Noelle verliest op eigen kracht 106 kilo in veertien maanden tijd: “Ik was zo zwaar geworden dat de weegschaal het begaf”

Van een ontstellende 188 kilo naar een fantastische 82 kilo: de transformatie die Noelle Dawson in veertien maanden tijd onderging, is te gek voor...
Ouvrir plus
Va vers la source myprivacy.dpgmedia.be
Nouveaux articles
Nouveaux articles (Ceci est un usager démonstratif)
Betsema mag weer crossen na positieve dopingplas, concurrente is woest: “Dit is bullsh*t”
Denise Betsema (26) mag weer crossen. De Nederlandse veelwinnares van Pauwels Sauzen-Bingoal werd begin april op non-actief gezet na een positieve...
6 m
HLN.be
Officieel: Aston Villa plukt Mbwana Samatta weg bij KRC Genk
Mbwana Samatta ruilt KRC Genk voor Aston Villa. Dat heeft de huidige nummer 18 uit de Premier League maandagavond laten weten. De 27-jarige Tanzaniaanse aanvaller ondertekent een contract voor 4,5 seizoenen.
www.hbvl.be
Suite à l’éviction de son CEO, le personnel de la VRT diffuse un message avant l’émission Terzake: «C’est la décision de trop»
Le licenciement de Paul Lembrechts par le gouvernement flamand est un coup dur pour le personnel de la société publique de radiodiffusion.
www.lesoir.be
Psychiater spreekt drie uur op euthanasieproces: “Dat autisme verklaarde alles. Tine was innemend en intelligent, maar ook manipulatief en op zoek naar conflict”
Tien jaar is het geleden dat Tine Nys euthanasie kreeg. Tien jaar moesten de dokters die haar daarin bijstonden – en door de familie van Tine beschuldigd worden van moord – erover zwijgen. Tot gisteren, tijdens hun verhoor voor het hof van assisen. Één sleutelwoord daarbij: autisme. Volgens de een het voorwendsel om de euthanasie te kunnen verantwoorden, volgens de ander de fundering waarop alle andere problemen van Tine zich hebben opgestapeld. “En ja, dat was ongeneeslijk.”
www.nieuwsblad.be
La Tour des Finances vendue pour 1,2 milliard d'euros, le contribuable paye la facture
En 2001, la Finance Tower a été vendue à 272 millions d’euros. En 2020, la même tour a été vendue à 1,2 milliard d’euros. De 2002 à 2031, l'État belge a dû verser au magnat néerlandais de l’immobilier Frank Zweegers 1,1 milliard d’euros, sans tenir compte de l’indexation.
www.7sur7.be
David Lynch deelt 'verjaardagscadeautje' op Netflix
De Amerikaanse regisseur David Lynch heeft maandag, op zijn 74ste verjaardag, een korte zwart-witfilm op Netflix gezet. Het gaat om de 17 minuten...
HLN.be
Artsen verdedigen zich op assisenproces in Gent: ‘Een euthanasie, daar ben je kapot van’
‘Wij zijn nog van de tijd van Mijnheer Doktoor. Het is ons leven. Pak ons dat niet af.’ Twee huisartsen uit Sint-Niklaas en een Gentse psychiater deden op het assisenproces uit de doeken hoe vooral Tine Nys zelf de regisseur was van haar versnelde dood.
www.demorgen.be
Johnson verliest stemming over brexit in Hogerhuis
De Britse premier Boris Johnson heeft vandaag voor het eerst sinds de parlementsverkiezingen van december een stemming verloren. Het Hogerhuis...
HLN.be
Koen Wauters en Valerie De Booser, een perfect geregisseerde scheiding
Koen Wauters en Valerie De Booser kondigden hun scheiding aan als een verloving: met een liefdevolle boodschap en foto, op haar en zijn account én die van de kinderen tegelijk. ‘Een voorbeeld van sterke crisiscommunicatie.’
De Standaard
Premier Boris Johnson verliest stemming in Hogerhuis
De Britse premier Boris Johnson heeft maandag voor het eerst sinds de parlementsverkiezingen van december een stemming verloren. Het Hogerhuis verwierp zijn Brexit-plannen omtrent de rechten van Europese burgers in Groot-Brittannië nadat dat land uit de Europese Unie is gestapt.
www.hbvl.be
Jambon: “Belgische en Vlaamse hulp bij deportatie schandvlek in onze geschiedenis”
Vlaams minister-president Jan Jambon noemde vandaag de deelname van de Belgische en Vlaamse autoriteiten aan de deportaties in de Tweede...
HLN.be
Cartoonist Pirana overleden aan kanker
Cartoonist Pirana, het pseudoniem van Leon Van De Velde, is zondag overleden op 72-jarige leeftijd. Dat meldt Stripspeciaalzaak.be via sociale media.
