Trois papas belges ont tout plaqué pour donner sens à leur vie de père: "On a une façon hybride de concevoir nos jouets"

Un trio de papas belges a tout plaqué il y a 2 ans pour lancer KIDYWOLF, une start-up de jouets "Design and fun" pour petits et grands enfants.Le catalogue Kidywolf rejoint l’esprit de meute des mouvements de jeunesse. “On aimait cette idée d’acceptation de chacun dans une famille. Kidywolf est donc notre meute de petits louveteaux."
Read full article on: dhnet.be
Nieuw-Zeeland heft lockdown pas op als 90 procent van inwoners volledig is gevaccineerd
De lockdowns die op dit moment van kracht zijn in sommige delen van Nieuw-Zeeland worden pas opgeheven zodra negentig procent van de inwoners volledig gevaccineerd is. Premier Jacinda Ardern kondigde vrijdag ook aan dat de huidige alarmniveaus vervangen worden door een verkeerslichtsysteem.
HLN.be
Windows 11: innover sans perturber
02:15 Microsoft a sorti la dernière version de son système d'exploitation avec comme défi majeur: satisfaire ses utilisateurs ainsi que les fabricants de PC.
www.lecho.be
Overheid mee in bad bij bedrijven Van Coppenolle
02:10 Als opnieuw bedrijven van de ondernemers Bart Van Coppenolle en Philip Vandormael (beiden ex-Metris) failliet worden verklaard, kan dat ook de belastingbetaler geld kosten.
www.tijd.be
Valt er iets te vieren bij de liberalen?
02:00 Broederlijk zij aan zij vieren de MR en Open VLD vanavond 175 jaar liberale partij in België. Maar parelen hun bubbels straks even fel? Terwijl de ene van Vivaldi een slagveld maakt, wordt het voor de...
www.tijd.be
Wat heeft ons land te zoeken op de wereldexpo in Dubai?
De 35ste wereldexpo vindt, met een jaar vertraging, voor het eerst plaats in het Midden-Oosten en ook ons land is van de partij. Ooit werden er de auto, de telefoon en de ritssluiting voorgesteld, het Atomium en de Eiffeltoren werden voor de gelegenheid gebouwd – maar is een wereldexpo nog wel van deze tijd? En hoe ziet het Belgisch paviljoen er dan uit, wat doen we daar überhaupt?
De Standaard
Cash voor gouden tip: klokkenluider krijgt recordbeloning van 200 miljoen dollar
Een Amerikaanse beurswaakhond heeft 200 miljoen dollar (circa 172 miljoen euro) toegekend aan een klokkenluider. In de Verenigde Staten is het belonen van tipgevers gewoon, maar nog nooit gaf deze toezichthouder zo veel geld voor het aankaarten van misstanden.
HLN.be
Britse Queen bracht nacht door in ziekenhuis
De Britse koningin Elizabeth II (95) heeft de nacht van woensdag op donderdag doorgebracht in het ziekenhuis. Dat deelde Buckingham Palace donderdagavond mee. De Queen zou opgenomen zijn voor tests, maar het ziekenhuis inmiddels weer verlaten hebben.
1 h
De Standaard
Ablynx werkt aan opvolger voor miljardenmedicijn van Sanofi
01:20 Het werk van de Gentse Ablynx-onderzoekers komt in een stroomversnelling. Drie jaar na de overname door Sanofi wordt stilaan duidelijk waarom de Fransen 3,9 miljard euro betaalden. ‘We hebben ons in h...
1 h
www.tijd.be
Al ruim een kwarteeuw Maaseik (15) of Roeselare (11) kampioen, maar daar komt VHL: “Tuerlinckx naar Leuven? Dat zal nooit lukken...”
Vanavond start de nieuwe volleybalcompetitie met het vooruitgeschoven duel Gent - Menen. In het weekend volgen de anderen. De ongenaakbare top twee Maaseik (15 titels) en Roeselare (11) bewaken nu al 27 jaar hun dominantie. Maar... de nivellering bij de ‘uitdagers’ oogde nooit zo dreigend. Aalst komt weer sterk opzetten, Menen drukt door, Achel rukt op, maar dé spraakmakendste ‘move’ deed VH Leuven met de transfer van Hendrik Tuerlinckx (33), jaren het boegbeeld van meervoudig kampioen Roeselare.
1 h
HLN.be
Energiewaakhond heeft vragen bij uitbreiding windenergie op zee
01:10 De kosten om de windcapaciteit op zee te verdrievoudigen kunnen hoger oplopen dan gedacht. Daarvoor waarschuwt de energieregulator CREG in een advies aan minister van Energie Tinne Van der Straeten.
