“Walgelijk en onverantwoord”: Fans woest op rokende Nick Jones

Fans van Nick Jonas (26) zijn niet te spreken over de cover van het tijdschrift Cigar Aficionado. De zanger is te zien met een sigaar in zijn hand...
Ouvrir plus
Va vers la source
Nouveaux articles (Ceci est un usager démonstratif)
Nouveaux articles (Ceci est un usager démonstratif)
Enseignement supérieur: avec plus de 105.000 inscrits, le record du nombre d’étudiants explose
Les universités accueillent toujours plus d’étudiants. Mais les budgets ne suivent pas.
www.lesoir.be
Sydney gehuld in dikke rook door tientallen bosbranden in New South Wales
Door hoge temperaturen en wind in de Australische staat New South Wales, waar nog steeds tientallen bosbranden woeden, is de stad Sydney opnieuw...
HLN.be
Crise politique : à quoi joue la N-VA?
Bart De Wever a multiplié les propos agressifs contre le VLD, Paul Magnette, les francophones et le MR.
www.lesoir.be
Leider Hongkong noemt intrekken uitleveringswet positief
Het terugtrekken van de uitleveringswet was de beste reactie op de sociale onrust in Hongkong. Dat zegt Carrie Lam, de politiek leider van de...
HLN.be
Aartselaars koppel gooit overspel op Facebook: tot vijftien maanden cel gevorderd
Een overspelige relatie heeft in Aartselaar tot belaging en bedreigingen geleid. Een van de twee koppels riskeert nu een celstraf. “Het leven van mijn cliënten werd een ware hel”, zegt de advocaat van de andere partij.
1 h
www.gva.be
Standard zonder Carcela tegen Antwerp in kwartfinale Croky Cup, ook Mpoku riskeert schorsing
Standard accepteert het schorsingsvoorstel van drie speeldagen voor Mehdi Carcela na zijn rode kaart van zondag tegen Moeskroen. De Marokkaanse international mist zo de competitiematchen tegen Anderlecht en Waasland-Beveren, maar ook de belangrijke kwartfinale van de Beker van België tegen Antwerp (op woensdag 18 december).
1 h
www.gva.be
Rolstoelatleet Marc Herremans (45) omarmt zijn verlamming in ‘Het Huis’
Sinds die dramatische val in 2002 was het zijn levensmotto: to walk again. Maar zeventien jaar later berust triatleet Marc Herremans (45) in zijn lot. De kans dat hij ooit weer zal wandelen, is nagenoeg onbestaande. In Het Huis praat hij daar vanavond opvallend open over. “Ooit weer kunnen stappen, was een droom. Maar toen ik mijn dochter voor het eerst zag rondlopen, kwam die uit.”
1 h
www.gva.be
Maarten Vandevoordt (17) kan jongste debutant in Champions League worden
Genk kan vanavond met Maarten Vandevoordt de jongste doelman in de geschiedenis van de Champions League aan de aftrap brengen. Alleen twijfelt trainer Hannes Wolf. Het zou de derde wedstrijd in zeven dagen voor de 17-jarige doelman zijn. Krijgt Gaëtan Coucke dan toch opnieuw zijn kans?
1 h
www.gva.be
Un des pilleurs du «JD Sports» a été arrêté à Liège
Gédéon, 20 ans, l’un des trois pilleurs du magasin JD Sports a été arrêté en fin de semaine dernière par les enquêteurs de la section «bandes urbaines» de la brigade judiciaire de la police de Liège. Deux de ses complices sont toujours en fuite. Les trois jeunes voulaient mener une expédition punitive au JD sports de la Médiacité mais la sécurité avait été renforcée.
1 h
Lameuse.be
Real Madrid in Brugge, 43 jaar geleden was dat een feestje: “Toen werd Club een tópclub”
Wordt het 43 jaar later even ­memorabel? Bij de enige vorige krachtmeting in Brugge vloerde Club het grote Real Madrid met 2-0 in de Europacup I....
2 h
HLN.be
Chileens militair vliegtuig met 38 mensen aan boord verdwenen
Een Chileens militair vliegtuig met 38 mensen aan boord, dat onderweg was naar een basis op Antarctica, is maandag verdwenen. Dat laat de luchtmacht weten in een mededeling.
2 h
www.nieuwsblad.be
Chileens militair vliegtuig met 38 mensen aan boord verdwenen
Een Chileens militair vliegtuig met 38 mensen aan boord, dat onderweg was naar een basis op Antarctica, is maandag verdwenen. Dat laat de luchtmacht weten in een mededeling.
