Scorende De Rossi ziet debuut bij Boca Juniors in enorme blamage eindigen

Daniele De Rossi heeft zijn eerst doelpunt op Argentijnse bodem gemaakt, maar zal gemengde gevoelens overhouden aan zijn debuut. In de tweede ronde van de Argentijnse beker werd Boca Juniors, met onder meer De Rossi en Carlos Tévez in de basis, na penalty’s (1-3) uitgeschakeld door tweedeklasser Almagro.


Ouvrir plus
Lire l'article complet sur: hbvl.be
Un homme de 23 ans grièvement brûlé à Lille: il se serait embrasé en tentant d’allumer son barbecue!
Un homme d’une vingtaine d’années a été héliporté, ce mardi 4 août, en direction du centre hospitalier de Lille. Il a été grièvement blessé suite à l’incendie de son barbecue à Cambrai.
Sudinfo.be
Facebook lance "Reels", son concurrent de TikTok, sur Instagram
15:09 Le principe est le même que pour TikTok. Les plateformes sociales sont en compétition pour les utilisateurs et le temps qu'ils y passent.
www.lecho.be
Meer dan 200 werknemers in quarantaine bij vleesverwerkend bedrijf na coronabesmetting
Bij Westvlees in het West-Vlaamse Staden moeten meer dan 200 medewerkers, allemaal uit de snijafdeling, in quarantaine nadat 18 van hen positief hebben getest op het coronavirus. Het bedrijf kwam de broeihaard op het spoor via lokale contactopsporing.
www.hbvl.be
Meer dan 200 werknemers in quarantaine bij vleesverwerkend bedrijf na coronabesmetting
Bij Westvlees in het West-Vlaamse Staden moeten meer dan 200 medewerkers, allemaal uit de snijafdeling, in quarantaine nadat 18 van hen positief hebben getest op het coronavirus. Het bedrijf kwam de broeihaard op het spoor via lokale contactopsporing.
www.nieuwsblad.be
Meer zin in seks, maar ook sneller boos: dit doet de hitte met ons lichaam
De zon en haar warmte maken ons gelukkig, maar niet altijd. Tropische temperaturen maken immers ook dat we ons futloos voelen, trager reageren én sneller geïrriteerd raken. “De hitte heeft een enorme invloed op de werking van de hersenen”, zeggen experts. En dat heeft dan weer gevolgen voor ons lichaam.
www.hbvl.be
Van prinses naar prins (of omgekeerd): deze TikTokker geeft Disneyfiguren een opvallende make-over
Op TikTok bestaat de filter om van een man in een vrouw te veranderen (en omgekeerd) al langer. Maar daar maakt deze artieste geen gebruik van. Zij...
HLN.be
Meurtre d’Ilse Uyttersprot: le suspect placé sous mandat d’arrêt
L’homme suspecté d’avoir tué l’échevine et ancienne bourgmestre d’Alost Ilse Uyttersprot a été placé sous mandat d’arrêt par le juge d’instruction pour assassinat.
Sudinfo.be
CHARLEROI. Nu ook geoefend in home invasions: waarom evenaring van derde plek niet onmogelijk is voor Carolo’s
Pourquoi pas? Als Mehdi Bayat gevraagd wordt of Charleroi zijn fantastische derde plek van afgelopen seizoen kan herhalen, heeft de voorzitter...
HLN.be
Omringd door pure luxe en machtige vrienden: zo duikt Juan Carlos onder in de Dominicaanse Republiek
De voormalige Spaanse koning Juan Carlos (82) heeft een luxueus resort in de Dominicaanse Republiek gekozen als - tijdelijk - ballingsoord. Terwijl...
HLN.be
Italie: Ryanair menacé de suspension de vol pour non-respect des règles anti-Covid
"La distance entre les passagers n'est pas respectée, mais les conditions permettant de déroger à cette distance sont également ignorées" affirme l'Autorité nationale de l'aviation civile italienne.
Levif.be
Van afkoelen in een waterspeeltuin tot de expo Piet 80: onze tien zomertips
‘Nooit meer de vraag “Wat gaan we dooeeenn?” met onze tien beste zomertips voor jong en jong van geest.
www.hbvl.be
Rode Kruis Vlaanderen doet oproep om te doneren aan slachtoffers van explosie Beiroet
Na de zware explosie in Beiroet gisterenavond, roept het Rode Kruis Vlaanderen op om een donatie te doen om de slachtoffers te helpen. De ramp...