HLN.be
Un investisseur activiste contrôle plus de 5% de Nyrstar
21:33 Kris Vansanten, l'un des plus grands opposants au rachat de Nyrstar par Trafigura, possède dorénavant plus de 5% des parts du groupe.
www.lecho.be
KMI waarschuwt opnieuw voor dichte mist en temperaturen onder het vriespunt
Net als vorige nacht en vanmorgen waarschuwt het KMI ook voor komende nacht en morgenvroeg opnieuw voor gevaarlijke situaties in het verkeer....
HLN.be
Opmerkelijke wending in zaak van door honden gedode Elisa (29)
Opmerkelijke wending in de zaak rond Elisa Pilarski, de zes maanden zwangere Franse die op 16 november in een bos doodgebeten werd door jachthonden. De rijkswachter die een sleutelfiguur in het onderzoek zou kunnen zijn, is opgestapt en verhuisd.
www.hbvl.be
Fermeture de la rue de Poulseur à Esneux
La commune d’Esneux annonce la fermeture temporaire de la rue de Poulseur le 23 janvier prochain. En cause, diverses inspections de la falaise de laquelle il n’est pas rare que des morceaux de pierre, voire carrément des blocs, se décrochent.
Lameuse.be
Papa van peuter (3) doet onaangename ontdekking bij het opstaan, en het wordt alleen maar erger
Een Amerikaanse vader van een peuter van drie stond op een ochtend op en ontdekte een spoor van witte verf doorheen het huis, dat naar de garage leidde. Aaron Clark nam snel zijn smartphone om iedereen zonder kinderen uit te leggen wat ouder zijn eigenlijk betekent. “Dacht je dat dat het was?”, vraagt Clark nadat hij zijn pasgeverfde auto laat zien. “Nee, laten we even binnenkijken.”
www.nieuwsblad.be
La D1A perd l’une de ses vedettes: Samatta, l’attaquant de Genk, rejoint officiellement Aston Villa
Le départ de Mbwana Samatta, l’attaquant du Racing Genk, a été officialisé ce lundi soir. Il signe un contrat de quatre ans et demi à Aston Villa.
Sudinfo.be
Nederlandse rapper Lil’ Kleine krijgt titel Dom Bontje
De Nederlandse rapper Lil’ Kleine is uitgeroepen tot Dom Bontje. De stichting Bont voor Dieren wil met die verkiezing laten zien welke bekende Nederlanders “nog altijd niet begrijpen dat bont echt niet kan”.
www.hbvl.be
La D1A perd l’une de ses vedettes: Samatta, l’attaquant de Genk, rejoint officiellement Aston Villa
Le départ de Mbwana Samatta, l’attaquant du Racing Genk, a été officialisé ce lundi soir. Il signe un contrat de quatre ans et demi à Aston Villa.
www.lesoir.be
Financement de la campagne du président Emmanuel Macron: l’enquête classée sans suite
L’enquête ouverte en juin 2018 sur le possible financement par la ville et la métropole de Lyon de la campagne présidentielle d’Emmanuel Macron a été classée sans suite, a-t-on appris lundi de source proche du dossier.
Sudinfo.be
Folkzanger David Olney sterft op podium: ‘Sorry’
David Olney, een folkzanger die songs schreef die onder meer op plaat gezet werden door Linda Ronstadt en Emmylou Harris is overleden. Hij kreeg een hartaanval tijdens een optreden in Santa Rosa Beach en overleed op het podium.
De Standaard
Jambon: 'Belgische en Vlaamse hulp bij deportatie zijn schandvlek in onze geschiedenis'
Vlaams minister-president Jan Jambon noemt de deelname van de Belgische en Vlaamse autoriteiten aan de deportaties in de Tweede Wereldoorlog 'een schandvlek in onze geschiedenis'. Dat heeft Jambon maandag gezegd op een diner van de European Jewish Association (EJA) in het Poolse Krakau. Dinsdag bezoekt Jambon het concentratie- en vernietigingskamp Auschwitz-Birkenau dat 75 jaar geleden bevrijd wer...
Knack.be
Le nombre de chômeurs dans le monde à la hausse dès 2020: «Un constat extrêmement préoccupant avec des répercussions sur la cohésion sociale»
Le nombre de chômeurs dans le monde devrait repartir à la hausse cette année, à 190,5 millions, mais la sous-utilisation de la main-d’oeuvre en touche plus du double, selon un rapport de l’OIT publié lundi.
