Non, Herman Van Holsbeeck n'a pas été libéré

Hermann Van Holsbeeck, libéré et non suspecté après avoir passé la nuit en celluleL'ex-manager d'Anderlecht sera bien présenté à un juge d'instruction cet après-midi
Ouvrir plus
Va vers la source
Nouveaux articles (Ceci est un usager démonstratif)
Nouveaux articles (Ceci est un usager démonstratif)
Nieuwe BioShock in de steigers! Een interview met een topontwikkelaar die niets mag lossen
2K stampt voor de volgende BioShock een nieuwe studio uit de grond. Die heet Cloud Chamber en wij spraken met Kelley Gilmore. Een doorwinterde...
9 m
HLN.be
Beruchte Leuvense kotbazen opgepakt
16:44 Vader Arnold en zijn zoon Manu Appeltans, wellicht de beruchtste kotbazen van het land, zijn aangehouden. Ze worden verdacht van huis­jes­mel­ke­rij en inbreuken op de Vlaamse code, met verzwarende om...
www.tijd.be
Un blessé après la chute d'un arbre sur une voiture à Grez-Doiceau
L'occupant d'une voiture a été blessé, lundi après-midi à Grez-Doiceau, en raison de la chute d'un arbre sur son véhicule, a-t-on appris auprès de la zone de secours du Brabant wallon.
www.7sur7.be
Pas de facture pour les prosumers en Wallonie durant 4 mois
16:41 Nouveau rebondissement dans la saga du photovoltaïque wallon: l'introduction du tarif prosumer est reportée de quatre mois. Comment? Et bien, tout simplement, parce que les gestionnaires de réseau n'e...
www.lecho.be
Franse bankautomaat speelt sinterklaas en keert meer geld uit dan gevraagd
Een geldautomaat in de Zuid-Franse stad Marseille heeft zaterdag de politie kopzorgen bezorgd. Door een menselijke fout keerde de flappentapper van...
HLN.be
Un navire de 328 mètres est entré en collision avec une grue au port de Waasland: la navigation interdite dans la zone portuaire à cause du vent
Un navire a dérivé et est entré en collision avec une grue lundi après-midi dans le dock de Deurganck du port de Waasland, a confirmé le port d’Anvers. Le navire a heurté un terminal conteneur et est entré en collision de l’autre côté du quai avec une grue. Le navire n’a pas encore été maîtrisé.
Sudinfo.be
Nieuwe shirts van Teuns en Cavendish bij Bahrain-McLaren wekken scherpe meningen op, wat vindt u ervan?
McLaren heeft z’n intrede in de wielersport gemaakt. Het automerk wordt naamsponsor bij de ploeg van Dylan Teuns en Mark Cavendish. Bahrain-Merida...
HLN.be
Qui est Zozibini Tunzi, Miss Univers 2019 ?
C’est hier que la sud-africaine Zozibini Tunzi a été couronnée Miss Univers. La jeune femme de 26 ans peut maintenant se vanter d’être la plus belle femme de l’univers pour l’année 2019. Avec un discours remarqué, la femme fait déjà sensation. Mais pourquoi donc ?
www.lesoir.be
Scheiden is een emotionele lijdensweg, maar je kan de financiële schade beperkt houden
In de Netflix-film ‘Marriage Story’ wordt het koppel Charlie (Adam Driver) en Nicole (Scarlett Johansson) gevolgd tijdens hun...
HLN.be
Lionel Richie komt naar de Lokerse Feesten
Lionel Richie komt naar de Lokerse Feesten. Dat maakte de organisatie net zelf bekend. De zanger van monsterhits als ‘All Night Long’, ‘Hello’ en...
HLN.be
14-jarige kleindochter van Eddy Merckx moet twee jaar chemotherapie ondergaan
Athina Merckx, de 14-jarige kleindochter van ex-wielrenner Eddy en dochter van Axel, moet twee jaar lang chemotherapie ondergaan. Dat schrijft haar moeder Jodi Merckx op Facebook. “Dit zou geen kind moeten mogen meemaken.”
www.gva.be
Eerste e-sportsteam trekt naar de beurs
16:25 Het Deense e-sportsbedrijf Astralis Group noteert voortaan op de Nasdaq First North Growth Market Denmark. Waarnemers zeiden dat de beursgang succes had bij jonge fans van de teams.
www.tijd.be
Faith No More als headliner toegevoegd aan Graspop Metal Meeting
Graspop Metal Meeting kent al z’n headliners. Na Iron Maiden, Judas Priest en Aerosmith is ook Faith No More toegevoegd aan de line-up van het...
