Voormalig Playboymodel sterft in het bijzijn van vrienden na fout gelopen detoxkuur

Janna Rasskazova, een voormalig Oekraïens Playboymodel, is overleden na een fout gelopen detoxkuur. De politie onderzoekt de zaak.


Ouvrir plus
Va vers la source
Nouveaux articles (Ceci est un usager démonstratif)
Nouveaux articles (Ceci est un usager démonstratif)
Les robes les plus sexy des Emmy Awards
Sur le tapis rouge des Emmy Awards, Zendaya a prouvé, une nouvelle fois, son audace. La jeune égérie du nouveau parfum de Lancôme et star de la série “Euphoria” avait opté pour une robe verte extrêmement fendue. Son bustier était transparent et c'était du plus bel effet. Emilia Clarke, elle, a marqué les esprits avec une robe au décolleté plongeant.
www.7sur7.be
Ook september mogelijk uitzonderlijk droog: “Het is hopen op natte herfst, natte winter én nat voorjaar”
De zomerdagen zijn sinds zondag écht voorbij. Tijd voor de herfst, en experts hopen dat het héél veel regent. Want zelfs als het deze maand nog elke dag regent, zal het eind september nog altijd twintig dagen minder hebben geregend dan gemiddeld. “We zitten voor het derde jaar op rij in een situatie die zeer uitzonderlijk is. Hopelijk gaat het hierover tijdens de regeringsonderhandelingen.”
www.nieuwsblad.be
Dit zijn de 7 cruciale punten op levensgevaarlijk WK-parcours in Yorkshire: “Op het lijf geschreven van Mathieu van der Poel”
Drie rondjes tijdens de verkenning en een rondje tijdens de Mixed Team Relay. Geen enkele Belgische profrenner kent de lokale ronde van het WK beter dan Jan Bakelants. Gestoeld op zijn ervaring van drie WK’s bij de profs analyseert hij de lokale ronde van 13,8 km, die zondag verspreid over zeven ronden de finale van het WK zal bepalen.
www.nieuwsblad.be
Vorige maand vroegen scholen nog géén reclame te maken voor alcohol, nu elke avond “vette promo’s”
Een maand geleden vroegen unief, hogeschool en stadsbestuur in Leuven géén reclame meer te maken voor alcohol. Het heeft niet geholpen, zo blijkt bij de start van het academiejaar.
www.nieuwsblad.be
“Nog minstens een paar dagen nodig” voor nieuwe Vlaamse regering: schrik voor nieuw kibbelkabinet is groot
De Vlaamse onderhandelaars vragen een paar extra dagen vooraleer ze tot een akkoord kunnen komen. Dit weekend kwam de begroting voor het eerst ter sprake, vaak een teken dat de eindsprint elk moment kan worden ingezet. Dit keer liggen er echter ook op onderwijs, inburgering, werkgelegenheid en klimaat nog een berg zure appels te wachten. De methode-Jambon, waarbij alles nu al tot in de details wordt vastgelegd, maakt het er niet simpeler op.
www.nieuwsblad.be
Nabestaanden reageren opgelucht op overlijden van ‘Clown Tobi’: “We zagen heel erg op tegen assisenproces”
“We zijn blij dat die man nu niemand meer kwaad kan doen.” De nabestaanden van Caroline Dombrecht (46) reageren opgelucht op het plotse overlijden van haar moordenaar Kevin Lapeire (33), beter bekend als ‘Clown Tobi’, zaterdag in de gevangenis van Brugge.
www.nieuwsblad.be
Moeder baby Pia: “Misschien moet iemand die zich wel bekwaam voelt de minister van Volksgezondheid zijn”
Het was een zonnig benefiet en bedankingsfeest voor Pia zondagmiddag. Met muzikanten, comedians die gratis optraden, bloemen en snoep die verkocht werden. Domper op de feestvreugde was Maggie De Block, zonder er zelf bij te zijn. “Misschien moet iemand die zich wel bekwaam voelt de job van minister van Volksgezondheid uitoefenen”, aldus Pia’s mama.
