Articole noi (Utilizator demonstrativ)
Articole noi (Utilizator demonstrativ)
Admitere facultate 2019. Care sunt cele mai căutate universități din România
Universitatea ”Babeș Bolyai” din Cluj-Napoca, Universitatea ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași și Politehnica din București au atras, până acum, cei mai mulți candidați la înscrierile la facultate din acest an. Înscrierile nu s-au încheiat, astfel că este posibil ca ierarhiile să se modifice. La Universitatea din Cluj s-au înscris, până acum, peste 13.000 de candidați, […] Articolul Admitere facultate 2019. Care sunt cele mai căutate universități din România apare prima dată în Great News.
greatnews.ro
Sorina a pierdut avionul către SUA din cauza polițiștilor de frontieră români
După ce a fost târâtă pe jos de un procuror și luată cu mascații din casa în care a locuit, micuța Sorina, al cărei caz de adopție a stârnit un scandal național, va trebui să mai aștepte puțin până să ajungă în SUA, unde va trăi alături de noii părinți, originari din România. Soții Săcărin […] Articolul Sorina a pierdut avionul către SUA din cauza polițiștilor de frontieră români apare prima dată în Great News.
greatnews.ro
Pentru pasionații de artă și culoare: expoziția Formule Creatoare by Adistu, la Qreator
Dacă arta se numără printre domeniile tale de interes și dacă îți place să descoperi forme, asociații neobișnuite de culori și jocuri geometrice, atunci nu ai voie să ratezi expoziția Formule Creatoare, semnată de Adistu, care este găzduită de spațiul Qreator (Bulevardul Aviatorilor 8A) până pe 31 iulie.  Un artist digital care ne propune de […] Articolul Pentru pasionații de artă și culoare: expoziția Formule Creatoare by Adistu, la Qreator apare prima dată în Great News.
greatnews.ro
Ponturi pentru a ține o prezentare de succes chiar și atunci când ai emoții
Mulți dintre noi avem emoții când vine vorba să ținem o prezentare în fața unui public numeros. Toți ochii sunt ațintiți spre tine și parcă fiecare vorbă îți este pusă sub lupă și cântărită cu atenție. În ciuda acestor emoții, vorbitul în public este un exercițiu bun, pe care merită să îl practici atunci când […] Articolul Ponturi pentru a ține o prezentare de succes chiar și atunci când ai emoții apare prima dată în Great News.
greatnews.ro
Cum să pregătești de închiriere un spațiu pentru birouri. 3 lucruri de care să ții cont
Orice spațiu pe care vrei să-l închiriezi, fie că îl oferi către o firmă sau o familie, trebuie să fie adaptat la nevoile celor care îl vor folosi. Un chiriaș mulțumit este un chiriaș care va închiria pe termen lung, lucru care îți va oferi stabilitate și chiar posibilitatea de a face investiții în spațiul […] Articolul Cum să pregătești de închiriere un spațiu pentru birouri. 3 lucruri de care să ții cont apare prima dată în Great News.
greatnews.ro
Maramureș. Mai mulți pescari spun că ar fi prins pești piranha
Cel puțin un pește piranha ar fi fost prins în apele barajului Firiza din Baia Mare, potrivit publicației locale jurnalmm.ro. Cei care se scăldau în aceste ape s-au speriat și au rămas la mal. Potrivit jurnaliștilor locali, cei care au pescuit la sfârșitul săptămânii trecut în zona Firiza-Baraj ar fi prins mai mulți pești piranha. […] Articolul Maramureș. Mai mulți pescari spun că ar fi prins pești piranha apare prima dată în Great News.
greatnews.ro
Meteo. Aproape toată țara este sub cod galben de furtuni
Două atenționări de cod galben au fost emise de meteorologi, astăzi, pentru aproape toată țara. Prima avertizare este valabilă pentru astăzi, între orele 13:00 și 18:00 și vizează zonele montane, cea mai mare parte a Transilvaniei, a Moldovei, nordul Olteniei și nordul Munteniei. Meteorologii spun că în aceste zone sunt posibile perioade de instabilitate atmosferică […] Articolul Meteo. Aproape toată țara este sub cod galben de furtuni apare prima dată în Great News.