1 h
www.tijd.be
Belgen lenen recordbedrag van 50 miljard voor aankoop woning
01:00 De aanhoudende stijging van de vastgoedprijzen heeft tot gevolg dat de gezinnen steeds meer moeten lenen om een woning te kopen of te (ver)bouwen.
2 h
www.tijd.be
95-jarige Queen moest nacht in ziekenhuis doorbrengen
De Britse koningin Elizabeth heeft de nacht van woensdag op donderdag in het ziekenhuis doorgebracht, melden bronnen rond Buckingham Palace. Donderdag ging het beter met de 95-jarige koningin en kon ze weer naar huis, waar ze “lichte taken” heeft volbracht.
2 h
HLN.be
Ex-Miss België Céline Van Ouytsel met nieuwe vriend op rode loper
Céline Van Ouytsel, Miss België 2020, heeft donderdagavond haar nieuwe vriend voorgesteld. Ze poseerde met Andreas, een tandarts, op de rode loper van de film ‘Red Sandra’.
2 h
www.hbvl.be
Ex-Miss België Céline Van Ouytsel met nieuwe vriend op rode loper
Céline Van Ouytsel, Miss België 2020, heeft donderdagavond haar nieuwe vriend voorgesteld. Ze poseerde met Andreas, een tandarts, op de rode loper van de film ‘Red Sandra’.
2 h
www.nieuwsblad.be
Solvay au cœur de la recherche sur la batterie du futur
00:30 Plus compacte, plus sûre et avec une densité énergétique plus élevée, la batterie à électrolyte solide représente le futur de l'industrie. Alors que l'Europe cherche à se créer une chaîne de valeur, l...
2 h
www.lecho.be
Votre horoscope du vendredi 22 octobre 2021: amour, argent, travail, santé, conseil…
Ce vendredi 22 octobre 2021 vous réserve-t-il de bonne(s) surprise(s) ou avez-vous tout intérêt à rester au lit? Découvrez ce que les astres vous réservent avec votre horoscope du jour.
2 h
Sudinfo.be
FBI bevestigt: gevonden lichaam is van Brian Laundrie, verloofde van vermoorde Gabby Petito
De menselijke resten die gevonden werden nabij bezittingen van Brian Laundrie (23) zijn wel degelijk van de verloofde van Gabby Petito (22). Dat bevestigt de FBI.
2 h
www.gva.be
Comment planifier votre succession sous le prisme du nouveau droit des biens?
00:16 Dans le cadre d’une planification successorale, le droit d’usufruit est fréquemment utilisé. Voici quelques nouvelles dispositions auxquelles il convient d’être attentif à cet égard.
2 h
www.lecho.be
FBI: gevonden beenderresten zijn van verdwenen verloofde Gabby Petito
De FBI heeft donderdag bevestigd dat de woensdag aangetroffen stoffelijke resten van Brian Laundrie zijn. Zij baseren zich daarbij op gebitsgegevens. Speurders hadden eerder enkele van zijn spullen teruggevonden naast een wandelpad dat hij vaak gebruikte in de buurt van zijn ouderlijke woning in Florida. De jongeman werd gezocht als ‘person of interest’ in de moordzaak van zijn verloofde, Gabby Petito. Hij zou met andere woorden belangrijke informatie kunnen verschaffen.
2 h
HLN.be
FBI bevestigt: gevonden beenderresten zijn van Brian Laundrie, de verdwenen verloofde van Gabby Petito
De FBI heeft donderdag bevestigd dat Brian Laundrie's lichaam woensdag gevonden is. De Amerikaanse federale politie liet de stoffelijke resten onderzoeken en stelt op basis van de gebitsgegevens vast dat het inderdaad om de verloofde van Gabby Petito gaat. Speurders hadden eerder enkele van zijn spullen teruggevonden naast een wandelpad dat hij vaak gebruikte in de buurt van zijn ouderlijke woning in Florida. De jongeman werd gezocht als ‘person of interest’ in de moordzaak van Petito. Laundrie zou met andere woorden belangrijke informatie kunnen verschaffen.
2 h
HLN.be
Britse Queen bracht nacht door in ziekenhuis
De Britse koningin Elizabeth II (95) heeft de nacht van woensdag op donderdag doorgebracht in het ziekenhuis. Dat deelde Buckingham Palace donderdagavond mee. De Britse Queen zou opgenomen zijn voor tests, maar het ziekenhuis inmiddels weer verlaten hebben.
2 h
www.gva.be
Gevonden lichaam is van Brian Laundrie, verloofde van vermoorde influencer Gabby Petito
De menselijke resten die gevonden werden nabij bezittingen van Brian Laundrie zijn wel degelijk van de verloofde van Gabby Petito. Dat bevestigt de FBI.