HLN.be
Gemiddeld 26 Limburgers per dag besmet: in totaal 13 gemeenten boven alarmgrens
In de week van 26 juli tot 1 augustus testten 181 Limburgers positief op Covid-19. Dat komt neer op 25,9 nieuwe besmettingen per dag.
www.hbvl.be
Seulong, star de la K-pop, à l’origine d’un terrible accident de la route: un piéton est mort
Le chanteur Seulong a tué un piéton alors qu’il conduisait sous la pluie.
Sudinfo.be
Lautaro Martinez au Barça? La condition qui pourrait tout faire basculer
Lautaro Martinez pourrait débarquer au FC Barcelone dès cet été. Mais une condition doit être remplie pour que ce transfert se réalise. En effet, selon le quotidien Mundo Deportivo, le club blaugrana passerait à l’action pour recruter l’Argentin, si et seulement si, Luiz Suarez quitte le club. Un scénario peu probable, mais pas impossible.
www.7sur7.be
Belgische wetenschappers vernoemen nieuwe soort bidsprinkhaan naar David Attenborough
De bekende Britse bioloog David Attenborough mag opnieuw een naam bijschrijven op het lijstje van diersoorten die naar hem vernoemd zijn. Deze keer...
HLN.be
Port du masque, salles de sport…: Anvers assouplit déjà les mesures anti-coronavirus
La gouverneure d’Anvers a apporté des ajustements aux mesures supplémentaires prises pour lutter contre le coronavirus dans sa province.
www.lesoir.be
Ryanair menacé de suspension de vol en Italie
L'Autorité nationale de l'aviation civile en Italie, l'Enac, a menacé mercredi la compagnie irlandaise Ryanair de suspendre son autorisation de vol dans le pays, en raison du non-respect des règles de sécurité imposées en raison de l'épidémie de coronavirus.
www.7sur7.be
Le prix exorbitant de la tenue de Jenifer pour la promotion de The Voice Kids 7
Pour faire la promotion de la septième saison de The Voice Kids, la chanteuse a pris la pose aux côtés de Patrick Fiori, Soprano et Kendji Girac dans une tenue qui vaut une petite fortune.
www.7sur7.be
Getuigenissen explosie Beiroet: ‘We riepen, iedereen was aan het roepen. Er was overal bloed, zoveel bloed’
Een dag na de enorme explosie aan de haven van Beiroet, liggen de straten vol met puin, glas en bloed. Veel mensen zijn nog op zoek naar een familielid of een vriend. ‘Een vriendin van mijn dochter is overleden, een andere haar oor kwijt’, vertelt Colette El Bacha. Ze zat op een balkon in de stad toen de explosie gebeurde. ‘Een knal en ik vloog naar binnen.’
De Standaard
Brandende trampoline en papierafval doen rookpluim opstijgen in Grote-Brogel
Een dikke rookwolk die in Grote-Brogel opsteeg, heeft woensdagnamiddag voor ongeruste telefoontjes gezorgd bij de brandweer.
www.hbvl.be
Mer du Nord : Découvrez De Haan, la plus charmante ville de la côte
Parce qu’il n’y a pas que Knokke-le-Zoute dans la vie, Le Coq est une des plus authentiques villes côtières belges, un petit air de Disneyland-sur-mer. Visite guidée.
www.lesoir.be
EuroMillions Volley League bevestigt competitiestart op 26 september
De EuroMillions Volley League start dit seizoen op 26 september en eindigt met een ‘Best of Five’ ten laatste op 25 april. Dat heeft de Belgische Volleyballiga woensdag gemeld.
De Standaard
EuroMillions Volley League bevestigt competitiestart op 26 september
De EuroMillions Volley League start dit seizoen op 26 september en eindigt met een ‘Best of Five’ ten laatste op 25 april. Dat heeft de Belgische Volleyballiga woensdag gemeld.
www.hbvl.be
Na corona en hittegolven tot 60 procent meer bestellingen voor zwembaden: “Mensen willen zeker zijn dat ze thuis ook een leuke vakantie kunnen beleven”
De ‘zwembadisering’ van Vlaanderen gaat aan een razend tempo verder. Dankzij corona en de verschillende hittegolven van de voorbije jaren, klinkt...
