LIVE. Beerschot stuit keer op keer op sterke Henkinet: verlengingen moeten beslissen over laatste ticket voor kwartfinales

• Croky Cup • Sclessin • Aftrap: 20u45 • Geen goals in reguliere speeltijd, verlengingen aan de gang
Read full article on: myprivacy.dpgmedia.be
Une personne suspectée d’attouchements sur des petits enfants dans une école maternelle à Mouscron: «Nous sommes tous en état de choc!»
Des parents ont déposé plainte, ce dimanche, pour des faits de mœurs survenus dans une école à l’encontre d’enfants de maternelle. Désormais, l’affaire est à l’instruction et l’enquête devra déterminer la véracité des accusations.
Sudinfo.be
Grijze woensdag met wat kans op motregen
Het blijft woensdag grijs, maar overwegend droog met temperaturen tussen 0 en 6 graden. Vanaf donderdag wordt het zachter en wisselvalliger, meldt het KMI.
HLN.be
Verdwaald op de donkerste plek van België: koppel met baby pas na uren gevonden in Hoge Venen
Een Antwerps koppel met een baby’tje van acht maanden is na urenlang zoeken teruggevonden in de Hoge Venen. Het gezin raakte de weg kwijt tijdens een sneeuwwandeling, en kon op het nippertje gered worden. Ook de voorbije weken moesten de hulpdiensten al uitrukken voor verdwaalde toeristen in de Hoge Venen. Ervaren natuurgidsen weten dat dit de gevaarlijkste periode van het jaar is. Rond de jaarwisseling raken elk jaar gemiddeld tien wandelaars het spoor bijster tijdens hun tocht door het drassige plateau in de Ardennen, waar de duisternis van het ene moment op het andere valt en het tot min twintig kan vriezen.
HLN.be
Verdwaald op de donkerste plek van België: koppel met baby pas na uren gevonden in Hoge Venen
Een Antwerps koppel met een baby’tje van acht maanden is na urenlang zoeken teruggevonden in de Hoge Venen. Het gezin raakte de weg kwijt tijdens een sneeuwwandeling, en kon op het nippertje gered worden. Ook de voorbije weken moesten de hulpdiensten al uitrukken voor verdwaalde toeristen in de Hoge Venen. Ervaren natuurgidsen weten dat dit de gevaarlijkste periode van het jaar is. Rond de jaarwisseling raken elk jaar gemiddeld tien wandelaars het spoor bijster tijdens hun tocht door het drassige plateau in de Ardennen, waar de duisternis van het ene moment op het andere valt en het tot min twintig kan vriezen.
HLN.be
Coupée en deux, la place Saint-Lambert à Liège est un casse-tête pour les piétons
Le chantier du tram est depuis deux jours entièrement ceinturé par des barrières sur la place Saint-Lambert. Il n’est plus possible de traverser la place sans la contourner, ce qui occasionne questionnements et désagréments pour les nombreux piétons.
Lameuse.be
Boom bezorgt Antwerps luxehotel kopzorgen: inspectie stelde drie bouwovertredingen vast, ook bij tomatenserre ‘Hertog Jan’
“Potentieel grote schade.” Dat heeft de Antwerpse groendienst opgemerkt in Den Botaniek, de botanische tuin waarrond het mooiste hotel van de stad wordt gebouwd. Met name is er een stalen constructie aangebracht rond een Japanse notenboom. “Er wordt totaal voorbij gegaan aan de geldende regels.” Oppositiepartij PVDA spreekt van “een spijtige uitverkoop van sociale en openbare ruimte”, maar de projectontwikkelaar verdedigt zich.
HLN.be
Afgedankte autobatterij kan dienen als thuisbatterij
05:00 Het ombouwen van autobatterijen tot thuisbatterijen kan Vlaanderen tot 4 miljard euro economische meerwaarde opleveren.
1 h
www.tijd.be
Hausse des agressions sur la ligne 138 à Fléron: la police vient la sécuriser!
Ce mardi, le TEC et la police de Beyne/Fléron/Soumagne ont mené une opération de sécurisation, principalement sur la ligne 138, en proie à des soucis d’agressions, principalement verbales. Une action conjointe qui sera réitérée.
