Schutter van El Paso riskeert doodstraf

Patrick Crusius, de man die in augustus het vuur opende op een shoppende menigte in Texas, wordt beschuldigd van moord. Daarmee riskeert de aanhanger van 'white supremacy' de doodstraf.


Ouvrir plus
Va vers la source
Nouveaux articles (Ceci est un usager démonstratif)
Nouveaux articles (Ceci est un usager démonstratif)
Gert Verhulst verkozen tot eerste Wondernemer van het jaar
In september dit jaar organiseerden Xerius en SD Worx de eerste populariteitspoll voor ondernemers. Acteur William Boeva mocht die award voor...
6 m
HLN.be
Elke dag belanden 6 jongeren in het ziekenhuis door te veel alcohol: zo praat je met je tiener over drankgebruik
Elke dag belanden er maar liefst zes jongeren in het ziekenhuis door alcoholgebruik. Als ouder hoop je natuurlijk dat je kind nooit één van die...
9 m
HLN.be
Rusland trekt Raqqa binnen, nu VS zich heeft teruggetrokken
Het Russische leger is voor het eerst Raqqa binnengetrokken, het vroegere bolwerk van terreurgroep IS in het noorden van Syrië. Dat zegt het leger maandag. De opmars komt er na de terugtrekking van de Amerikaanse troepen.
www.hbvl.be
Meteen chaos in premetrostation Astrid door nieuwe regeling De Lijn
Vanochtend was er chaos in premetrostation Astrid in Antwerpen. Sinds gisteren zijn een aantal tramlijnen gewijzigd en ingekort en dat leidt vandaag, zoals verwacht, tot veel ellende.
De Standaard
Une enquête ouverte au parquet à la suite de la collision d’un Waterbus à Anvers
Le parquet d’Anvers a ouvert une enquête après l’accident survenu lundi matin sur l’Escaut avec un Waterbus. Il est finalement question de 18 victimes, dont 16 ont été emmenées dans trois hôpitaux différents de la région. L’un des membres de l’équipage du bateau a été grièvement blessé.
Sudinfo.be
Narwhal, le «chien-licorne» abandonné dans le froid glacial, avait fait le tour du web: il a trouvé une famille! (photos + vidéos)
Narwhal était devenu une star du web grâce à son incroyable particularité: il est né avec une queue sur la tête.
Sudinfo.be
De Wever over formatie: 'Er is heel veel schade aangericht'
Bij N-VA stelde voorzitter De Wever dat hij eventueel wel aan zet wil komen, maar benadrukt hij dat de 'schade' die de Open VLD-top heeft aangericht 'gigantisch' is.
Knack.be
Afghaan niet in levensgevaar na incident met kokende olie
De Afghaan die zondagavond zwaargewond raakte toen hij kokende olie in zijn gezicht kreeg, verkeert niet in levensgevaar. Drie Palestijnen zijn gearresteerd.
www.hbvl.be
Geen teken van leven op vulkaaneiland: politie Nieuw-Zeeland vermoedt dat er geen overlevenden meer zijn
Na de uitbarsting van de vulkaan op het Nieuw-Zeelandse eiland Whakaari/White Island vermoedt de politie dat er geen overlevenden meer zijn.
HLN.be
Witsel geopereerd na ongelukkige val, out voor rest van het jaar
Rode Duivel Axel Witsel heeft bij een ongeval bij hem thuis een kwetsuur in het gezicht opgelopen. Hij is al onder het mes gegaan, meldt zijn Duitse club Borussia Dortmund bekend. Witsel komt dit jaar niet meer in actie.
De Standaard
Football Talk. Deli klaargestoomd voor Real, Duitse ref moet die match in goede banen leiden
De Duitser Tobias Stieler fluit woensdag de wedstrijd tussen Club Brugge en Real Madrid, op de zesde en laatste speeldag van Champions League-groep...
HLN.be
Duitser Stieler leidt clash tussen Club Brugge en Real Madrid
De Duitser Tobias Stieler fluit woensdag de wedstrijd tussen Club Brugge en Real Madrid, op de zesde en laatste speeldag van Champions League-groep A. Dat heeft de Europese voetbalbond UEFA maandag laten weten.
