Lukaku évoque son fils Roméo pour la première fois: "Mon fils m’a pointé du doigt sur la télé"

Romelu Lukaku nous parle de son fils Romeo pour la toute première fois.
Ouvrir plus
Va vers la source
Nouveaux articles (Ceci est un usager démonstratif)
Nouveaux articles (Ceci est un usager démonstratif)
Noorse politie opent vuur op gewapende man in ambulance: ‘Meerdere mensen aangereden’
Een gewapende man zou met een gestolen ziekenwagen meerdere mensen aangereden hebben in de Noorse hoofdstad Oslo. Dat meldt de Noorse politie, die het vuur geopend heeft op de ambulance.
8 m
www.demorgen.be
Un camion belge transportant 9.000 poulets se renverse en France (vidéo)
La raison de l’accident est indéterminée.
www.lesoir.be
«Star Wars, l’ascension de Skywalker»: la dernière bande-annonce avant la sortie du film en décembre
Les fans attendaient les premières images avec impatience: la bande annonce du dernier Star Wars est sortie ce 22 octobre. C’est la dernière bande annonce avant la sortie du film, «L’ascension de Skywalker».
Sudinfo.be
86 jaar lang verboden wegens gevaarlijk, nu erkend als streekproduct. Frankrijk omarmt absint opnieuw
Destilleerder Guy maakte een einde aan het verbod op absint, hét aperitief van 19de-eeuws Frankrijk. Nu heeft hij een nieuwe mijlpaal bereikt: de drank wordt een officieel streekproduct.
www.demorgen.be
Un mort et un pont effondré lors de violents orages dans le nord de l’Italie
Un chauffeur de taxi est mort noyé en Italie durant de violents orages qui ont provoqué des inondations et détruit un pont dans le nord de l'Italie, ont indiqué mardi les pompiers.
www.7sur7.be
Mazzu dag voor Champions League-kraker: “Wat Liverpool zo gevaarlijk maakt? Klopp!” - Salah traint mee bij ‘Reds’
De spanning stijgt in de Luminus Arena. De komst van regerend Champions League-winnaar Liverpool morgenavond om 21u (match live te bekijken op Q2...
HLN.be
Comment Jamel Debbouze a surmonté l'accident qui lui a coûté sa main droite
L’humoriste a fait de rares confidences sur l’accident survenu durant son adolescence qui lui a coûté l’usage de sa main droite.
www.7sur7.be
Mitt Romney over Trumps aandringen op buitenlandse hulp: “Dat is tenslotte onwettig”
Er komen barsten in het Republikeinse front dat het in principe voor Donald Trump opneemt in de lopende afzettingsprocedure tegen de Amerikaanse...
HLN.be
De Wever: "Peeters heeft mij verschrikkelijk kwalijk genomen dat hij geen premier was”
"Kris Peeters heeft het mij verschrikkelijk kwalijk genomen dat hij geen premier is kunnen worden, omdat dat onderdeel was van een deal. Ik heb er...
HLN.be
Noorse politie opent vuur op man in gestolen ziekenwagen: meerdere mensen aangereden
In de Noorse stad Oslo heeft een gewapende man een ziekenwagen gestolen en daarmee meerdere mensen aangereden. Dat meldt de Noorse politie op Twitter.
www.nieuwsblad.be
Het échte gezicht van de Brexit
De Brexit heeft al heel wat boegbeelden gekend. Boris Johnson is nu het meest belangrijke, maar ook Theresa May en Nigel Farage hebben hun naam lange tijd verbonden aan de uitstap uit de EU. In de video hierboven toont Kamagurka het échte gezicht van de Brexit.
De Standaard
Petra (48) tuimelde met haar fiets in een zinkgat: “Ik heb nu een goed verhaal voor elk verjaardagsfeestje”
Het was een groot, donker en koud gat waarin ze verdween. Petra van der Waals uit Nederland kan er inmiddels om lachen, maar vorig weekend kreeg ze...
HLN.be
Des violents orages ont touché l’Italie: une personne meurt noyée, un pont s’est effondré
Un chauffeur de taxi est mort noyé en Italie durant de violents orages qui ont provoqué des inondations et détruit un pont dans le nord de l’Italie, ont indiqué mardi les pompiers.
Sudinfo.be
France: un enfant de 10 ans retrouvé pendu par son grand frère
L’hypothèse du suicide est évoquée par la police.
www.lesoir.be
Action des syndicats de gardiennage: Grève devant l'OTAN
Depuis juin 2019, les syndicats de gardiennage tentent de négocier une augmentation du pouvoir d'achat et une amélioration des conditions de travail. Après avoir constaté que les employeurs ne voulaient pas épuiser les marges salariales et n'étaient pas enclins à conclure un accord, le front syndical a décidé d'agir.