1 h
Lameuse.be
Bij deze zaakvoerders slaat corona genadeloos toe: “Ik dacht dat het beter zou worden, maar het wordt alleen maar erger”
De omikrongolf slaat genadeloos toe op de werkvloer. Zeker bij de kleine zelfstandige, waar élke afwezige zich meteen laat voelen in de planning. Voor ondernemers zit er niets anders op dan héél creatief te zijn.
1 h
www.gva.be
Het noodplan voor bedrijven: studenten, asielzoekers en werklozen moeten personeelsuitval opvangen
Mogen (brug)gepensioneerden, tijdelijk werklozen, asielzoekers en studenten straks ingezet worden om de personeelsuitval door omikron op te vangen? Minister van Werk Pierre-Yves Dermagne (PS) trekt woensdag met het noodplan van de sociale partners naar de regeringstafel. Vlaams minister van Werk Hilde Crevits (CD&V) roept studenten alvast op om zo veel mogelijk bij te springen.
1 h
www.gva.be
Originele actie: fietsenwinkelketen Wildiers neemt je auto over bij aankoop van (elektrische) fiets
Fietsenwinkelketen Wildiers, die vier vestigingen heeft in de provincie Antwerpen, pakt uit met een opmerkelijke actie: de keten biedt klanten de mogelijkheid om hun auto in te ruilen voor een fiets van minstens 2.000 euro. Als de wagen meer waard is dan de fiets, krijgt de klant er dus geld bij.
1 h
www.gva.be
Krijgen we dan toch een energiecheque tegen stijgende prijzen?
Vandaag buigt de federale kern zich weer over de hoge energiefacturen, en de plannen van ministers Vincent Van Peteghem (CD&V) en Tinne Van der Straeten (Groen) om de BTW toch zeker tijdelijk naar beneden te halen. Maar ook het idee van de energiecheque is nog altijd niet helemaal begraven.
1 h
www.gva.be
Fans komen in het verweer tegen sloop van Efteling-attractie: “Wat is het volgende dat moet verdwijnen?”
De Efteling verbouwt: het park krijgt een nieuw hotel en een nieuw ‘themagebied’ met een overdekte attractie. Om daar plaats voor te maken, wordt Het Spookslot afgebroken. En dat is niet daar de zin van heel wat die hard-fans. Zodanig zelfs dat ze een petitie opstartten. Intussen zamelden ze al ruim 5.000 handtekeningen in. “Het is een iconische attractie”, zegt een woordvoerder van het park. “Dat die verdwijnt, beroert mensen, maar de beslissing staat vast.”
1 h
www.gva.be
Haard is geen goed alternatief voor hoge energiefactuur: overheid vraagt met aandrang je kachel te doven
Net nu veel mensen uit schrik voor een torenhoge gasfactuur met hout verwarmen, vraagt de Vlaamse overheid met aandrang om kachels en haarden te doven. De luchtkwaliteit is op dit moment gewoon te slecht. “Er zit veel te veel fijn stof in de lucht.”
1 h
www.gva.be
Open Vld-voorzitter Lachaert voor rechter door klacht die werd ingediend op de enige dag dat hij geen onschendbaarheid genoot
Open Vld-voorzitter Egbert Lachaert moet vandaag voor de rechter verschijnen na een klacht van de satirische website ’t Scheldt.
1 h
www.gva.be
Presidentskandidaat Eric Zemmour knoopt aan met Franse traditie door vrouw te bedriegen. Et alors? Ze doen het allemaal
Er zijn landen in de wereld waar een presidentskandidaat het wel kan schudden als hij een maîtresse heeft. Maar in Frankrijk lijkt het of je pas meetelt met een affaire. Daar komt de extreemrechtse Eric Zemmour er nu openlijk voor uit dat een 35 jaar jongere medewerkster in verwachting is van hem. Het kost moeite om er een staatshoofd te vinden dat zijn echtgenote wél trouw is gebleven. Eentje stierf zelfs terwijl hij de liefde met zijn minnares bedreef.
1 h
HLN.be
Naar schatting kwart kinderen zit met honger op schoolbanken: “Ze komen toe met wat chips in hun brooddoos. Of zelfs met helemaal niks”
De Universiteit Gent start dit jaar een onderzoek naar wat er in de brooddozen zit van schoolkinderen, want al te vaak is dat helemaal niets. Dat bevestigen ook steeds meer scholen en armoedeorganisaties. “Chips, restjes gefrituurd eten, soms is er zelfs geen brooddoos. In elke klas zit een kind met honger.”