Sudinfo.be
Personeel en vakbonden VRT vlak voor ‘Terzake’: “Wij zullen ons blijven verzetten”
Het personeel en de vakbonden van de VRT hebben maandagavond voor de start van ‘Terzake’ op Canvas een niet mis te verstane boodschap op het tv-scherm verspreid. Ze pikken het niet dat de Vlaamse regering CEO Paul Lembrechts heeft ontslagen.
www.hbvl.be
Le Prix Solvay à l'Américaine Carolyn Bertozzi
21:19 La scientifique a été récompensée pour ses travaux sur les réactions chimiques "biorthogonales", qui ont des implications notamment dans l'imagerie médicale.
www.lecho.be
Les femmes "en première ligne" des inégalités économiques, selon Oxfam
21:12 Oxfam a publié son rapport annuel sur les inégalités mondiales, à la veille de l'ouverture du Forum de Davos. L'organisation internationale dénonce notamment la faible concentration des richesses entr...
www.lecho.be
Ouders Spaanse peuter Julen, die stierf na val in put, krijgen 180.000 euro schadevergoeding
Er komt geen rechtszaak tegen de eigenaar van de grond waar in januari vorig jaar het dodelijke drama met de Spaanse peuter Julen Roselló...
HLN.be
Financietoren verkocht voor 1,2 miljard euro: voor honderden miljoenen gerold door Nederlander, belastingbetaler betaalt factuur
Verkoopprijs van de Financietoren in 2001: 272 miljoen euro. Verkoopprijs van dezelfde toren in 2020: 1,2 miljard euro. Huur die de Belgische staat...
HLN.be
Opmerkelijke wending in zaak van door honden gedode Elisa (29): sleutelfiguur in onderzoek neemt ontslag bij rijkswacht
Opmerkelijke wending in de zaak rond Elisa Pilarski, de zes maanden zwangere Franse die op 16 november in een bos doodgebeten werd door jachthonden. De rijkswachter die een sleutelfiguur in het onderzoek zou kunnen zijn, is opgestapt en verhuisd.
www.nieuwsblad.be
Le Mexique simule un gros tremblement de terre
Des millions de Mexicains ont participé lundi à un exercice national de simulation d'un puissant tremblement de terre dans ce pays régulièrement frappé par des séismes, ont indiqué les autorités.
www.7sur7.be
Betrapte de camera hier een overspelige man? “Doe je beter niet in overvol stadion”
Een koppel profiteerde afgelopen weekend van de anonimiteit tussen duizenden voetbalfans tijdens een wedstrijd in Ecuador. Ze hadden er duidelijk niet op gerekend dat de match live werd uitgezonden en dat de kans erin zat dat ze werden gefilmd tijdens het kussen. De beelden van het ongemakkelijk moment nadat ze worden betrapt, gaan als een lopend vuurtje rond op sociale media. “Je partner bedriegen tussen duizenden voetbalfans in een stadion, doe je beter niet”, aldus de Mexicaanse sportkrant Record. “Tenzij je een mooie Barcelona SC-fan in Ecuador bent.”
www.hbvl.be
Zeven mensen gearresteerd in Bretagne wegens beramen van aanslag
In Bretagne zijn maandag zeven mensen gearresteerd in verband met een gerechtelijk onderzoek naar “bendevorming met terreur- en crimineel oogmerk”. Dat heeft het Franse persbureau AFP uit gerechtelijke bron berichten in Franse media bevestigd gekregen.
1 h
www.hbvl.be
Dalle: ‘Lembrechts ontslagen in het belang van de VRT’
Benjamin Dalle (CD&V), Vlaams minister van Media, blijft ondanks het protest van het VRT-personeel het ontslag van ceo Paul Lembrechts verdedigen. ‘Wanneer een kwestie niet intern opgelost geraakt, moet je als Vlaamse regering je verantwoordelijkheid opnemen’, zei hij maandagavond in Terzake.
1 h
De Standaard
Matteo Salvini se félicite de la tenue prochaine d’un procès à son encontre pour détention de migrants: «Clarifions tout cela une fois pour toutes»
Une commission du Sénat italien s’est prononcée lundi en faveur de la tenue d’un procès à l’encontre de l’ex-ministre de l’Intérieur Matteo Salvini pour la séquestration illégale de migrants en mer à l’été 2019, mais l’ensemble du Sénat devra se prononcer d’ici un mois.
1 h
Sudinfo.be
Open VLD-voorzitter Gwendolyn Rutten: 'Wij zullen onze ziel nooit verkopen'
'Wij hebben niemand nodig om ons te les te spellen over wat liberaal zijn betekent. Wij zullen onze ziel nooit verkopen.' Dat heeft Open Vld-voorzitster Gwendolyn Rutten maandag verklaard op de nieuwjaarsreceptie van haar partij. Ze zette de liberalen als 'combattief' in de markt en beloofde verder te zullen strijden voor het recht op euthanasie voor mensen met dementie.