HLN.be
Politie zoekt gefilmde daders van overval op nachtwinkel in Maasmechelen
De politie Lanaken-Maasmechelen toont beelden van de verdachten die worden gezocht voor de gewapende overval op de nachtwinkel in de Joseph Smeetslaan in Maasmechelen. De overval werd op dinsdag 14 januari gepleegd.
www.hbvl.be
Verdachte aangehouden voor moord op Ilse Uyttersprot: “Hij wou dat hij de klok kon terugdraaien”
Jurgen D. (49) die gisterenochtend het politiekantoor binnenwandelde om de moord op zijn vriendin en ex-burgemeester van Aalst, Ilse Uyttersprot, toe te geven, is woensdagmiddag voorgeleid voor de onderzoeksrechter in Dendermonde en wordt aangehouden op verdenking van moord. Maar volgens zijn advocaat zou hij niet met voorbedachtheid gehandeld hebben.
www.nieuwsblad.be
De oplossing voor wie geen budget heeft voor een designerhandtas: koop er een stukje van
Designerhandtassen zijn het jongste decennium uitgegroeid tot een van de slimmere beleggingen. Wie geen duizenden euro’s kan missen voor dergelijke investering, kan ook aandelen kopen in een enkel exemplaar. Het gebruik van de handtas is niet inbegrepen.
www.hbvl.be
Beringse (26) invalide na klappen in de Versuz: 426.000 euro schadevergoeding toegekend
De Hasseltse rechtbank heeft woensdag een 26-jarige Beringse vrouw een schadevergoeding toegekend van 462.000 euro. De rekening is voor een Leuvenaar van 22 jaar. Hij takelde haar toe in de Versuz. Het slachtoffer hield er drie hersenbloedingen en een blijvende invaliditeit aan over.
www.hbvl.be
Duo Magnette-De Wever plant nieuw gesprek met liberalen
De koninklijke opdrachthouders Paul Magnette (PS) en Bart De Wever (N-VA) plannen deze week een nieuw gesprek met de liberale partijen Open Vld en...
HLN.be
Ingrijpende wijziging aan parcours van BK tijdrijden: “Het was dit of geen BK, dan is de keuze vlug gemaakt”
Het Belgisch kampioenshap tijdrijden voor eliterenners met en zonder contract en vrouwen elite van donderdag 20 augustus in Koksijde heeft een nieuwe start- en aankomst gekregen. Alles verhuist van de Zeelaan in Koksijde-Bad naar het militair domein van Koksijde. Dat om de start- en finishzone optimaal publieksvrij te kunnen maken. Van het nieuwe 14 kilometer lange traject gaan er nog 10 kilometer over openbare wegen.
De Standaard
Ingrijpende wijziging aan parcours van BK tijdrijden: “Het was dit of geen BK, dan is de keuze vlug gemaakt”
Het Belgisch kampioenshap tijdrijden voor eliterenners met en zonder contract en vrouwen elite van donderdag 20 augustus in Koksijde heeft een nieuwe start- en aankomst gekregen. Alles verhuist van de Zeelaan in Koksijde-Bad naar het militair domein van Koksijde. Dat om de start- en finishzone optimaal publieksvrij te kunnen maken. Van het nieuwe 14 kilometer lange traject gaan er nog 10 kilometer over openbare wegen.
www.hbvl.be
Wat u moeten weten over de dood van Sanda Dia: waarover gaat de zaak? Wie wordt vervolgd? En wat zijn de volgende stappen?
Achttien leden van studentenclub Reuzegom riskeren jarenlange celstraffen na dood van de twintigjarige Sanda Dia. Hij kwam eind 2018 om het leven na een studentendoop. Dit is het belangrijkste dat u moet weten over de zaak.
www.demorgen.be
Eerste twee speeldagen Jupiler Pro League live te zien op groot scherm in de cinema: “Een uitgelezen kans”
Voor voetbalfans start het nieuwe voetbalseizoen in mineur want je favoriete club aanmoedigen in het stadion is momenteel nog niet mogelijk. Kinepolis, de Pro League en Eleven Sports slaan daarom de handen in elkaar om “the next best thing” aan te bieden. De eerste twee speeldagen van de Jupiler Pro League zijn live op het grote scherm te volgen in de bioscoop.