2 h
HLN.be
LIVE. Rusland start legermanoeuvres in zuiden en op de Krim - Biden ontvangt emir van Qatar om energielevering
De spanningen rond Oekraïne lopen dag na dag op. De voormalige Sovjetrepubliek zoekt toenadering tot het Westen, en zou graag toetreden tot de NAVO. Dat wil Russisch president Vladimir Poetin koste wat kost vermijden, en hij stuurde 100.000 militairen naar de grensregio. De belangrijkste ontwikkelingen in het conflict leest u in onze liveblog.
2 h
HLN.be
Waarom stijgt de rente wel op hypotheken, maar niet op spaarboekjes? Econoom Geert Noels legt uit
De langetermijnrente stijgt, maar wat betekent dit voor u? Hypotheken zijn langetermijnrente, worden huizen dan duurder? En wat betekent een stijging van langetermijnrente voor uw spaarboekje? Econoom Geert Noels geeft uitleg: “De hypothecaire leningen zullen inderdaad stijgen, maar dat is daarom geen slecht nieuws”.
2 h
HLN.be
Golden Palace s'apprête à racheter les magasins Press Shop et Relay (PRESS)
Golden Palace s'apprête à racheter les magasins Press Shop et Relay (PRESS) Golden Palace entend par cette démarche faire de ces magasins un canal de vente complémentaire pour ses produits. "L'opération suscitera sans doute quelques froncements de sourcils dans la mesure où elle concerne la vente d'activités d'une entreprise contrôlée par l'État (pour 51,04% de son capital) à un opérateur de salles de jeux. Des pouvoirs publics qui, par ailleurs, imposent des règles strictes au secteur des jeux de hasard", relève L'Echo. En rachetant Ubiway Retail - qui regroupe les chaînes de magasins Press Shop, Relay, Hubiz et Ubi - Golden Palace mettra bientôt la main sur quelque 170 points de vente. Disclaimer: Belga diffuse quotidiennement des dépêches reprenant des informations provenant d'autres médias. Ces dépêches sont identifiables par le mot-clé PRESS. Belga ne peut toutefois pas être tenu pour responsable de ces informations fournies par d'autres médias. Merci aux rédactions qui les utiliseraient de toujours citer la source exacte des informations relayées par Belga. L'opérateur de salles de jeux Golden Palace devrait racheter Ubiway Retail, la division de bpost qui regroupe notamment les magasins Press Shop et Relay, rapporte mercredi L'Echo. Le montant de la transaction n'est pas connu. Mis à jour le 26/01/2022 à 04:04
2 h
www.lesoir.be
Allons-nous renoncer à nos atouts en matière de R&D?
04:00 Réduire les incitants fiscaux à l'égard de notre politique de Recherche & Développement (R&D) pourrait causer à notre pays un préjudice irréparable.
2 h
www.lecho.be
La friterie Le Père André ferme définitivement ses portes «à cause du CST» à Hotton: «On refuse de demander aux clients s’ils sont vaccinés ou non»
Ouverte depuis sept ans, la friterie Le Père André quitte définitivement le paysage hottonais. Le camping du même nom poursuivra toutefois son activité.
2 h
Sudinfo.be
LIVE. Meeste patiënten liggen op covidafdeling zonder symptomen - Cuba vraagt om erkenning van eigen vaccins bij WHO
Het gemiddeld aantal dagelijkse besmettingen in ons land nadert de kaap van 50.000. Het werkelijke aantal ligt volgens viroloog Steven Van Gucht echter hoger. “We spreken over 100.000 à 200.000 besmettingen per dag”, zegt hij bij HLN LIVE. Het onderwijsveld steunt intussen de vraag om de quarantaineregels voor scholen grondig aan te passen. Het is aan de Interministeriële Conferentie Volksgezondheid vandaag om de knoop definitief door te hakken. Lees alle nieuwe ontwikkelingen rond het coronavirus in dit liveblog.