1 h
Knack.be
Procédure de destitution: les avocats de Trump veulent un acquittement «immédiat»
Lundi, il a de nouveau accusé sur Twitter les démocrates d’avoir fait preuve de «ZERO impartialité» dans l’enquête de la Chambre des représentants, où ils sont majoritaires.
1 h
www.lesoir.be
Déjà le 6e mercato d’hiver avec la perte d’au moins un cadre
Paul-José Mpoku, en partance pour les Emirats Arabes Unis, va laisser un grand vide au Standard de Liège.
1 h
Lameuse.be
Un pervers qui sévissait dans les bus du TEC arrêté
Le tribunal correctionnel de Liège a ordonné l’arrestation immédiate d’un Liégeois de 49 ans qui s’était attaqué à plusieurs jeunes femmes dans des bus du TEC. Il avait expliqué « ne pas savoir s’arrêter », et il présenterait une personnalité asociale...
1 h
Lameuse.be
Helft minder ‘working poor’
Wereldwijd leven zo’n 630 miljoen werknemers in armoede omdat hun loon te laag is om van te leven. Vijfentwintig jaar geleden waren er nog dubbel zoveel ‘working poor’.
1 h
De Standaard
Terreurgroep IS heeft nieuwe leider na dood van Abu Bakr al-Baghdadi
Terreurgroep Islamitische Staat (IS) heeft een nieuwe leider. Amir Mohammed Abdul Rahman al-Mawli al-Salbi heet hij, melden bronnen binnen twee inlichtingendiensten. De nieuwe leider is een van de oprichters van de terreurgroep, en volgt Abu Bakr al-Baghdadi op.
1 h
www.hbvl.be
Antwerp aanvaardt schorsing Hoedt en mist verdediger in bekerduel tegen Kortrijk
Antwerp heeft maandag beslist om het schikkingsvoorstel (één speeldag schorsing en 1.000 euro boete) van het Bondsparket voor Wesley Hoedt te aanvaarden. De Nederlandse verdediger is daardoor donderdagavond geschorst voor de komst van KV Kortrijk in de halve finale van de beker.
1 h
De Standaard
Antwerp aanvaardt schorsing Hoedt en mist verdediger in bekerduel tegen Kortrijk
Antwerp heeft maandag beslist om het schikkingsvoorstel (één speeldag schorsing en 1.000 euro boete) van het Bondsparket voor Wesley Hoedt te aanvaarden. De Nederlandse verdediger is daardoor donderdagavond geschorst voor de komst van KV Kortrijk in de halve finale van de beker.
1 h
www.hbvl.be
Gwendolyn Rutten sur les négociations fédérales : "Nous ne vendrons jamais notre âme"
Sans citer la N-VA, Gwendolyn Rutten, la présidente de l'Open-Vld, a souligné devant les militants et Georges-Louis Bouchez (MR) que son parti n'a besoin de personne pour définir ce qu'est un libéral.
1 h
Levif.be
Auto in lichterlaaie in Neerharen
Aan de sluis in Neerharen is maandag in de vooravond een auto volledig uitgebrand. De bestuurder had iets verdachts geroken en stapte uit. Het bleek te branden onder de motorkap. Hij verwittigde zelf de brandweer. Toen die aankwamen, sloegen de vlammen al uit het voertuig. De oorzaak van de brand is vermoedelijk een technisch defect. Niemand raakte gewond.
1 h
www.hbvl.be
Jack Nicholson profite de sa retraite à 360 millions: “J’aimerais retrouver l’amour une dernière fois”
Il est devenu célèbre dans le monde entier grâce à ses rôles dans “Vol au-dessus d’un nid de coucou” et “The Shining”, mais après une carrière de plus de cinquante ans, Jack Nicholson a pris sa retraite. D’après sa famille, l’acteur de 82 ans a pris cette décision parce qu’il n’arrivait plus à se souvenir de ses textes. Pour la première fois depuis longtemps, l’acteur récompensé aux Oscars a été aperçu à un match des Lakers, à Los Angeles.
1 h
www.7sur7.be
Personeel en vakbonden VRT verspreiden boodschap vlak voor start ‘Terzake’: “We zullen ons blijven verzetten”
Het personeel en de vakbonden van de VRT hebben deze avond voor de start van ‘Terzake’ op Canvas een niet mis te verstane boodschap op het...
1 h
HLN.be
Zes op tien Belgische CEO's denkt dat economische groei zal vertragen
Belgische CEO's zijn pessimistischer dan ooit, zo blijkt uit de jaarlijkse bevraging van consultant PwC naar aanleiding van het World Economic...
1 h
HLN.be