Mediafax -
Articole noi (Utilizator demonstrativ)
Mediafax -
Articole noi (Utilizator demonstrativ)
Trei pelerini au pornit din Cluj, pe jos, la Şumuleu Ciuc pentru a asista la slujba oficiată de Papă
Trei pelerini au pornit, vineri, pe jos, din Cluj-Napoca spre Şumuleu Ciuc, judeţul Harghita, unde în 1 iunie vor asista la slujba oficiată de Papa Francisc, ei urmând să străbată peste 300 de kilometri, transmite corespondentul MEDIAFAX.
6 h
Mediafax
Electric Castle devine primul festival din România accesibil persoanelor cu deficienţe de auz
Electric Castle devine primul festival de muzică din România accesibil persoanelor cu deficienţe de auz, oferind susţinere pentru a se putea bucura de experienţa completă a festivalului, de la porţile de acces şi până la scena principală, arată un comunicat remis MEDIAFAX
6 h
Mediafax
Târgul de Moşi revine în Grădina cu Artişti din Grădina Icoanei
Târgul de Moşi revine sâmbătă şi duminică în Grădina cu Artişti din Grădina Icoanei cu un program care are în prim plan 50 de artişti şi artizani care aduc în parc lucruri de probat, de degustat şi de luat acasă, arată un comunicat al organizatorilor.
8 h
Mediafax
Standul Franţei vine la Bookfest cu 1000 de titluri
Standul Franţei vine la Bookfest cu 1000 de titluri , printre evenimentele programate numărându-se întâlniri cu scriitori care au fost influenţaţi de Constantin Brâncuşi şi un autor care a ilustrat România ultimelor decenii în bandă desenată, arată un comunicat remis MEDIAFAX.
8 h
Mediafax
O carte pe zi: ”Prietenie dispărută” de Claire Messud
Romanul de faţă a apărut în urmă cu doi ani şi pleacă de la o idee simplă: ”toată lumea îşi pierde un prieten foarte bun la un moment dat”.
Mediafax
Bill Gates, listă de lectură pentru vacanţa de vară/ Cele cinci cărţi recomandate
Cofondatorul companiei Microsoft şi-a făcut un obicei din promovarea titlurilor de carte care îl interesează oferind periodic liste de lectură pentru diferite perioade ale anului, arată platforma investors.com
1 z
Mediafax
Numărul personajelor LGBTQ din filmele de la Hollywood creşte cu adolescenţi şi supereroi
Numărul personajelor LGBTQ din filmele de la Hollywood creşte cu adolescenţi şi supereroi arată un studiu realizat de grupul de susţinere LGBTQ Glaad, dar niciun singur personaj transgender nu a apărut în filmele lansate în 2018 pentru al doilea an la rând, arată Reuters.
1 z
Mediafax
„Once Upon a Time... in Hollywood”, bine primit de critici: Noul film al lui Quentin Tarantino, un cântec strălucitor al izbăvirii la Los Angeles
Ce-a de-a noua peliculă a lui Quentin Tarantino, ”Once Upon a Time... in Hollywood/ A fost odată la Hollywood”, a fost întâmpinată cu reacţii critice exuberante: cântecul strălucitor al izbăvirii la Los Angeles, scrie The Guardian.
1 z
Mediafax
Istoricul Ioan Scurtu: Regele Carol I a vrut retragă dinastia de Hohenzollern de pe tronul României
Regele Carol I a vrut să abdice de pe tron cu numai câteva luni înainte să moară şi nu mai dorea ca în locul lui să ajungă rege Ferdinand, nepotul său, a arătat istoricul Ioan Scurtu în cadrul evenimentului de lansare a editurii Mediafax.
1 z
Mediafax
O carte pe zi: "Istoria albinelor" de Maja Lunde
Schimbările climatice au făcut lumea un loc tot mai puţin primitor. Creşterea nivelului mărilor au obligat populaţiile să se refugieze. Penuria alimentară s-a acutizat. Au izbucnit războaie pentru hrană. Şi totul pentru că au dispărut albinele.
1 z
Mediafax
Radu Herjeu, membru CNA: Preşedintele ţării MINTE. Mă gândesc dacă n-ar trebui să răspund cu o plângere
Radu Herjeu, membru CNA, îl acuză pe preşedintele Klaus Iohannis de minciună, somându-l pe şeful statului să prezinte dovada existenţei ordinului lui Liviu Dragnea şi a ajungerii lui la membrii CNA şi anunţând că se gândeşte chiar să depună o plângere penală în acest sens.
2 z
Mediafax