2 h
HLN.be
LIVE. Gemiddeld aantal nieuwe infecties stijgt met 77 procent - Intern onderzoek naar politiegeweld tijdens coronabetoging Brussel
Het gemiddeld aantal dagelijkse besmettingen in ons land nadert de kaap van 50.000. Het werkelijke aantal ligt volgens viroloog Steven Van Gucht echter hoger. “We spreken over 100.000 à 200.000 besmettingen per dag”, zegt hij bij HLN LIVE. Het onderwijsveld steunt intussen de vraag om de quarantaineregels voor scholen grondig aan te passen. Het is aan de Interministeriële Conferentie Volksgezondheid vandaag om de knoop definitief door te hakken. Lees alle nieuwe ontwikkelingen rond het coronavirus in dit liveblog.
2 h
HLN.be
Nakomelingen Italiaanse troon en Belgische prinses Marie-José vragen juwelen terug
Het nageslacht van de laatste Italiaanse koning Umberto II en zijn Belgische vrouw prinses Marie-José heeft formeel de koninklijke juwelen teruggevraagd. Die liggen momenteel in een kluis in de Bank van Italië.
3 h
De Standaard
‘Mijn buikgevoel zegt: dit is te gek om waar te zijn’
Ondanks de dreiging van een Russische invasie zijn in de straten van Kiev amper militairen te zien. Het leven in de Oekraïense hoofdstad lijkt zijn gewone gangetje te gaan, al zijn er inwoners die hun rugzak vullen met nood­spullen.
3 h
De Standaard
Kanye ‘Ye’ West: “Ik hield tweede sekstape Kim Kardashian tegen”
Kanye West, tegenwoordig beter bekend als Ye, claimt dat hij ervoor verantwoordelijk is dat er geen tweede sekstape van zijn ex-vrouw Kim Kardashian en haar voormalige vriend Ray J naar buiten is gekomen. Volgens de rapper was die video er namelijk wel maar heeft hij er voor gezorgd dat die nooit online is verschenen, doordat hij de laptop waarop het filmpje stond persoonlijk bij Ray J is gaan halen. Dit vertelde hij in een interview met Hollywood Unlocked.
3 h
HLN.be
Golden Palace s'apprête à racheter les magasins Press Shop et Relay
03:00 L'opérateur de salles de jeux Golden Palace est sur le point de racheter Ubiway Retail, la division de bpost qui regroupe notamment les magasins Press Shop et Relay. Le montant de la transaction n'est...
3 h
www.lecho.be
Drinken we binnenkort water uit de zee?
Water drinken uit de zee, dat toen je best niet. Dat weten we allemaal, maar nu wordt het toch werkelijkheid. In Nieuwpoort is via een nieuwe installatie voor het eerst drinkwater geproduceerd uit zeewater.
3 h
De Standaard
Cardi B moet 1 miljoen euro krijgen van roddelblogger
Tasha K, een Amerikaanse roddelblogger, heeft een rechtszaak tegen rapper Cardi B verloren. Nu ze schuldig is bevonden aan laster en smaad, moet Tasha K de zangeres 1,25 miljoen dollar betalen. Dat komt neer op 1,11 miljoen euro.
3 h
www.hbvl.be
Les entreprises wallonnes appellent à une régulation des prix de l'électricité
02:45 Face aux coûts de l'électricité plus chère en Wallonie qu'en Flandre, le monde patronal wallon demande au gouvernement Di Rupo de mettre en place une norme énergétique.
3 h
www.lecho.be
Vlaming heeft niet langer schrik om ‘ouderwets’ op vakantie te gaan: all-inreizen voor zonnige bestemmingen zijn weer in zwang
Zweeft de vraag ‘waar en hoe gaan we deze zomer op vakantie?’ bij jou ook al enkele dagen boven de keukentafel? Je bent niet alleen, want onzekerheden omtrent coronamaatregelen zorgen ervoor dat heel wat Vlamingen hun boeking uitstellen. Toch zijn er aanwijzingen dat we deze zomer weer zoals ‘pre-corona’ op reis gaan: all-inreizen naar zonnige bestemmingen zitten in de lift. Al blijven ook vakanties in eigen land populair.
4 h
HLN.be
Bank Nagelmackers dunt eigen kantoornetwerk uit
02:30 Nu de strategiewijziging van vorig jaar de eerste vruchten afwerpt, wil Bank Nagelmackers de komende jaren het eigen kantoornetwerk bijsturen. Dat mag geen sociale gevolgen hebben, zegt topman Yves Va...