www.nieuwsblad.be
Boerin Marianne lokt zelfs Nederlandse interesse
Nadat akkerbouwer Gerard (43) vorige week al zijn vijf favoriete dames mocht kiezen in Boer zkt vrouw is het vanavond de beurt aan Etienne, Marianne, Stephan en Victor. Ze ontmoeten hun briefschrijvers en -schrijfsters en leren hen beter kennen tijdens een speeddate. De gelukkigen met wie het klikt, mogen terugkomen tijdens de groepsdate.
www.nieuwsblad.be
Rousseau geeft opponent tv-debat cadeau
Zijn kandidaatstelling voor het SP.A-voorzitterschap en zijn jonge leeftijd waren de aanleiding van het debat, maar zelf daagde Conner Rousseau (26) uiteindelijk niet op in het debat in De zevende dag. Wel aan tafel zaten vier jongeren uit andere partijen én Rousseaus enige tegenstrever bij SP.A, Hannes De Reu (33). Die laatste presenteerde zich vorige maand als kandidaat, maar is voor de buitenwereld onbekend en kon de voorbije weken ook op weinig media-aandacht rekenen.
www.nieuwsblad.be
Klopjacht op 300 meter hoogte: nieuwe reeks volgt Belgische politie in de lucht
Met De luchtpolitie hebben de makers van Helden van hier een nieuwe reeks klaar. Een jaar lang volgden ze met speciale camera’s de enige afdeling luchtsteun van de Belgische politie tijdens hun interventies met de helikopter.
www.nieuwsblad.be
Gekke drieling, absurde naam en héél fout liedje. Maar FCKabul heeft meteen tienduizenden fans
Het gekste wat afgelopen weekend op uw tv-scherm voorbijkwam? FCKabul in Belgium’s got talent: een hyperactieve drieling die een volle zaal inpalmde met het lied Poepe. Ronduit absurd, maar volgens de groep helemaal niet vulgair bedoeld. “Poepe gaat net over genieten van het leven. We willen dat mensen zich amuseren.” De act bleef niet onopgemerkt: de auditiebeelden gingen viraal en overnachts kreeg de groep er tienduizenden nieuwe fans bij.
www.nieuwsblad.be
Waarom Erik Van Looy maar liefst 25 juryleden inschakelt in ‘De slimste mens’
Vanaf maandag 14 oktober gaat De slimste mens ter wereld ‘next level’. Vrij letterlijk, want Erik Van Looy (57) verdubbelt zijn panel met juryleden. Liefst 25 vaste gezichten maken straks in duo het mooie weer in de quiz. Met Geert Hoste en Margriet Hermans als opvallendste debutanten. “Vernieuwen is belangrijk”, zegt Van Looy. “Zo hou je een programma dynamisch.” Om dezelfde reden snoeien de makers ook in de duur van de afleveringen.
www.nieuwsblad.be
Binnenkort geen geruzie meer over opvang van migranten op reddingsboten?
Maandag overleggen Duitsland, Frankrijk en Italië over een doorstart van het Europese spreidingsplan voor bootmigranten. Theo Francken (N-VA) vreest dat daarmee de hervorming van de Dublinregels in het gedrang komt.
Knack.be
Grote manifestatie tegen abortus in Slovakije
In de Slovaakse hoofdstad Bratislava hebben zondag enkele duizenden mensen betoogd tegen de wet die abortus toelaat tot en met de twaalfde week...