3 h
www.nieuwsblad.be
Kristian Thorstvedt na opdoffer: “We schieten tekort voor beide doelen”
Ook voor Kristian Thorstvedt werd het een frustrerende avond. “We hielden lang gelijke tred, maar daar koop je niks voor”, besefte de Noorse middenvelder. “In het voetbal draait het om efficiëntie.”
3 h
www.hbvl.be
Britse Queen bracht nacht door in ziekenhuis
De Britse koningin Elizabeth II (95) heeft de nacht van woensdag op donderdag doorgebracht in het ziekenhuis. Dat deelde Buckingham Palace donderdagavond mee. De Britse Queen zou opgenomen zijn voor tests, maar het ziekenhuis inmiddels weer verlaten hebben.
3 h
www.nieuwsblad.be
European Open: fin de tournoi pour Murray, Schwartzman et Nakashima en quarts
Diego Schwartzman s'est qualifié pour les quarts de l'European Open jeudi soir à la Lotto Arena. L'Argentin, 14e mondial, a battu le Britannique Andy Murray (ATP 172), qu'il rencontrait pour la première fois, en deux sets 6-4, 7-6 (8/6) et 2h13 de jeu au 2e tour du tournoi ATP 250 d'Anvers, joué sur surface dure et doté de 508.600 euros.
3 h
www.7sur7.be
Britse Queen bracht nacht door in ziekenhuis
De Britse koningin Elizabeth II (95) heeft de nacht van woensdag op donderdag doorgebracht in het ziekenhuis. Dat deelde Buckingham Palace donderdagavond mee.
3 h
www.hbvl.be
West Ham-manager David Moyes na forse zege: “Genk had ook kansen”
West Ham-trainer David Moyes sprak na afloop van een verdiende overwinning voor zijn ploeg.
3 h
www.hbvl.be
Cuesta mist waarschijnlijk ook AA Gent met hamstringblessure
Mujaid Sadick moest bij de start van de tweede helft een feilloze Carlos Cuesta aflossen. “Carlos gaf aan dat hij te veel hinder ondervond aan de hamstrings”, verduidelijkte John van den Brom. Het is nog te vroeg om een precieze diagnose te stellen. Maar met deze spierblessure lijkt het een utopie dat Cuesta al opnieuw beschikbaar zal zijn tegen AA Gent.
3 h
www.hbvl.be
Lyon en Denayer zetten scheve situatie recht, PSV en Vertessen lopen tegen verlies aan
Op de derde speeldag van de Europa League stonden donderdagavond naast West Ham-Genk (3-0) zeven andere matchen gepland, waarin een aantal Belgen in actie kwamen.
3 h
www.hbvl.be
“Lekker, fijn, seks, seks”: Efteling-bezoeker verbijsterd over woordenschat van Holle Bolle Gijs
“Oh wat lekker. Hè, fijn. Seks, seks. Ik heb zo’n honger.” Die woorden ving een bezoeker van het Nederlandse pretpark Efteling op uit de mond van de bekende attractie ‘Holle Bolle Gijs’.
3 h
www.gva.be
Les hippopotames de Pablo Escobar reconnus comme... personnes légales aux Etats-Unis
Pour la première fois, un tribunal américain a reconnu une personnalité juridique à des animaux. Et pas n'importe lesquels: les descendants des hippopotames de Pablo Escobar, qui se sont multipliés en Colombie depuis la mort du célèbre narcotrafiquant il y a 30 ans.
3 h
www.dhnet.be
Titularisation et victoire pour Mertens, Denayer et Lyon renversants, Januzaj enchaîne avec la Sociedad
Dries Mertens, Adnan Januzaj et Jason Denayer: les trois Diables Rouges engagés en Europa League en deuxième partie de soirée l’ont emporté ce jeudi.
3 h
www.7sur7.be
La reine Elizabeth II a passé la nuit de mercredi à jeudi à l’hôpital, a annoncé le palais
La reine Elizabeth II, 95 ans, a passé la nuit de mercredi à jeudi à l’hôpital pour y subir des «examens préliminaires» après avoir été mise au repos par ses médecins, a annoncé jeudi le palais de Buckingham.
3 h
Sudinfo.be
La reine Elizabeth II a passé la nuit de mercredi à jeudi à l'hôpital
La reine Elizabeth II a passé la nuit de mercredi à jeudi à l'hôpital, a annoncé le palais.
3 h
www.dhnet.be
La reine Elizabeth II a passé la nuit de mercredi à jeudi à l'hôpital
La reine Elizabeth II a passé la nuit de mercredi à jeudi à l'hôpital, a annoncé le palais.Plus d'informations dans quelques minutes.
3 h
www.lalibre.be
Agressions sexuelles par des humanitaires: l'OMS promet une "profonde transformation"
Dans un communiqué, le Dr Tedros se dit "déterminé à faire en sorte que la souffrance des survivants et de leurs familles serve de catalyseur à une transformation profonde de la culture de l'OMS", pour qui travaillent plus de 8.000 personnes dans le monde.