4 h
www.tijd.be
Jugées dysfonctionnelles, les dépenses IT bruxelloises seront mutualisées
02:30 Après avoir passé les dépenses informatiques régionales à la loupe, le gouvernement bruxellois a validé un plan d'action pour les optimiser. Objectif: économiser 25 millions d'euros par an.
4 h
www.lecho.be
Kennedy Jr. biedt excuses aan voor vergelijken vaccinatieplicht met onderduiken van Anne Frank
De Amerikaanse schrijver, milieuactivist en complotdenker Robert Kennedy Jr. heeft zich dinsdag op Twitter verontschuldigd voor controversiële opmerkingen die hij onlangs maakte over Anne Frank. Kennedy, een zoon van oud-minister van Justitie Robert F. Kennedy (‘RFK’) en een neef van president John F. Kennedy (‘JFK’), deed zijn uitlatingen tijdens een betoging tegen verplichte vaccinatie in Washington DC.
4 h
HLN.be
Nagelmackers va transformer son réseau d'agences
02:25 Recentrée sur le private banking, Nagelmackers va concentrer son réseau propre sur vingt flagship stores. Sans impact social, promet la direction.
4 h
www.lecho.be
Une TVA sociale ou le cliquet inversé pour soulager les ménages
02:15 Une étude de l'Ires montre l'intérêt de cibler une TVA à 6% sur les ménages précaires. Le cliquet inversé, lui, permet de lisser les factures des consommateurs ainsi que les recettes de l'État.
4 h
www.lecho.be
Hoe win je de strijd om de jonge belegger?
02:00 Grootbanken als ING België en Belfius halen alles uit de kast om een nieuwe en jongere generatie beleggers aan zich te binden. Dat dwingt ook de andere brokers naar de tekentafel. Het tumult op de mar...
4 h
www.tijd.be
Man (58) kritiek na noodlottige val in diepe put naast opgebroken voetpad
Bij een bizar ongeval op de Korenmarkt in Izegem is dinsdagavond een man van 58 jaar levensgevaarlijk gewond geraakt. Dat gebeurde toen hij op weg naar huis in een diepe put sukkelde op een plek waar nutswerken aan de gang zijn. Het kostte de brandweer heel wat moeite om het slachtoffer uit de te evacueren.
5 h
HLN.be
Microsoft prépare ses investissements dans les jeux vidéo avec des profits conséquents
Microsoft prépare ses investissements dans les jeux vidéo avec des profits conséquents Le géant américain de l'informatique a réalisé 51,7 milliards de dollars de chiffre d'affaires et dégagé 18,8 milliards de bénéfice net au deuxième trimestre de son exercice décalé, d'après un communiqué paru mardi - des résultats supérieurs aux prévisions moyennes des analystes. Le cloud, son moteur, a tourné à plein d'octobre à décembre: Azure, sa plateforme d'informatique à distance, a vu ses revenus bondir de 46% en un an. Ils avaient déjà augmenté de moitié au trimestre précédent. Par contraste, Xbox (contenus et services) enregistre une progression de ses recettes plus faible, de 10%. La console de jeu est la deuxième plus utilisée au monde, derrière la PlayStation de Sony, qui détenait 64,5% des parts de marché dans le monde en 2021, d'après Statista. Mais le groupe américain semble décidé à regagner du terrain dans les jeux vidéo et les technologies plus grand public en général. Fin octobre, Microsoft a annoncé l'acquisition de Two Hat, une société de modération de contenus, qui était déjà impliquée dans le retrait des contenus problématiques sur Xbox. Surtout, le vétéran de l'informatique, déjà propriétaire de Minecraft, a prévu de s'offrir l'éditeur Activision Blizzard, connu pour ses franchises à succès, pour près de 69 milliards de dollars.  