HLN.be
Homer Simpson ouvre les Emmy Awards
La 71e édition des Emmy Awards, l'équivalent des Oscars pour la télévision américaine, s'est ouverte dimanche soir à Los Angeles avec Homer Simpson lui-même, apparition de synthèse bien vite remplacée par un sketch prétendument improvisé par Anthony Anderson ("Blackish") et Bryan Cranston ("Breaking Bad").
www.7sur7.be
Le meilleur du tapis rouge des Emmy Awards
La 71e cérémonie des Emmy Awards, qui récompensent le meilleur de la télévision américaine, se tenait ce dimanche soir en Californie. Voici le meilleur du tapis rouge, de Kerry Washington en pantalon taille haute à paillette et chemise blanche au col relevé à Sandra Oh, dont la coiffure dégageait joliment les épaules.
www.7sur7.be
Duizenden Slovaken zeggen 'neen' tegen abortus
In de Slovaakse hoofdstad Bratislava betoogden zondag enkele duizenden mensen tegen de wet die abortus toelaat tot en met de twaalfde week zwangerschap.
De Standaard
'No deal leidt tot aardschok voor Europese autoindustrie'
De Europese autoindustrie waarschuwt voor de rampzalige gevolgen van een Brexit zonder akkoord. Die zou het effect van een aardschok hebben op de productie van voertuigen in Europa.
De Standaard
Italië laat 182 migranten op Ocean Viking ontschepen
Italië laat volgens hulporganisatie SOS Méditerranée toe dat 182 geredde migranten van het reddingsschip Ocean Viking aan land komen. De Italiaanse...
1 h
HLN.be
Europese auto-industrie vreest "aardbeving" bij 'no deal'-brexit
De Europese auto-industrie waarschuwt vandaag voor de rampzalige gevolgen van een brexit zonder akkoord. Dat zou het effect van een "aardbeving"...
2 h
HLN.be
Clement vergelijkt de povere Brugse afwerking met fles ketchup: “Straks spuit alles eruit”
“In die 20 jaar dat ik Club - Anderlecht heb meegemaakt, is dit de match dat Club het meest gedomineerd heeft en kansen afgedwongen”: Philippe...
3 h
HLN.be
VS zoeken internationale steun tegen Iran bij Algemene Vergadering VN
Tijdens de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties zullen de Verenigde Staten internationale steun zoeken tegen Iran. Dat kondigde de...
3 h
HLN.be
Mignolet legt uit hoe hij zeldzaam de mist inging: “Op het moment dat ik uitkom glijd ik net even weg”
Een zeldzaam foutje van de Brugse doelman. Op een pass van Verschaeren op Amuzu kwam Mignolet wat voortvarend uit zijn doel. Bij VTM Nieuws legt de...
3 h
HLN.be
Sheila vergist zich van continent: halve marathon Worcester is in UK, niet in USA
Een Amerikaanse is tot de vaststelling gekomen dat de halve marathon van Worcester, niet nabij de tweedegrootste stad van de staat Massachusetts...
3 h
HLN.be
“Nederlander hoofdverdachte van moord op Roemeens meisje (11)”
Een Nederlandse man wordt verdacht van het ontvoeren en vermoorden van een elfjarig meisje in Roemenië. Dat melden Roemeense media. Bronnen rond...
3 h
HLN.be
Jager schiet per ongeluk vader dood in Italië
Een jager heeft in Zuid-Italië per ongeluk zijn vader doodgeschoten. De 34-jarige man dacht dat hij een wild zwijn onder vuur nam, berichten...
3 h
HLN.be
Coupe du monde de cyclocross: Eli Iserbyt s'impose à Waterloo
Eli Iserbyt (Pauwels Sauzen-Bingoal) a remporté la 2e manche de la Coupe du monde de cyclocross, dimanche à Waterloo, dans le Wisconsin, aux Etats-Unis. Déjà vainqueur de la 1e manche dans l'Iowa, le coureur belge de 21 ans s'est imposé avec 1:08 d'avance sur le champion de Belgique Toon Aerts, vainqueur de l'épreuve l'an dernier, et 1:23 sur Michael Vanthourenhout.