2 h
De Standaard
Chileens vliegtuig met 38 inzittenden van de radar verdwenen
De Chileense luchtmacht laat weten dat een vliegtuig dat onderweg was naar Antartica van de radar verdwenen is. Op het moment van de verdwijning...
2 h
HLN.be
Épuisé, le personnel d'ING passe à l'action
04:01 Le personnel d’ING est en colère et épuisé. Des actions seront menées ce mardi tant à Bruxelles qu’à Mons et à Gand.
2 h
www.lecho.be
Ook tien jaar na VDB’s dood bezoekt Cameron Vandenbroucke halfzus Margaux: “Papa zou blij ­geweest zijn”
‘Deux soeurs, due ­sorelle.’ Dus niet zomaar twee meisjes op een foto. “Papa zou blij geweest zijn als hij ons samen had gezien”, zegt Cameron...
2 h
HLN.be
Zusjes treffen moeder en vrienden na school dood aan na fatale overdosis
De rust in een buitenwijk van het Amerikaanse Detroit werd maandag bruut verstoord door de loeiende sirenes van politie en ambulance. In hun...
2 h
HLN.be
Medewerker Boeing voorzag problemen met 737 Max
Een voormalige medewerker van Boeing die waarschuwde voor problemen met de productie van de 737 Max, zal woensdag getuigen voor het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden.
2 h
De Standaard
“Democraten stellen twee impeachment-aanklachten op”
De Amerikaanse Democraten in de commissie voor Justitie van het Huis van Afgevaardigden stellen twee aanklachten op tegen president Donald Trump....
2 h
HLN.be
Le Congrès se déchire sur l'impeachment de Trump
03:30 Lors d’une audition organisée lundi au Congrès, les avocats de chaque camp ont formulé leurs conclusions sur l’affaire ukrainienne. Les arguments sont connus mais la tension monte.
3 h
www.lecho.be
Modehuizen en sportmerken brengen samen sneakers op de markt
3 h
www.hbvl.be
Algoritme werkt Beethovens tiende af
3 h
www.hbvl.be
Wees niet bang, Limburg
Elke dinsdag vertelt Bekende Waal en journalist Christophe Deborsu over de grote en kleine politieke dingen bij onze zuiderburen
3 h
www.hbvl.be
Vlaming betaalt jaarlijks 79 euro aan religie
3 h
www.hbvl.be
Parkeerverbod geldt niet voor sultan
Dat de 79-jarige sultan Qaboes zijn thuisland Oman even verruilt voor België, zullen de Leuvenaars geweten hebben. De sultan en zijn gevolg par­keren zonder schaamte op de autovrije Grote Markt. “Niemand mag daar parkeren, of je nu sultan bent of niet”, reageerde schepen van ­Mobiliteit David Dessers (Groen). Maar om ­veiligheidsreden laat de stad toch twee voertuigen toe.
3 h
www.hbvl.be
Dutroux onderzocht door psychiaters
3 h
www.hbvl.be
Trillende glazen en rinkelende borden
3 h
www.hbvl.be
Noël Slangen is nieuwe voorzitter van Kinderarmoedefonds
Ondernemer Noël Slangen is de nieuwe voorzitter van het Kinderarmoedefonds. Hij neemt de fakkel over van kinderpsychiater Peter Adriaenssens.
3 h
www.hbvl.be
Spin en vuist vervangen ‘kinderen niet toegelaten’
Een spin, een vuist, een spuit. Die symbolen, die u al kent van op dvd’s, zullen vanaf volgend jaar de labels ‘kinderen (niet) toegelaten’ in de Belgische bioscopen vervangen.
3 h
www.hbvl.be
Beke geeft de fakkel door aan Coens
3 h
www.hbvl.be
‘Sksksk’ is het nieuwe ‘hahaha’: Ketnet komt met opvallend lijstje voor Kinderwoord van het Jaar
Taalkundigen horen het donderen in Keulen, maar sksksk staat wel degelijk op de Ketnet-shortlist voor Kinderwoord van het Jaar. Het betekent zoveel als ‘hahaha’, maar dan hipper.
3 h
www.hbvl.be
Demir naar Madrid met klimaatplan dat Europese doelstelling niet haalt
De Vlaamse regering heeft het klimaat- en energieplan 2021-2030 goedgekeurd. Minister Demir is maandagavond dus naar de VN-klimaattop in Madrid kunnen vertrekken. Maar dan wel met een plan dat de Europese doelstelling niet haalt.