3 h
www.lalibre.be
Agressions sexuelles par des humanitaires: l'OMS promet une "profonde transformation"
Dans un communiqué, le Dr Tedros se dit "déterminé à faire en sorte que la souffrance des survivants et de leurs familles serve de catalyseur à une transformation profonde de la culture de l'OMS", pour qui travaillent plus de 8.000 personnes dans le monde.
3 h
www.dhnet.be
Genk plie en quelques minutes et subit une défaite 3-0 à West Ham
Le Racing Genk pouvait craindre le pire sur le terrain de West Ham United, jeudi, lors de la troisième journée de la phase de groupes de l'Europa League.
3 h
www.dhnet.be
Conference League: une victoire à Belgrade et le neuf sur neuf pour La Gantoise
Dans le match au sommet du groupe B de la Conference League, La Gantoise l’a emporté 0-1 à Belgrade face au Partizan lors du troisième match de la phase de poules. Aucune des deux équipes n’avait encore encaissé de but dans cette phase de poules, seuls les Gantois conservent cette invincibilité.
3 h
www.7sur7.be
Grosse surprise en Conference League: l'AS Roma de Mourinho s'incline 6-1 contre les Norvégiens de Bodo Glimt !
Quelle incroyable contre-performance des Romains !
3 h
www.dhnet.be
Nieuwe coronamutatie ook in ons land aanwezig: “Nog ietsje besmettelijker dan de deltavariant”
De nieuwste mutatie van het coronavirus, die de naam AY4.2 kreeg, werd ook al in ons land vastgesteld. Voorlopig gaat het wel slechts om een paar tientallen gevallen. “We weten er ook nog niet zo heel veel over, maar op het eerste gezicht lijkt deze mutatie nog ietsje besmettelijker dan de deltavariant”, zegt biostatisticus Geert Molenberghs (UHasselt/KU Leuven).
3 h
www.hbvl.be
Haïtiaanse bendeleider dreigt ermee “geweer leeg te schieten” in hoofden van ontvoerde missionarissen
De leider van de Haïtiaanse bende die een groep Amerikaanse en Canadese missionarissen heeft ontvoerd, is bereid om “deze Amerikanen” te doden als er geen losgeld wordt betaald. Dat zei hij vandaag in een video die op YouTube werd geplaatst.
3 h
HLN.be
WIAM blijkt op bekend tv-personage te lijken en het wondermiddel van Pascal Braeckman in ‘De slimste mens’
Nieuwkomer Gloria Monserez maakte het medekandidaten Jean-Marc Mwema en WIAM niet simpel in De slimste mens vanavond. De spelers bleken aan elkaar gewaagd, toch moest er eentje afdruipen na een tactische fout. Natuurlijk werd er ook veel gelachen, zeker wanneer WIAM haar beste Friends-imitatie bovenhaalde.
3 h
www.hbvl.be
Sven Kums bezorgt AA Gent krappe zege én zo goed als zeker ticket voor volgende ronde
AA Gent is op weg om voor de derde keer in zes seizoenen door te stoten naar de achtste finales van een Europees toernooi. Kums schonk de Buffalo’s tegen het Servische Partizan Belgrado een verdiende 0-1 zege met zijn tweede Europese goal in twee wedstrijden.
3 h
www.hbvl.be
Achtervolging eindigt met crash in Nederland: politie op zoek naar Belgische verdachte
Een achtervolging, gestart in ons land, is geëindigd met een crash in Nederland nabij Terneuzen. Een persoon werd opgepakt, een andere persoon kon ontkomen. De Nederlandse politie is bezig met een zoekactie met
3 h
www.nieuwsblad.be
Le trip londonien ne fait que confirmer les maux de Genk
Trop docile et à nouveau décevant, Genk a enchaîné une quatrième défaite consécutive.
3 h
www.dhnet.be
Onze man in Londen ziet hoe Genk een probleem heeft: “Het zit in het kopje. En krijg het daar maar eens uit”
Ander toneel, zelfde problemen. Racing Genk liet zich tegen West Ham voor de elfendertigste keer pakken op stilstaande fases. Een goéd Genk kan geweldig voetballen, maar deze spelersgroep oogt mentaal te fragiel.
3 h
HLN.be
Onze man in Londen ziet hoe Genk gigantisch probleem heeft: “Het zit in het kopje. En krijg het daar maar eens uit”
Ander toneel, zelfde problemen. Racing Genk liet zich voor de elfendertigste keer pakken op stilstaande fases. Een goéd Genk kan geweldig voetballen, maar deze spelersgroep oogt mentaal te fragiel.
3 h
HLN.be