4 h
www.7sur7.be
Hulpdiensten moesten 246 medische interventies uitvoeren in Brussel
De hulpdiensten hebben tijdens de autovrije zondag tussen 09.30 uur en 19.00 uur 246 medische interventies moeten uitvoeren in Brussel. In 89 gevallen ging het om mensen die op de openbare weg gewond geraakt waren, onder meer bij verkeersongevallen, en 33 keer ging het om een zieke persoon op de openbare weg. Dat meldt brandweerwoordvoerder Walter Derieuw.
4 h
www.nieuwsblad.be
Arabische partijen wilen Benny Gantz als Israëlisch premier
De Arabische politieke partijen in Israël hebben voor het eerst in meer dan een kwart eeuw hun voorkeur uitgesproken voor een premier van Israël....
4 h
HLN.be
Kankeronderzoeker Johan Swinnen na bijna 2.000 kilometer lopen aangekomen in Rome
De Leuvense kankeronderzoeker Johan Swinnen, die op 29 augustus met een nieuwe sponsorlooptocht was begonnen om geld in te zamelen voor kankerprojecten, is zondagavond aangekomen op het Sint-Pietersplein in Rome. Hij liep gedurende 25 dagen elke dag gemiddeld ongeveer twee marathons, goed voor bijna 2.000 kilometer. De opbrengst van zijn tocht gaat naar het Leuvens kankerinstituut (LKI), Kom op tegen Kanker en Stichting tegen Kanker.
4 h
www.nieuwsblad.be
Crisis (even) bezworen: Real Madrid wint moeizaam, clean sheet voor Thibaut Courtois
Real Madrid voert na vijf speeldagen opnieuw mee de stand aan in La Liga. De Koninklijke trok zondagavond in de topper op het veld van Sevilla met 0-1 aan het langste eind en profiteert optimaal van het puntenverlies van rivalen Barcelona en Atletico.
4 h
De Standaard
Crisis (even) bezworen: Real Madrid wint moeizaam, clean sheet voor Thibaut Courtois
Real Madrid voert na vijf speeldagen opnieuw mee de stand aan in La Liga. De Koninklijke trok zondagavond in de topper op het veld van Sevilla met 0-1 aan het langste eind en profiteert optimaal van het puntenverlies van rivalen Barcelona en Atletico.
4 h
www.hbvl.be
Twee op twee: Iserbyt wint nu ook in Waterloo na ploeterduel met Aerts
Twee op twee voor Eli Iserbyt (21). Na Iowa en een nieuw duel met Toon Aerts won hij ook in Waterloo, de twee manche van de Wereldbeker. Iserbyt...
4 h
HLN.be
IJzersterke Eli Iserbyt wint ook loodzware én spectaculaire Wereldbekercross in Waterloo
Twee op twee voor Eli Iserbyt in de Wereldbeker. Na de cross in Iowa was de West-Vlaming van Pauwels Sauzen - Bingoal ook de beste in Waterloo. En hoe! Iserbyt vocht, in afwezigheid van Mathieu van der Poel en Wout van Aert, een beklijvend duel uit met Toon Aerts op een loodzwaar en vooral glibberig parcours.
4 h
De Standaard
IJzersterke Eli Iserbyt wint ook loodzware én spectaculaire Wereldbekercross in Waterloo
Twee op twee voor Eli Iserbyt in de Wereldbeker. Na de cross in Iowa was de West-Vlaming van Pauwels Sauzen - Bingoal ook de beste in Waterloo. En hoe! Iserbyt vocht, in afwezigheid van Mathieu van der Poel en Wout van Aert, een beklijvend duel uit met Toon Aerts op een loodzwaar en vooral glibberig parcours.
4 h
www.hbvl.be
IJzersterke Eli Iserbyt wint ook loodzware én spectaculaire Wereldbekercross in Waterloo
Twee op twee voor Eli Iserbyt in de Wereldbeker. Na de cross in Iowa was de West-Vlaming van Pauwels Sauzen - Bingoal ook de beste in Waterloo. En hoe! Iserbyt vocht, in afwezigheid van Mathieu van der Poel en Wout van Aert, een beklijvend duel uit met Toon Aerts op een loodzwaar en vooral glibberig parcours.