greatnews.ro
Partidul actorului de comedie Zelenski a câștigat alegerile în Ucraina
Partidul noului președinte al Ucrainei, Volodimir Zelenski, a câștigat alegerile parlamentare anticipate desfășurate duminică. Formațiunea politică, denumită „Slujitorul Poporului”, după serialul de comedie care i-a adus celebritatea lui Zelenski, a obținut 44% din voturi, potrivit exit-poll-urilor. La scurt timp după anunțarea rezultatelor sondajelor, președintele Ucrainei a ieșit public și le-a promis compatrioților săi sfârșitul războiului […] Articolul Partidul actorului de comedie Zelenski a câștigat alegerile în Ucraina apare prima dată în Great News.
greatnews.ro
Fostul premier Sorin Grindeanu s-a dus cu Miss Buzău în Azore pe banii statului
Sorin Grindeanu și consiliera sa, Cătălina Miriță, fostă Miss Buzău, au fost în Insulele Azore, pe banii statului, pentru a participa la o Plenară de comunicații poștale. Potrivit informațiilor preluate de Libertatea din din sistemul Intranet al Autorității Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM), instituție la fruntea căreia a fost numit Sorin Grindeanu, […] Articolul Fostul premier Sorin Grindeanu s-a dus cu Miss Buzău în Azore pe banii statului apare prima dată în Great News.
greatnews.ro
Ponta îi cere lui Tăriceanu să iasă de la guvernare
Președintele Pro România, Victor Ponta, a declarat că nu poate face o alianță cu ALDE, partidul condus de Călin Popescu Tăriceanu, atât timp cât este la guvernare. „Nu am cum să susțin ALDE cât timp ei sunt la guvernare și noi suntem în opoziție, că nu mai înțelege nimeni nimic. Pot să mă aliez cu […] Articolul Ponta îi cere lui Tăriceanu să iasă de la guvernare apare prima dată în Great News.
greatnews.ro
Sorina, fetița adoptată, a părăsit România
Fetița de 8 ani din Baia de Aramă, care a fost adoptată de o familie de români stabilită în Statele Unite ale Americii, a ieșit duminică din țară împreună cu părinții adoptivi, potrivit Digi24. Acest lucru s-a putut după ce Judecătoria Slatina a respins solicitarea procurorului general de emitere a unei ordonanțe preșidențiale prin care […] Articolul Sorina, fetița adoptată, a părăsit România apare prima dată în Great News.
1 z
greatnews.ro
Două românce sunt în topul geniilor până în 35 de ani
Mariana Popescu și Raluca Ada Popa, două românce, au fost nominalizate în topul Massachusetts Institute of Technology (MIT) „35 under 35”, dedicat tinerilor cu performanțe deosebite în lumea inovațiilor și dezvoltării tehnologiei. Mariana Popescu, de profesie arhitect, a reușit să dezvolte un sistem capabil să transforme tricotajele în cofraje sau matrițe complexe pentru realizarea unor […] Articolul Două românce sunt în topul geniilor până în 35 de ani apare prima dată în Great News.
2 z
greatnews.ro
Ce probe fizice se dau pentru admiterea în Poliție și Jandarmerie. De anul viitor sunt reguli noi
Ministerul Afacerilor Interne introduce noi reguli de admitere începând de anul viitor pentru admiterea în Poliție. Reprezentanții ministerului spun că își doresc să aibă angajați mai bine pregătiți din punct de vedere fizic, pentru a le face față infractorilor. O măsură se referă și la înălțime. De anul viitor, cine are sub 1,70 metri nu […] Articolul Ce probe fizice se dau pentru admiterea în Poliție și Jandarmerie. De anul viitor sunt reguli noi apare prima dată în Great News.
2 z
greatnews.ro