De Standaard
Duitser Stieler leidt clash tussen Club Brugge en Real Madrid
De Duitser Tobias Stieler fluit woensdag de wedstrijd tussen Club Brugge en Real Madrid, op de zesde en laatste speeldag van Champions League-groep A. Dat heeft de Europese voetbalbond UEFA maandag laten weten.
www.hbvl.be
Euronext Brussel: Analistenrapporten vuren Sipef en Xior aan
13:36 Volgens het beurshuis Kepler is Xior een interessant overnamedoelwit voor een Brits vastgoedfonds. En volgens KBC Securities is de hogere palmolieprijs nog niet verrekend in de koers van Sipef.
www.tijd.be
Ondernemer Noël Slangen groeide zelf op in armoede en is nu voorzitter van Kinderarmoedefonds
Ondernemer Noël Slangen is de nieuwe voorzitter van het Kinderarmoedefonds. Hij neemt de fakkel over van kinderpsychiater op emeritaat Peter...
HLN.be
Lachgas verboden als roesmiddel in Nederland
Lachgas mag niet meer als roesmiddel worden gebruikt in Nederland. De regering verbiedt het onder jongeren razend populaire middel, omdat onderzoekers concluderen dat het gevaarlijker is dan gedacht. Gebruik in de slagroomspuit en voor verdoving bij de tandarts blijft wel toegestaan.
www.demorgen.be
Sociaal plan Proximus goedgekeurd: 1.341 banen sneuvelen
De christelijke vakbond ACV-Transcom heeft tijdens een bijeenkomst van het paritair comité het sociaal plan over een herstructurering bij Proximus goedgekeurd. Dat meldt vakbondsman Luc Inghels. Daarmee is de vereiste tweederdemeerderheid voor het sociaal akkoord bereikt.
De Standaard
Noël Slangen is nieuwe voorzitter van het Kinderarmoedefonds
Ondernemer Noël Slangen is de nieuwe voorzitter van het Kinderarmoedefonds. Hij neemt de fakkel over van kinderpsychiater op emeritaat Peter Adriaenssens.
De Standaard
Zevende verdachte opgepakt voor doodschoppen brandweerman op kerstmarkt Augsburg
De Duitse politie heeft vandaag een zevende verdachte opgepakt na de aanval op een brandweerman buiten dienst in de stad Augsburg. De brandweerman...
HLN.be
Ook ACV keurt sociaal plan Proximus goed: 1.300 banen sneuvelen
De christelijke vakbond ACV-Transcom heeft vandaag tijdens een bijeenkomst van het paritair comité het sociaal plan over een herstructurering bij...
HLN.be
Laatste beelden van Juice Wrld voor zijn overlijden opgedoken
Er circuleren twee filmpjes op sociale media met beelden van de laatste uren van de Amerikaanse rapper Juice Wrld. De 21-jarige muzikant, die...
HLN.be
Sociaal plan Proximus slaagt in tweede zit
13:23 De directie vond de noodzakelijke steun bij het ACV dat overstag gaat door enkele toegevingen.
www.tijd.be
Restructuration chez Proximus: le syndicat chrétien approuve le plan, 1.300 emplois vont être supprimés
Le syndicat chrétien a approuvé lundi le plan de transformation annoncé chez Proximus. Une majorité des deux tiers a dès lors pu être atteinte au sein de la commission paritaire et l’accord social conclu.
Sudinfo.be
Commande de bus verts record pour De Lijn
La société flamande de transport en commun De Lijn a commandé 200 bus "verts" au constructeur VDL pour 92 millions d'euros, a-t-elle annoncé lundi. Ces véhicules d'abord hybrides pourront être adaptés dans une deuxième phase pour devenir entièrement électriques.
www.7sur7.be
Axel Witsel, blessé au visage et déjà opéré, ne jouera plus avant 2020
Le Diable rouge est tombé à son domicile.
www.lesoir.be
Axel Witsel, blessé au visage et déjà opéré, ne jouera plus avant 2020
Le Diable rouge est tombé à son domicile.