4 h
www.nieuwsblad.be
Neymar bezorgt PSG de volle buit (bis): Braziliaan scoort weer héérlijk in Lyon
Neymar heeft zijn rentree bij PSG niet gemist. Vorige week de ultieme winner tegen Straatsburg en Matz Sels met een formidabele omhaal, vanavond...
4 h
HLN.be
Bekijk hier de Brugse kansenregen, de knappe Luikse goals en de vier goals in Waregem
(volgt zo meteen)
5 h
HLN.be
Bekijk hier kansenregen Club, knappe Luikse goals en vier doelpunten in Waregem
5 h
HLN.be
‘Un poco loco’: Real mee op kop nadat Courtois voor het eerst de nul houdt bij Madrid sinds februari
Ondanks een afgrijselijke start prijkt het zwalpende Real Madrid van Courtois en Hazard na speeldag vijf op kop in La Liga. ‘Un poco loco’, een...
5 h
HLN.be
‘Un poco loco’: Real mede koploper nadat Courtois voor het eerst de nul houdt bij Madrid sinds februari
Hazard en Courtois stonden in de basis in de topper in Sevilla - vanzelfsprekend. Voorts, in vergelijking met de wedstrijd in Parijs van afgelopen...
5 h
HLN.be
UZ Antwerpen: “Niet zeker of broodnodige behandeling voor baby Pia wel kan doorgaan”
Baby Pia uit Wilrijk beroerde de afgelopen week heel het land. In een mum van tijd haalden haar ouders 1,9 miljoen euro op om een behandeling met...
5 h
HLN.be
Neymar sauve encore Paris contre Lyon
Suivez en direct la rencontre entre Lyon et le Paris Saint-Germain comptant pour la sixième journée du championnat de France.
5 h
www.7sur7.be
Une clean sheet pour Courtois et une prestation encourageante pour Eden Hazard face à Séville
Le Real Madrid s'est imposé 0-1 dimanche soir. Voici ce qu'il faut retenir de la prestation de nos deux Diables.
5 h
www.lalibre.be
Vettel kan na 392 dagen nog eens winnen, Leclerc vindt zege “unfair”
Wéér een overwinning voor Ferrari, maar wéér met een misnoegde rijder. Charles Leclerc kon het in Singapore maar moeilijk verkroppen dat Sebastian Vettel de winnende strategie kreeg: “Dit is unfair, dit moeten ze me nog eens uitleggen.” Voor Ferrari is dit de derde zege op rij, maar voor Vettel was het ruim een jaar geleden dat hij nog een Grand Prix had gewonnen.
5 h
www.hbvl.be
Klok tikt voor reisgroep Thomas Cook, 10.000 Belgen dreigen te stranden in het buitenland
De toekomst van reisgigant Thomas Cook hangt aan een zijden draadje. Ook na een dag onderhandelen met aandeelhouders en schuldeisers was er nog geen duidelijkheid over een reddingsplan dat de reisoperator uit de financiële problemen moet halen. Daardoor dreigen wereldwijd 600.000 toeristen, onder wie 10.000 Belgen, vast te zitten in het buitenland.
5 h
www.demorgen.be
Une clean sheet pour Courtois et une prestation encourageante pour Eden Hazard face à Séville
Le Real Madrid s'est imposé 0-1 dimanche soir. Voici ce qu'il faut retenir de la prestation de nos deux Diables.
5 h
www.dhnet.be
Het mysterie: waarom is Ferrari plots zo snel?
De koude oorlog tussen Charles Leclerc en Sebastian Vettel - de oude en de nieuwe kopman - leidde in Singapore de aandacht af van het grote mysterie van dit weekend. Hoe kon Ferrari plots vooraan postvatten op een circuit waarop het normaal op zijn slechtst is?
5 h
www.hbvl.be