Levif.be
Felice Mazzu: “Met vijf verdedigers? Alles opties liggen open”
Felice Mazzu zag Liverpool zondag de tanden heel lang stuk bijten op een vijfmansdefensie van Manchester United. Deed hij daar inspiratie op voor zijn eigen tactisch plannetje op woensdagavond? “Wie weet. Ook wij kunnen met vijf achteraan spelen, alle opties liggen open”, grijnsde Mazzu dinsdagmiddag op de UEFA-persconferentie.
www.hbvl.be
‘Spring’-actrice Annemarie Picard: “Voor televisie vragen ze me niet meer, dat is mijn eigen schuld”
“Een gebrek aan talent was het niet, maar m’n ellebogen wilden niet mee”, vertelt Annemarie Picard (56) in Dag Allemaal over haar acteercarrière,...
HLN.be
Ingrid Thans legt eed af
Tijdens de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van 21 oktober heeft Ingrid Thans de eed afgelegd als lid van het Bijzonder Comité voor de Sociale Dienst. Zij volgt Lotte Janssen op, Lotte nam ontslag uit de raad van maatschappelijk welzijn na haar aanstelling als gemeenteraadslid.
www.hbvl.be
Gewapende man steelt ambulance en rijdt mensen aan in Oslo, verschillende gewonden
Een gewapende man heeft in Oslo een ambulance gestolen en verschillende mensen aangereden terwijl hij wegreed, waaronder een vrouw met een...
HLN.be
Onderzoek toont aan: singles gelukkiger dan wie in middelmatige of slechte relatie zit
“Ben je single? Wel, dat is in elk geval beter dan in een slechte relatie te zitten!” Wie geen liefdespartner heeft, heeft deze zin vast wel eens...
HLN.be
China blokt YouTuber PewDiePie na grap over Winnie de Pooh
De wereldberoemde YouTuber PewDiePie heeft in China een ban gekregen nadat hij zijn steun uitsprak voor de demonstranten in Hongkong en de Chinese leider Xi Jinping qua uiterlijk vergeleek met Winnie de Pooh. Dat mag niet van de machtshebbers.
www.demorgen.be
Congés, rémunération, recrutement...: ces apps qui facilitent la vie au travail
Finie la séparation entre les RH d’un côté et les salariés de l’autre. Désormais, tout le monde se réunit autour d’applications destinées à gérer les congés, la rémunération, voire même le recrutement.
www.lesoir.be
Ce gardien de but se fait exclure après 13 secondes de jeu pour une faute incroyable (vidéo)
Il a capté la balle des deux mains en dehors de son rectangle.
Sudinfo.be
Les 10 villages les plus «instagrammables» de France
Plus besoin de partir à l’autre bout du monde pour prendre le cliché parfait pour Instagram! Un nouveau classement Holidu, moteur de recherche de locations de vacances, vient d’établir les 10 villages les plus instagrammables de France, selon le nombre de hashtags sur Instagram. Zoom sur ces villages qui vous feront gagner des likes à coup sûr.
www.lesoir.be
Vakbonden De Lijn bezorgd over plannen van Vlaamse regering
Te weinig geld om te doen wat nodig is en een nakende privatisering. Het hoofdstuk openbaar vervoer in het Vlaamse regeerakkoord veroorzaakt syndicale onrust.
www.hbvl.be
Kerstconcert voor St-Gerardus
De zeven Limburgse clubs Soroptimist International organiseren op 13 december in de Sint-Servaaskerk in Diepenbeek een kerstconcert ten voordele van Sint-Gerardus. Dit heeft plaats in samenwerking met het Amarylliskoor van Alken o.l.v. Ludo Verjans.
www.hbvl.be
That’s meditation-podcast: mediteer samen met ‘Safety First’ en Tim Van Aelst
Tv-maker Tim Van Aelst (41) wil jongeren laten kennismaken met meditatie, en dat twee maanden lang via een gratis podcast voor Rode Neuzen Dag....
HLN.be
Terreur en Norvège: un homme armé vole une ambulance et renverse plusieurs personnes dont un enfant en poussette
La police norvégienne a annoncé mardi avoir arrêté un homme armé qui avait volé une ambulance à Oslo et, selon les médias, renversé plusieurs personnes sans que ces motivations soient connues
Sudinfo.be
Crise en Catalogne: l’avocat de Puigdemont visé par des perquisitions liées à un narcotrafic
L’avocat espagnol voit dans cette opération un lien avec l’attention médiatique qu’il a reçue en dirigeant la défense de Carles Puigdemont.
www.lesoir.be
Syrische president Assad bezoekt onverwachts troepen in Idlib en noemt Erdogan “een dief”
De Syrische president Bashar al-Assad heeft onverwacht zijn troepen in de noordwestelijke provincie Idlib bezocht. Dat deed hij voor het eerst...
HLN.be
Noorse politie opent vuur op gewapende man die ziekenwagen stal
Een gewapende man heeft in Oslo een ziekenwagen gestolen. Meerdere mensen zouden zijn aangereden.
De Standaard
Geen Paintsil tegen Liverpool
Felice Mazzu maakte zopas zijn selectie bekend voor de Champions League wedstrijd van morgenavond tegen Liverpool. Daarbij zijn geen grote...