HLN.be
Paul Magnette demande à être déchargé de sa mission d'informateur, le Roi consulte
16:25 Paul Magnette a fait son troisième rapport au Roi. Il a demandé à être déchargé de sa mission d'informateur. Le Roi tient sa décision en suspens et entame des consultations.
www.lecho.be
Le Royaume-Uni est condamné à une croissance molle et toxique
16:24 En cas de large victoire du parti tory lors de l’élection générale de jeudi, la validation du Brexit aux Communes sera quasiment acquise. Mais les longues négociations commerciales ne garantiront pas ...
www.lecho.be
42 mois de prison pour avoir commis plus de 50 cambriolages
Trois Liégeois reconnus coupables d’une cinquantaine de cambriolages et d’une quinzaine de tentatives de faits semblables ont été condamnés lundi par le tribunal correctionnel d’Eupen à 42 mois de prison. La période infractionnelle s’étend du 1er juin 2018 au 5 septembre de la même année.
Lameuse.be
Maeva Ghennam (Les Marseillais) fait monter la température en posant seins nus sur Instagram! (photos)
La candidate des Marseillais nous a habitués aux photos sexys et dénudées. Ce dimanche, elle a réitéré l’expérience avec un nouveau cliché topless.
Sudinfo.be
"La collection parfaite" de whiskys rares mise aux enchères
Plus de 3.900 bouteilles de whiskys rares acquises par un amateur américain vont être mises aux enchères par la maison écossaise Whisky Auctioneer, selon laquelle il s'agit de la plus importante collection privée jamais mise en vente.
www.7sur7.be
Kremlin spreekt van ‘anti-Russische hysterie’ na dopingschorsing Rusland
De beslissing van het Wereldantidopingagentschap (Wada) om Rusland vier jaar uit te sluiten van belangrijke internationale sportevenementen getuigt van een ‘anti-Russische hysterie’. Dat heeft de Russische eerste minister Dmitri Medvedev maandag verklaard. Wel erkende hij dat er ‘serieuze problemen’ zijn met doping in de Russische sport.
De Standaard
Sultan bestuurt Oman vanuit Leuven, en zijn gezondheid bepaalt de stabiliteit in het Midden-Oosten (en de wereld)
De zieke sultan van Oman (79) zet Leuven op zijn kop. De precaire gezondheidstoestand van de kinderloze leider Qaboes vestigt de aandacht op zijn opvolger, van wie niemand weet wie dat wordt. En maar beter zo. Want als zijn naam bekend wordt, kan dat de stabiliteit in het Midden-Oosten en zelfs de wereld in het gedrang brengen. “In de dynastie van sultan Qaboes strijden prinsen om de macht, en zijn ze zelfs bereid elkaar daarvoor te doden.”
www.nieuwsblad.be
Goed gevonden: inventieve producten die het thuis zullen maken
Rond de jaarwisseling komen tal van inventieve woonproducten op de markt. Dit zijn drie nieuwkomers die het volgens ons zeker zullen maken.
HLN.be
Metro in Osaka test gezichtsherkenning om toegangspoortjes te openen
In Osaka, in het westen van Japan, test de uitbater van de metro vanaf deze week een ontwaardingssysteem op basis van...
HLN.be
Foto ziek jongetje op ziekenhuisvloer schokt de Britten (maar niet hun premier)
Vier dagen voor de verkiezingen is de Britse premier Johnson in verlegenheid gebracht door een foto van een ziek jongetje dat op de vloer van een ziekenhuis ligt. Johnson nam maandag amper de moeite naar het schrijnende tafereel te kijken. In plaats daarvan begon hij over de noodzaak om de brexit te voltooien.
www.demorgen.be
À 14 ans, la petite-fille d’Eddy Merckx, fille d’Axel, se bat contre un cancer du genou: «Cela ne devrait pas arriver à un enfant»
La jeune fille de 14 ans à peine est contrainte de se battre contre une tumeur au niveau du genou.