Sudinfo.be
Axel Witsel, blessé au visage après une chute à son domicile, ne jouera plus avant 2020
Le Diable rouge a déjà été opéré et a quitté l’hôpital.
Sudinfo.be
Axel Witsel na een val bij hem thuis geopereerd aan zijn gezicht
Axel Witsel (30) heeft bij een ongeval bij hem thuis een kwetsuur in het gezicht opgelopen, waarvoor hij intussen al onder het mes is gegaan, zo maakte zijn club Borussia Dortmund maandag bekend. De Rode Duivel komt dit jaar niet meer in actie.
www.nieuwsblad.be
Axel Witsel na een val bij hem thuis geopereerd aan zijn gezicht
De Rode Duivel komt dit jaar niet meer in actie voor Borussia Dortmund.
www.hbvl.be
Coalition fédérale: Bart De Wever n’exclut pas de prendre une mission
Le président de la N-VA estime que Magnette «a le goût de bouille arc-en-ciel en bouche».
www.lesoir.be
Oude foto onthult: Epstein én Weinstein waren te gast op 18de verjaardag van Beatrice, de dochter van prins Andrew
Prins Andrew probeerde in zijn interview met de BBC te ontkennen dat hij hecht bevriend was met de veroordeelde pedofiel Jeffrey Epstein, maar uit...
HLN.be
Axel Witsel, blessé au visage et déjà opéré, ne jouera plus avant 2020
Axel Witsel ne jouera plus pour le Borussia Dortmund en 2019. Le milieu de terrain des Diables Rouges a chuté à son domicile. Blessé au visage, il a dû subir une intervention chirurgicale au niveau du visage mais a déjà pu quitter l'hôpital. Le club allemande de Bundesliga l'a annoncé lundi.
www.7sur7.be
Axel Witsel na val bij hem thuis geopereerd aan zijn gezicht, hij komt dit jaar niet meer in actie
Axel Witsel is na een val bij hem thuis geopereerd aan zijn gezicht. De Rode Duivel komt dit jaar niet meer in actie voor Borussia Dortmund. De...
HLN.be
Sociaal plan Proximus goedgekeurd: 1.341 banen sneuvelen
De christelijke vakbond ACV-Transcom heeft maandag tijdens een bijeenkomst van het paritair comité het sociaal plan over een herstructurering bij Proximus goedgekeurd. Dat meldt vakbondsman Luc Inghels. Daarmee is de vereiste tweederdemeerderheid voor het sociaal akkoord bereikt.
www.hbvl.be
La CNE exige un passage au statut employé au 1er janvier pour les aides familiales
Le syndicat chrétien mènera mercredi une action au SPF Emploi pour dénoncer le report au 1er avril du passage sous statut employé des aides familiales et gardes à domicile décidé par le gouvernement wallon.
Sudinfo.be
Pourquoi la présidentielle américaine sera cruciale pour le climat
Si un démocrate partisan d'un "new deal" vert battait Donald Trump en 2020, les Etats-Unis pourraient réduire de moitié leurs émissions de gaz à effet de serre d'ici 2030 par rapport à 2005 afin de tenir les objectifs de l'accord de Paris, selon le groupe America's Pledge.
www.7sur7.be
Denis a sauté dans la Meuse à Andenne pour sauver une maman et son fils de 3 ans: «J’ai agrippé la dame, elle avait son enfant dans les bras!»
Ce dimanche soir, Denis Fretin n’a pas hésité à sauter dans les eaux froides de la Meuse, à Andenne, pour secourir une dame et son enfant d’à peine 3 ans. Il revient avec nous sur son intervention héroïque. Témoignage
Sudinfo.be
Plagiat de “Blurred Lines": Pharrell Williams soupçonné de parjure
L’affaire de plagiat autour de la chanson “Blurred Lines”, qui avait pourtant été clôturée l’année dernière, pourrait bien être rouverte. Pharrell Williams et Robin Thicke avaient été condamnés à payer près de 5 millions de dollars d’indemnités pour avoir copié une chanson de Martin Gaye. Mais les héritiers de ce dernier se sont présentés samedi au tribunal pour apporter de nouvelles preuves.