HLN.be
Notre enquête: le Belge met en moyenne 38 minutes pour préparer son souper… Et vous?
Après avoir découvert que 6 Belges sur 10 ont peur de ce qui se trouve dans leur assiette et que nombre d’entre eux vont de plus en plus dans les hard discounters, on apprend aujourd’hui qu’on prend de moins en moins de temps pour cuisiner. Explications et conseils .
Sudinfo.be
N-VA wil inklimming in vrachtwagens strafbaar maken
N-VA wil inklimming in vrachtwagens buiten de havens en op snelwegparkings strafbaar stellen. Indien het tot een brexit komt, dreigt het fenomeen immers toe te nemen. De partij wil justitie en politie de middelen aanreiken om krachtdadig te kunnen optreden tegen transmigranten.
www.hbvl.be
Brexit: feu vert du Parlement européen à plusieurs mesures en cas de «no-deal»
Ces mesures seront appliquées si l’Union européenne et le Royaume-Uni se quittent sans accord négocié.
www.lesoir.be
Tegen De Danssterren Op: BV’s imiteren de juryleden van ‘Dancing with the Stars’
De jury geeft doorgaans kritiek op de danskoppels, maar nu is het aan de BV’s om kritisch te zijn. Ze imiteren de juryleden, en dan vooral hun...
HLN.be
La victime de Francis Kaiser était sous l’influence de l’alcool
Christine Dupont présentait une faible quantité de benzodiazépines et une importante dose d’alcool dans son sang au moment de son décès, a indiqué mardi matin une experte toxicologue devant la cour d’assises de Liège au procès de Francis Kaiser. Des témoins ont également évoqué les difficultés financières rencontrées par le couple.
Lameuse.be
Juncker en larmes pour ses adieux au Parlement européen
13:40 Le président de la Commission européenne Jean-Claude Juncker, dont la carrière européenne s'achève, a défendu son bilan devant le Parlement européen ce mardi. Très ému, il n'a pas dit un mot du Brexit...
www.lecho.be
Te weinig geld en nakende privatisering: bezorgde vakbonden De Lijn willen antwoorden van minister Peeters
Te weinig geld om te doen wat nodig is en een nakende privatisering. Het hoofdstuk openbaar vervoer in het Vlaamse regeerakkoord veroorzaakt syndicale onrust.
www.nieuwsblad.be
Tet van Turnhout is vijf dagen onbereikbaar
Aquafin voert van 28 oktober tot 1 november werken uit aan de rotonde bij de Theobalduskapel. Bij gelijkaardige werken in augustus slibde het verkeer in de stad helemaal dicht. Daarom is nu een omleiding voorzien.
www.gva.be
Un homme armé vole une ambulance et renverse plusieurs personnes à Oslo
La police norvégienne a annoncé mardi avoir arrêté un homme armé qui avait volé une ambulance à Oslo et, selon les médias, renversé plusieurs personnes sans que ces motivations soient connues.
www.7sur7.be
Japon: le nouvel empereur a proclamé son intronisation
L’empereur Naruhito du Japon a solennellement proclamé mardi son intronisation au cours d’une somptueuse cérémonie au palais impérial de Tokyo en présence de 2.000 invités, dont des chefs d’Etat et dignitaires de quelque 180 pays.
Sudinfo.be
Duitse sekteleidster na 30 jaar voor de rechter voor gruwelijke moord op kleine jongen (4)
In Duitsland is het proces begonnen tegen een 72-jarige vrouw die beschuldigd wordt van de moord op een 4-jarige jongen meer dan 30 jaar geleden....
HLN.be
Geleende nummerplaat blijkt gestolen
Politie Tongeren heeft dinsdagmorgen een Mercedes met gestolen nummerplaat onderschept op de Luikersteenweg in Tongeren. De intelligente ANPR-camera langs de weg had een melding gemaakt van het verdachte voertuig.
www.hbvl.be
De quoi ont peur les patrons?
13:31 Les craintes des CEO diffèrent fortement selon la localisation de leur entreprise. Ainsi en Belgique, les patrons se méfient surtout des cyberattaques et des risques géopolitiques.
www.lecho.be
Il joue avec son chien et c’est le drame: Harvey, un adolescent 17 ans se retrouve paralysé
Harvey avait deux Bulldogs anglais, Hugo et Charlie
Sudinfo.be
De Lijn is begonnen met infrastructuurwerken aan busstation Brussel-Noord
Vervoersmaatschappij De Lijn is deze ochtend begonnen met de infrastructuurwerken aan het busstation van Brussel-Noord. De vernieuwingen moeten...
HLN.be
Un avocat de Puigdemont visé par des perquisitions liées à un narcotrafic
L'avocat Gonzalo Boye, qui coordonne la défense de l'ancien ministre-président catalan Carles Puigdemont, a été visé lundi par des perquisitions ordonnées par la justice espagnole. L'homme est soupçonné de blanchiment d'argent lié à un trafic de drogue. La défense de l'indépendantiste Carles Puigdemont soupçonne de son côté une "tentative d'intimidation".
www.7sur7.be