Sudinfo.be
Koning koopt tijd om formatie opnieuw richting te geven
Informateur Paul Magnette (PS) heeft zopas aan de koning gevraagd om ontheven te worden van zijn opdracht. De koning houdt zijn antwoord in beraad, hij zal de voorzitters raadplegen vooraleer hij beslist over de volgende stap.
De Standaard
Op drift geslagen containerschip botst tegen kraan in Waaslandhaven
In het Deurganckdok in de Waaslandhaven is maandagmiddag een schip op drift geraakt en tegen een kraan gebotst. Dat zegt het Antwerpse Havenbedrijf.
De Standaard
Inflatietemmer Paul Volcker overleden
16:14 Paul Volcker, volgens sommigen de beste centraal bankier die de VS gekend hebben, is op 92-jarige leeftijd overleden.
www.tijd.be
Na dodelijke uitbarsting: ‘Vulkaaneruptie moeilijk te voorspellen’
De vulkanologen in Nieuw-Zeeland zijn experts in hun vakgebied, maar konden niet voorkomen dat bij een uitbarsting van de actieve vulkaan White Island minstens vijf mensen het leven lieten. ‘De activiteit van een actieve vulkaan is heel moeilijk te voorspellen’, zegt vulkanoloog Sam Poppe, professor aan de vakgroep geografie van de Vrije Universiteit Brussel.
De Standaard
“Les pingouins mangent les sardines”, Facebook fait fermer une page pro-Salvini
“Nous sommes attaqués”, s’écrie Leonardo Cisaria, le fondateur du mouvement “i pinguini” (les pingouins).
www.7sur7.be
Foute trui van kerstman die cocaïne snuift (even) te koop bij Walmart
Een trui met daarop de kerstman die cocaïne snuift? Veel gekker hoeft het niet meer te worden. Het blauwe hebbeding werd even te koop aangeboden op...
HLN.be
Hoogbegaafde Laurent (9) vertrekt zonder diploma na onenigheid met universiteit: “Maar hij zal terugslaan”
Laurent Simons (9), het hoogbegaafde jongetje uit Oostende, stopt aan de Technische Universiteit van Eindhoven (TU/e). Hij was goed op weg om nog voor eind dit jaar als jongste ooit een bachelordiploma aan een universiteit te behalen, maar door een botsing tussen zijn ouders en de top van de unief staat die droom on hold. “Laurent zal terugslaan, daar ben ik van overtuigd”, zegt vader Alexander.
www.nieuwsblad.be
Le tarif prosumer reporté de quatre mois
Le ministre wallon de l'Énergie Philippe Henry (Ecolo) a obtenu un report de 4 mois de l’entrée en vigueur du tarif prosumer, relaye Le Soir.
www.7sur7.be
Amende pour excès de vitesse: que dit la loi?
La vitesse maximale sur le Ring de Bruxelles va être revue à la baisse, l’occasion de rappeler les différentes amendes pour excès de vitesse.
www.lesoir.be
Magnette wil opdracht stopzetten, koning houdt consultaties
16:07 Nadat informateur Paul Magnette (PS) bij koning Filip verslag heeft uitgebracht van zijn informatieronde, houdt die een consultatieronde over hoe het verder moet.
www.tijd.be
Restructuration chez Proximus: accord entre syndicats et direction
La direction a remercié les syndicats pour leur coopération.
www.lesoir.be
Zou het niet geniaal zijn, mocht Eric Goens gewoon zélf in ‘Het huis’ wonen?
Robin Broos zet deze week de blik op oneindig. Vandaag: wie woont er in het huis van Eric Goens?
www.demorgen.be
Magnette demande à être déchargé de sa mission, le Roi tient sa décision en suspens
L'informateur Paul Magnette (PS) a demandé au Roi à être déchargé de sa mission.