De Standaard
Eerste twee speeldagen Jupiler Pro League live te zien op groot scherm in de cinema: “Een uitgelezen kans”
Voor voetbalfans start het nieuwe voetbalseizoen in mineur want je favoriete club aanmoedigen in het stadion is momenteel nog niet mogelijk. Kinepolis, de Pro League en Eleven Sports slaan daarom de handen in elkaar om “the next best thing” aan te bieden. De eerste twee speeldagen van de Jupiler Pro League zijn live op het grote scherm te volgen in de bioscoop.
www.hbvl.be
Zeventien doden bij bootongeluk in moessonseizoen in Bangladesh
In het noordoosten van Bangladesh zijn zeker 17 mensen omgekomen, toen hun boot kapseisde in een zogenaamde haor, dat is een komvormig ecosysteem...
HLN.be
Retour de vacances: un millier de personnes reviennent chaque jour d’une zone rouge
Depuis samedi, les autorités ont reçu plus de 246.000 formulaires «Passenger Locator»
www.lesoir.be
Zo leerde Laura Tesoro de man van haar leven kennen
Laura Tesoro (23) is al twee jaar samen met haar vriend Jordan. In het VTM-programma ‘De Zomer Van’ vertelt de zangeres woensdagavond hoe ze haar...
HLN.be
Un millier de voyageurs reviennent chaque jour d’une zone rouge
Les autorités ont reçu depuis samedi quelque 246.000 formulaires "Passenger Locator", soit le document que toute personne de retour au pays doit désormais remplir dans les 48 heures précédant son arrivée en Belgique, a indiqué mercredi le SPF Santé publique. Parmi ces voyageurs, plusieurs milliers revenaient de zones rouges.
www.7sur7.be
"La reprise du marché du travail américain a ralenti au mois de juillet"
14:31 Les marchés européens progressent, confiants au sujet d'un accord sur le plan de relance aux USA. Les PMI des services et l'enquête ADP animent la journée. Ahold Delhaize et bpost profitent de leurs r...
www.lecho.be
Nadal n’a pas encore pris sa décision pour Roland-Garros: “On verra quelle est la situation en Europe”
Forfait à l'US Open, le N.2 mondial du tennis Rafael Nadal "verra quelle est la situation en Europe" avant de décider de sa participation à Roland-Garros (27 septembre-11 octobre).
www.7sur7.be
Inbreker gefilmd tijdens mislukte inbraakpoging bij ijscasino in Tongeren
Een dader heeft maandagnacht proberen in te breken in het ijscasino in de Sint-Truidersteenweg in Tongeren. De inbreker parkeerde zijn auto voor de zaak en probeerde de deur in te trappen. De man ging eerst een frietje eten en sloeg dan pas toe.
www.hbvl.be
Geen treinen van Hasselt naar Genk en Heusden dit weekend
Dit weekend zullen er door spoorwerken geen treinen rijden tussen zowel Hasselt en Genk als Hasselt en Heusden, zo meldt spoorwegnetbeheerder Infrabel. NMBS zet vervangbussen in voor de reizigers.
www.hbvl.be
Actes de vandalisme à Wasmuël et Sirault: des voitures ont été incendiées en pleine nuit
Les pompiers ont eu fort à faire dans la nuit de mardi à mercredi. Deux voitures ont pris feu à Wasmuël et à Sirault. En pleine nuit, Olivier a été réveillé par des coups de klaxon suivis d’une explosion. Son Opel Astra de 1998 a été dévorée par les flammes près de la place de Wasmuël.
Sudinfo.be
Rafael Nadal «verra quelle est la situation en Europe» avant de décider de jouer à Roland-Garros
Rafael Nadal a annoncé qu’il ne participerait pas à l’US Open (31 août-13 septembre), dont il est le tenant du titre.
Sudinfo.be
Ridderschool achter het kasteel van Alden Biesen
Op de terreinen achter het kastelencomplex van Alden Biesen kwam de animatiereeks rond de vurige ridder Muis en zijn drakenvriendinnetje tot leven tijdens een gigantische familiebivak.
www.hbvl.be
Un ingénieur belge travaille depuis trois mois à Taïwan: testé positif au Covid-19, il a été en contact avec minimum 441 personnes!
La panique est grande dans la petite île de Taïwan après le test positif d’un Belge.
1 h
Sudinfo.be
Drenkeling dood gevonden in Nederlands- Limburgse zwemplas
De politie heeft woensdagmiddag rond twaalf uur een stoffelijk overschot gevonden in een recreatieplas bij camping De Schatberg in het Nederlands-Limburgse Sevenum .
1 h
www.hbvl.be