grotere dosis gevoel voor spektakel. “Geloof me: ze hebben het zwaar te verduren gekregen tijdens hun tijd in Hollywood. Maar nu staan ze wel op de kaart.”
3 h
www.nieuwsblad.be