3 h
www.hbvl.be
“Persvrijheid is fundamenteel en moet te allen tijde worden gerespecteerd”
3 h
www.hbvl.be
Vlieg in uw soep? Kan geen kwaad
3 h
www.hbvl.be
“Het was mezelf dood sporten, of een goede papa zijn”
Sinds die dramatische val in 2002 was het zijn levensmotto: to walk again. Maar zeventien jaar later berust triatleet Marc Herremans (45) in zijn lot. De kans dat hij ooit weer zal wandelen, is nagenoeg onbestaande. In Het huis praat hij daar vanavond opvallend open over
3 h
www.hbvl.be
‘Kamp Waes’ start sterk met 1,5 miljoen kijkers
3 h
www.hbvl.be
Is Josje in Nederland wél de slimste?
3 h
www.hbvl.be
Netflix domineert de Golden Globes
Het is december, en dat betekent in Hollywood vooral: prijzenseizoen. Op de Oscarnominaties is het nog eventjes wachten, maar maandag werden alvast de kanshebbers voor die andere begeerde beeldjes, de Golden Globes, bekendgemaakt. Opvallend: met 17 nominaties is streamingreus Netflix de grootste slokop.
3 h
www.hbvl.be
Eén maakt zich klaar voor Kerstmis
’t Is ni waar hé. Op Kerstdag kruipt Jacques ‘DDT’ Vermeire in de huid van de Kerstman. Hij neemt dan de rol van ervaringsdeskundige over van dokter Sofie in het programma Is er een dokter in de zaal, dat voor de gelegenheid wordt omgedoopt tot Is er een Kerstman in de zaal.
3 h
www.hbvl.be
Angeline Flor Pua bijt in het stof op Miss Universe
3 h
www.hbvl.be
Bartel Van Riet keert terug met nieuw seizoen ‘Expeditie Robinson’
Expeditie Robinson keert na een jaartje afwezigheid volgend jaar in volle glorie terug. Dat bevestigt zender VIER. Het nieuwe seizoen verschijnt in het voorjaar 2020 op de buis.
3 h
www.hbvl.be
Ketnet en Radio 2 voor Warmste Week naar Genk
3 h
www.hbvl.be
Marc Herremans omarmt zijn verlamming in ‘Het huis’: “Eigenlijk is het een mirakel dat ik pas op mijn 27 iets ernstigs tegenkwam”
Sinds die dramatische val in 2002 was het zijn levensmotto: to walk again. Maar zeventien jaar later berust triatleet Marc Herremans (45) in zijn lot. De kans dat hij ooit weer zal wandelen, is nagenoeg onbestaande. In Het huis praat hij daar vanavond opvallend open over. “Ooit weer kunnen stappen, was een droom. Maar toen ik mijn dochter voor het eerst zag rondlopen, kwam die uit.”
3 h
www.nieuwsblad.be
Bartel Van Riet keert terug met nieuw seizoen ‘Expeditie Robinson’
‘Expeditie Robinson’ keert na een jaartje afwezigheid volgend jaar in volle glorie terug. Dat bevestigt zender Vier. Het nieuwe seizoen verschijnt in het voorjaar 2020 op de buis.
3 h
www.nieuwsblad.be
Oeps… Marthe van K3 drie uur te laat voor concert Niels Destadsbader
Marthe van K3 is van een kale reis thuisgekomen nadat ze met haar moeder naar het Sportpaleis-concert van Niels Destadsbader wilde gaan. De 23-jarige zangeres stond zondagavond keurig op tijd, om 19.30 uur, aan de ingang van het Antwerpse Sportpaleis. Of dat dacht ze. Het optreden was namelijk al om 15 uur afgetrapt.
3 h
www.nieuwsblad.be
‘Zoutelande’ vestigt nieuw record met 111 weken in de Ultratop
BLØF en Geike Arnaert hebben alweer een record te pakken. Met Zoutelande staan ze deze week al voor de 111de keer in de Ultratop. Sinds de release in oktober 2017 pronkt de meezinger onafgebroken in de charts. Daarmee doet de hit beter dan Goud van Bazart, dat van 2016 tot 2018 iets meer dan twee jaar in de hitparade stond.
3 h
www.nieuwsblad.be
La Cour des comptes épingle la fragilité du budget du gouvernement wallon
03:01 La Cour rappelle que la Région a sorti de son périmètre comptable 2,5 milliards d’euros d’investissements sans l’accord de l’Europe. Le ministre Crucke assume ce choix politique.
3 h
www.lecho.be