Levif.be
Solliciteert hij voor de rol in ‘The Wizard of Oz’? Kanye West schminkt zijn gezicht zilver
We zijn al wel wat gewoon van Kanye West, maar toch slaagt de 42-jarige artiest er opnieuw in om ons versteld te doen staan. Voor zijn nieuwe...
HLN.be
Petra Kvitova une nouvelle fois récompensée pour son fair-play
La Tchèque Petra Kvitova s'est vu décerner lundi par la WTA le Karen Krantzcke Sportsmanship Award, prix qui récompense le professionnalisme, l'attitude et le sens du fair-play. C'est la huitième fois que la gauchère de 29 ans, double lauréate de Wimbledon et ancienne N.1 mondiale, reçoit cette distinction décrochée en 2012 par Kim Clijsters.
www.7sur7.be
Drie schapen doodgebeten in weide in Kerkhoven
Als er schapen zijn doodgebeten, laat dat dan zo snel mogelijk weten aan de natuurinspectie. Deze oproep komt er na een nieuwe schapenkill in Kerkhoven. Het INBO werd pas een dag na de feiten op de hoogte gebracht. Dan wordt het heel moeilijk om te achterhalen wie de dader is.
www.hbvl.be
Décès à 92 ans de Paul Volcker, ancien président de la Fed et légende de la finance
Paul Volcker, ancien président de la Fed et légende de la finance, est décédé dimanche à l’âge de 92 ans, selon la presse américaine.
Sudinfo.be
La police de Charleroi fait le point sur l’état de santé de ses agents accidentés
Vendredi, un véhicule de la police de Charleroi est entré en collision avec une automobile à la rue Puissant à Jumet. Il a été projeté de l’autre côté de la chaussée et a percuté un camion en stationnement. Sa porte avant droite est restée encastrée sur le poids lourd. Les policiers étaient partis en intervention car un enfant menaçait de se jeter sur les rails du métro à Jumet-Station.
www.7sur7.be
Maasmechelse kappersmoord: Genkenaar schuldig aan moord
Genkenaar Shane Ronge (30) is zonet schuldig bevonden aan de moord op Hilmi Gedik (39) in de Maasmechelse kappersmoord. Voor Brian van Geene (27) werd het doodslag.
www.hbvl.be
LIVE. Magnette wil stoppen als informateur, koning houdt antwoord in beraad en start consultaties
Informateur Paul Magnette (PS) heeft aan koning Filip het eindverslag van zijn opdracht uitgebracht en gevraagd van zijn opdracht ontheven te...
HLN.be
Geen duel tussen Lionel Messi en Romelu Lukaku
Barcelona-coach Ernesto Valverde heeft Lionel Messi niet opgenomen in de selectie voor de uitwedstrijd van dinsdag bij Inter, op de zesde en laatste speeldag van Champions League-groep F. De 32-jarige Argentijn, die afgelopen week zijn zesde Gouden Bal veroverde, krijgt net als Gerard Piqué en Sergi Roberto rust.
De Standaard
Geen duel tussen Lionel Messi en Romelu Lukaku
Barcelona-coach Ernesto Valverde heeft Lionel Messi niet opgenomen in de selectie voor de uitwedstrijd van dinsdag bij Inter, op de zesde en laatste speeldag van Champions League-groep F. De 32-jarige Argentijn, die afgelopen week zijn zesde Gouden Bal veroverde, krijgt net als Gerard Piqué en Sergi Roberto rust.
www.hbvl.be
Paul Magnette a demandé au Roi d’être déchargé de sa mission d’informateur
L’informateur Paul Magnette (PS) a demandé au Roi à être déchargé de sa mission. Le chef de l’État tient sa décision en suspens et entame des consultations, annonce lundi un communiqué du Palais.
www.7sur7.be
100 per uur op Brusselse ring? Minder files en minder fijn stof, maar “snelheid moet nog verder omlaag”
Wanneer volgende maand de maximumsnelheid op de Brusselse ring zakt naar 100 km per uur, is dat een goede zaak voor het klimaat én tegen de files. “Maar de maatregel is te onvolledig om op grote schaal effect te hebben: ook op andere plaatsen moet de snelheid omlaag”, zegt professor Johan De Mol.
www.nieuwsblad.be