Ce serait la plus importante opération de fusion-acquisition à avoir jamais lieu dans la tech. Microsoft deviendrait ainsi le troisième groupe de l'industrie vidéoludique en termes de chiffre d'affaires, derrière le chinois Tencent et le japonais Sony, fabricant de la PlayStation Il espère ainsi intégrer les titres d'Activision à son service d'abonnement mensuel Xbox Game Pass, et, au-delà, se positionner comme un acteur incontournable de la construction du métavers, ces univers parallèles où doivent se fondre les réalités humaine, augmentée et virtuelle, à en croire les géants de la tech. En attendant, la société de Redmond peut compter sur ses activités traditionnelles. Pendant le trimestre écoulé, sa suite de bureautique Office et les services associés de stockage et traitement des données ont amélioré leurs ventes de 14% côté entreprises et de 15% côté particuliers. Et LinkedIn, son réseau social professionnel, a progressé de 37%. Windows s'en sort bien aussi, alors que le groupe a sorti Windows 11 fin 2021. Le titre de Microsoft perdait entre 4 et 5% lors des échanges électroniques après la clôture de la Bourse, car certains investisseurs optimistes espéraient des résultats encore meilleurs pour le cloud. Microsoft, qui vient d'annoncer son projet de rachat des studios Activision Blizzard (Call of Duty, Candy Crush), a dépassé les attentes du marché au dernier trimestre 2021 avec des performances solides dans le cloud et les logiciels. Mis à jour le 26/01/2022 à 01:16
5 h
www.lesoir.be
Voorzitter Amerikaanse Huis Nancy Pelosi doet gooi naar herverkiezing in 2022
De voorzitter van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden, Nancy Pelosi, heeft dinsdag aangekondigd zich kandidaat te stellen voor de tussentijdse verkiezingen. Als ze herverkozen wordt, zal dat de start van haar 19e ambtstermijn in het Huis betekenen.
5 h
De Standaard
Smart Aquaponics, l'appli qui dope la sécurité alimentaire des villes
01:10 Coordonné par le Centre de Recherches en Agriculture Urbaine de Gembloux (ULg), le projet Smart Aquaponics finalise pour la mi-2022 un prototype d'application d'aquaponie.
5 h
www.lecho.be
Patstelling rond voorzitter luchthaven
01:10 Alleen Wouter Gabriëls (Open VLD) en gewezen Nuon-baas Roberte Kesteman zijn nog in de running voor het voorzitterschap van Brussels Airport. Maar de private aandeelhouders en de regering zitten niet ...
5 h
www.tijd.be
Democrate Nancy Pelosi doet gooi naar 19de termijn in Amerikaans Huis van Afgevaardigden
De voorzitter van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden, Nancy Pelosi, heeft dinsdag op Twitter aangekondigd zich kandidaat te stellen voor een 19e ambtstermijn. Dat duidt er volgens ingewijden op dat ze langer als leider van de Democratische fractie in het Huis wil aanblijven. Eerder had Pelosi aangegeven dat ze na 2022 haar leiderschap zou opgeven.
5 h
HLN.be
Gokbedrijf Golden Palace dicht bij overname Press Shops en Relays
01:00 Het gokbedrijf Golden Palace staat dicht bij de overname van de Bpost-afdeling Ubiway Retail, die onder meer de Press Shops en de Relay-winkels omvat. Het prijskaartje van de deal is niet bekend.
5 h
www.tijd.be
Votre horoscope du mercredi 26 janvier 2022: amour, argent, travail, santé, conseil…
Ce mercredi 26 janvier 2022 vous réserve-t-il de bonne(s) surprise(s) ou avez-vous tout intérêt à rester au lit? Découvrez ce que les astres vous réservent avec votre horoscope du jour.
6 h
Sudinfo.be
Na forse kritiek: Disney gaat voor remake Sneeuwwitje praten met mensen met dwerggroei
Disney heeft in een verklaring aan The Hollywood Reporter gereageerd op de felle kritiek van Peter Dinklage op de nog te verschijnen live-action remake van de film Sneeuwwitje en de zeven dwergen. De Game of Thrones-acteur zei in de WTF-podcast van Marc Maron dat hij het verhaal “verdomde ouderwets” vindt.
6 h
HLN.be
Clap 1ère à The Voice Belgique: un duo se présente et fait sensation
La saison anniversaire de The Voice Belgique se poursuivait ce mardi soir, sur la Une, avec le 5e Blind. Et entre une BJ Scott qui sort ses griffes face au "snake" de Black M (qui va s'assoir dans le public) ou un Christophe Willem ému aux larmes, la soirée a surtout été émaillée de talents -un "bébé sorcière", une douce pépite, un rappeur- plus surprenants les uns que les autres. Dont un duo, du jamais vu en dix saisons.
6 h
www.dhnet.be