www.7sur7.be
L’attaquant de Saint-Trond Yohan Boli dans le viseur d’Anderlecht
Anderlecht pourrait enregistrer son deuxième renfort hivernal après le transfert d’Amir Murillo, recruté il y a quelques jours. Yohan Boli, attaquant de Saint-Trond, est sur les tablettes du Sporting, selon HLN. Avec neuf buts en 16 matchs de championnat, l’Ivoirien affiche des statistiques dignes d’un club du haut de Pro League et aspire à franchir un cap depuis de longs mois.
www.7sur7.be
L'IRM met en garde contre le risque de routes glissantes
Dans son bulletin météo publié à la mi-journée, l'Institut royal météorologique (IRM) avertit contre le risque de routes glissantes cette nuit et demain à l'aube. Si le vent diminuera en intensité, de la brume et des bancs de brouillard givrant pourraient se former, encouragés par des températures proches de zéro. Des plaques de glace ne sont dès lors pas exclues, prévient l'IRM.
www.7sur7.be
Vlaams Minister van Sport Ben Weyts over uitsluiting van Rusland van Olympische Spelen en WK: “Juiste beslissing”
“Dit is de juiste beslissing”, zo reageert Vlaams minister van Sport Ben Weyts (N-VA) op de beslissing van het Wereldantidopingagentschap (WADA) om Rusland vier jaar te weren van belangrijke internationale sportevenementen.
De Standaard
Vlaams Minister van Sport Ben Weyts over uitsluiting van Rusland van Olympische Spelen en WK: “Juiste beslissing”
“Dit is de juiste beslissing”, zo reageert Vlaams minister van Sport Ben Weyts (N-VA) op de beslissing van het Wereldantidopingagentschap (WADA) om Rusland vier jaar te weren van belangrijke internationale sportevenementen.
www.hbvl.be
Wilrijkse taekwondoka nu al zeker van Olympische Spelen 2020
In het taekwondo is Wilrijkenaar Jaouad Achab nu al zeker van een ticket voor de Olympische Spelen van volgend jaar in Tokio. Achab staat nu in de top vijf van de Olympische ranglijst.
www.gva.be
Jean-Louis “Le Soumis” propage à nouveau la haine: “De fausses accusations”
Un an après sa sortie de prison, Jean-Louis Denis, dit le “soumis”, diffuse à nouveau des messages de haine et de la propagande islamiste via une association caritative, révèle De Morgen. Domicilié aujourd’hui à Londerzeel (Brabant flamand), il reste surveillé de près par la Sûreté de l’Etat. Le bourgmestre ne s’inquiète pas et tient à rassurer la population.
www.7sur7.be
Europa bouwt ruimtestofzuiger
13:06 Europa wil een vaartuig bouwen dat satellieten gaat opruimen. Dat moet de hoeveelheid ruimteafval rond de aarde terugdringen.
www.tijd.be
Bart De Wever n'exclut pas de prendre une mission mais il faudra repartir de "-20"
Le président de la N-VA n'a pas exclu lundi d'effectuer un tour de piste dans le cadre de la formation d'un gouvernement fédéral mais, qui que soit le nouveau chargé de mission désigné par le Roi, il devra repartir de "-20", estime-t-il.
www.7sur7.be
Bart De Wever n'exclut pas de prendre une mission mais il faudra repartir de -20
Le président de la N-VA n'a pas exclu d'effectuer un tour de piste dans le cadre de la formation d'un gouvernement fédéral mais, qui que soit le nouveau chargé de mission désigné par le Roi, il devra repartir de "-20", estime-t-il.
Levif.be
Noël Slangen is nieuwe voorzitter van het Kinderarmoedefonds
Ondernemer en columnist van onze krant Noël Slangen is de nieuwe voorzitter van het Kinderarmoedefonds. Hij neemt de fakkel over van kinderpsychiater op emeritaat Peter Adriaenssens.
www.hbvl.be