Mediafax -
Articole noi (Utilizator demonstrativ)
Mediafax -
Articole noi (Utilizator demonstrativ)
ANALIZĂ: Marca „Arsenie Boca” nu a fost şi nu poate fi înregistrată vreodată
Mihai Betelie, general manager, agenţia de proprietate industrială ROMPATENT DESIGN, realizează, pentru Monitorul Justiţiei, o analiză privind mărcile ce-l au drept numitor comun pe Arsenie Boca. „Mărcile europene frauduloase „Boca Părintele” şi „Arsenie” pot fi anulate doar de Tribunalul Uniunii Europene de la Luxemburg”, spune Mihai Betelie.
Mediafax
Uniţi şi în viaţă: Joaquin Phoenix şi Rooney Mara s-au logodit
Actorul şi producătorul de film Joaquin Phoenix şi actriţa Rooney Mara, care au o relaţie de trei ani, s-au logodit în secret, în luna mai, potrivit contactmusic.com.
Mediafax
"Regele Leu/ Lion King" debutează pe primul loc în box office-ul nord-american
Lungmetrajul "Regele Leu/ Lion King", de Jon Favreau, s-a situat pe primul loc în box office-ul nord-american, cu încasări de 185 de milioane de dolari în weekendul premierei, potrivit boxofficemojo.com.
Mediafax
O carte pe zi: "Partitura suferinţei", de Lisa Genova
Eroul ştie că "la un moment dat, svâcnirile din toate grupele de muşchi - din braţe, picioare, gură, diafragmă - se vor opri pentru totdeauna. De aceea ar trebui să le accepte". Un roman despre o boală cumplită - scleroză laterală amiotrofică.
Mediafax
Bon Jovi, astăzi în concert la Bucureşti, la opt ani de la primul show în România | VIDEO
Trupa rock americană Bon Jovi concertează în Bucureşti, în Piaţa Constituţiei, duminică seară, la opt ani de la primul show în România, în cadrul turneului de promovare pentru albumul "This House is Not For Sale".
2 z
Mediafax
Trupa The Corrs se reuneşte pentru un turneu mondial, în 2020 | VIDEO
Trupa pop rock irlandeză The Corrs, care nu a mai susţinut un turneu din 2016, se va reuni în 2020 pentru o serie de concerte în Europa şi SUA, potrivit contactmusic.com.
2 z
Mediafax